Путин: Искам модерна Русия с гъвкава политическа система

Русия трябва да бъде модерна страна с гъвкава политическа система. Това заяви президентът Владимир Путин на годишната си пресконференция в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Искам модерна Русия с гъвкава политическа система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние нямаме право на коментари на Путин, Ердоган, Тръмп... 3 пъти избираме Бойко, преди това Царя, ... а през другото време още по-зле

Вовка Офшорното и терорашка- говняшка Пошли нахуй...

А пари за алчната му банда откъде? На Сечин 'държавната' заплата да знаеш колко е?

'Производителността на труда трябва многократно да нарасне' Т.е. нарече сънародниците си мързеливи.

Ох, какъв майтап! Пуска едни шегички от време на време, разправя по някой виц, дори и не съвсем нов, но атмосферата се отпуска, щото вече повече от три часа са в ефир, прес-секретарят му се измори, всички журналисти истеризират, всеки иска да пита нещо, но на самия него му е интересно какво искат хората по регионите, какво предлагат, обеща на няколко човека да ги кани на конкретни съвещания по отрасли и по проблеми на конкретни производства - велик! велик! Невероятна памет и невероятно търпение към всички с всичките им щуротии! Велик ръководител, невероятен оратор и президент на великата Русия!

Значи монархията стана медерна в днешния свят. В Русия управлява цар Путин. В Германия царица Меркел се мъчи пак да управлява. В САЩ царете от династията Клинтън напират и те.

Като е цар що ходи на избори и кой му е наследник?

Джуджане джуджане, да еве кой те хване.

Руските успехи по ли са успехи от нашите. Гледах едно филмче руско за кражби от магистрали - колко пари струва 1км в САШ, ЕС, РУСИЯ. Като гледам по-напред са от герб. Повечко крадат от магистрали. Ама ви казвам същата схема - не повярвах. Търсете филмчета за корупцията в Русия. Пази боже русите и българите от хвалипръцковци-крадци. По-напред са от нас в корупцията. Малко по-напред. НАште крадливи, ама пък много прости - руснаците май простотията още не ги е сдушила тотално като нас.

Гледам тук разни коментари против Путин и не виждам никакви аргументи освен злоба.Това е все едно да плюеш Юсеин Болт с доводите че не е достатъчно бял,че косата му е къдрава ,но къдриците са гъсти и много къси,че истинските бегачи на 100 м. не са толкова високи ,че трябва да бяга с по-дълги гащи и т-н.

Този е като нашата тиква говори голи лъжи! Русия никога няма да е модерна с диктатурата на КГБ-то джудже и комунизма! Путя няма интерес от гъвкава политическа система, а от диктат!

Гледам предаването по руската телевизия и мога да кажа с увереност,че интересът към тая пресконференция е огромен,в т.ч. и от страна на западната преса -над 1600 акредитирани руски и чужди журналисти.Бих се радвал много,ако западните журналисти проявят към нашите лидери 1/20 от това внимание ,което отделят на Путин.А иначе Путин си спазва вече утвърдения стандарт - отговаря компетентно, задълбочено ,стегнато,не бяга и не се отклонява от неприятните въпроси.А каква памет има...!??Страшен комуникатор,ще му дишат праха западните лидери още 6 години!

Виктор Суворов в книгата си Аквариум разказва как се обучават кадри от ГРУ. Явно и КГБ си готвят добре кадрите или поне са ги готвили добре , когато Путин е учил. За корупцията, далаверите и кражбите в Русия оценавани на 500 милиарда долара годишно нещо казаха ли - у нас Корни казва 10 милиарда лева - там чувам за 500 милиарда долара.

Книгите на Виктор Суворов и самият Виктор Суворов нямат нищо общо с Путин и съвременна Русия.Книгите на Суворов показват най-вече това,че болшевишката система е нанесла огромни вреди на руския народ,което не може да се отрече.Но не бива да се пропуска и това,че Суворов е по-скоро добър писател ,отколкото разузнавач/шпионин и в книгите му има доста повече фантазия, отколкото истина.

Е как Русия да бъде модерна страна с гъвкава политическа система , Като Путин е на ВЛАСТ от 20 години и ще бъде поне още 10 години ? ЛИЦЕМЕР - ДИКТАТОР ! Русия е монархия от 17 век !

