Тръмп: Макрон е добър, твърд и ме държи за ръка

Доналд Тръмп коментира неотдавнашното си посещение във Франция и наблегна на това, че френският му колега Еманюел Макрон обичал да го държи за ръка.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Макрон е добър, твърд и ме държи за ръка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Думите на Тръмп не му подхождат на държавен глава,граничат с клюкарстване и непознаване на етикета.Дори и Макрон да го е хванал за ръката -французите са емоционални,при тях е нормално и да се целуват по бузата,но това са традиции и обичаи.Явно за Тръмп--Туитър стана втори дом ,а клюките нещо нормално.Не му подхожда това поведение.

Мелания Тръмп е супер-мацка,личи си че е славянка.

Макрон е гей, как няма да го държи за ръката? Тръмп трябва да внимава,Макрон си пада по мъже и по стари бабки.

и сигурно го е харесал. Иначе нямаше да се изказва така.

А бе дедо Тръмпи да не е нещо обърнал резбата, а?

Този кретен трябва да бъде изгонен незабавно. С подобни простотии направи една велика нация за подигравка. Вероятно ще му намерят цаката- или импийчмънт или ..нещо друго, но не вярвам да оставят нещата по този начин, за да се червят от един клоун, който ги прави на маймуни.

нация си намери подходящата маймуна /Обама/, а след нея и подходящия клоун. Честит да им е любителя на френски макарони пъхнати където трябва Дони Тръмп.

Не виждам нищо лошо!

И аз също... не виждам нищо лошо, Орхане.

не съм забелязвал истински мъж да държи настоятелно ръката на друг мъж ,но пък е напълно нормално при гейовете и работилите(щите) за ротшилд.последният имал особено влечение към малки ,красиви момченца ,а най-големите между тях били на 15 год.

ПЕРУКА!!! НАПРАВИ ФАЩ ОЩЕ ПО-ЖАЛКИ.

в задните части на Тръмп. Уж тоя не беше гей но за политиката какво ли не мусе налага да "дава" на по-младите колеги.

държи за ръката. Това е подготовка за срещи на Тръмп с арабите и техните "анални" методи за работа особенно с черни обамски задници.

Браву бе, бай Дончо!:)))) По твойта логика--Аляска и Антарктида---са най-великите военни сили на Земята!:))) Що поне не попрочете дивотийте на твоя предшественик-- Айзенхауер?!:)))) ..... Таева у индианеца!:))))

Щом го държи за ръка, ще излезе че Макрон е на нашия бряг. ха ха ха

света се е побъркал

те във франция обратни

реклама ,,добър твърд и обратен,, обама2 и срещите на високо ниво в арабския свят

може и за друго да те подържи...

/ това не е било учтиво да се напише и е пропуснато от Дони /.

Тук Тръм се изказа без да мисли - спасени от климата. След като местните са оцелели, значи няма оправдание с климата! А като си тръгнал да нападаш да си го предвидил! Иначе САЩ и сега са спасявани, че са остров.

ба острова

Тръмп в прав текст е казал, че Макрон обича да пуска ръце на мъже и връзката с бабата е само проформа. Тоест, нищо, което да не се знаеше от широката публика...

Това да те докосват или държат за ръката по време на разговор е признак за наличие на дълбок психологичен проблем.За жени е разбираемо,но за мъже?Тръмп да внимава!

държал ГО...... без ръце...? хммм

100% Тръмп е взел някой лев за тези срещи, така да се каже. Макрон му предстоят парламентарни избори а имиджа му е на млад и зелен, обаче има сериозен спонсор и той му урежда тези срещи с пичовете от тежката категория - Тръмп, Путин.

Леле, и тоз обърна хастара...

Първата от ляво направо ме уби :)

...интелект и американец са две различни неща !...разбира се всяко правило си има и своите изключенiя ,но за jaлост Tрамп не е от тях !!!

Ами то от дъртофил какво да очакваш,освен да лови ръцете на бабички и старци,а бе съвсем като соросоид

шъ танцуват ?

Ъ, значи малкия държи големия... за ръката докато го дърпа насам натам за да му покаже любимите си играчки, нещо като в сценка при която малчуган посреща по-възрастен роднина с който отдавна не са се виждали, многодетния баща Тръмп ясно е усетил ситуацията и затова набляга пред публиката колко важен е точно този жест на Макрон;)

... колко важен е точно този жест на Макрон ... защо си мислиш , че Тръмп говори сериозно , а не подигравателно ? Тръмп е стара лисица . Не му минават такива номера . Но дава възможност на Макрон да си помисли , че Тръмп ще му играе по гайдата . Колко се лъже !

Аз си мислех че ситуацията е живо патерналистическо клише... но щом си видял и някаква заигравка между двамцата сигурно имаш по-остър поглед от мен-)

"Колко пъти Русия е била спасявана от климата? Същото се е случило с Хитлер. Отишли са там и е станало 35 градуса под нулата и това е било краят на тази армия", заявява Тръмп в интервюто си за в. "Ню Йорк таймс". ЗАРАДИ ТАКИВА ДЕБИЛИ АМЕРИКА ЩЕ БЪДЕ ЗАТРИТА ОТ ДЕДО ИВАН :))) ДА СМЯТАШ ЧЕ ЗИМАТА Е ПОБЕДИЛА ХИТЛЕР Е ДЕБИЛИЗЪМ :)) ПО ТАЯ ЛОГИКА НИЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПОБЕДИМ ВЪВ ВИЕТНАМ :)))

като се самозапалят торфените залежи около москва и от пушека никоя ракета не може да я уцели.

