Станишев обвини германски министър в скандална дискриминация

Като "скандална дискриминация и антиевропейско поведение" определи Сергей Станишев думите на германския вътрешен министър, че не вижда скоро България в Шенген.

Обратно в новината

Коментари - Станишев обвини германски министър в скандална дискриминация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, отпаднаха ли визите за Канада, както се твърдеше в началото на годината? Пътя за изминаване за Шенген е дълъг и труден от 10 години. И все пак не може да се сърдим, че не ни смятат за готови. Ако бяхме готови, нямаше от страната да емигрират по 50 000 годишно.

и как викаш емигрират?? пълзят под телената мрежа, прескачат браздата, плуват бруст срещу течението на дунава, или се връзват на телешките на влака, с надежда де минат отсреща?

Много сте. НОкато ви чета граматиката и заяжданиятоа и птравописа, спрели сте някъде в 5ти клас. Точно такива са нужни на чичко ви Станишко и лелка Ви Ку. няма нужда да ви се промиват мозъцте. Дори са полирани откъм гънки.Дерзайте. Не сте виновни.

Единственната заплаха за нас,ЕС,НАТО и Европа е само Русия,която наруши всички следвоенни договори и гаранции,недопустимо анексира и окупира територии по примера на Хитлер!За Путинова Русия,опрадание няма и трябва да бъде наказана най-сурово,докато не се прибере в кочината си и спре агресията си!

ПроЗ х2

румъния ще влезне, щото утрепаха чаушеско като куче, и поеха по правилният път! а ние още си хрантутим комунделите! бвп на румъния 186 700 000 000 $ бвп на България 52 4000 000 000 $

Само че забравяш нещо: Румъния - население 17 милиона, България - население 7 милиона. БВП на калпак е същото

БРАВО БЬЛГАРСКИ ПРОСТАЦИ :), ЗНАЯ СИ ВИ АЗ, КАКВО АНТИСТАНИШЕВСКО ГРУХТЕНЕ ПАДА ТА ЧАК ЗАДРЪСРВА ЖАЛКИТЕ ВИ МОЗЬЧЕТА ПРИСЬЩИ ЗА СВИНЕ! ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД НЯМА ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ МУТРАТА И МАФИЯТА СВИНЕ СТОЙТЕ СИ В КОЧИНКАТА ДАЛЕЧ ОТ ШЕНГЕН АКЬЛА ВИ ЩЕ ДОЙДЕ КОГАТО ВИ СТОПЯТ НА ПРЪЖКИ! СОРИ ЗА ОСТРИЯТ ТОН... МА ТО НА СВИНЕ ТАКА СЕ ГОВОРИ.

Като чета грухтенето,Ви питам: След като сме изпълнили критериите за присъединяване,ЗАЩО СЕ ЕБАВАТ С НАС? Ще ви кажа защо: С Вашите писания показваче не сме единодушни че го заслужаваме. И затова Шенген ще го гледаме през крив макарон! Унгария даже подгони сънародника си Сорос,а ние още се караме,кой да води бащина дружина! Някога така, царство по царство,потънахме в мрака за 500 години!

СТАНИШЕВ!

ЕС - всеки срещу всеки, в краен случай един срещу всички останали.

Логично е другарят Сергей да реагира така, тъй като очевидно предполага, че влизането ни в Шенген ще благоприятства целите на БСП и др. соц. партии от ПЕС за заселването на България и Европа с т.нар. "мигранти от трети страни": "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа....", 27.10.2016, ТВ Европа. "Брест: Как и защо социалистическото мнозинство подкрепя салафитската експанзия", писа бретонският Breiz Atao на 31 юли 2015 ("Brest : Comment et pourquoi la majorité socialiste soutient l'expansion salafiste", 31ST JUILLET 2015). "Социалистите продължават ислямизацията на Франция, започната от предишните правителства" е заглавие на публикация от 9 август 2016 на френския католически сайт Льо салон беж ("Les socialistes poursuivent l'islamisation de la France amorcée par les gouvernements précédents", le 9 août 2016, Salon Beige). И накрая, логичният финал: "Според Буалем Сансал "Европа няма бъдеще: Ислямът ще взриви нашето общество" ("Pour Boualem Sansal "l'Europe n'a plus davenir : l'Islam va faire éclater notre société", Juin 01, 2016, Europe Israel

България - вън от ЕС и НАТО !