Тиквата нарежда, пъпеша свежда - гъвкавост по нашенски. Същото като у нас - там имаме Пътин-Мадведев тандем.

Искам да се возя на Марусяяяя.

Към 1941ва в СССР имало едни танкове БТ-7. Говоря за последния вариант Бързоходен Танк. Вериги и колела едновременно. 700 км на собствен ход с едно зареждане мисля. Значи от много величие идеята е да тръгнат на вериги танковете из руската грязь - небивала кал ще рече и като стигнат немските магистрали - фърляй веригите и газ с колелата - примерно с 50-60-70 км в час. Няма и седмица до превземането на Берлин. Величие дума другаря Путин. Бе то сме го чували това величие. В сравнение със сегашното величие говорим за пъти отгоре над конкурентите. А на 22.06.1941ва какво стана с величието. Казват, че Сталин сам е възкликнал - Ленин каква държава ни остави и ние какво направихме. Величие, величие. Имат най-богатата страна в света, но не им стига -Крим завладяха, Украйна искат, Прибалтика искат, за какво. Закакво им е всичко - та те са най-богати на ресурси, но така и нищо друго не са показали. Кво да кажа. Китай ги дебне отзад и чака момента - да се дърлят още с ЕС и САЩ. После да видим кой ще спасява Русия от Китай както спаси СССР от Хитлер. Чичи ви Сам момчета и момичета. Не , че много го любя. Нито Путин, нито Тръмп харесвам ама нещата аз така ги виждам. Един божи ден Китай ще си поиска поне половината Сибир след като го е инжектирал с милиони китайци и го е завладял икономически естествено. Жално ми е като слушам изцепките на Путин.

Добре де,това си е проблем на Русия.Вие платени долни, гадни соросоиди защо ревете.Гледайте си работата или по точно не е ваша работа как ще се развива Русия.Не плачете над чужди гроб защото не знаеш над кое точно му плачеш.Русия е Велека,руският народ е Велик и българите га ОБИЧАТ.

Кланяш ли се на портрета на Путята всяка сутрин и вечер.

sulio@mailinator.com

Да, а ти целуваш ли портрета на Сорос и Клинтън?

Едва ли някой тук ще каже , че руския народ не е велик след победата над Хитлер въпреки червения терор от 1917та до 1941ва та и до наши дни. След 1990та терора не е червен, а мутренско-кагебейски. Обаче Русия я има - народа и е велик. Виж тея дето водят и грабят народа са друго нещо. Добре е да правим разлика.

Та викаш ние сме платените соросоиди! Така ли!? :)))))))))))))

Българите га обичат само рускините и то, по- Убавите. А Путин и психопатите покрай него, га обичат само такива, като теб. Проф(ан) Иво ви каза какви сте

Как ще повишиш стандарта в Русия като половината пари крадете от всичките природни богатства, а другата я даваш за да дрънкаш оръжие.

Всъщност, Путин е прав. Ако не държи с диктаторска ръка, Русия ще се разпадне. Което впрочем е неизбежно. А приказките за гъвкава политика са за пияните мужици.

много често се опитват да представят путин като руската мечка но реалността е че путин е джуджето което оправя руската мечка и я лъже че сорос и обама я изнасилват :))))

Бре тоя чува ли се какво говори! Гъвкава политическа система! Да толкоз гъвкава, че ако може и внуците да са президенти на русия! Предполагам, че това си мисли като говори за "гъвкава" политическа система! Ай сиктир! Да си приеме закон, че забранява изборите в русия, та да вземе да миряса най-накрая!

гледайте ако искате да видите как един посредствен милиционер прави 150 млн. карикатури на маймуни а те се правят че му вярват и се подсмихват иронично но любезно и страхливо аз съм го гледал едно и също всеки път

Едно и също за олигофрените като теб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тъжно или забавно?И за човек с претенции за турбоексперт, а не примерно за жалък плебей като мен. Или вас. Всяко изречение лъха на елементарност, беден речник, откровена липса на критическо мислене, неумение да се борави с логика и факти. Изводите, които можем да извлечем? Никой не търси качества или интелект. Търсят се сервилни, послушни, програмируеми екземпляри, зависими безделници, които истерично да проповядат мейнстрийм агитации и пропаганди. Хора без съвест, принципи или човешко състрадание. Такива хора не ги интересуват фактите. Нито пък имат сърце да се поинтересуват за роднините и хорицата в България. Пластмасови, восъчни същества, които като запецнали грамофони повтарят плочата, с която са заредени.

