БОРКОР се сети и за робството

Центърът за превенция на корупцията - БОРКОР, който вече 6 години оцелява, въпреки че не е известна ползата от него, се сети и за робството, пише "Сега".

Обратно в новината

Коментари - БОРКОР се сети и за робството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре да му казвате бокор- вудо шаман дето да ви зомбира.

За чий кур е изобщо е тоя БОРКуР?! Мутрата не го закри, щото му носи името ли??! Веднага да ги изметат от бюджета! Хайде Герджиков, направи нещо полезно!

ЗАКРИВАЙ !!! Ако може и терминирай !!

То робството и крепостничеството официално е заложено в закона за енергетиката и организираната престъпна група наречена топлофикация официално се възползва от това с помоща на съд ,прокуратура , парламент, правителства и всякакви комисии работещи за увековечаване на статуквото. Тия от БОРКОР ако въобще искат да си заслужат парите за заплати би трябвало да издирят всички които са съдействали , приели, гласували, одобрили, предложили и въвели промените в закона за енергетиката и да ги вкарат в затвора пожизнено и пълна конфискация на имуществото на тях и роднините им.

Безполезна и нищо не вършеща структура! Само гълта пари , за приближени на ГЕРБ!

То името си му показва какво работи - КОР. Питайте Спиндерман, ако се чудите на думичката.

Типичен пример за пропаганда и промиване на мозъци. Не съм запознат с дейността на този център. Звучи ми като поредната "организация" с неясни цели, тенденциозни доклади и още по-неясно финансиране. Но забележете какъв "хейт" тече от монитора докато четете "обективния" анализ. Явно са му вдигнали мерника на центърчето и сега се опитват да "посеят" идеята колко няма смисъл от него.

Ами ние всички българи сме заложници на политиците , така че нас кой ще ни обещети за робството на политиците към народа....

Всички независими агенции просто да бъдат закрити или преместени под шапката на министерствто!!! - Абсурдно е да се разпределя Бюджет без да има отговорен Министър за това!!!

никой не може да бутне боркур защото зад гърба и стоят герп и лично тиквата от банкя и това е дружество за назначаване на роднини на герп без елементарни умения и са като пиявица върху държавата,по скоро държавата ще изчезне отколкото боркур,те са вечни както главният секретар на милицията

е именно БорКор! Доста калорична хранилка за изпаднали от системата на МВР, Прокуратурата и политическата върхушка. Псевдоексперти от които не могат да се очакват елементарни разумни разсъждения, камо ли анализи и схеми за борба с корупцията. Казват, че заплатите започват от 4400, а за някой надхвърлят 10000 лв. Доста хора се борят с корупцията в тази странна институция, май са над 60 човека.

Уникална институция в уникална държава, която е в челните места на световните класации за най корумпирани страни не само в Европа!

Какво сте ревнали срещу БОРКОР, то само тя да беше......Има и Агенция при МС за "Борба с нелегалния трафик на хора" 50-60човека с придседател, заместници, секретарки, шофьори и т.нт. също с четирицифрени заплатки...И с какво се "бори" тази агенцийка???? Да си назначиме роднините....За ваша информация подобни "образувания" са около стотина....БАБХ и тем подобни.....

Дискусия на тема 'инкриминиране на робството' ??? Какво да очакваме по-надолу по спиралата - може би дискусия 'за и против човекоядството'? Или 'инкриминиране на човешките жертвоприношения' . Знаем, че живеем във все по-извратен и елементарен свят, но все пак? Има ли дъно преди да стигнем нивото на зелените еуглени???? Като тия от боркор ли са какви са там.

ами...... човекоядството в европата е стара практика! европата изяде вече живи 2 милиона българи за 30 гидини и не се спира! само великата разделителна стена и балканската федерация могат да ни спасят. вижте китай как се множи зад стената!

предлагам да се проведе обществено допитване: "Що е БОРКОР и как тази "престижна" институция съдейства за борбата срещу корупцията"?

Кой, освен червените провинциални бабички, от втора и трета възраст, вярват в БОРКОР и останалите тунеядци, които на хартия се борят с корупцията. А тя, корупцията отдавна се е сраснала с всички ниво на управление-в МС, Столична община, Областни градове и всички 265 общини...Това е истината, която вече е напълно безпардонна! Ярко изразена е в малките общини, където малки, гръмогласни тарикати от мъжки и женски род, буквално вилнеят. Това са вече внуците и правнуците на Бай Ганьо...Затова трябва и промяна, но като гледам какъв напън е към НС, нямам надежда. Но пък сме свикнали да бъдем в глухите балкански коловози, където може и да ни е комфортно...Кой знае?!

Това е отроче на Борисов от първия мандат. На баснословни цени е купен софтуер от Германия (жест на Борисов към Меркел), но неизползваем за истиснка работа. Капка по капка вир

...Тея чворове ВЕДНАГА да се закрият! Ама, МОМЕНТАЛНО! Те самите са пример за корупция и бюрокрация...

Наивно е да се подходи икономически към изостанала в културно отношение страна. Първична е културата, икономиката е следствие. Африканските общества са първобитни, те не са още общества, а за култура изобщо и дума не може да става. Същото се отнася и за мюсюлманските страни. Планини от пари да се излеят там, нищо няма да се промени-най-много да станат луксозни катуни. Ако може да се помогне, то това касае единствено образование и очовечаване. Европейската цивилизация е изстрадала културното си развитие с векове просвещение и ренесанс.

..БОРКОР се сети и за робството.. ---- а кога ще сe сетят се българия и бaлканите са окупирани, поробeни и гeноцидирани от европата, а?

Корупция в България има в изобилие въпроса е защо въпросната организация не забелязва корупцията според мен служителите в организацията са за прокурор а не за закриване .

Близки до управляващи които нищо не вършат и получават тлъсти заплати.Служат само на този който ги е назначил.

И тия взимат четирицифрени заплати за нула работа!

Синекурна организация. Не е единствената. Сине кура означава- без грижи. Що не ги закрият, да се чуди човек!

Някой може ли да каже колко пари потънаха в тази черна дупка наречена БОРКОР. Някой може ли да покаже пред хората, кои са тези които откраднаха милионите, които им бяха дадени за да се борят с корупцията за да можем да ги попитаме каква работа свършиха срещу тези пари.

loyola

не ги съдете строго бе! Вземат огромни заплати, нищо не могат (то и затова са назначени там, е освен и по роднински връзки) и трябва да отчетат нещо! Поровили в нета, намерили нещо, дето им се видяло мъдро и значимо и го представили за техен труд...

Незабавно да им се връчи по една мотика и да ходят да се борят с троскота! Хайлази долни!

Ако има истинско законодателство против робския труд (не че е работа на БОРКОР) работодателите (най-вече държавата) ще се замислят, дали да бавят или направо да не плащат заплати на работниците си.

Какви пари се харчат за поредната чантаджийска и никому неполезна структура!Да се закрива колкото се може по-бързо!

Време е БОРКОР - най-идиотската институция, измислена от сикаджийската Мутра за пред Брюксел, ДА БЪДЕ ЗАКРИТА!

Клатикурчовци. Бор кор не е ли съкратено Борба с корупцията? Понеже корупция нямаме хич и никак, хората решили да си уплътняват времето с екзотични идеи и нереални проекти. Може да започнат да пишат и фентазита.

ама те това и правят - фентъзи за това как мноооогу работат.