Хванаха младежите, пребили мъж в градски автобус

Столичната полиция е задържала двамата младежи, които нападнаха и пребиха жестоко мъж в автобус от градския транспорт.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха младежите, пребили мъж в градски автобус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безмилосно наказание и лежане ефективно в панделата. Да разберат че никой няма право да посяга на когото и да било.На 17 години да пребива до смърт това е абсолютен садист при това с предишни провинения. Нищо чудно човека да почине, а тези двамата да им се размине за пореден път. Такава чудовищна жестокост и злоба у хората е направо стресираща. Като не можем по друг начин си я изкарваме помежду си, като че ли не сме всички потърпевши от немотията и оскотяването в тази държава.

Цели поколения без цел и посока, резултата е връщане към дивото, агресия, глутници, победа на по силните физически в борбата за оцеляване. Не хора а животни. Това донесе криворазбраната демокрация.

Не оправдавам побоищата, но си представете, че пребитият и приятелката му са комбина джебчии, които са се опитали да оберат някого от двамата биячи.

Тц, не става. Джебчиите избират "меки" цели- възрастни хора, жени, ученици. Освен това действат през деня, когато потокът хора е по-голям и по-лесно могат да се смесят с тълпата.

Преди 1989 година имаше лагери, но подобни изроди не се разхождаха свободно по улиците. Криминалните престъпници лежали по лагерите преди демокрацията се писаха "борци" и "репресирани" - даже и памнетници им направихме. По онова време всички, които тренираха силови спортове подписваха декларации, че няма да използват уменията си в ежедневието си срещу други хора. Сега навсякъде младежите се обучават и възпитават в насилие ( особено от телевизиите) за престиж и доказване на превъзходство. Това е едно от достиженията на "новите евро-АТЛАНТИЧЕСКИ ценности " Отглеждаме си престъпници и се превръщаме в държава на престъпници. Кой има полза от това?

Пак беше пълно с изроди. Още ми е пред очите през 1982-ра, как един 8-мокласник с десен прав нокаутира учителя по история пред цялото училище, а даскала по физическо го гони един километър по улиците;) Имаше дори повече простотии, въпреки репресивните мерки от страна на мракобесниците от БКП ;)

ще ти изпадне биберона! Много си дребен да обсъждаш време, от което хабер си нямаш.

Към Волод ( нерегистриран ) 30.03.2017 12:48 България ще страда, защото Е ФАШИСТКА. Единственото чувство, което изпитвам към това подобие на държава, което имам нещастието да ми е родина, е... щях да кажа омраза. Но може би е по-скоро отвръщение. Не, не ме е страх да кажа "омраза", не обичам тази пркаженa държава, знам. Просто искам да съм искрен със себе си. Бих ти казал, че комунистите, а и много от толерантните демократи обявяват и биха обявилили България преди 09.09.1944 хг. за фашистка.Е, аз бих искал пак да е подобна - от дядо ми съм чувал, че без разрешително дори и от собствената ти гора не е могло да събираш сухи дърва, камо ли да крадеш.Тук някои си позволяват да убиват, крадат и т.н. без последствия.Искам фаш......

Покажете ги и ги дайте насам

Пребиване с камъни на площада! Това е цярът!

Цялата държавна машина - закон, полиция, прокуратура, съд - работи срещу нормалните хора, тези които работят, плащат си данъците и спазват законите. Вниманието на т.н. "правоохранителни" органи е насочено към спазване на правата на крадците, убийците, биячите и останалата измет. Как може да се дава за умишлено убийство (че и за 2-3) 10-15 години затвор? Как е възможно (сигурно се прилага вече в 90% от случаите) да се сключва споразумение с прокуратурата за тежки престъпления и да се намалява наказанието с 1/3??? Така и прокурора доволен (няма да се мъчи да доказва) и бандита щастлив (отървал леко кожата). И какво се оказва? Трябва да си бандит в тази държава за да имаш права ли? Чудя се защо ония недоносчета от БХК не защитават жертвите, а плачат ли плачат за правата на отявлени биячи и изнасилвачи? Отговарям: защото това им носи значителни финансови средства.

Лошото е, че биячите вече не са само цигани, българчетата не са много по-добре. Понеже на циганчетата им е разрешено всичко, защото са нахални и агресивни, цели две покооления българи вече са отгледани така - бъди нахален, бий наред, за да успееш в живота. Честито!

България ще страда, защото Е ФАШИСТКА. Единственото чувство, което изпитвам към това подобие на държава, което имам нещастието да ми е родина, е... щях да кажа омраза. Но може би е по-скоро отвръщение. Не, не ме е страх да кажа "омраза", не обичам тази пркаженa държава, знам. Просто искам да съм искрен със себе си.

