Петима обвиняеми за погрома в бар ”Бикини” в Созопол

Бургаската районна прокуратура повдигна обвинения на петима души за погрома в созополския бар "Бикини" в неделя през нощта.

Обратно в новината

Коментари - Петима обвиняеми за погрома в бар ”Бикини” в Созопол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

закана за убисиство 6 години - 60 бе глупаци, само така ще баде в тази тапа страна.докато няма за закони и не ги спазват хора...ха, ха

Каква бърза реакция на властта в спора между две наркобанди. Може би са засегнали интересите на ГЕРБ

Като гледам и охраната каква е смотана всички тичат да вземат анаболи правят мускулчета и след шест месеца вече са яки. За охрана се иска специална дългогодишна подготовка момченца тая работа не е за всеки. А що се отнася до групата от помиярчета те се надъхват едно от друго колкото повече лаят толкова повече кураж идва.

Миналата година ваш Бойко не искаше военни кораби в нашето черноморие а туристи но струва ми се, че заедно с туристите, ще трябва и военни кораби.

Като се има предвид, че районното на полицията е на гърба на бара.

Продължава парадът на селския бабаитлък из помийната яма, наречено българско черноморие. Абе, Цацаров, нали обеща да няма повече бой за паркоместа?

И кой е тоя ербап с бялата риза,дето"ИнициирА" цялата патаклама? Някой бургазлия "ко стаа лек" да съ изкаже?

Тоя селски ербап е от тия,дето като им пуснеш два в корема и серат цял живот в торбичка,ама мишоци много и все страхливи

Защо, при влизането, или събирането на подобна тумба, охраната не е информирала съседните охранители на заведения, или полицията за повишена бдителност?????

Какъв е извода "не ходете на барове и кръчми само простотия" другият извод е,че трябва да се върне комунизма такъв какъвто беше 60те години начело с другаря Сталин. Такива келеши ги растрелваха на място като крастави кучета.

Просто си спомни за един филм..Те такъв отряд трябва, за да изчисти боклука в тази страна от горе до долу!

Четя бабаити са точно такива. Ходят по ресторанти и бият и убиват нормалните почтени хора. Точно такъв "отряд" са били и черните ангели. Само прочети какви доблестни герои от войните за българско обединение са техните жертви.

Просто си спомни за един филм..Те такъв отряд трябва, за да изчисти боклука в тази страна от горе до долу!

Грешка "другаря" Сталин изби по голямата част от руската интелигенция - тоест хора които можеха да мислят и разбираха каква измама е комунизма. То и на това се крепеше оная власт - на страх.Сега е същото в Русия,който е против властта бива вкарван в затвора или убит

Аз друго намирам за интересно и дори унизително. Тези същи бабайте дето са охрана по дискотеките, нямат никакъв проблем да пребиват хора които са по слаби от тях и са обикновени клиенти. Но се държат като пу*тки когато са превъзхождани по численост и когато клиента е свързан с разни други мафиоти.

Това за пу*тките си е национална черта!

Това е типично за русофилите - такова чуждоплоколонничество не бях виждал

Да са ни честити новия по-висок клас високоплатежни туристи.

"Неидентифициран мъж нападна с бензинова резачка хората в град Шафхаузен в северната част на Швейцария. Най-малко петима души са ранени, двама от тях сериозно..."

Искам поне един път да прочета за някой обикновен човек, който е направил на салата няколко подобни боклука със законно притежавано оръжие.

голямата рижа от Бургас го пръсна един бивш спец полицай на кръстовище заради отнето предимство и щото му бяха скочили на бой 4ма

На Българското черноморие няма мутри...Ангелкова заяви, че нивото на туристите се е вдигнало...шведа дето ритна камериерката и той е готин...всичко е наред - ЗАКРИВАЙ!!!

А най готини бяха руснаците дето пребиха полицаи - ама за тях нещо не се пише вече.Прави впечатление че нито една медия не повдига въпроса

"Неидентифициран мъж нападна с бензинова резачка хората в град Шафхаузен в северната част на Швейцария. Най-малко петима души са ранени, двама от тях сериозно..."

Не се самозалъгвайте, че Борисов, комунистите или Хокинг са виновни. Просто това са вече хората - слушат Гери-Никол и няма да прочетат и три книги тази година. Просто това вече е настоящето, а техните (нашите) деца са бъдещето. Горко ни. Това е.

