Въпреки забраната, Чавушоглу отива на митинг в Ротердам

Турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви, че ще отиде на митинг в Ротердам, въпреки че кметът Ахмед Абуталеб забрани посещението му.

Обратно в новината

Коментари - Въпреки забраната, Чавушоглу отива на митинг в Ротердам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

OT TOVA PO GOLYAMA REKLAMA NE MOJE DA SE NAPRAVİ-VSİÇKİ İZSELNİSİ V ES ŞTE GLASUVAT E V E T T T T

Не бе кандидат везира ще отиде в Холандия за да предаде покана на кандидат султана за дипломатическа подкрепа на митинг на ПКК от страна на Холандия!

проблема е лесно решим. холандия си изпраща всички живеещи в холандия турци обратно в турция, чавишоглу си държи там речта която иска, и те го убиват с камъни!

И Германия да направи същото!

Правилният подход е да се покани външния министър на Холандия на ифтар в някоя местна джамия и да се разберат на 4 очи.

Чаушоолу-да обясни на холандците:кво значи ГЯУР,!... щото те БГ не знаят къде е...,

ТЪПИТЕ ВАН ДЕР ЛЮБЕТА-СЕГА ВДЯВАТ КВО ЗНАЧИ ЧАУШ... .. НИЕ ЗНАЕМ ОТ 600 ГОДИНИ,

Ние имаме добри народностни черти, например гостоприемство, съчувствие към по-слабия, способност за защита на ценности! Но имаме и много лоши- злоба, завист, мързел, даже и подлост! Народ от българи, славяни и траки! Много фактори са изиграли роля в духовното ни формиране за 13 века и половина!

Грешката на благородните прабългари е, че са допуснали смесване с егоистите-траки и паплачта от славяни. Оттам е пострадал генът.

Ако не бяха славяните, досега щяха да ни наричат татари, да сме с дръпнати очички и да говорим език по-шибан и от унгарския на хуните, аварите и вандалите!

Турците са като всички източни народи, но държавата им е мнооого голяма. И имперските им амбиции се събуждат от време на време. Кво да се прави и при руснаците е така.

В друг сайт пише че и Ердоган нарекъл Холандия фашистка страна.

Холандия даде добър пример! Къде са нашите управници? Имаме ли Президент, който не пред журналистите, а на дело да се противопостави на турската намеса във вътрешните работи на България? Или се снишава пред Местан? Само питам, защото не съм журналист.

ОТЗАД...

Забрави ли, че довчера хвалеше тоя женчо Президента Плевнелиев, а пък той колко "смело" се противопоставяше на турските набези - Боже упази?! Забрави ли, че ДОСТ я регистрираха при Борисов и Плевнелиев?

на този не му дадоха разрешение за самолета, а ердо вече квичи пред микрофоните и сипе заплахи... пълен цирк

турците ВИНАГИ са БИЛИ ПРОСТИ --те разчитат на КАЛАБЪЛЪКА !

ние също сме прости, ама нямаме калабалък, ресурс, дето се вика съвременно! Словения има 4 пъти по-малък от нас калабалък, ама има акъл!

ПРАВ СИ МОМЧЕ !

турция се държи нагло дотолкова, доколкото ѝ позволяват!!! А тя се държи много нагло, защото засега юропейците са меки китки и не смеят да тропнат с краче или юмруче, да не си ги счупят... Докато се намесят здравите сили от ЕС, но дано не мине много време, че може да стане късно!!!

Кметът на руския град Казан-1,7 млн. души се казва Илсур Метшин!

кво ме осведомяваш кой как се казва виж как се казва кмета на Лондон,кво значение има кой как се казва

все големи европейски градове

Значи е волжски българин!

Волжиките българи ги изкла Чингиз хан, след което засели на територията на Русия - турци. Населението на Русия е от едве етнически групи - угро-фини и турци! За да се разбират помежду си и за да имат притенции в Европа са им наложили за национален език Старобългарския черковен език. Нито на външен вид, нито по менталитет угро-турците в Русия приличат на белите евро-арийски народи като почнеш от Украинци, та до Чехи, дори Българи и Арменци!

Ердоган е на път да откаже всички западни туристи от почивки в Турция. Нито един уважаваш себе си европеец, след подобни обиди няма да стъпи на чакълестите им плажове. Ако си мисли, че само руснаците са му достатъчни жестоко се лъже, мнозинството нямат пари, а за тези, които имат Турция не е мечтаната дестинация. Трябва обща европейска позиция, за санкции срещу Турция. Икономически.

не прави разлика между двете неща - миграцията и визите... Едно е да спекулираш с нелегални емигранти пред Турция към ЕС, а съвсем друго е ЕС да изисква визи за страни, чиито граждани не са от ЕС.

турция ЗАЛЯЗВА ........

Кмет на Ротердам- Ахмед Абуталеб, кмет на Лондон- Садик Хан... Скоро премиерът на Германия ще се казва Али Реджеб сигурно... Да ви сера в циганския Еврогейски съюз... Е сега трябва да стане Фюрерът! На кайма ще ви меле! На сапун и кожени ръкавици и вълнени чорапи за подводничарите, мръсна пасмина циганска!!!

