Москва: Да се прекрати външният натиск върху Македония

Русия призовава да бъде прекратен външният натиск върху Македония и да се позволи на отговорните политически сили сами да определят развитието на страната.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Да се прекрати външният натиск върху Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко дни се гърми, че платени протестанти са нападнали парламента, пък аз видях доста старци....Един даже заскуба една къдрава дупедавка. ЖАЛКО ЗА БРАТСКИЯ НАРОД, ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ! Здраво ги тресе бг-синдрома да не могат да се обединят двете големи партии в името на малкия народ, а намърдаха албанци на власт, които обаче ГИ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ!

МАКЕДОНИЯ ДА СЕ ПРИОБЩИ ОТНОВО КЪМ БЪЛГАРИЯ И ПРОБЛЕМИТЕ ЩЕ СЕ РЕШАТ ОТ САМОСЕБЕ СИ!!!

Дано възрастните там имат разум и предадат историческата памет на днешните македонци, че са българи, посърбени със сръбски геноцид! И с помощ от Европа и Русия.

ОБИЧАМЕ ВИ? ВИЕ СТЕ НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ВЕЛИК НАРОД! МАКЕДОНЦИ, СЕВЕРНЯЦИ, ТРАКИЙЦИ, ШОПИ - ТОВА Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, ИЗКУСТВЕНО РАЗДЕЛЕН ОТ ЧУЖДИ СИЛИ! Разплакали са народът, и майките, и бащите ни! И воините-мъже, воювали рамо до рамо с мъжете от македонския край за България! Не слушайте алчните си политици. Те не искат да делят властта си със София, но са готови да делят вас, народа от корените и родината Ви!

Москва да си гледа азиатската кочина! Европа не се нуждае от съвети на просяци!

Еи фес , Евпопа изобщо не се нуждае от мюсомани най-малко от още една помашка държава

Да защитим добрите хора

И...подстрекава...

Сценарият е един и същ. Кой иска размирици на Балканите и защо???? Мислете, хора!

Бургас и Варна и Александруполис, ама не петролопровод, ами двойно пристанище и и магистрала и Босфора и Дарданелите стават излишни. Добре сме почнали да го строим Дедеагач, ама .. някой не ни позволи. Кой ли?

симо

Стратегическа цел на Турция е да НЕ позволи разбирателство и някакво съюзяване между България,Гърция ,Сърбия и Македония/ПРАВОСЛАВНИ СМЕ,ЕДНА КРЪВ СМЕ!!!/.Това идеално устройва и Америка,която винаги предпочита прокси/някой друг да свърши мръсната работа/.Само и само да подлива и пречи на Русия и Китай.Ние сме клечки за огъня!!!А той НЕ е далеч!!И най големият проводник/бикфордов шнур направо /е ДОСТ.......в България.

и да биете пак хората и да им вземете замята, фабриките и имотите ............ и да чакам 15 години за една ръждива лада . я марш в сибир водкаджии смърдели

Пак само Русия казва нещата както са! Имаше опит за държавен преврат в Македония организиран от чужди държави и македонския народ им се опъна - точка по въпроса!

На измисленото съветско- комунистическо "творение" Македония! Повече от 140 години руснаци и сърби сеят омраза в българи срещу България!

Крадеца вика дръжте крадеца.Външната намеса е само Руска. Опитаха се в Черна гора да направят съботаж, в Сърбивя определят правителството , В България с всички сили искат да сложат тяхно правителство , анти Европейско. Тука им помагат медиите на Путин БТВ, ОН ЕИР, заедно с олигархичната НОВА на Прокопиев и др.

Руската империя винаги е гледала своите интереси,а не интересите на поробениете братя славяни.Това със поробените братя се е използвало за пропаганда и оправдане на имперската политика.Но в историята има и обратен ефект- сега в Украйна се разграничават- меко казано - от руските си братя, но империята не иска и да чуе и, продължава да върви по своите коловози от стотици години назад.Те създадоха "македонската нация" и я защитават до наши дни, но са на път да загубят Украйна.

