Разбиха група за рекет, палежи и лихварство

При акция на ГДБОП и жандармерията в област Враца са задържани девет души за рекет, палежи, лихварство и разпространение на наркотици, съобщиха от прокуратурата

Обратно в новината

Коментари - Разбиха група за рекет, палежи и лихварство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно са конкурирали законната мафия,щом са ги разбили.

Миналата година ГДБОП идентифицираха и разбиха някъде около 427 организирани престъпни групи..???

Вероятно полицията във Врача е в ликвидация,след като жандармата разкрива групи.

не знам, но в Козлодуй нито полицията, нито КАТ работи нормално и така е от поне 30 г. Добре, че периодично идват тези момчета с качулките.

Да не си с качулка?

ха ха ха! отгоре: POLICE отдолу: гдбоп

"Разбиха група за рекет, палежи и лихварство" ще си платят и ще ги пуснат,те поне имат пари

И колко от тях са настоящи или бивши полицаи?

Излишно трошене на народна пара ! Сега ше се организира нова престъпна група , вече в разширен състав - с магистралки и куки :))) Пък и кретените са от смрадливия електорат с по стотина " висящи" присъди . От десетилетия трябваше да са в пандиза или едно много тихо и спокойно място. Злачно и упокойно . Амин !

Заловили не означава разбили.

Днес цял ден жандармерията спира всички коли в посока Козлодуй и на влизане в Козлодуй,а дано вече започнат да ги прибират защото мнооого има за прибиране...

Ау, ау! каква голяма работа са свършили!За да прецени съдията или прокурора, че няма опасност да се укрият и да замени ареста с подписка. В най-лошия случай условно или година и половина , та като излязат, да си сформират групата наново и да си продължат.

Направо да се свършва с държавността в тая си форма, да разделят земята на феодали-Чоков, Очите, Килата, ние да станем закрепостени селяни(пу за мен в чифлика на Чоков), а цар, в столицата, да бъде, неповторимият еднодържец Цар Бойко 1 Велики.

Прав си май мутренските времена се завръщат, ама дали ГЕРП са виновни или ДС ги активира...

ви се привижда, нищо ,че тези са родени след 89 или са ходели прави под масата тогава... но явно на вас добре са ви промили мозъците.

Някой да е казвал че мутренските времена са свършили!!? Те започнаха с идването на демокрацията, докато за прехода от комунизъм към демокрация, Иван Костов каза официално че е приключил!!!

Гербът на Република България е кръгъл, в средата на небесносин фон е изобразен изправен лъв на зъбчато колело. Фонът е обграден от двете страни с житни класове, обвити по средата с национална трицветна лента; над лъва е изобразена червена петолъчна звезда, а отдолу, където се преплитат класовете, на червена лента са написани със златен цвят годините на основаването на българската държава и на победата на социалистическата революция в България.

абе да не би са са разбили ЕС, а? ща пратят ли в панделата европата, а?

Какво значи "разбиха"? Играят си на змичка. Вече толкова години.

"змичка" е баба ти,тъпако/чко/,едва ли знаеш какво означава тази дума ,затова не знаеш и как се пише...

Най-голямата група за рекет и лихварство е ГРЪБ.

Няма страшно, те така ги подбират за политици.

Съдът: Няма доказателства!

Как ще има доказателства, като ушевите са ги "изтървали", "не са забелязали" и тн още при арестите?

А бе да не би да идват избори, че се вдига толкова пушилка?

По-деликатно с Квиц! Утре може да бъде министър-председател.

Това е напомняне че не са ги забравили и трябва да си плащат членският внос!!!Сега ще ги пуснат да намерят парички и за забавянето разбира се!!!Ние сме в БГ все пак да не забравяме съдиите, политици задник - задник мие!

Разбили сте таратанци. Когато гхи вкарате в затвора за по колкото трябва и им конфискувате имуществото , тогава ми се обадете! Сега ще започнат да ги пускат един по един...след като си платят добре!

Е, чакайте! ГЕРП остана без ръководство!

малей, тия са разбили бсп, и курнелия са арестували? сега станишивич ще сезира световната левашка общественост!

Разбиха група за е *, рекет и палежи (герп) и арестуваха лидера и бивш пожарникар с прякор тиквата.

преди няколко години не я ли бяха разбили пак, или се лъжа? Защо са на свобода, на кого плащат?

тая побългарена руска дума "обезпечаване" стига сте я използвали, дрогаре джурналисти. Имаме си българска, хубава дума "осигуряване"!

това си е българска дума! Не знам защо си мислиш, че е руска като руския , сръбския, македонския и редица други са лоши български диалекти! Странното е че ти и такива като теб възприемат за най български думите с турски произход в езика ни.

Е сега според вас излиза че по добре да не в бяха разбивали - нямало да ги съдят , на кого се отчитали , ама защо , как , кога и т. Н .Обърнете се към полицията и ги помолете в бъдеще да не се замесват в такива акции.

Цветанов и Флоров успешно превърнаха НСБОП в преторианците на Борисов - инструмент за натиск над политици, журналисти, бизнесмени и конкуренти в черната икономика.

Дрън, дрън простотии. Как не ви омръзна да пишете подобни тъпотии!!

Време е за дело срещу неизвестен извършител.

бил жесток:)))аз като бех там ми правеше сфирки:)))

Нормално ли е да има хора с по над 30 присъди , за телефонни измами , и същите да са на свобода и да бръмчат по пистите ?

Разбиват група , на повече групи . На практика това се получава , а няма осъдени .

Пуснете им сръбска музика и започвайте бой... е...е

Пак е Шведите :)

Safsem nablizu do Vratza e padnal obit (od korhuma na svoi sopsdtven 4etnik) kulusalnia poed-rivuliudzioner Hristo Botev... Az mnogo mi haresva neGOvuto pismo: Mila mi Vineto+Ivanke...etc.etc..etc

Дори и на латиница пишете толкова неграмотно , че по-добре да спрете веднага и да седнете да се научите на граматика ... ужас

sdshsjfsjdgundgdfnni;ldykymkbhaav dssbdfnn dsrdvsewtw k xvers dsgtanbyu qwerwutrn bvftuaw

След максимум седмица всички ще са на свобода , знаем ги тия акции :)

а бе добре са разбили тая банда,ама тая банда на кой се е отчитала за зулумите които не са ставали без покровителството на някой шериф,там е по интересното а не че цацата е наредил,кой седи зад тия тарикати