че Рамзан Кадиров какъв е?

Как какъв? Мръсен, гнусен резак!

Гаден турски нахалник!

Гонят го отвсякъде, той се навира... Що за личност трябва да си, за да го правиш това?! И да участваш в разгромяването на нацията си, като се има пред вид кой дава разпорежданията.

Нагласите са в БГ да спечели проруска партия, подкрепяна от турска партия, сега Русия и Турция са солташак! Как ще се обоснове? ДПС са против Ердоган, защото не можаха да намажат, но те са турци! Как ще се обясни, турци-русофили ли, турци -европеисти ли, само да не евросоциалисти, щото ония били еврогейове!

Нямаш много ясна мисъл. Упражнявай се повече в писането.

Как ще се обоснове коалиция БСП-ДПС като идея, освен като корпоративен интерес? Благодаря за съвета!

Натрапник. Въпорс на култура и интелект... Разбира се, за да изпълняваш нареждания на Ердоган, трябва да се лишиш от удоволствието да си културен и интелигентен.

Dir закъснявате с новините! На тоя наглец вече му отказаха достъп не до Ротердам ами до Холандия!

Освен наглостта на Чавушоглу, в горното новина има още едно шокиращо инфо - че кметът на ХОЛАНДСКИЯ ГРАД Ротердам се казва Ахмед Абуталеб !!! Какво правим, хора?!? Западът е смачкан от сатанистите - идеолози на мултикулти. Ние сме вкарани в ЕС явно със същата цел. Въпросът е какво правим, за да оцелеем?!? Колкото и да не съм вярвала, че ще го кажа, но НЯМАМЕ друг път, освен с Русия!!

Ашколсун Чавушоулу ага, евалла!

Турците ще надминат и руснаците по наглост, бабаитлък и самозабравяне... Този мазник как си представя да прави предизборна кампания в чужда държава? Холандците са много по-напред с демокрацията и въпреки това му показаха вратата. Били фашисти, били гюленисти....тия приказки минават ама само в Турция.

Не знам дядо ИВАН колко пъти се е обърнал в гроба си .

го е преместила отлево надесно.

НАТО да си ни върне ракетите, за да ги разположим по Южната граница.То се е видело, че тия имат болни и тоталитарни амбиции и са още в османския период

НАТО е в Европа, за да помогне на ислямските нашественици да завладеят и ислямизират континента, ти очакваш да ни върне оръжията срещу същите тези нашественици! Сладки мечти...

Заради "вековната си напредналост" сега западняците се насират от всяка гръмнала пиратка, защото позволиха всякакви мургави да се намърдат буквално в домовете им. И ние следваме техния светъл пример...

Парашут ?

Въпреки забраната, Чавушоглу отива на митинг в Ротердам Наглостта на сегашните сатрапи в Турция няма граници, но затова са виновни европейските гейове в Брюксел,които залисани да изправят криви краставици и да отглеждат щастливи кокошки и прасета изпуснаха темата за сигурността на ЕС. Тоя турчин що не отиде и така да говори с Путин.Ами защото знае че както мине границата така ще бъде и застрелян.

Вчера беше на среща с Путин в Москва, и представи си... никой не го застреля, посрещнаха го с държавни почести!

Само дето не отива да прави митинги там и не смее да заплашва със санкции.

шефа му Ердоган беше на среща с Путин, сметай...

Е, нали се мляскат пак с тавариш Путин, та навириха пак фесовете...Прибързано...Добре, че западняците са толерантни хора..Иначе, биха натоварили 3-5 милиона турци на вагони и право връз главите на такива дебили, като Ердоган и тоя...Чауш-Мауш..Пък нека те да им търсят работа

Не виждам какво му е "доброто" на западната толерантност (въпреки че все-повече се оказва, че е мит, прикриващ политическата им импотентност).

Доброто е, че дават възможност на хора от държави, като Турция и България, където има политици с големи усти и малки възможности, да работят и живеят в държавите им..Да видят и те нормален живот..Това им е доброто..Можеше да ги натирват обратно в родните им кочини..

Турция води изключително нагла и агресивна политика спрямо християнска Европа. Перспективата е още по нагла политика която ще премине във военна агресия! Западноевропейците няма да си мръднат пръста за нас, те вече са яко инфилтрирани с ислямисти. Щом кмета на Ротердам е мюсулман, значи масата там е от ислямисти. Същото важи и за Лондон, също с кмет мюсулман.

пише се МЮСЮЛМАНИН - НАПРАВИ справка

Много ербап на Бойко анадолските приятели!

Положението се изяснава. Саудитска арабиа иска да ислямизира сащ, близкиа изток, малайзиите, индонезиите. За турция остава европа, ама целата. световен исламски халифат. ПЛАНОВЕ, ЧЕ И СЕ ИЗПЪЛНЕВАТ - СТРАТЕГИЧЕСКИ. НАХЛУПВАЙ ФЕСА, ЕВРОПЕЕЦО.

Дреме му на чавушоглуту, ще си направи митинга у масква.

Голям си шегобиец.