Много прозрачно ... това ли е новата повеля - да се появяват тролове, които уж са руснаци и плюят по България с идеята да се изпитва неприазън към Русия. Как не ви е срам да пишете такива глупости срещу България, бе! В първия пост пишете грамотно на български, а във втория все едно, че сте руснак. Ако не ви плащат за това, което пишете бих си помислил, че сте болен от шизофрения и ако е така - отидете при психиатър. Човек с вашето отношение към България ще има същото отношение към която и да е държава в която отиде. Имаме си прекрасна дума за такива като вас - нехранимайко! И пак казвам, това е при положение, че не ви плащат. А ако ви плащат да пишете такива неща, то тогава аз имам една фраза за такива като вас - форумна ковра ... плащат ви за да правят с вас каквото си искат. И в двата случая сте достоен за съжаление!

Нима изключваш руснак как мен да мрази неблагодарни фашисти как вас???

стига лъжи! В русия дето е "антифашистка" за 100 протестиращи арестуват 500 души!

Ми не се занимавай с България тогава бе Мен. Много е просто. Ти и всичките като теб си стойте в цъфналата и вързала Русия и ходете някъде другаде на море лятото. Просто е, нали? Остави ние българите да си се занимаваме с тези житейски неудачи...

Биячите цигани ли са?

Не са.

Както писах и вчера - Дира не дава информация за какво е станал скандала. Сега всички се нахвърлихте върху победителите по някаква причина. Може би са защитавали правото на бабичка да седне или гаджето на пребития се е държало невъзпитано... Навремето споделях квартира с един либерален отворко, който си канеше гаджето да живее в квартирата и ми идеше да ги запаля и двамата. За това не съдете прибързано, още повече, че новината е поднесена от Дир.бг, известни манипулатори и ловци на коментари и мои вечни любимци :-)

за какво е станал скандалът ли? ами за нещо супер важно ще да е било, след като се е налагало да го ритат в главата!

Нищо не оправдава побой, който изпраща жертвата в болница с опасност за живота. Нищо не оправдава никакъв побой!!!

носеща интелект...тези дрогирани чекиджии ми ги пратете на село , ще направя крика на свещник в черепите им

Те са известни на МВР за различни хулигански прояви.

Ти чакай сега, да видиш как някой почтен гражданин ще го отнесе за онова наркоманче!

Айде само да не ги наричаш дришльовци! И да не ги убиждаш защото аз ги познавам тези момчета и не са такива. ВСЕКИ ДЕН СТАВАТ ТАКИВА НЕЩА И НИКОЙ НИЩО, И ТРИМАТА СА ВИНОВНИ. ОНЗИ Е БИЛ НАДРУСАН И СЕ ЗАЯЖДА, ТОЙ СИ Е ВИНОВЕН. ДА ВЯРНО Е ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТИГА ДО ТАМ, НО ВСЕ ПАК НЕ САМО ТЕ ВИНОВНИ.

Ми ритайте ги тея малки копеленца докато шават и после ги изхвърлете в някой гюм, че от такива мекотели обществото трупа само негативи.

Да излезат новия премиер, главния прокурор, министъра на вътрешните работи, шефовете на съдилищата и да обявят война на юмручното правосъдие и да приложат цялата строгост на закона срещу всеки позволил си да удари друг човек. Повярвайте ми, закона предвижда и много жестоки наказания ако има кой да ги прилага. Само така може да се спре този феномен.

Не е лошо май човек да ходи въоръжен вече. Тия както си му е реда в "най-правовта държава" на Ес ще ги пуснат под гаранция, което в прав текст значи, че ще продължат в тоя дух да трупат актив.

Това "вече" е от поне 10 години. За трети път си подновявам разрешителното, че и го разширих с още някоя графа... Приятелите ми масово и те са така.

Този алгоритъм с пускането е отигран и доказал своята надежност, и фукционалност.Но ,ако по случайност попаднат в затвора ще играят на нова булка,може даже да им хареса

Тия ММА скинарчета защо не го чух да са били един циганин или бежанец. Защото ги е страх да припарят в тия квартали. Големи мъже, двама ритат един на земята. И ние сме се били много едно време, но някой като паднеше безпомощен всичко приключваше.

ей затова боят в ранна възраст е възпитателен - да ти държи влага, че винаги ще има някой по-силен от тебе и, че с юмруци проблеми не се разрешават.

Не че ги е страх, просто на такъв са попаднали. И само ще кажа че като толкова раздавате правосъдия, вземете си погледнете вашата паница.

