Близки на загиналите от 11 септември съдят Саудитска Арабия

Семействата на жертвите от в САЩ от 11 септември 2001 г. са подали групов иск в съд в Манхатън срещу Саудитска Арабия, пише "Ню Йорк пост", цитиран от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Близки на загиналите от 11 септември съдят Саудитска Арабия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на свободните хора, които преодоляват политическите обвързаности на сащ и саудитска арабия и търсят правата си!

Та нали фащ си организираха и бутнаха кулите бе тва и дяцата го знаят

Ето на как официално се превеждат прани пари на американците. Германия ги преведе под формата на обезщетение за колите си.

и афганистанците трябва да подадат иск срещу САЩ, защото те го отнесоха

само американците ли не знаят кой взриви кулите? Ами има техен филм с тяхно разследване, винаги могат да го гледат, и съдиите - също.

"Саудитска Арабия (на снимката крал Салман) отрича да е свързана с 11.09.2001, макар повечето убийци да бяха нейни граждани". Либия отричаше да има нещо общо с атентата над Локърби, макар че извършителят беше либийски гражданин. Въпреки това Кадафи изплати компенсации. Мисля, че е редно и Саудитска Арабия да изплати компенсации за жертвите на 11 септември.

да, така е и компенсациите ще са десетки милярди долари, вкл. за разрушенията и към държавата и общината, но наи-големите - за жертвите на семеиствата на загиналите. вкл. последващите щети и поражения. и наказателна криминална персонална доказана отговорност

това вето на президента обама бе неправилно и напълно погрешно и несправедливо не само по отношение на жертвите и близките им, но и на всички американци и хора, а и за националната сигурност, но напълно в контекста на решенията и на президентите буш и тръмп.

А приятеля им ТрАмп умишлено 2 пъти ги пропуска в списъка... що ли?

Заради парите и нефта. И са купувач на американско оръжие. Иначе отдавна да са в черният списък и направена цветна революция.

А ако истината за случилото се излезе наяве?

да разберем дали е възможно изобщо