Топ психиатър с гневно писмо до президента

Директорът на Държавна психиатрична болница "Св. Иван Рилски" в Курило Цветеслава Гълъбова написа гневно отворено писмо до президента Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Топ психиатър с гневно писмо до президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Права е д-Гълъбова! Аз питам защо Деса простакеса се пази от НСО? За да ходи на фризьор с охрана? Кой заплашва това едноизмерно създание?

на всякакви безумия. На току що специализирал лекар му предлагат половинка длъжност със заплата 200 лева.По брой на крадци и машеници на глава от населението сме първи

Мичее, този въпрос го задай на банкянския дебел селянин, а не на президента!

Точно в целта си .

Ами във писмото е и отговора. Госпожата да регистрира една партия, да вкара всичките си пациенти в парламента и финансовия въпрос е решен. То наште депутати не са по-читави от пациентите на докторката.

Писмото е супер ама ми се струва, че адресатът е друг !!!! Държавният бюджет се подготвя от правителството, гласува се от НС, в това число и на Президентството !!!! И що не попита колко излиза гласуваното увеличение на заплатите на депутатите !?!?!? Ами то с половината увеличение не саниране, а нова болница ще построят, ама Президентът е виновен !?!?!?

Не президента е виновен, ами май той единствен остана, който ще и обърне внимание.

Явно е объркала властите към, които трябва да се обърне по Конституция пък може и да се е обръщала с такива гневни писма. А дано! Психиатър да психяса това вече е много обезпокоително, защото вместо да даде на пациентите си надежда тя, ще ги направи, още по нещастни, и опасни за кой, и за какво ли не... Гълъбова много гневно се е открила, но не към, когото трябва, а в последствие на писмото си трябва много добре да осмисли, и прецени точно, към кого и какво е написала. Трябва лично да се обърне към...150кг-ия Буда, и пеликаните около него, за да чака... налъмите да.... Президента е последната инстанция, но само за лично решаване на дадени проблеми, но не и за обществени, защото няма съответните пълномощия за решаването им. Е, виж, ако беше, като Ердоган.... В противен случай, ще загуби умните си пациенти не само от Св.Иван Рилски, защото ще остане винаги неразбрана.... Та, и отговорът може би, ще е нещо пълно с клишета, но да не се разочарова, защото държавата вече почти я няма, а хората вече ги броят за плява.. Трябва, като в БРЮМ, за да Ви разберат, а и дотам, ще я докараме, ако...

Браво момиче !!! От кого пазят тези гяволи с моите пари ?

БРАВО ГЪЛЪБОВА!

Браво на докторката. дано имаме повече такива смели и съвестни граждани. Аз пък все питам нашия овчи народ- кога най- сетне ще поиска от управниците си от избранниците си дупетати и най- вече от великата кметица Фъндъкова в София да се построят многоетажни паркинги във всеки квартал , вместо молове и бизнес или офис центрове. Какъв е този бизнес, който не е донесъл нищо досега на българите, а всека зелена педя по кварталите се дава на фирми да застрояват въздуха ни. Кога ще намалеят колите паркирани по улиците? Изградете надземни и подземни паркинги, както е в белите страни. Алооо, госпожо Фъндъкова, Съндъкова.

Мирише ми на платена акция срещу президента. Защо не поиска цялостно реновиране (саниране ) от Боко. Само че лудите не гласуват.

Ами чети бе. Жената вече се е обръщала към правителствени институции. Сега е ред към президента, щом боковците нищо не са предприели. Пък накрая остава да се обърне към арменския поп, ако и президентът не помогне.

То въпроса е добър, но не е зададен към правилния човек.Трябва да го зададе на любимата тъпа тиква и неговите олигофрени-министри-те са по разпределението на крадените пари.

Няма нужда да се мести в София! София е дважди по-голяма лудница.

цели осем изтрибителя.

вместо да кажат - браво на жената, знае към кого да се обърне, а не към някакви, които няма да ѝ свършат работа. А защо към президента, а не към бат Бойко, ама защото жената не иска да накърнява бюджета, а говори за милиционерите, пардон за полицаите и защото президентът отговаря за тях и армията.

130 пациенти са малко! ТРЯБВА ДА СЕ РАЗШИРИ базата поне с още 240 легла...и няма дастигнат!?