Лошото е че сте абсолютно прав. А най-лошото е, че няма никаква възможност да се променя нещата.

Време е явно за Reboot System, в по-хард версия.

До преди 5-6 години бях горд, че съм от Бургас, напоследък все по-често се срамувам. Какво ще е след още 5-6 години ме е страх да си помисля, а съм още само на 39 ...

Оди пиши в пенсинерския сайт бе.

Такива отворковци само 100-на цигани ги оправят. И след това ще има мирни протести на рокери.

хахах Абсолутно съм съгласен

Само, че пред циганите си траят.

Кой насажда страх от циганите?!КОЙ??

link

В Лаганас на Закинтос, място известно с британски отрепки, 3 пияни келеша закачаха сервитьорката грубичко. Пристигнаха две ченгета, едното буквално преби трите говеда, а другото само гледаше отстрани.

Клипът свърши. Къде е ПОГРОМЪТ?

Така се действа при тиквата, който не плаща яде бой или го самоубиват!

а при Беров и Виденов с перца ли действаха!?

аз пак се чудя защо само един не влезе и да се направи на бабйт а влизат 20 души и скачат на 2-ма. Същите гъзове ако им се случи това на тях да им скочат повече маймуни ще осерат гащи и ще подвият опашки. Така както реагира и охраната. Затова ще кажа по тъп цървул от ганьо няма на света. Наи-тъпите копелета сме ние и такива ще си останем.

Созопол е от малкото останали не пре застроени морски градове! А по морските курорти масово пише "продава апартааменти", защото мутрите от алчност бетонираха всичко и сега търсят балъци на които да продадат, но няма! Хак да им е на слабоумните!

Преди две години бех на моренце за Две седмици в Испания-Беналмадена Коста. Един ден в плажното заведение на съседния плаж, стана разправия и някакви посегнаха на персонала. В тази секунда си погледанх часовника , за да засеча, кога ще дойде полицията. На 38 Секунда имаше над 10 полицая, които закопчаваха хулиганите и ги налагаха с палки по Гъзовете.

От нищо нямат сьрах тези хора. Човешки отпадъци, бесполезни сьздания. Пратени на този свят за да носят проблеми...

Тези "мутри" са ударници на някой тарикат, който си плаща на полицаите и не ебава никой! Най-вероятно иска да се пласира само неговата стока или да му се плаща рекет! Да видим отговора на държавата в лицето на районният съд в Созопол, който сигурно също е хранилка при мафията! В малък град да си съдия или прокурор си е райско - солидна заплата, малко работа и много рушвети!

Има такива места. Обозначени са на една карта с черепи.

По груби сметки у нас има около 1000 отрепки за избиване. А тези са от дребните риби, но не е зле и тях да изчистят.

1000?!?!?!?!!!!! До толкова ли можете да броите?

Все повече се убеждавам, че ми е нужно огнестрелно оръжие за самозащита.

Даже и в "боевете" вече има повече говорене, отколкото бой...

Добре дошли в 90-те! Благодарение на ГЕРБ и Боко Суджука благопулучно се върнахме в мутренските времена. Честито на гласувалите за Тиквун!

Сори Пич, но мутрите са създадени от БСП.

А ГЕРБ от кой е създаден, бе наивник? От марсианците? Всички партии в България са се люляли в една люлка - на Партията Майка.

това не променя нещата. Чии бодигард беше Тиквун? В коя "застрахователна структура" размахваше бухалка? Това, че са създадени от БСП не променя факта, че Бай Х*й също произлиза от тях.

Е, през 90-те нямаше ГЕРБ, но се появиха т. нар. мутри. Изкарваха ги да плашат народа преди избори, познай коя партия ги управлява?

Управлява ги УПРАВЛЯВАЩАТА партия, ма френд. Който има държавната машина в ръцете си, той краде, той РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ, той може да вкара мутрата в затвора или да и пази гърба. Дали е БСП или ГЕРБ, няма значение. Не бъдете наивници, че живота ви мина, а вие още не знаете кое е черно и кое е бяло.

не били в затввора. Въпросът е защо избирате за премиер мутра ? Докато не спре този самоубийствен избор и тази търпимост, дотогава ще се увеличават мутропоколенията и всички последици от производството на мутри.

