Нови карти на териториите по казуса ”Калиакра”

Министър Нено Димов съобщи пред журналисти в Каварна, че ще бъдат подготвени нови карти на териториите в защитените зони по казуса "Калиакра".

Обратно в новината

Коментари - Нови карти на териториите по казуса ”Калиакра” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ще обявим поръчка, така че международно признати учени" .... Приемаме, че тези които са подготвили предишните карти не са били МЕЖДУНАРОДНО признати учени. Колко поръчки и колко грешно потрошена народна пара трябва да се хвърли, за да стане ясно, че ЗОП е инструмент за "усвояване"на средства от определени управленски политически кръгове? Когато стане скандал се правят повторни поръчки и така докато лъжата се облече в законова рамка. Нали данъкоплатеца безропотно мълчи като бъркат до дъното на джоба му? За да спре това трябва виновните да понасят справедливи наказания, защото кражбата от народа никога няма да спре.

разкараите вскичко построено от там *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кто има проблем сменяме картите или правилата. После върви уважавай закона.

Да се направи ново картиране на Натура от истински експерти и без зелените рекетьори.

не се наядохте. Бетонирахте цялата страна без да има защо - той народа избяга. Не стига скъпия ток от перките ами и глоби ли да ви плащаме майка ви долнс мутрашка гробарска...

Майка ви долна мутрашка комунистическа.мутрите ги създаде БКП/БСП.

Какво има да умуват, да правят корекциите и да ги преутвърждават в Брюксел за да няма глоби...! А кретените еколози на обществено порицание и да върнат 5-те милиона долара взети за старите зони на Натура 2000...

кви нови карти кви 5 лв, Натура 2000 неможе да я променяш когато както ти скимне, и тия идиоти управляват България

Нали знаете на кого са перките? На Цветелина Бориславова! Нали знаете на кого е голфигрището? На Красимир Гергов! А нали знаете на кого ще са бъдещите хотели и затворени комплекси на мястото на защитената зона? След като я "коригират" т.е. намалят? На ПИБ, Маджо, ТИМ и всички останали съдружници на Тиквата! А за нас ще останат глобите към ЕС ... да ги плащаме!

Тая Цетелин и тоя Гергов,нямат край техните богатсва.Да махат всичко незаконно,а не пак бедният българин все да плаща.Как може толкова алчнотия,за сметка на нас.Боко,ако не си съдружник с бившата ти дейсвай,Ктб и милиярдите дето взехе са дистатъчни за твойто управление, ада ще ти е малко.Поне един път помисли за бедните,а не само да угаждаш на червената и царската олигархия. Май ще излезете абсолютни боклуци

А, така! Боко, угаждай само на народната гробарска олигархия, че да те обичкаме!

От една страна България е с най-голяма площ защитени територии по Натура 2000 (17%, в Германия са 7%), а от друга - бащицата Борисов откриваше 2011 г. голф игрища в защитени територии. Трейшън Клифс (Тракийски скали) под с. Топола е направено върху активно свлачище и в момента целия комплекс бие кулата в Пиза по наклон. Изкоренен е дивия божур на същото място. Лошото е, че ни очакват ОГРОМНИ глоби, а премиера Бай Суджук пак идва на бял кон и е ни суджук ял, ни суджук мирисал.

В самото начало имаш грешка /вж. Словения/, за останалото си прав.

Да, това реално е основния проблем: при Станишев тия карти ги чертаха Зелени балкани, птичарите и тнт рекетьорска измет, в следствие на което 35% от България е Натура...и ходи се оправи след това.

Ей селчовци на власт ама не разбрахте ли че с тарикатлъци няма как да над лъжете Европа , докато ние сме обслужвали турски бейове хората в Европа за има барок Ренесанса и прочие, исторически сме съолетия изостанали от тях няма как да ги надскочим , не правете глупости които всички ние ще плащаме. Събаряйте перките и трешъс клифс или вие си ходете и оставете друг да го направи..

У таз Добруджа много прост народ живей.А бе кауни вие имате ли хабер от понятие къде в цяла Европа са нацвъкани перки и онея си праят вятърен ток бе шушляци.Ама за 5 декара мисир оревахте орталъка цървули.

Тия карти заради имотите на суджука ли са или те май не са само на суджука?

Спрете се никакви карти никакви перки , да се махнат перките на онази и голф игрището да се изоре и край , няма глоби ! Защо заблуждавате Българския Народ ? Нено свестен човек си спри да се занимаваш с тези мародери ! Народа каза не на перките и да на чистата и девствена природа !

Нено - свестен човек ??? Май за друг Нено става въпрос.

Ще защитят перките и голф игрището незаконно построени и заради тях ни искат глоби,а прикарват обикновенните хора ,,на пангара. ,,отврат,,Заради своеволията и алчноста на комунистите дриги да плащат глоби,както ни прикараха с КТБ.Мафия.

Тук пак се измисля измамна тактика за бетониране на чиста и обработваема земя ! Тази Кметица умишлено но не без помощта на Управляващите от Герб стана Кмет на Каварна и измести Цонко Цонев ! В избора на Кметицата , роля изигра и Цветелина Бориславова , тя има опасен бизнес и избива по 1,5 тона прелитни птици които попадат под перките ! Ако беше Цонко нямаше да има тази шумутевица и скъпи плакати в ръцете на Ромите !

Абе човеко непросветен,кой събуди се! Кой според теб избираше Цонко за кмет, ами баш циганите. По времето на кой кмет точно се разпродаде всичко и никнаха тези перки, ами пак на милия Цонко. Стига сте го защитавали,щом крака ви е стъпвал в Каварна само за 3 дни,на рок фест. И само а спомена,че златния ви Цонко въобще не се яви като кандидат на во дните кметски избори, фа спре да реве какво са му отменили и какво променили, Каварна не е Цонкополис!!!!!

тъпия министар да иди на Малка Яйла! защото ако видят строежите на метракис от крапец у европото ша ядем мноо бой!! след дни идват щъркелити от север-чакайте снимки с убити под перките на вятърките и!!!

Да сложат указателни табели над перките. :)