Приятел, ти си луд, но си си добосърдечен и според мен безопасен. Спи си у вас. Аз също съм луд по своему. Ще си спя вкъщи. Но, ако се разходиш по днешните и вчерашни теми във форума ще разбереш истинката бройка на болните, събратята нуждаещи се от спешна помощ . Тя е ...N....хил.бр.

Човекът по-горе ти намеква за депутатите - 240 идиота.

БРАВО! Една българка се осмели да си каже мнението, а останалите....стоят и чакат някой друг да ги защити или оправи бъркотиите,...смея да твърдя , че няма и една излишна дума в писмото, всичко е премерено и точно в целта...жалко, много жалко за тези хора със заболявания за които никой в НС дори не е чувал, камоли виждал! Заставам плътно зад Вас Госпожо, жалко че нямам средства за да Ви помогна някак си.

Не знаех, че държавния глава отговаря за дограмите по болниците. Явно женицата иска кариера в реформаторските среди да прави....

Циркове сега се сетила. Дограмата от 49-а. На Плевнелиев или на Бойко що не писа. На Радев решила. Много плоско.

Ами... сега и свършиха хапчетата.

Да го беше попитала от къде на къде се охранява чучелото до него генералшата ДЕСИ, която не се явява никаква в Парламентарна Република България, да го беше попитала защо откакто стана президент на БКП започна да купува изтребители от Швеция за милиарди лелове и то дни преди встъпване на власт на избраното правителство на Борисов, нима тези 8 машини ще спасят някого при военна атака отвън. Направо хвърлени пари на вятъра но нали човека си е летец, влече го да хвърля нашите пари в самолети. А едновременно при връчване на мандата на Борисов иска доходите на хората да са приоритет. Той сключва, разбирай неговото временно правителство договори за милиарди за безсмислени изтребители а Борисов да ги плаща като влезе в управлението и пари за доходите от къде бе г-н Радев....Абе от всякъде объркана работа е тази страна но и света около нас се побърка.

Върви при психиатърката да те прегледа. Честно - не си добре. Какви милиарди за самолети? Това е проекто сделка, която трябва да бъде одобрена или отхвърлена от следващото правителство. И ще струват по-малко от милиард, най-малкото. А харчлъка за самолети е по-нареждане от НАТО и ЕС, щото няма кой да отстои нашата позиция.

БРАВООО! СЛЕД 26 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ, НЯКОИ ХОРА ПРОУМЯХА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е НОРМАЛНА ДЪРЖАВА. ОНОВА КОЕТО СМЕ ДНЕС СИ Е ЧИСТА ПРОБА ФАШИЗЪМ, САМО ЧЕ МОДИФИЦИРАН -ДЕМОФАШИЗЪМ. ТОВА НЕ Е ТВЪРДЕНИЕ А ГОЛА ИСТИНА. КОЙ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА? ЯСНО ТОЧНО И НЕДВУСМИСЛЕНО: БКП - СЕГА НАРИЧАЩА СЕ ГЕРБ И ДС В ЛИЦЕТО НА Т.Н. ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ. КАКВО ЛИ НИ ЧАКА? ЕТО ЗАЩО НЯМА ПАРИ ЗА БОЛНИЦИТЕ, А САМО ЗА "ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ" И ЛАКЕЙТЕ МУ. оТ 26 ГОНИНИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е БИЛО И СИ ОСТАНА СИГУРНО УБЕЖИЩЕ ЗА БАНДИТИ, МАФИОТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ. НАРОДЕ ПОМИСЛИ! ОПИЯНЕНИЕТО СВЪРШИ?

Уж специалист, културен човек, че и психиатър, пък все още толкова наивна!

Кои лица в БГ се движат с кортежи, бронирани коли голям клас, лична охрана? - Бандитите и министрите. Ето за това няма пари за дограма на болинците, линейки и медикаменти. Бюджета на НСО е секретен.

Както винаги правилно поставените въпроси се изродиха поради обърканите възприятия на тези, които ги четат (в случая - повечето от пишещите във форума)! Не всичко е политическа поръчка, соросоидна завера, тролене, платена провокация или нещо от сорта - понякога на човек просто му писва и изригва, без да държи сметка за личните си негативи от това! Един бая умен човек е казал "Ако не ти - кой, ако не сега - кога?" - явно докторката е решила, че е тя и момента е сега и БАСТА! Аз лично и ръкопляскам, партийно обременените могат да го д...!