Жалки изостанали анадолци!!! Гнусни профани и неграмотници!!! Тъпи сте били и тъпи ще си останете завинаги!!! Безкултурието, профанщината, неграмотността и крайната липса на интелект СА ВРОДЕНИ в задръстената ви ориенталска народопсихология!!!!!!!!! За вас най-важно е да се наядете, да имате пари и имот. Това е основната "философска" линия на тъпото ви съзнание! Прост народ, прости политици, проста държава!!! Простотия до шия! АНАДОЛСКА СГАН!!! СТАДО ГОВЕДА!!! ... Вие посмейте да прекрачите границата, пък ще измрете с ХИЛЯДИ!!! Ще видите вие силата и безпощадността на българския дух!!! ... Жалко стадо!!!

и къде е българския дух? На концерти,събора в рожен, мача левски-цска. На друго място не съм го виждал. Пак за музика,ядене,сеир и пиене става въпрос.

Със силата на нашия дух и фрегатата "Дръзки", ще видите откъде извира бензина!

Интересно... не знаех че кмета на Ротередам се казва Ахмед Абуталеб ... явно здравата са ги полазили и там

ЕС няма бъдеще! Чудесна идея, но за Централна Европа! Кво правят там идиоти като нас? Освен това и Русия и Турция открито работят против него, британските антропоиди, а сега и идиота Тръмп! До 10 години съюза м/у Германия , Франция, Италия и Испания е в историята!

ние си пием кафето, вече ЕС и Германия са привели 12 милиона евро на Турция. Те могат да се спрят , ако нарушат договора си!

Току що Холандия забрани на този нагъл тъпанара да каца на тяхна територия!

Нашите заспали п..олитици до кога ще траят Гьокчето?

И как по-точно "забрани"? Дао не би Интерпол да го издирва или е в списъка на терористите! Пак празни приказки! Турчина ще си кацне в Холандия, ще си проведе митинга на турски език и ще се върне в Турция и никой няма да има смелост да го спре! Утре пак ще си говорим!

Не на Турция в EU. Вън Турция от NATO ,или изграждане на реципрочна военна организация само от членки на EU.

кого плаши тая рязана карабина?:)

Сцепете рязаната карабина ! Гадове мръсни анадолски , дали така бихте плашили и Америка !?

Мислете за България, тролове от ляво и дясно! Холандия е далече, а ние сме на острието на ятагана. Ако сега отново се сръфаме кой е по-най антикомунист или русофил/фоб, жална ни майка. Защото не вярвам НАТО или САЩ с базите си в България, да застанат в наша военна защита при ескалиране на напрежението по южната ни граница. А не се будалкайте с Русия и Путин. След като се подигравахте и ругаехте, след като ЕС лицемерно му обърна гръб, сега защо не се радвате че си търси интересите на друго място, защо не и в Турция и Сирия?

Вярно , но нима очакваш пример на достойнство !? СЕТА ще ни нахрани с ГМО и никой не реагира , всички кимат като овце за да спасим икономическия растеж на Северноамериканската империя .

Още не е решено окончателно. Има шанс да се спре, особено след изборите в Германия и Франция. Пък и Вишеградци набират скорост.

Не искате руски проекти през България, нали? Сега се молете на турците за всичко, западни лицемери! Край с ЕС!

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАОБИКОЛИ БЪЛГАРИЯ! КОЙ КАКВОТО ДА ПРАВИ ТРЯБВА НА НАС ТРЯБВА ДА СЕ МОЛИ! Ама все ДС агенти подписват договорите и споразуменията!

Умишленото нарушение на дипломатическия протокол е подобно на поведението при война. Турците проявяват нечувана наглост, защото вече са се определили твърдо против ЕС. Тогава е уместно да видим дали у нас противниците на ЕС не работят за интересите на Турция и обратното ни поробване? Уместно е да посочим онези, които открито саботират ЕС, защото е очевидно, че оста ЕС - Турция по пътя си среща България. Поставени сме в условия, при които нямаме избор освен да избираме между Турция и ЕС. Това положение много ни издървя, защото ако изберем ЕС трябва да мислим за отношенията си с Русия, която открито подкрепя Турция против ЕС. Остава избор между азиатската диващина и културата на Испания, Италия, Франция и Германия.

Гума, много си се озорил с мисловна дейност. Матриала, както казва началника ти, е лош, но все пак много елементарно ни плъзгаш дори за нас "простите", дето не сме се уредили да лапаме на дядо ти Сорос помията.

Този е от робите на Ердоган...Нашите комунета са на път и те да станат роби на Ердоган....Така иска от тях Путин. Очаквайте ако БСП спечели властта да има цялостно преразглеждане на турското робство ... По заповед на Путин, това робство ще бъде обявено като прекрасно съвместно съжителство....

Виж сега, вярно е, че когато обърнеш нещата точно на 180 градуса това е дизинформацията, на която ви учат като соросоиди. Но чак толкова елементарно, при положение, че всички знаят, кой промени робството в учебниците по История. Смени името на Путин със Сорос и БСП с дясно-герберския батак и лъжата ти ще стане истина.