вече и те подражават на големите мутри - правят си същите "прически", татуировки, епилации и малко по-късно ще помпат и те мускули. Това в България е фешън вече 8-ма година, хахах

За съжаление, тази мода не е само от последните 8 години. Доста по-отдавна се забелязва. Няма и седмица, в която, вестници и телевизия, да не ни напомнят за някой гушнал букета герой. Постоянно има статии, ту за една, ту за друга мутра. А няма и ден в който да няма нещо за Мутра Ага.

След появата на Тиквата се появи тази мода. Дотогава това беше "модно" само в село Люлин и другите гета. Сега е навсякъде. Тиквун е бивша мутра, а вместо в затвора е Премиер (или по-скоро Цар). Наглата мутра краде всичко - от милиарди за саниране и магистрали, до суджук. И малките си правят изводите.

хахах

Всички прокурори и висши служители на МВР в Бургаско трябваа да се изметат, иначе форсовете ще се повтарят безкрай. Това важи и за съдиите, но там няма единоначалие, затова ще е по-трудно.

в страната с премиер-мутра масово си отглеждаме мутри, кво друго ако не мутри.

моите наблюдения са, че в България младежите масово изглеждат по този начин, т.е. като мутри. Обръснати глави, напомпани мускули , татуировки - това е външният вид на повечето мъже в страната. От кого взимат пример и кой ги толерира и мултиплицира ? как мислите ?

Ама никой не се излъга да те ощастливи и да ти върне спомена за младините...

Наркомански истории, ако ги накажат по-сурово това няма да се повтори, но няма кой да ги накаже.

Е затова ще отблъснете народа от БГ черноморието. Една година бях в Созопол, 7 дена изкарах на легло и в тоалетната от някакъв вирус дето почти всички ги беше хванал. За капак нямаше и 2 дни вода в целия град. И като излезеш на бар да видиш и подобен екшън и никога не повтаряш вече.

Май, не само водата в морето е Фекалийна. Цялата Черноморска Територия е ФЕКАЛЕН ОТПАДЪК. А В ГЪРЦИЯ НЕ Е ТАКА

Там са само лайната, като теб. Много го можете плюенето и обясняването, но свършвате дотам.

Герберастията Неграмотна не прощава

ето ги високия клас туристи по думите на г-ца Ангелкова.

За какво им е съд???Аз като гледам те са за затвора ...ама не за 6 а за 66 години без съд и присъда!!!!

Бреееее на тези петима само адреса не написаха. Ако беше циганите, няма да напишете изобщо имената :)) Много хубава толерантност.

Ако не си разбрал, че циганите са като пеленачета в сравниние с тези изроди, напразно са те родили.

те да дойдат 100 надъхани мангусти па ти да ги видиш тия батки на КАЙМА

кажете им имената на тез надрусаните какви са ? или прякори ли , бизона , гибона , окото , червото ... ?

Путин,Медведев и Кобзон - все панда пендели

По китайския метод тези да се разстрелят. Следващите клиенти ще се замислят.

dobrin

абе работа на парламента

Какъв бар? Това е чалготека.

Ало управляващите я включете това видео в презентационнното клипче ЕЛАТЕ ПО НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ

Забравих и онова Несебърското

Мдаааа! И да включат онова видео където двама пияни руснаци оказват съпротива при арест и бият полицаи

у всички се появява силно желание да ходят и те в бар бикини

Това е демокрацията вееее Кво ривете идете и вие бийте ама преди това треве се утрепете от тренировки в фитнеса и да се научите на карате стъпки и джудо а не да чакате на социални помощи от КУРнелия ахахахаха Само такива батки ше ни оправят Е тва е лайфа яко бой веееее Демокрация! Бой на кумунистите ахахаха

Какво общо има "демокрацията" в случая при положение че в България това понятие не съществува в истинския си вид? Или просто си повтаряш някакви фразички, защото ти е било по-добре под диктатура?

Ако си личи от правописа и ти сигурно си от тези "батки" ? Тези батки само могат да оправят в буквалния смисъл. И то от същия пол, да се онождат един друг. Стига хомосексуални ценности, моля !

ПЕТИМА обвинени, ще има ... НУЛА осъдени...