ЗАЩО КУПУВАМ В ДЕТРОЙТА А НЕ ПО ИЗТОЧНОТО КРАЙБРЕЖИЕ ИЛИ КАЛИФОРНИЯ ??? ... АМИ КАТО СЕ ВДИГНАТ НИВАТА НА ОКЕАНА И НЮ ЙОРК, БОСТЪН , ФИЛАДЕЛФИЯ И ПРОЧИЕ КАКТО И ТРЪМП ПАУЪР СА ПОД ВОДА :)))

Все едно същата температура не е налегнала и руснаците...Всъщност точно това е класически случай как калпавия тил, логистиката както днес му викат, може да провали и най-гениалната военна операция, а когато се намеси и калпавото разузнаване става така че и Хитлер повторя съдбата на Наполеон;)

мислеше, че тая работа е като оная. "Отношение президента США Дональда Трампа к российскому руководству вызвало разногласия между ним и советником по национальной безопасности Гербертом Макмастером, а также другими высокопоставленными помощниками. Об этом сообщает Associated Press со ссылкой на ряд американских чиновников."

ми пишат плюсове, щото са толкоз неграмотни и нефелни, че не разбират за що иде реч ??? Сега ви обяснявам като на малоумни, каквито всъщност сте: Всички секретни Щатски служби, цялото Военно ръководство са се хванали за главата от неговите усилия да продава Американските интереси, че скоро ще му скроят шапката.

И добре, и твърдо, о не не не не !

Малии, а какъв ще е коментарът, ако нашето шимпанзе започне да се мачка с американския орангутан...

Нашия има само разрешение за това с турския президент.

Всички на снимката са сърцеразбивачи,като почнеме от ляво на дясно,но в ляво направо е Шок.

дейността си срещу американци с руски корени.

Засилва ти се кафявото дето го пускаш отзад

ТО ЗАТОВА ВЧЕРА ФРЕНСКИЯ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА ХВЪРЛИ уСТАФКА СЪС СКАНДАЛНИТЕ ДУМИ "НИКОЙ НЕ СЕ ЕБАВА С ФРЕНСКАТА АРМИЯ " .... МАКАРОНА ЩЕ ГО УБИЯТ С КАМЪНИ :))

заседатели !!! "САЩ глобиха ExxonMobil за нарушение на санкциите срещу Русия. Компанията ще трябва да плати 2 млн. долара за нарушения, извършени под управлението на сегашния държавен секретар Рекс Тилърсън."

колхозници пиха шампанско, когато избраха тръмп !!!

2 млн $ за Ексон са стотинки за вестници, даже и сравнени само с печалбите на корпорацията от бизнес в Русия.Това е за слепите вярващи в демокрацията.А всъщност си е насърчение да продължава да нарушава санкциите

Типичен американски олгофрен...

на Сената и Конгреса ще служат край на изцепките на оранжевия клоун.

дали ще подържи и путин за ръката ...или оня ще го метне за 0.5 секунда на земията ха ха

на земИИИИИята, ами ще му се над.пи.

Когато Великите сили се държат ръка за ръка това би трябвало да е добре дори и за обикновеният обикновеният платен форумен мишок Защото на светът не му е необходима Трета Световна Война А мир и благоденствие за всички народи и хора

Звучи ми като изказване на хомосексуалист. Не съм казал че е но така се разбира. Кой истински мъж държи друг за ръката.

Разбира се - "държи за ръката"! За какво искаш "да го държи"?!?

Да като влюбена двойка.

Човек ти като отидеш в кръчмата да пиеш с приятели държи ли се някой ръка за ръка?

Вероятно става въпрос за лош превод. Сигурно го е казал във връзка със скорошната случка когато Тръмп му стисна ръката до побеляване а Макарон се сгърчи ор болка пред камерите. След това всички обвиняваха Тръмп че е простак и грубиянин и такива постъпки в дипломацията са недопустими.

Това е образеца за Евроантлантическа дружба с Евроантлантически ценности.

Тръмп с това си изказване ми напомни за черният хумор с нотки на жесток сарказъм на Мел Гибсон Хахааааааааа Браво на Тръмп

Точно ! Иначе няма да е Тръмп . На мен Тръмп ми харесва . Директен , или подразбиращ ... за умните .

Ми то е така - първо се държите за ръка, после си лапате пишките, после се омъжвате и заживявате щастливо.

Това да те докосват или държат за ръката по време на разговор е признак за наличие на дълбок психологичен проблем.За жени е разбираемо,но за мъже?Тръмп да внимава!

Този си пада по възрастни хора, ама и те го харесват. Твърд, държи ги за ръка. Френски президент.

вери вери гууд, ъ-мейзинг анд ъъъ уондър-фул...

и този е като аланд държи иванака за >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ела на посекение у нас да видиш къде че те фанат. Боку наеш кви ги върши. Апа, ака беше Чехльо..... Ехееее

Ти му викаш, куме Иване, оно гледа за фуя да те фане.