Др. Станишев! Колкото по-малко се изказвате, толкова по-добре за България. А най-добре е, изобщо да не говорите, а и да не идвате в България! Истината ви говоря - вЕрвайте ми, другари и другарки?!

М-да, затуй требе да отидем най-сетне у путинската Евразийщина. Ще си имаме силна ръка, ще сме еднакво бедни с другите, единодушието ще се възцари почти доброволно, старите ни приятели от Рашата и Султаната, отскоро побратимени, ще се погрижат за нас и ще си заживеем царски.

Грух,грух...

Да си последен по доходи в Европа, отколкото нормален другаде? Ми, ок! Страданието е доброволна работа!

За къв уй ни е шенген, не ни трябва и ЕС, той е нужен само на властствуващите мафиоти да крадат евро фондове.

До известна степен България няма интерес от влизане в Шенген, защото това би позволило свободно преминаване на бежанци от Гърция /разбира се с крайна цел Западна Европа, но дори и временно да останат пак ще създават проблеми/

Грешите. ...а Ако Имате предвид че ИменноШенген Ще фитнеОкончателно Схемите на 'наште' - напълно Ви подкрепям.

Митниците е е... , Митниците и съдилищата ! Корупция, та се пръскат по шевовете.....

Тук съм съгласен с него.

Зо , камарадише Къркатч ?!

Не вярвам в БСП и нейният кадрови потенциал, просто житейски опит и наблюденията върху нещата, които причиняват на България. Всички знаем, че отдавна е редно ние и румънците да влезем в Шенген. Ако махнем обидата от несправедливостта трябва да си признаем, че сме на далавера от това, че не сме в Шенген - така терористите все пак имат по-ограничен достъп в страната ни. България я има хиляди години, защото сме тарикати, нека да продължаваме с успешната стратегия!

ПоСерГейко пак се изходи по въпроса - умно парче, нали е от джинс.

""""""Германския вътрешен министър, че не вижда скоро България в Шенген"""""Ами човека е просто откровен, а не като други ,които дават разни "захаросани" обещания , а нашите "климбари" ,вземат думите им за истина.Тяхните думи са ,като на един безнадежно болен му обещават бързо и скорошно оздравяване

Браво ! ( Schuss !)

Когато ЗаконМагнитски задунайската Удари - Как стаеният Висок 'наш' - блъвне в ТроянскоКонийни тиради.

министрите могат да си изказват мненията си. Шом някой е казал че на друг му е нещо рано, що да не го каже? Няма какво да се обиждаме, хайде да му забрани на ония да казва нещо, а?

Той не просто казва нещо, той не е Пешо Кифладжията та просто да "изразява мнението си", а е един от германско-австрийско-холандско-фламандските фашисти, които последните 20?, 50?, 100? години слагат прът в колелата на България и се опитват да изтребят народа й с конц. лагери, изолация, деструкция на икономиката й и опростачване на народа й... Остане ли на такива да налагат "мнението" си, до един ще ни направят на сапун...

Министърът не може да се изказва както му скимне. Поради позицията която заема всяко негово изказване се тълкува като официална позиция на правителството което оглявява, затова не може да се изказва като всеки сульо от пътя.

Каква еврозона те гони и тебе ве офтясал долен ляв педал ... с какво ви зобят в европата предатели долни ...Продължават с геноцида ДГД всички измекяри на прехода !