Не съм съгласен с това,да се дели Македония.Македония е на братята македонци.Македонците,да знаят,че мнозинството от българите ги обичат. Независимо ,че някои от тях ни мразят.Разберете,че българи,сърби,македонци,черногорци ,гърци сме еднакви ДОКАЗАНО е с ДНК анализи.!!!

"Казаци поят конете си на Охридското езеро" - бъдеща картина от неизвестен майстор.

Невесели ми изглеждат шорошите днес. Защо ли?

Иде новото поредно трето Освобождение на България!

Сърбия, Македония, България - няма на кого да разчитат за запазване на териториалната си цялост, освен на Русия. Брат брата не храни, но който го няма ...

Сръбска Македония. Последната руска надежда да мести пешките на Балканите. Уви, не става.

Верно, че е необходимо да бъде прекратен всякакъв външен натиск върху Македония, но е вярно и че САЩ/Сорос няма да мирясат, докато не ислямизират цяла Европа и не унищожат европейската цивилизация и християнството, а затова разполагат и с немалко слугувници, че и нашенци се намират сред тия продажници: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. И после се чудим що македонците уж българи, пък се отричат от нас! И не само Македония, ами и в цяла Европа действат продажниците: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа.

това е вярно, куманягите са на страната на ислама, точно те пуснаха ислама в европа и отказват да затворят границите.

Така е, такива са съвременните европейски т.нар. "социалисти", които не са никакви социалисти, а най-предани соросоиди. Неслучайно Сергея поддържа Заев, както и Оланд поддържа ислямиста Макрон: "Мислейки, че не е в ефир, Макрон поддържа скандалния ислямист Мохамед Сау" ("Pensant être hors antenne, Macron soutient l'islamiste sulfureux Mohamed Saou", 14 avril 2017, L'Échelle de Jacob). Ама то пък се намериха и достойни българи да ги разобличат, още по време на нашата президентска кампания: "...След като се издигнаха 1-2 кандидатури, разбрах, че ЦРУ и Сорос вече са избрали своите кандидати. .... Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов. А и други го потвърждават: "..."Тази партия (БСП - бел.ред.) използва русофилски лозунги и идва на власт. За нея гласуват хора, които симпатизират на Русия и искат добри отношения, а когато идват на власт, всичко се променя и всичко се проваля, каза Решетников...", От Труд онлайн, 15.12.2016.

Чакай да се сетя, къде последно руснаците претърпяха провал ? Май беше в Черна гора. Изглежда, сега са си преместили зелените човечета в Македония. И там ще ядат пердах. Между впрочем ,май само ние не летим в Сирия, когато си искаме и с каквото си искаме. Това Израел, Турция, САЩ, партньорите на САЩ си я облетават винаги когато имат желания, въпреки Великите Въздушни Космически Сили, ПВО та и други. Вчера взе, че шпионския им кораб го хакнаха едни овце. Абе, руска му работа.

Управляващите там са сръбските мекерета, които са си руски мекерета, а социалистите, които искат властта са руски мекерета, та ми е интересно кой оказва в тази бандитска република външен натиск? Баси смешниците са руснаците, що не си гледат шпионските гемии и задънените територии като калмикийска губерния, където се изживяват като столица на мъдростта?

симо

Само едни педали бомбиха и разбиха Югославия,забъркаха лайната,уредиха ги /УЖ/ с ДЕЙТЪН,НО продължават да ги бъркат и СЕГА.....