Защо толкова дълго сте мълчали госпожо сега ли ви стана ясно кой охранява НСО та те охраняваха същите хора и по времато на Плевнелиев Вие защо тогава не напосахте отворено писмо и не се активизирахте.Съжалявам Ви искренно не мога да си представя че има такива мижитурки като вас.

Май не четеш внимателно, а мноооооого пристрастно: "Тя от години призовава държавата да премести лечебното заведение в София и да се подобрят условията в него. Дограмата на болницата е от 1949 г. "

Държавата не президента, още повече той е такъв от няколко месеца.

Браво на д-р Гълъбова! Подкрепям я напълно.

Защото сме помиярска, безумна държава. И Радев като всеки друг президент ще си взима заплатата до края на мандата и няма да му се чуе гласчето, а камо ли да промени нещо. Не разбрахте ли, че нищо няма да се промени в тази безумна държава и мутрите ще ми мачкат безнаказано.

служба - НСО, изобщо трябва да се закрие, не за друго, а защото няма политик в България, чиято смърт да бъде загуба за държавата. Напротив - чиста печалба. Важи и за "независимите" от законодателната власт

на тази снимка прилича малко на първата дама ;)

Защо във фейса, защо до президента и защо сега? Политическа поръчка или наистина искате да оправите системата ?

"..."Уважаеми г-н Радев, Обръщам се към Вас с въпрос защо и най-вече до кога ще бъдат държавно охранявани (доколкото НСО е служба към Вас) ... Тя от години призовава държавата да премести лечебното заведение в София и да се подобрят условията в него. ... Днес тя ще внесе писмото с входящ номер в президентската администрация."

Добавете и Охрана на съдебната власт - такив аидиоти на куп няма другаде, освен тези и на Позитано. Идвете групички - вредни и излишни.

Познавам д-р Гълъбова служебно и по такъв повод съм ходил в Псих.болница Св.Ив.Рилски .Дограмата мисля,че е отпреди 1949 г.може би е правена по времето на Цар Борис 3.Тоалетните нямат врати и никога не са имали.След като някой се изходи, мирише на 10-15 метра, а клетките са 5-6 една до друга.Трябва да заведат някой от трите споменати от нея лица/а защо не и тримата заедно/ да се изходят заедно с лудите в тези тоалетни и после да си споделят впечатленията.Ако не се вземат мерки за ремонт на болницата -всички душевноболни трябва да се явят веднага на жълтите павета с болничните пижами и да ги карат по реда на номерата -Президент,МС и НС,докато им уврат главите на онези и направят каквото е нужно за болницата.Ясно е че здравният министър няма да им свърши работа/човекът показа,че разбира само от пръстови отпечатъци/.

Ами защо до сега не е завела Плевнелиев, Борисов, Цветанов защо не е писала до тях отворени писма

Гледам някой написал "Браво!" Браво за какво? За неграмотността на въпросната лекарка,или "Браво" за тенденциозното и писание. Кое е некоректно? 1. По отношение на финансирането на психиатричната клиника,адресът е неточен! Това не е Президентството, а Министерски съвет! И тъй като проблемът не е от два месеца, а много по-отдавна точния адрес е Бойко Борисов. Защото той беше Премиер толкова много години, а не баба ми! Точно затова твърдя,че госпожата или е неграмотна, или знае точния адрес, но нарочно го е объркала! 2. Какво общо има между финансирането на психиатричната клиника и охраната на политици? Да ще се спести някой лев,но това едва ли ще реши проблема. В ЗАКОНА ПОДРОБНО Е ОПИСАНО КОЙ И ПРИ КАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ИМА ПРАВО НА ОХРАНА! ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМПРОВИЗИРА! И още нещо. Госпожата е споменала трима политици, но е "забравила", съвсем случайно,без да иска, нещо съществено: С КОЛКО ДУШИ ОХРАНА ХОДИ БОЙКО БОРИСОВ! Та с него винаги има цяла кавалкада от гардове! След Тръмп и Путин това е най-строго охранявания политик. Нека има охрана,но да я намалят двойно! Нали търсите икономия на средства? Защо "горилите" на Борисов да не са по-малко? От кого го пазите? От народната любов ли? КОЛКО СТРУВА ТОЙ НА ХАЗНАТА? ВИЕ ГОСПОЖО ТОВА НЕ ГО ЛИ ВИДЯХТЕ? НЕ ВИ ЛИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ? ЕТО ЗАТОВА КАЗВАМ,ЧЕ ПИСАНИЕТО ВИ Е ТЕНДЕНЦИОЗНО И НЕЧЕСТНО!!