Утайка на обществото има навсякъде. Тези двама герои са ярки примери за това, че и при нас присъства. А тя за всяко общество е винаги в повече. Силата на държавата е да филтрира утайката и да я отделя от здравото общество. Ако успее да я превъзпита - добре, ако не - с раирания костюм и там докато се превъзпитат. Но, уви, нали сме в ЕС и сме културни, с бой и с принудителна работа не ставало, но така или иначе защото сме културни още не знаем с какво става. Дано се оправи човека а тия двамата красавци ... те вече са си опропастили живота. Бъдещи таксиджии или зидаро-мазачи. Кой ще ги вземе на работа с такова свидетелство за съдимост?

ЕС ли ти е виновно? Тия дали са русофили или еврогейове, как мислиш? Дали за това всеки да може да си изкаже мнението или са привържениците на "силната ръка"...

Щом няма снимка, значи са цигани. Замислете се колко малко снимки виждате на злодеи. Това е защото нищожен процент от престъпленията се извършват от етнически българи.

"Единият е 17-годишен ученик". Че аз до сега циганин да учи до 17-годишна възраст не само, че не съм виждал, ами не съм и чувал...Наши дрогета са си.

НЕ НЕ СА ЦИГАНИ, А СА НОРМАЛНИ БЕЛИ ХОРА

И сега е в сила УБХ, според който за хулиганство едното наказание е до 500лв глоба, а другото до 15 денонощия задържане в поделенията на МВР. Води се административна мярка и не си осъждан и може да се прилага за най-малкото нещо. Ако 2-3 пъти в годината лежиш по 15 денонощия, обезателно ще има възпитателен ефект, особено върху младите гаменчета и циганите. Никой обаче не го прилага това, масово се раздават глоби от 100-300лв, които никой не плаща след това.

Такива биячи има всеки ден в транспортните средства на София. При опит за покушение над моята личност без причина от тези зверчета, своевременно ще бъдат ликвидирани. И без това полицията и правосъдието не правят нищо, което допълнително стимулира тази сган. А родителите на същите да си помислят, ако въобще могат да мислят!?!

С ето такива изроди трябва да се справят учителите. Дали са индианци или назобани с анаболи бледолики, няма значение. Чувстват се господари на света, защото милицията не смее гък да им каже, че ще имат две кофи с мастило да пишат и ще им орежат техническите добавки.

Щом са известни на МВР, значи не смятат да спрат с проявите си. Дреме ми за мнението на ЕС, два куршума не са толкова скъпи.

Е, голямо чудо. Две скинарчета пребили наркоман... Важното е, че Тиквоча и КУРнелия сега ще направят коалиция и тогава съвсем ще цъфнем и вържем...

Ако прокуратурата третираше всяка подобна проява като опит за убийство, такива индивиди нямаше да са на свобода. Сега е съвсем реално човек ада се възстанови след месеци мъки, но пак да се води лека или най-много средна телесна повреда по хулигански подбуди. За такова обвинение в затвора още няма човек.

ИМАЛО ЛИ Е ДРУГИ ХОРА В АВТОБУСА И КАКВО ЕПРАВИЛА КИФЛАТА ДЕТО Е БИЛА С НЕГО?! ДА ГИ ОСТАВЯТ ДА ГО ПРЕБИЯТ ЧАК ДО ТАМ?! ВСЕ ПАК СА БИЛИ ХЛАПАЦИ? ПАК РОБСКАТА ПСИХИКА

За другите в автобуса - разбирам. Ама айде не говорете така за приятелката му. Не знаете тя какво е направила и колко е пострадала. Той се бори за живота си, а тя е пострадала по-леко - ми в този случай и ченето да са ѝ счупили, примерно, е по-леко страдание...

Дано да пукнат в мъки, лайнари!

Време е да се възстановят трудовите лагери,където да работят по норматив,а не както е сега-осъдят ги и те по цял ден лежат,а ние ги хрантутиме.

Абсолютно! Що дупки има за пълнене, що тротоар разбит... работа колкото искаш!

те са бъдещите кадри на МВР

"Виновни са учителките в детската градина, че не са им крещели."

НЕ! Виновни са родителите им, които явно са със същия колхознически тип поведение и мислене. КАТОРГА за тези изверги. А за родителите им - строг тъмничен затвор.

шведи ли са, норвежци ли са задържаните??

Най-вероятно чисти българи. Тези, за които намекваш са страхливи и не скачат на бой на обществени места.

Само смелите скачат на бой, на обществени места. Възпитаните ги наричаме страхливи!

БАРАТОЧКА

Живееш в някакво блажено неведение в минало време. Вече нито са страхливи, нито кротки. веднъж едни трима шведи си бяха надули чалгата в автобус на високоговорител..Казах им да си сложат слушалки и за малко щеше да се повтори случката от новината.

Единият от задържаните е 17 годишен УЧЕНИК ... а повечето шведи на тези години са женени с деца и берат разни неща. Най-вероятно са си наши убавци, те наште в последно време станаха по-шведи от шведите.