абе сержо, де мизерът какво ти каза за "обвинението", той знае ли изобщо !?? Как така, цяла германия не знае какво си смело сърце да ти ръкопляскат хората и да ти отговори министърът, а го вярват само селяните в ямболско!? ------------ тебаубоклуко

Що се нервиш, хер,, яя,,?:)))))) Широките социалисти---като сергей митюф станишев----по дърветата ще ги бесим, ние християн-комунистите!:)))))))

факт е, че това "заявление" в ямбол е отразено само в бълхарските канали за зомбиране на електорална маса и никъде другаде! Интресно ще е, ако не му стигна гадорията в бг., ами реши да си я навлича и в меркеландия. Тогава, ще може да сравни нещата най-вече защото ще го мачкат своите. Разликата е в това, че болшевишките боклуци ще го унищожат физически и окончателно, не защото им пречи, а защото ги е страх!

Еми колкото и да се сърдим на Германеца, той си го е казал. Докато тук си играем на отвличания и подкупи. Разни мутри които не могат да си напишат името се правят на велики по светофарите. Заплати се раздават под масите, данъци никакви не се плащат. Корупция от чистачката, до учителката, лекарката и т.н. Кой иска да даде свободен достъп на хора, които не искат да спазват закона и искат да заобикалят правилата и да правят далавери постоянно?

Точно така е! .....а банкянлийската мутра----що се навира--преди баща си в рая?:))))))

ДОКАТО НЕ РАЗЧИСТИМ ТЪПИТЕ ЧЕРВЕНИ ТРОЛЧЕТА И ТЕЗИ КОИТО ИМ ПЛАЩАТ ЕВРОПА ЩЕ НИ КЛАТИ.ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СЕ ЗАЕМА;)

В такъв случай защо сме в ЕС?? За да приемаме мигранти ли?? Колкото по-скоро излезем от този съюз на лицемерието толкова по- добре за България

ГЕРБ и троловете и, с нескрита радост приематтвърденията на Германският миинистър и негови колеги от Австрия и Холандия, България не е достойна за Шенгенслто пространство! Имало голяма корупция в България и не пазела добре границите си! Когато ни приемаха в ЕС ме управляваше ГЕРБ, нямаше такива проблеми и ни приеха! Сега от 2009 до днес с изключение на година и няколко месеца управлява ГЕРБ! Смешно е да се търси друг виновник за Корупцията в страната и Опазването на границите ни от мигранти! Но, докато режима на ГЕРБ ни плаши, както до сега с непримиримостта си към другите политически сили и се разправя икономически и пропагандно с тях, това ще е!

вижся герб и вие червените бантускотове сте едно и също нещо и е смешно да коментираш кой бил по крадец ....проблема скоте е че няма нито един осъден в затвора а и лев върнат от милиардите окрадени от другарите ти а ти си блей ....беее бееее

Какъв възвишен дух! Какъв израз на висок интелект! Предполагам, че и други са ти казвали, че си много, ама много "ниска топка"!

Този съсел много често започна да дава коментари. Намислил е нещо.

Когато победи Комунистическата Революция: Тъпанари в ДИР.БГ-----няма да се допускат!:)))))))))

а условни граници и шепа престъпници, които си играят с населението. На запад населението е зависимо от биберона на наложената от евреите свръхконсумация, сигурността от облагите след колониалните мародерства и влиянието над по-голямата част от света. Нашите комунистически боклуци не могат да се класират за този клуб дори да разпродадат цялото население за органи, лошото е че няма да се откажат да пробват

тея комчета отдавна отекоха в канализацията само в България им дават думата...

Докато има 900 хил. цигани, престъпници и олигофрени, които да гласуват за БСП, е ясно че нямаме място в Шенген.