Има един сравн. млад автор - Марк Солонин. Още един даже има - Виктор Суворов. Попрочетете нещо бе идиоти (извинявам се). То величието на СССР към 22.06.1941ва се измерва в повечето оръжие на света. Да - към 22.06.1941ва СССР има над половината оръжие на планетата и за няколко седмици - пълен крах. 20 000 танка срещу 4 000 немски, 10 000 самолета срещу 2 000 немски. Значи казвам и далеч по-велика от днес е била Русия (на книга и на теория). Никакви успехи няма Русия поне от 1953та - Кримската война насам ако не е била в съюз със западните държави. Престанете с идолопоклонничеството. Всеки нормален зане, че руските технологии от 30те години - първите 2 петилетки са купени от САЩ и Германия и платени с всеизвестния ви глад в поволжието и т.н., както и построени с робския труд в ГУЛАГ. Така Русия става велика (за съжаление само на книга). Робски труд в ГУЛАГ и глад на народа за да има пари държавата да купува стругове, доменни пещи, елекртоцентрали, цели оръжейни заводи. Величие. Просветли боже невежите - каква мъка и кръв са платили това мнимо величие.

ти като четеш разни апокрифи, защо не са ти ясни нещата?

Питай например един праволинеен руски идеолог защо през юни 1941ва СССР катастрофира и тогава ще видиш на кого какво не му е ясно. НЕ знам кое е апокрифи. За мен зялата класическа и ортодоксална история на Русия и България е напълно апокрифна и ще се пренаписва в следващите десетилетия.

Прочети, бе човек! Книгата се нарича "Денят М" и всички цифри, факти и документи са взети от руския държавен архив - цитирано по документи , източници с дати, печати и т.н.

БЛА БЛА от кагебееца чекист. Едно е да искаш, друго е да можеш и трето е да го направиш. Повишаване на доходите на гражданите, инфраструктурата, здравеопазването, образованието ще има напредък само когато спреш да крадеш с твоето обкръжение и спреш да правиш войни.

Като прочетох тези негови слова, останах с едно страаанннооо чувствво, че господин Путин не иска да спечели тези избори. И за какво ли му е?? Явно се е уморил от политиката, това е много трудно занятие /казвам го за тези, които мислят че е само ядене и пиене/. Явно човечецът е решил да си похарчи /няма да казвам част от 40 те милиарда долара в швейцарски банки, защото много ще контрират ама ти откъде знаеш че са толкова/, а ще кажа - част от хилядите му долари в швейцарски банки и да си поживее на свобода...:):)

Комунизма другари, пътува с валяк към Москва. По Байкало-Амурската Магистрала.

Отнася се за неграмотните, не за всички. Прочетете стихотворението на Пенчо Славейков "Не сме народ". Ако и след това тъпите ви глави не проумеят, жалко за вас. Оставете Русия, Путин, руския народ на мира. Мислете единствено само за България и българския народ.

Някои не могат, бе, пич! Преди им казваха от Москва какво да правят, сега тичат за инструкции във Вашингтон! Така са устроени! А и мисленето им за " България и българския народ" минава единствено през призмата на дебелото им черво и това на родата! Останалите да се оправят както могат!

За съжаление си съвсем прав! Остави едно стадо без овчар и кучета и гледай сеир. Но за едно друго нещо не си прав - такова слагане на Москва не би могло да се постигне в посока отвъд океана. Поне никой още не е казал, че САЩ за България са толкова жизнено необходими , както слънцето и въздуха за всяко живо същество! И нямаме министър-председатели американски граждани, докато руски - четири! НСО не е била обявявана за филиал на ЦРУ, докато бившата ДС беше обявена за филиал на КГБ официално! Не сме се предлагали за щат на САЩ, за разлика от майцепродавците, които искаха да сме република в състава на СССР!