СТРАННО, ЧЕ САМО В ИЗЯВЛЕНИЕТО НА РУСИЯ СЕ ПОСОЧВА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА БУНТА НА МАКЕДОНЦИТЕ - НЕРЕДОВНО ИЗБИРАНЕ НА ШЕФ НА ПАРЛАМЕНТА ОТ АЛБАНСКИ ПРОИЗХОД. ДОБАВЯМ, ЧЕ ДЪРЖАНАТА ОТ НЕГО РЕЧ НА АЛБАНСКИ И ПЕЕНЕТО НА ХИМНА НА АЛБАНИЯ В МАКЕДОНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ Е ВЪЗПЛАМЕНИЛО МАКЕДОНСКИТЕ ПАТРИОТИ. НАМЕСАТА НА АЛБАНИЯ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА МАКЕДОНИЯ И НАСЪРЧАВАНЕТО НА АЛБАНСКИТЕ ПАРТИИ ДА ЕРОЗИРАТ ДЪРЖАВАТА Е ТОВА, КОЕТО Е ПРЕДИЗВИКАЛО РЕАКЦИЯТА НА МАКЕДОНЦИТЕ. ОЩЕ ПРЕДИ ДВЕ МЕСЕЦЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ ИВАНОВ ИЗПРАТИ ПОСЛАНИЕ ДО МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЛИДЕРИ ДА РЕАГИРАТ НА АЛБАНСКИЯ НАТИСК, ТЕ СЕ НАПРАВИХА НА УДАРЕНИ. НИЕ СЪЩО ГЛЕДАХМЕ БЕЗУЧАСТНИ. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЕРДОГАН НАРИЧА МАКЕДОНИЯ БРАТСКА ДЪРЖАВА?! ПЪРВИ ПРИЗНАХМЕ МАКЕДОНИЯ, ДА ОТСТОЯВАМЕ ПРИНЦИПНА ПОДКРЕПА ПОСЛЕДОВАТЕЛНО. КАКВО ОЩЕ ЧАКАМЕ?

"Косово е турция и турция е косово." Кой каза това и кой е най близкия му приятел. КОЙ?

Фашагите да си затварят устата!!!

вместо да се обаждат от кремъл ,да доставят необх. колич. полоний .

Оставете Балканите на мира!

Мръсниците не са Руснаците!

си сляп ? Точно те са и целата е да се отклони вниманието от Крим, Домбас и т.н.

Москва по добре да ни припомни как разцепи Косово и колко хора бяха избити заради нея.

Ей, осведомен, ти си идиот, бе! Друго за теб не може да се каже!

Ето едно логично решение: То си беше ясно, че тази измислена държавичка рано или късно ще се разпадне. Но ако беше по-рано, нямаше да има толкова голямо мнозинство албанци там и голямата част от територията на т.н. Македония щеше нормално и иторически обосновано да си се върне при Майка България!!! А протакането в годините доведе до там, че сега повече от 2/3 от населениетои са албанци и нещата придобиват друг характер. Така или иначе, т.н. Македония няма бъдеще, освен ако не се раздели на три часто, по една за България, Гърция и Албания. Жалко, защото преди години всичко там бе българско. Но после сърбизацията, гърчеенето и албанеето направиха невъзможен прехода към изцяло българизация на тази територия, която исконно винаги си е била наша.

Македонците при един разпад ще си искат Сърбия. Стокхолмски синдром.

Но ще получат Албания. Балкански синдром!

симо

Тази ,,логика,, НЕ отчита сума ти и фактори...Типично за соросоид-освен него нищо друго няма.

Не съм съгласен с това,да се дели Македония.Македония е на братята македонци.Македонците,да знаят,че мнозинството от българите ги обичат. Независимо ,че някои от тях ни мразят.Разберете,че българи,сърби,македонци,черногорци ,гърци сме еднакви ДОКАЗАНО е с ДНК анализи.!!!

точно па вие от съвецкия съюз ли ша давате акъл за македония.га карахте да бият българите че да се пишат македонци убаво ви беше ся никой да не се месел у македония.

ChatGPT

Едно компетентно изказване относно Македония... Оставете ги да си решат вътрешните проблеми!

Руското лицемерия няма аналог в света !

Станишев вика за Зоран Заев, понеже бил "цоциалист", нищо че играе по свирката на Сорос. А Путин вика за Никола Груевски, понеже е сол ташак на техните мекерета сърбите. Еди Рама и Хашим Тачи викат за Тилат Джафери и сигурно вече доставят оръжие в Гостивар, Тетово и Струга. На бабата у Белрлин вече й е писнало от вечните претенции и изнудване на Никола Груевски. Ехее-е-а, и замириса на война.

1885-Бихме сърбите подтиквани от руснаците ! АКО МОСКВА Е ЗАБРАВИЛА УРОКА ? Моля да дойдат на екскурзия до Сливница!