2 мелиона са циганите, лъжат ви, че са по-малко. вЕрвайте .....те са насекаде като скакалци, вие си мислите,, че ги нема. Това е скудоумие, да невиждате в какво живеете, и да не забелезвате даже какви хора са на улицата. Ми гледайте бе! С наочници ли ходите, целата страна е в цигански катуни, вие още вервате, че те са под мелион?????????

Ти що карладиса в Англия, пловдивско маце?:))))))).

тъпо копеле на боико

Няма нищо по-гнусно от нагъл корумпиран бивш политик

Цървула----е Тиквата, хане!:)))))))

Очаквах от Бойко Василев да попита Цветанов ...пък и Стойнев,какво мислят за изказването на трите държави относно приемането ни в Шенген....НО той ги попита какво мислят по въпроса че Слави Трифонов ще прави партия!!!!!! Това е почти най-известния ни журналист....така се пита у нас.

Томас де Мезиер и той ли е интегриран циганин като Томас Тюнерман?

Е! Тъп социалдемократ-----точно като станишев!:))))),

Шенген , та Шенген , надуха на хорат ушите , като че ли всичко друго ни е наред ! Ние за ЕС не сме и още е чудно , как още ни търп'т - те за Шенген ревнали !Так се говореше и за ЕС и НАТО - Колко сме били готови - Е видя се и се разбра и на Марс колко сме готови !

Майтап бе Уили, да не би да се намериха пари за тока който потребяват термовизионните камери по границата подарени ни от холандците, да не говорим че германците редовно проверяващи техническото състояние на граничните катери които ни подариха най-добре знаят в какво състояние е охраната по море на "шенгенската" ни граница;)

Майтапа---Уили от България--ще го усети през НОЕМВРИ!:)))))))))

Манете го тоя измамник,бе!

"Общият" ЕС е илюзията, ДВОЙНИЯТ стандарт - истината! Ние си знаем какво е у нас и че "треските за дялане" са много. НО!, е факт, че от нас се ИЗИСКВА и ние действаме като страна част от Шенген, а по един или друг начин ни спират за да влезем в тази зона!ПИСНА НИ от НЕМСКОТО лицемерие, двуличие и "меки китки"!

Когато победи Комунистическата Революция: На едното дърво --ще виси Мутра ага Банкянлията!:))))-----на отсрещното----Сергей Станишев, широкия социалист!:))))))

трябва първо да влезем в евро,да се установят мигрантите и получат нормални условия за живот..и после шенген

прав си е швабата. Там не събират по 120 гилзи и трупове на рождени дни.

Там всеки ден събират трупове или има атентати! Искат да приемат Турция и Крайна, а ние да чакаме????? Нужни сме им само да казваме "ДА" на санкциите срещу Русия и да им чистим кенефите!!!!!!

Е, да ама намират майки с малки деца промушени многократно.

ПЕСоглавия изобщо няма думата , ама опитва да събере споменавания в медиите и се изхожда за щяло и не щяло . Да не говорим , че Шенген за редовия българин не е никаква пречка

не ми пука нито за шенген нито за еврото. добре че сме ние да държим мюсюлманите далече от германия.

И сега какво,СърГей излезе по-мъжкар от Суджука.Айде е суджук, кажи поне една тъпня бе.Не стой като пукал.Нали си професор.

Единственият случай, когато в дома на премиер са се събирали шефове на тайни служби е през 1972 г. Тогава Голда Мейер, министър-председател на Израел, обсъжда с тях реакцията на страната по повод терористичното нападание срещу израелските спортисти на Олимпиадата в Мюнхен. Случай, влязъл в историята и учебниците. Сбирката в къщата на Борисов също ще влезе някъде, но не искам да казвам къде. Знаете къде. И докато Борисов се прави на инспектор Дюдю, любимата му Меркел ни отряза за Шенген... А Фидосова влязла в ГЕРБ срещу сто килограма кашкавал...

Влязла със 100 кила кашкавал, защото изяла 4 тона суджук.Кво бе не е ли видно.

Не ще да е станала такава само от кашкавал !