....така е бай иване путето да е живо и здраво дълги години, до окончателното разсипване на мужикистан!!!

гъвкава политическа система ?!?!?!?! тоя съвсем започна да се гаври с борящниците

Държава и държавник, които безогледно експлоатират собствените си ресурси и не развиват никакви модерни технологии, а всичко купуват не може да са велики. Принципно говоря. Обичам Русия, обичам и България естествено, но горното важи и за двете страни. Жална ни майка от изостаналост ви казвам най-отговорно - и на руснаци , и на българи.

Ще ти го напиша бавно та белки го разбереш. Когато държавата ти е изправена пред проблеми, така както Горбачов го направи, едва ли най- важното бяха технологиите. Но след като се предотврати пълната разруха на Русия от страна на западните държави, постепенно идва ред да се помисли и реализират неща които ще тласнат развитието в правилна посока.

От началото на Кримската война 1953та мисля беше Русия все е в катастрофа, все е в реформи и все някой и пречи. Резултат няма. Ако Сталин не беше накупил немски и американски технологии през кризата от 1929та и нататък и не беше натикал като роби с милиони в ГУЛАГ най-читавите руснаци нямаше даже да има Русия днес.

Изводът е конкретен- това е човек който знае, иска и може. Някой много ги боли, че в Кремъл вече не управляват идиоти.

"в Кремъл вече не управляват идиоти." Хо-Хо-Хо.

12 години на власт и се чува искам да станем модерна държава и ще ..ще ... Ами да станат бе. Кой им пречи ? Или той не управлява, а някой друг ?

Те това "ще" го приказват от 1917 година и все не става.

Ами да беше попрчел малко история, та да разбереш кой им пречи! Или това е над възможностите на чалга мозъчето ти?

Казваш руснаците да живеят с историята , а не в настоящето. Умен си Андрешко и можеш и ти да опиташ тази гениална идея !

в първия му мандат, при огромната тогавашна цена на нефта и газа, и при благосклонното отношение на целия свят, можеха да инвестират в икономика и модернизация. вместо това, тоя "велик човек" инвестира само в собствената си сметка и в милиардните сметки на приближените му бандюги и чиновници, за краткост наричани олигарси. сега вече е късно, парите намаляха, има твърде много външни врагове и проблеми, абе-"велик", наистина...а се наканил и да векува.

Да си жив и здрав Володя, още дълги години! В теб е надеждата на обикновените хора по света!!!

Бай Иване, какви са тези обикновени хора по света дето надеждата им е в Русия? Гледам бежанците, и те обикновени хора, ама не искат в Русия.

Не искат в Русия, защото никой не ги пуска, а и не са ги канили там.

имам приятели руснаци, чета руски фейсбуци, в контакте, живой журнал. щото искам да знам мнението на обикновените руснаци за путин и бандата му, управляваща днешна русия. и знаете ли какво, ако руснаците ви чуят русофилистичните, путинофилски и тролски възхвали за тоя сатрап и олигарх, не индоктринираното быдло, а интелигентните руски хора ако ви чуят глупостите, които пишете по българските форуми и сайтове във възхвала на тоя, ще ви се изплюят в лицето. защото тоя е чума за собствения си измъчен народ, преди всичко. и е чума, която скоро няма да се разкара, като му гледам самодоволните намерения...

Че ти кога научи руски?

Виждам светлото бъдеще! Някъде къде 2100 година ще дойде в Россия.

Страхотен е на тази пресконференция! Слушам я и ми е много интересно - такава потресаваща подготовка, такова владеене на всичките теми - с цифри, факти, имената на всичките замесени организации, дори и хора - страхотен ръководител, който не само знае какво говори, но познава в детайли страната си (огромна!) и всички проблеми и въпроси, с които живеят 145 милиона в нея, а и всички извън нея - руснаци и чужденци! Интересно ми е, дали има някой от нашите траги-комични "министри" (с извинение) може изобщо да разбере това, което Путин обяснява на тези пресконференции?! Дали ги знаят тези думички, тези процеси в световната икономика и наука дали са ги чувАли някога, а не дай си Боже, да ги пита човек за тяхно мнение ... Най-многото, което някой от тях може да каже, е, че "ние сме в синхрон с общата политика на ЕС" по всичките земни кълбета ... (което нищо не значи, най-малкото - защото такава обща политика на ЕС по ни един въпрос не съществува ... всеки в ЕС си прави каквото си мисли, че е от негов интерес, и каквото може да измуфти от евро-гейските продажни бюрократи!)

