Марин льо Пен обеща край на всякаква имиграция

Лидерът на френската крайна десница Марин льо Пен обеща спиране на всякаква имиграция в страната и защита против "дивата глобализация".

Обратно в новината

Коментари - Марин льо Пен обеща край на всякаква имиграция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕВРОПА ИМА ОСТРА НУЖДА ОТ ПОЛИТИЦИ КАТО ЛЪО ПЕН!!

Моля ЕС да накара госпожа Меркел, Юнкер и Оланд да поемат отговорност за този проблем!

Льо Пен изглежда много по-адекватна от Меркел. За съжаление, електоратът от Магреба вече е повече от французите. И ако прибавим евро-гейско-социалистическия, тя няма шанс.

През далечната 1924 година един чичко с мустачки е написал в една книга, че Франция ще стане най-голямата африканска държава в Европа и е познал!!!...Така че марината каквито и да ги дрънка неизбежното ще се случи!!!

Дървосекача ти ли си доносника или системния ад -нямам против да изкараме всичко на яве без да заекваш и да се правиш. Слагай оферта -какво за Франция и Марин. И въпрос от Френската ли си мосю?????

Кажи си за путин.

Това с пастите и хляба е коствал главата на Антоанета. Не подценявайте французите или поне тези от тях които са за Марин.

За Протокола : - Дори-И да Си напърчи нишоните - Маринката НЕ мож стъпа И на малкия пръст на Макрон.

Седнал българин да обяснява, че във Франция било зле, в Германия било зле, в Норвегия било зле, в Швеция било зле. И в сравнение с КОИ ТОЧНО ДЪРЖАВИ Е ЗЛЕ? Сега ще почнете - било по-зле отколкото би могло да бъде ако... Ясно ми е защо някой политик почва да обяснява колко било зле в богатите страни за да може поне част от населението да реши, че си е добре в мизерията. Ама не вярвах, че хора, които имат достъп до компютър могат да се хванат на това. Ами зле е - друго си е да бачкаш за 500 лева на месец, защото там където плащат по 10 евро на час минимална заплата е страшно. За 500 лева на месец си сигурен, че няма французин, който да заеме мястото ти за 450лв. на месец. То вече сигурно и китаец няма де. И можеш съвсем спокойно да си я караш яваш-яваш и да даваш акъл на французите как да се оправят.

Дискретно : - Само за 2016 - И Нови Поне 54К Емигрирали.

Във Франция минималната работна заплата е 1 140 евро чисто. Тези пари не стигат за нищо, защото много плащаш: наем (кредит), много скъпи жилища и наеми - ама много скъпи, скъп ток, застраховки (коли, апартамент, здраве), глоби, скъпи такси магистрали (там няма винетки), храната е скъпа, такси (за живеене, че си собственик, че имаш телевизор)... Резултатът е че всеки средностатистически французин няма спестявания и това е факт.

За сметка на това нетната минимална заплата от 360лв. и 59 стотинки стига за да си платиш сметките в България и даже да спестяваш. Това ли искаше да кажеш? Това, че във Франция с минимална заплата не може да спестяваш, изобщо не означава, че в България можеш.

Напротив с тази минимална заплата ти стигат да си покриваш режийните и дори редовно да ходиш на кино, театър, за дрехи и на два месеца веднъж на ресторант. В тези пари дори и поддръжката на малка кола могат да се добавят, въпреки че с техния транспорт това си е лукс !

То няма смисъл да спорим - забравих, колко нискоквалифицирани французи заляха българския пазар на труда.... Тя и льо Пен това разправя - ще водя политика за да може да се намали броя на французите, отишли да работят нискоквалифицирана работа в България. Затова искат да излизат от ЕС - за да си запазят кадрите, които бягат към България.

Вярно. Тук постоянно псуват най-проспериращите и свободни страни и ги ожалват. Не казвам, че там всичко е идеално, но желанията на псуващите е там да стане като в най-бедстващите страни с диктаторско управление. Може би тогава никаква негативна информация вече няма да може да влезе в медиите, като у нас при соца, и няма да има кой да мъти водата на "нащите".

Франция ще излезе от ЕС много скоро, това е неизбежно - по примера на Англия.

Льо Пен е истинска европейка! Дано победи заради бъдещето на Франция и Европа. Защото такива антиевропейски троянски коне като Меркел водят континента ни към погром...

айдее пидорите аллах-акбар пак надуха бузите. Европа на нациите ! а не на "от кол и въже", споко вашта тиква кат вкара 2млн църни друго ще пеете.

Бе за Франция не знам,ама май догодина Калифорния ще си прави референдум за напускане на американската федерация!

"Край на всякаква имиграция"? Тази мадмоазел яко го е ударила през просото, обещавайки неизпълними неща! Явно Путин ѝ е казал, че ако и този път се провали, дадените евра ще бъдат изскуеми в съкратени срокове! Основната ѝ задача, ако спечели изборите, е да поведе Франция към пълна изолация и да работи за дезинтеграцията на Европа! Явно някои на Изток, че и на Запад, много ги притеснява една силна и обединена Европа! Да се надяваме на здравия френски разум!

Това ,което виждаме в момента във Франция говори ли за здрав разум?!Франция е била велика държава ,но както е известно от историята,в някой момент от великото не остава нищо.И Франция върви нататък.