Ставри, не си никакъв бай, ами си бай-х.й. Президентът е шеф на НСО. Освен това като държавен глава има генерални ангажименти, а МС има локални и доста оплетени. Още един аргумент: в посткомунистическите държави няма пари за болните и социално слабите, а Радев е президент от БСП, която е морален и фактически наследник на комунистическата БСП. Ако смяташ, че това не е вярно, можеш да посетиш една сбирка на Бузлуджа, на която ще ти кажат, че партията БСП има 120 годишна история, сиреч: и атентата в църква е в тяхната история, и терора над нацията чрез пошъл и разрушителен комунизъм, и днешните срутвания на икономиката им в края на всеки техен мандат, което е чиста статистика и не може да бъде тълкувано по няколко начина, а само по един. Въпорсът е правилно зададен, защото Радев е представител на всичко това в България днес. И ходи с вирнат нос. А трябва да ходи с приведена ниск оглава и да обира шамари зад врата...

Каква истина си ти бе, льольо?!? От къде извади всичката тая простотия? Твоя рожба ли е? Е-ее, много си даровит, ама наопаки. Президентът е шеф на НСО едва от 2015г. Охраната на споменатите лица е много отдавна и е назначена или от прецедента Плевнелиев или от Борисов. Радев е президент от няколко месеца, а проблемите на психиатърката не са от това време - бюджетите се определят в МС, не в Президентството - Радев не може да преразпределя средства в служебно правителство. Относно т.нар. "разрушителен комунизъм". Тоя разрушителен социализъм, щото в БГ никога не е имало комунизъм, построи толкова неща, че вече 27 години минаха и още не са окрали всичко - а какво остава да го боядисат. Кога се живееше по-добре: по време на тройната коалиция или сега? И пак ли комундетата са виновни на тиквата? Кога ще се свършат будалите като теб, да вярват на бивш СИК-аджия и бодигард? Явно никога. Шамарите.... Ей, много си як в нета, ама ако видиш Радев на саме, може и да се посереш от страх, не защото Радев е Чък Норис, а защото ти си една мижитурка.

До Президента, защото правителството е служебно, т. е. назначено от него! К`во не разбра?

Чети внимателно! Проблемите не са от два месеца! И адресата не е Президентът , или служебния Премиер, а този който е управлявал толкова дълго,че се е забравил. В случая Бойко Методиев Борисов! Разговорът е принципен , а не кой от кои е. Кога ще узреете за това. Всичките сте на амбразурата да браните ГЕРБ и Борисов и да стоварите отговорността на Радев. Партийна позиция. Давай да браним нашите. А КОЛКО ТАКИВА ПРОБЛЕМА ИМА В ДЪРЖАВАТА? Въпросната докторка обаче, повдига проблема пред Президента. Ще дойде обаче, Бойко/НА БЯЛ КОН/ и ще го реши. Въпросната докторка ще я потупат по рамото и може и зам. министър да стане. Нали си е кадър на ГЕРБ. Ние обаче, понеже сме от село, доматите с коловете ги ядем! Нищо не вдяваме!

Съгласен съм за Доган и сие, но препоръчвам на дамата да хвърли едно писмо и в министерски съвет. Тези хора години наред получават безвъзмездно охрана, без да има реално основание за това, а правителства на Бойко, Орешарски, Станишев и т.н. си трайкат и мълчат. Помните ли обещанието на Бойко, че щял да гътне барбекюто на Доган, щото било незаконно? И какво стана? Гътна ли го? Да, ама не... Що така бе тиквичке?

Браво! Права е жената! Така е, политиците живеят в охолство и лукс, трупат и за правнуците, пазят драгоценния им живот за милиони левове. Същевременно в почти всички болници е мизерия и недоимък. За политиците народът е рая, да мрем и това е!