Ти сериозно ли? Един кагебеец - велик! Сериозно? Велика държава, която изнася само ресурси - не може да бъде. Има там едни руски автори - Марк Солонин, Виктор Суворов. Прочети нещо и тогава величай.

Всичко руско и не родно любя, тача и милея!

Кораба бил свален за ремонт, моряците пиянствали на него и бил определен за място на среща за бягство при провал на преврата. Даже май артилерията била свалена за ремонт. Ама омръзна ми да просвещавам кухи русофили дето не знаят нищо за Русия. 25 милиона забегнали след 1990та от Русия - познато нали. През началото на 1941ва в Русия има по-малко животни в селското стопанство отколкото през напрегнатата военна 1916та - специалистите предупраждават за глад ако започне война. Голям напредък значи от 1916та военна, до 1940та мирна ще да е бил. Ама на кухи тикви аз мозък не наливам. чини ми се Аврорке, че и сегашните успехи са като тези дето ти изброих - на книга убави, само дето никой не ги е ни виждал, ни усетил. Аз съм русофил ама на кагебеец и суптански авер селям не сторвам.

бла-бла-бла. човечецът си назубрил написната предварително реч "с цифри, факти, имената на всичките замесени организации, дори и хора", след което му пускат подставени питащи с подставени въпроси, отговорите на които също е назубрил "с цифри, факти, имената на всичките замесени организации, дори и хора " и айде-"страхотен" е тоя самодоволен кагебистки зубрач, според българската путинофилска тролщина.

sulio@mailinator.com

Ти не помниш какво си ял днес,а той все пак е назубрил 3 часа конференция по най -различни въпроси. Ако вярно това каквото казваш де,че соросопитеците като кажат Добър ден виж откога е залязло слънцето.

Преобладава думичката "трябва". Да говориш на "ще" и "трябва" не е като да го свършиш. Ама това си е проблем на рашките.

"И всичко трябва да има за цел повишаване на доходите на гражданите"- как войната във Сирия повиши доходите на гражданите на Русия? Или анексията на Крим? Или поддръжката на сепаратистие от Донбас и Луганск? Чрез санкциите срещу други страни да не могат да внасят продукция в Русия?

Елементарно е! Военната промишленост получи възможност за промотиране и за обновяване, което е производство и доходи! Да, цинично е от една страна, но и нашите военни заводи продаваха оръжието си за крайно потребление на ИД и хората в региона го усетиха! Присъединяването на Крим (не анексът) отвори още работни места със строителството на моста, енерго - и транспотните връзки с материка и на полуострова, с нов пазар от 2-3 милиона души, с куротите там. Санкциите направиха така, че Русия започна сама да произвежда основни хранителни продукти, които преди купуваше навън! За поддръжката на ДНР о ЛНР има по-дълбоки корени - не е нормално да се оставят хора, с руско самосъзнание да бъдат изтребвани от бандеровските изроди на киевските марионетки. А това си е от всяка гледна точка и инвестиция в бъдещето! Това е един доста перспективан промишлен район с население около 4-5 милиона души и не е за пренебрегване къде ще бъде. Украйна доста болезнено усеща липсата му, например. Затова и не се отказва. И накрая, руският човек си възвърна усещането за национално достойнство и гордост, което не е маловажно! И в добавка, ако това нямаше значение, нямаше да го има и тоя вой към Русия от Запада и САЩ! Особено последните, видят ли някъде стабилност и просперитет, сън не спят, докато не развалят всичко, за да запазят хегемонията си! Но времето на еднополярния свят е към края си! Искат не искат някои! Та, така, Меркурие!