През 1885 г. сърбите ни нападнаха не подтикнати от руснаците, а от Австро-Унгария. А когато нашите войски са на пътда превземат Ниш и от там подстъпите към Белград Австрийците ги спасяват от пълен разгром и става нужда да заплашват нашите, че ако не върнат армията обратно ще си имат работа с австрийска армия. Забележи, не с руска, а с австрийска армия. Защо лъжете така безобразно и не ви ли е срам?

Хайде да не сме толкова наивни! Нали и до ден днешен Русия стои твърдо зад Сърбия!!! И винаги против България. Да ви припомня ли, кой направи Македония част от Югославия. Руснаците с помощта на българските продажници, начело с Г. Димитров и Коминтерна!!!

Сърбия атакува България с подкрепата на Австро-Унгария и Русия. Руския Александър II участва през 1878 година в тайно споразумение, известно като Райхщадско с Австро-Унгария, което подготвя разпокъсването на България на Берлинския Конгрес. Синът му Александър трети твърдо се противопоставя на Съединението 1885 и подкрепя сръбската агресия. В допълнение отзовава от България своите военни съветници с което принуждава български поручици да воюват срещу сръбски генерали.

Руснаците не признаха обединението и оставиха младата българска армия с най-висок чин капитан. Руския посланик в София Неклюдов до последно е лъгал за железните гаранции на Русия че Румъния няма да ни нападне и тъпото русофилско правителство му е вярвало безпрекословно. После когато Румъния влиза във войната и сме принудени да капитулираме, същия този посланик е награден от сръбския крал с най-високото държавно отличие. Ако ние бяхме с манталитета на сърбите щахме да влезем с войска по време на бомбандировките, ама ние идиотите и сега им съчувстваме и не пишем нищо в учебниците по история за "кървавия божик", как сърбите по коледа провеждат геноцид спрямо българския елит в Македония, с възторженото одобрение на Москва:(((

така е , но по същото време руския флот е пред Варна.....ако не знаеш

Вън руснаците от Балканите!

Вън и техните слуги в България!

"Смърт на фашизма и неговите врагове"

Чужда (Чужда !) Намеса ?! - ДнешенКремъл - Сам си го Търси .

Моят РАДИКАЛЕН ислям, е ДЕМОКРАТИЧЕН. Който колкото бомби и атентати си пожелае ... получава си ги във времената на безвремие.

Тия маскалски наглеци що си не гледат там козметиката, а са тръгнали на всяка манджа мерудия да стават? Точно те са тези, които трябва да си махнат мръсните пръстчета от нашата Македония! Не бяха ли те, дето заедно с "братята си сърби" воюваха против нашите войски по фронтовете на Македония и Добруджа? Едва ли ни мислят доброто. Абсурдно е дори да се помисли.

Руски войски не е имало в Македония, а сръбски не е имало в Добруджа. Г-н "патриоте" учете историята на българия, за да я познавате!

Хахахаха!! Алоооо, Мурзи!? Научи си поне историята бе, ватник дрипав!

А в Добруджа пък е имало сръбски(сърбо-хърватски)! Чети бе, ватнико неграмотен! Или не ти изнася, а?

Ами то защото имаше наши войски в Македония по време на ВСВ макетата не искат да чуят за българи и с всички сили се отричат от българския си корен! Ама ти понеже си "учил добре" история на България, тия работи със сигурно ги знаеш повече от мен!

Не, не е така! Българските войски са посрещани с хляб и сол, както подобава за освободители! Хората са се радвали, а комунягите са стискали зъби и юмруци против българите. Комунягите дори българските ортаци-партизани не са допускали да оперират в пределите на Македония. Целта е била България да бъде представена като окупатор, а не като освободител на своите си земи и народ! Много обичат да пишат в Македония за зверствата на българските войски там. Да, истината е, че македонските шумкари и комуняги са преследвани и избивани! Но така е било и в старите предели на Царството. Българските освободители са били наричани окупатори не от народа на Македония, който помнел българският си произход, а от посръбчените комуняги и сръбските копелета, пръкнали се от насилените български жени след Балканските войни! Но те не са българи, а продажни мелези!