Бюджет НСО за 2017 - 37,260 млн. за заплати - 86% - 32 млн. 1000 човека средна мес. заплата - 2666 лв.

Браво !

Писмото е със стара дата и неверен адресант, иначе мизерията е добре описана - и не сама в психиатриите - зравеопазването ни е под всякаква критика.

Тая ще я сменят скоро.

Права е жената, а колко луди се разхождат по улиците!

Ами преброй колко телефона има на този свят и тогава знаеш отгова- те вървят по улиците и си говорят сами.

Един психиатър ПСИХЯСА, значи всичко е наред !!!

Отговор : Каквото и да Ви кажа трябва да разберете - Тези които имат влияние и медии са с освинени души но всички сме им задължени и затова всички институции включително прокуратурата им служи вярно ! Ваш и най вече техен Президент

объркала е църквата , пред която да се кръсти да ходи при ББ да се оплаква. той поиска да ги храняват всичките му приближени даже и 4 години след като се пенсионират

Поредната гербераска решила да се чуе името и по медиите.. Да беше прочела кой кога и по кои данни взема решения за охрана пък тогава да ти е трън ч задсника Радев от който не зависи това..Толкова простотия по медиите така че още една няма как да не помогне за поредното опростяване на хората..Какво точно е направила та ТОП психо че не сме чули до сега за него освен оплакванията на настанените в Курило..

до 69 Д-р Гълъбова е изключителен специалист и е помогнала не само на огромен брой пациенти, но и за разбиването на немалко бюрократични дебели стени и глави, ала с Вашия гений дори и тя едва ли ще се справи - чумната епидемия от простотия не само не Ви е подминала, не Ви е прегазила, а Ви е закопала толкова дълбоко, че и багер не може да Ви изрови.

Кога, най-сетне, ще се даде отговор защо се охраняват и се троши сума и народна пара за някакви хора, които не са ръководни държавни служители, никакви не са. Да си наемат и платят сами охраната.

Две неща - Първо, президента е най-отгоре на НСО и отговаря за развиетието на службата, както и нейното бъдеще. За оперативните работи си има началник, който взима решения на базата на покрити изисквания, дали някой трябва да бъде охраняван от НСО или не. Тези исиквания бяха приети от предният парламент и бяха раздути до неузнаваемост. НСО и начланика на агенцията следват закона за НСО, КОЙТО ПРЕДНОТО НС ПРИЕ! Второ- Всичко е написано много добре и вярно, но на края не пропускаме да покажем чиновническото в себе си. Вместо да даде за пример, че спалните дюшеци са негодни, Г-жата изтъква на видно място "че служебният и автомобил не става". Еееееех, к'во да ги правиш такива....

Бе, кой го интересуват болните в България... Политиците, политицитеее... те са важни.

Д-р Гълъбова, поздравления за откровението и смелостта Ви! Но какво от това, та следва питането: какво ще се случи оттук насетне?! Кой ще ви чуе? Бойко обича да "помага" при такива ситуации...Добра идея е Господарите да се заемат със случая, но дали ще имат смелостта...Може би! Или пък някои от онези 240 тунеядци, стига да пожелае...Колко му е?!

права е. всяка година се крадат милиони, за психично болните не му пука на никои в държавата.

Въобще, за кого им пука? Начина по който се разправят един с друг, енергията и времето което хабят да се ядат един друг, показва че мислят само за себе си!

Аз

Пускай откачалките, красавице! Пускай ги и ги заведи да се разходят няколко дена из центъра на София!

Че то там (и не само) редовно се разхождат откачалки.

Въпроса за държавната охрана на г-н Доган и г-н Пеевски се поставя отдавна и не се решава. Нито г-н Доган нито г-н Пеевски са толкова бедни че да не могат да си наемат лична охрана. Не са водачи на политическа партия, не са технически гений без които държавата не може. Така че проверете г-н Президент причините поради което тези двамата ползват НСО и излезте с решение.

НСО охранява всеки, който покрива изскванията по закона за НСО! Въпросният закон, с малоумно раздути възможности за получавне на охрана беше приет от 43 НС! Другата седмица ще има правителство. Госпожата да си прати там писмото за да намалят възможностите за получаване на охрана. АКо и след това продължат НСО да ги охраняват, ТОГАВА ПИШЕТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА!

Да ги преместят в парламента при останалите 240 "счупени душички"