Силови структури протестират в Атина (Снимки)

Полицаи, пожарникари и служители на бреговата охрана протестират в Атина.

Обратно в новината

Коментари - Силови структури протестират в Атина (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИчки държави се борят за некорумпирано правителство излиза,че новото правителство също е корумпирано накрая излиза,че всичко е измама и лъжа ,кучетата лаят керванът си върви.

Някой знае ли какво беше това шествие по Ситняково?

Лека и мека чалгин, тук е почти 2:00 пък и 23 февруари е велик праздник у нас, День защитника Отечества, и деня ми е натоварен ! А на тебе ти пожалавам :дано Мерцедес отворят в близките 10-15 години завод и в БГ, та да се почувстваш и ти истинсики европеец!хахахаха

Що тъй бре?Нали любимата на Пьотър Волгин радикално лява Сириза ги управлява? Добър пример какво може да очакваме от правителство на "левите" в Бг.

17 октомври 2016 Гръцкият премиер Алексис Ципрас бе преизбран начело на своята лява партия СИРИЗА с 93,54% от гласовете.

Тия хора не разбират че могат да харчат само което изкарват! Не могат да харчат повече от това което изкарват! Искат, искат, ама не казват от къде ще дойдат?

Дошло е време на бърканите за революции.

Те и наште мицифайки си мислят,че са вечни и ще лапат народната пара...ама нъцки :)

не моем да ги ялим. не ми идва отватре. ние когато се гарчехме в кризи, те лапаха. опитвам се да си обарна езика и да изпитам капка сачувствие, но не ми се удава. а що арогантни гарци сам видела.... да ядът сега арогантността си, то друго немат.... chе идем да се помолим в ъгъла да ми доиде малко милост и сачувствие, ма трудно ми е просто. не ми се удава некакси.

Ти с този правопис ще си в криза до живот.