Не ви ли се струва ,че Франция потъва!?И Марин Льа Пен и Франсоа Фийон са много далече и от Ген.Дьо Гол,и от Митеран,та даже и от Жискар Д"Естен,но този Милимикрон,дето вероятно ще го изберат на втори тур-е,това вече е прекалено!Не знам дали е геронтофил,но това ,което се вижда е един надут ,самодоволен,самовлюбен проскубан пуяк,пардон галски петел!Опитва се да се прави на много значим и важен ,а това,с което той засега е известен като политик,е че се е оженил за майка си /баба си/!

Франция все още не потъва и може и да не потъне, най-вероятно. Но ако се вземе по акъла на тая путинска слугиня, със сигурност ще потъне! Който се е подмишкосал с Россия, добро не е видял!

Във Франция всяка година влизат 200 000 араби незаконно и ситуацията все повече и повече се нагнетява. Няма да забравя при последното ми пътуване колко огромни празни халета видяхме, на които бяха опънати огромни транспаранти с надписи: For sale. Това са места, където се е произвеждало, но сега е пълна разруха. Ще има още 2-3 десетилетия изкуствено дишане докато ги превземат окончателно чалмите. А където има концентриран много ислям войните не спират. Факт троле. Тъй че забрави за Франция такава каквато беше.

Да допълня: Във Франция всяка година влизат 200 000 араби и африканци незаконно.

Браво на льо пен тя поне иска да направи нещо за тая прекрасна даржава стига хрантутници роми сърби албанци

тази си мисли, че говори пред фанатизирани азиатци от турски, руски или с.корейски тип... тези пупулистки номера не вървят вече в Европа. Всички се поучиха от грешка на на англичаните.

Путин не жали средства и усилия. Веруюто, газ-петрол-пари, национализъм и разтуряне на ЕС е валидно с пълна сила.

Във Франция положението е крайно зле! Който е живял там (не само като турист), го знае много добре. Имиграцията им е проблем отдавна, който се е задълбочил до нетърпимост. Непосилното финансово състояние на обикновения французин, започна след влизането им в Еврозоната - преминаването от франк към евро, там накъдето сме се запътили ние! Всеки там е наясно, че Марин льо Пен е единствената правилна (но не най-добрата) алтернатива за да започне да се случва нещо добро за Франция. За жалост на всеки е ясно че политическата им върхушка, ще се обедини за пореден път, така че няма да им дадат никакъв шанс да спечели, за да си запазят политическото и финансово спокойствие!

Във Франция, както при всички "развити" демокрации от Западен тип ситуацията е "болен здрав носи". Обедняващата и изтъняваща интелигенция, нагърбена с непосилни данъци, плаща масрафа на бедните и неграмотни и малцинствени избиратели на либералната свръхдоволна и нищоправеща върхушка. Дано спечели Мари Льо Пен, но ще трудно и почти неверятно, защото електората ѝ е малцинство.

Проблеми много, но най-големият от всички, задълбочаващ се със всеки изминат ден, това е имиграцията от Магреб и централна Африка, със всичките нейни негативи: престъпност, злоба, незачитане на френските ценности, използване на социалната система създадена за французи. Всеки втори французин мълчаливо е съгласен с това.

Герентофил за президент?!Даже и французите не са толкова перверзни!

Бахти глупости говори тая. Как точно си го представя спирането на всякаква имиграция? :)) Изведнъж ще си изучат всичките специалисти дето досега ги нямаха ли? Ми те може да имат и 300 доктора, ама като нито един не иска да отиде на село... С указ на Партията ли ще ги пращат там? И защо някои с връзки ще остават в Париж? :)) Източния блок вече го пробва това. Не работи.

Маринке, напълно те подкрепям, защото ислямските скакалци вече завзеха Европа, но май е късничко за твоята държава. Та там вече над 1/3 от населението е мюсюлманско. В Южна Франция, от Марсилия, през Тулуза до Бордо, е трудно да видиш бял човек по площадите и улиците - само араби и негри. Там, а и в Париж, ислямските гета са вече страхотен проблем, там дори полицията не смее да влезе. Франция след десетина години като нищо може да стане ислямски халифат. Белгия е тръгнала в същата посока, а Фрау Меркел, да не остане назад, и тя запълва успешно големите германски градове с ислямски термити.

За Макрон не говорим изобщо, той е ясен-извратен тип, соросоид, глобалист, мултикулти психопат. Как да повярвам на Льо Пен? Вижте Тръмп какво говореше и какво стана. Така и на нея ще и свие сармите Сорос и продължават с катуните и бурките. Западът е приключил. Да се готвят за Шариат.

Тази Льо Пен е против всякаква имиграция,не само срещу бежанците от извън ЕС,но е против българи и румънци,както и срещу останалите хора бягащи от немотията в източна Европа! Вземе ли властта,всички българи ще трябва да бягат другаде в Европа да работят,едва ли някой ще се върне в мизерната България...

Може, но ако излязат и те от ЕС, т.е. ако има Фрекзит.

И във Франция се готви една нашенска манджа, ама дано не се опарят като нас... :}

има 3 млн. алжирци с френски паспорт, цели градове са Магреб,напр. Марсилия, Париж след 10 арондисман и какво ще прави Лепеница , ако я изберат. Чака я много трудно време.

Хитлер в Моята борба, писана през 20-те години на миналия век говори, че се съмнява в реалното съществуване на френската нация защото тя смес от различни народности- Сега какво ли би казал за Германия.