"предизвикаха безредици" ? Значи мога да помоля да ме пуснат в парламента да изпея химна на Турция от парламантарната трибуна, а ако се опитат да ме прекъсната,то това е "предизвикане на безредици", така ли ?

Точно Москва стои зад дестабилизацията на Македония!Те и сърбите подстрекават да правят провокации срещу албанците за да разпалят отново война между тях!И в България руската партия ДПС остро критикува Турция с цел разваляне на отношенията и бежански натиск на границата!И сружебното правителство нарочно изтегля войниците които пазят границата!А бсп измисля един скандал след друг спещу ГЕРБ,но няма да им си получи тактиката на дестабилизиране на Балканите и ,,освобождаването" им от Русия!

С ТАЗИ МАКЕДОНИЯ? ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СЪРБИТЕ ЩЕ ГИ ОТЪРКАЛЯТ?

Сърбите нека опитат, пък си и знаят какво правят макетата, така че няма и през ум да им мине да си навират гагата

Макетата вече никой не ги сака , само шиптърите им искат земята.

Жертвите при македонско въстание са колкото на Чирпанска сватба.

Luna0102

Зелените човечета пристигнаха ли да бранят путлераската демокрация?

троле тъп !

Luna0102

Е що такова ниско самочувствие? Че си тъп, ще те разберат, но поне се представяй като "трол умен" и за кратко може да останеш неразкрит.

Алкохолизираните лиманци са като на всяко цвете меродия...

Москва да си гледа потъващите гемии в турска акватория ,па после да "мисли" за Македония!

Точно вие ли го казвате.

И подстрекава...

Da се прекрати външният натиск и да се каже само едно: О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе. От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели. Така от целия славянски род били най-силни и най-почитани и първите славянски светци и просияли от българския род и език, както и за това подред написах в тая история. И за това българите имат свидетелство от много истории, защото всичко е истина за българите, както вече и споменах.

Потомък съм на върли македонци от Костурско. Дедо ми е воювал за България, бягал е от "гръчко", псувал е по ред всички правителства и си умря, считайки себе си за българин.

Ние сме, от Охрид и Велес до Варна сме стигнали през Цариград и Лозенград 1918 г.

За македония сте виновни вие боклуци съвецки!!! И онова мекере пияница георги димитров!!! Без боклуците сталин и димитров едва ли щеше да има македония и едва ли щеше да има толкова проблеми в тази част на България!!!! Така, че путинските вопли за македония много моля да престанат!!!!! Лайна съвецки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЩЕ НИ ВЪРНАТ ЧАСТ ОТ ЖАДУВАНАТА ОТ ТЕБ МАКЕДОНИЯ , НО ЩЕ НИ ВЗЕМАТ ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ ЗА ДА Я ДАДАТ КАТО КОМПЕНСАЦИЯ НА ЕРДОГАН ЗА КЮРДСКАТА ДЪРЖАВА. Не знам за какво ти е потрябвала толкова тази МАКЕДОНИЯ? БИ ЛИ Я ЗАМЕНИЛ ЗА ТРАКИЯ?! АЗ ЗА НИЩО НА СВЕТА!

Какво са ти виновни другите народи,че Македония остава под турско,и БГ не може да си я върне? Пропуснатия 20 век от БГ е причаната после комунистите да създадат македонска нация. Сега паксме на загуби,и ще губим земи.

Тия сибирски боклуци да мълчат! Македония е българска земя, населена от българи, която Москалите бяха обещали и дадоха на Сърбаците и Гърците! Всички мизерии дето стават на Балканите са благодарение на империалистическата им политика от 300 години насам! Винаги в ущърб на България и дори на останалите балкански народи. Иска им се излаз на топли морета на сибирските угро-монголи!

Сега мегдан в Скопие, след това в София. "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.", Москва, 1988 година.

Я се научи да пишеш без грешки на български първо и после фейкай.

Освен неграмотен, ти си и неук. Или си лъжец и провокатор. Ако не си, дай линк или поне заглавие на това, което цитираш!

Сус бе, хазар, ела аз да те науча на български, хюмне ОБУЧЕНО в еврейски номера.