Съвсем в духа на добрите болшевишки проповедници, които по нищо не отстъпват на виртуоза Гьобелс. Безсмислено е да се търсят аргументи, защото аргументи се противопоставят на аргументи, а не на проповеди и заклинания. Затова - ПРАВ си, ПРАВ си даже и ако грешиш! За нас заблудените остава само да чакаме просветлението, та да се уверим в правотата ти. Но е малко страшничко да наблюдаваме агонията на мечката, ако сме твърде близо до нея.

80%ните да си обсъждат Ердоан и Ербокан. ФАЩ тоже.

Омръзнало му е да дърпа дръжки на врати , които му остават в ръцете. Иска от ''мозъците'' високи технологии. Най-после да вземат, да конструират дръжка, която отваря врата.

Дръжката се оказа испанско производство.

Путин докато се прави на велик и се кара с ЕС и САЩ ще бъде нататрузен много здраво изотзад от Китай и Турция. Да не говорим, че и Иран е реален конкурент на газовия пазар с приблизително същите газови запаси. За Русия пътя е модерни технологии, плавен отказ от добивната индустрия и сътрудничество със САЩ и ЕС. От 160 години насам поне - от кримската война Русия сама нищо добро не е постигала ама то е друга тема. Всичкото величие на СССР към края на ВСВ е от американски и немски технологии, а упадъка от Студената война и комунизма още не е преодолян, не само там, у нас също.

Пак си забоксувал и то още от сутринта.

Тези с минусите запомнете прогнозата. Китай прави военни учения за полярни условия по границата с Русия. Защо прави това Китай - какви полярни земи има в кКитай - при това учения с тежка техника дето далеч не става са Тибет нпример. Моля, моля. По долно нещо от кух русофил няма. Аз също съм русофил, но не харесвам Путин. Китай насипва камъни в р. Амур за да мести талвега и в руска територия и така по талвега границата прави руски острови по реката китайски. Местните реват, а Путин не чува в Москва. Ама то не е за всяка глава тема това.

ПолудЕха лудите крави, подлоги на ФАЩ!!!

Какво е ФАЩ да попитам? Виждам, че болните доста често го използват?

Родилният дом за идиоти като теб!!!

ВЪВ ВЕЛИКАТА РУСКА СТРАНА ВСИЧКО Е НАЙ. ДЕБИЛИТЕ СЪЩО. И СА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ. РАЗБИРАМ ОТ ДЕБИЛИ И ЗНАМ.

Сигурно и затова си станал професор- старите хора ги наричаха дървени философи.

А Министерството на вътрешните на Рашата отказало да купува компове с руски процесор, съобщава ни "Ведомости" (в търсачката: "МВД отказалось покупать компьютеры с российским процессором") ! Родоотстъпници неправославни...

НИМА ВЕЧЕ ИМА РУСКИ ПРОЦЕСОРИ?

Е как, "нямащ аналог в света" ;) :)

със СИКаджийската мутра. Не са го целували три папи, не са го олигавили световни лидери като дедо Юнкер, баба Шмеркел, красавицата Магарини...

ЩОТО ДЖУДЖЕТО ПУТИН Е МНОГО КРАСИВО, ХАХАХА

Не те, а тиквоча ги олигавя!

ХА ХА ХА ,Жужака ги плещи тия смехурии на главоците. Гъвкаво да е доживотен султан а разни солоташаци да пърхат около него.

Егати майтапа, този може да си говори всичко, ама ние ги знаем добре рушняците. Феодализъм, губернии, велик вожд, полонии, бояришник. Хубави рускини.

Я КАК СЕ КЕФИ ПУТИН, ЩОТО СУЛТАНЪТ МУ ИНТИМЕН ПРИЯТЕЛ.

Колко ли ги вълнуват Путин и руснаците коментарите на обитаващите Дебилна Република България...

зНАЕМ, ЧЕ РУСКИТЕ ПОДЛОГИ ОБИЧАТЕ РУСКИЯ КЕНЕФ И МРАЗИТЕ БЪЛГАРИЯ.

да ни извините, ама в Русия процентът на дебилите е по-висок.

самовнушението е евтина терапия, но краткотрайна

да не е цар на всички угропитеци и балканци...Нещо често го цитират, а това може да се дължи единствено ако е хванал за топките свои наместници у нас.