Безредици избухнаха в предградие на Стокхолм

Масови безредици са станали снощи в предградието на Стокхолм Ринкебю, където живеят много имигранти, съобщи националната телевизия СВТ, цитирана от ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Безредици избухнаха в предградие на Стокхолм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...явно и там са се реформирали и са поставили умни управляващи....ще плачат след 7-8 години.

Тези започват да заприличват на Тиквостан. Значи проблема не е, че има размирици, палят се автомобили, рушат се и се грабят магазини и т.н., а проблема е, защо другите говорят за проблемите им.

Тръмп им го каза няколко дни по-рано, че ще берът ядове к имигрантите!

Арабите обратно в арабския свят!

A бе какво пуши Тръмп? Биле за познаване май, а?

Това ви го каза бай ви Тръмп.А руските медии също своевременно го бяха публикували, но всички го възприеха като кибератака.

Най-вероятно шведските власти са укривали новината и се правят на ударени.

кои отиде в ирак , либuя , сирuя да слага свои хора на власт ? преди имаше ред ! сега на хората им взеха петрола , разрушиха им къщите , избиха им роднините ... да сърбат надробеното алчните мазни дебели задници ... лошото е че америка е много далече ...

skromna35

А АТЕНТАТ имаше ли в Швеция, АТЕНТААААТ!?? Щото Тръмпчо- тъпчо точно това ИНСИНУИРАШЕ, а не някакви размирици... Или вие първосигнално свързахте Швеция-размириcи-Тръмп бил прав! Лелеее, колко моъчни клетки имате? Може би 3- точно толкова стигат да се свържат линейно с 2 невронни връзки!

Ми, зависи, какво разбираш под атентат. Ако хвърляне на ръчна граната по полицейска кола, пожарна или линейка е атентат, тогава в Швеция има много такива. А Тръмп всъщност каза, че заради миграцията, Швеция се сблъсква с проблеми, каквито не е и подозирала, че ще има.

Това е то - пак измишльотините на Тръмп! В Швеция такива неща не стават! Четете шведски вестници и слушайте техните министри и ще се убедите!

Тепърва ще сърбат попарата и ще се видят в чудо с РЯЗАНАТА СГАН!!!КОЛКОТО ПО-РАНО СЕ ОСЪЗНАЯТ И ГИ ЛИКВИДИРАТ-ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ!!!

открита е петиция за освобождаването на А.Брейвик от затвора и участието му в избори за председател на ЕС.

.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява от рижите "богоизбранни"умници! Брейвик беще последният викинг надигнал се срещу жълтият змей.

умно момче си ! прозорливо ! радвам се на млади хора като теб !

1. Тръмп е прав да свързва миграцията с насилието в Европа. В района Ринкеби, където са станали безредиците 61% от населението НЕ Е родено в Швеция. Цялата минала седмица и в Париж имаше палежи и размирици на мюслитата. В Лондон също - там даже освен Алаху акбар мюслитата са крещели на християните "Махайте се от НАШАТА страна!". 2. При безредиците, които тук преднамерено са показани като просто незначителни, е имало предупредителни изстрели от полицията. Подпалени са не няколко, а много коли (можете да видите в Ютюб), разграбени са няколко магазина. Пребити са дори и фоторепортер и журналист.

Абе Николайчо, абе Големанов, мамино дирнишко редакторче ! Пак ли ти се загуби мисълта посред написаното ? В първата половина на статията казваш, че арабеските в Стокхолм нападнали полицаи на няколко пъти и били извън контрол, а във втората част обясняваш, как Тръмп не бил прав като казвал, че Швеция е оакана от емигранти ?!

ако козлетата не отворят вратата на вълка те веднага стават н егостоприемни, антисемити и т. н. ум робува , ум царува, ъм яде на мигрантите......

Нали вчера се убивахте да тръбите как Тръмп излъгал!!! Той не само не лъжеше, защото говореше за нападенията срещу жени в Швеция по Нова Година, ами се оказа и пророк!!!

рекъл вълкът на седемте козлета, защото не го пуснали в къщичката.

ОТРОВНАТА РЕЦЕПТА НА СОРОС ЗА ЕВРОПА Е СМЕСВАНЕТО НА ИСЛЯМА С ХРИСТИЯНСТВОТО ,КОЕТО ЩЕ Я ВЗРИВИ Е В ДЕЙСТВИЕ ,ТОЙ ЕДНАКВО МРАЗИ И ДВЕТЕ РЕЛИГИЙ И ЗАТОВА ГИ СЪБИРА .

Е па мое ли имаш най-лепите жени, руси дългобедри, синеоки, в чиста снежно-бела страна, и да поканиш стадо афгански резани чалми д'ти нас.ре пейзажо и д'ти найибе мацките?! Е то сал лудите шведи го моат тва. А га Тръмп им го каза, се сърдиа. Е те им сега жулти книжуета на всите.

Шведите напълно са постигнали евроатлантическия идеал - вече на черното казват бяло, и обратно.

"В събота президентът на САЩ направи връзка между масовото пристигане на имигранти в страната и насилието, което уж нараства там." Този е луд, как не разпозна етническите шведи, наследниците на викингите намерили родината си!

....толерасткаите се още !...това ни чака и нас !..това чака цяла Eвропа !...наистина ми е много интересно,кога инстинкта за самосахранение ще се задеиства и белите европеици ще се вдигнат да се защитят от нашествието на орките ?

Докато ни се задейства инстинкта за самосъхранение -вече ще сме на изчезване,то с педераси и курви революция не се прави!

ако човек знае/умее да чете, може да открие много смисъл в едни прости думи, като "ласт найт"... но не е за всеки тая работа, защото и тя не е като оная "работа"... :-)))

Този Тръмп се оказа (за жалост) пророк!!??

Просто се изпусна не навреме?

Ха каква стана тя?Чичко Тръмп се оказа прав, има няма 2-3 дни след изказването му започнаха белите в Швеция.А как само преди 2 дни плюваха срещу него.

Леле, колко си тъъъп!

защо ми изтрихте коментара бе? тръмп не е ли прав какви сте медиите в днешни дни, благодаря, че го доказахте !

"Полицаите са успели да напуснат мястото на инцидента", избягали са, това ли означава.

нямаше да остане и помен от соросоядки и европедераси които ни затриват. Европа я има защото Сталин я освободи от немско-чифутската окопация. ! А вие тука соросоядки си лайте по форумите колкото щете. На ход е господин Путин. Съвсем скоро цяла Европа ще иска помоща на РУСИЯ за да се избави от мусюлманската паплач която ни натресоха соросоядките.

Нямаше да има и обединена Германия, немците са неблагодарен народ, доказаха го.

Един народ, който не е изпитал последствията от престъпленията си на гърба си винаги ще е неблагодарен.

скоро щше има трибунал за продажните соросоядки които ни натресоха мусюлманската напас.

ПАТРИОТИЗМА ще спаси Европа! Всеки незаконно преминал границата на свещенна Европа-разстрел на браздата!

1. "Патриотът" да научи българска граматика. 2. Ако визираш патриотични и националистически партии, да ти припипомня коко са патриотични те: Сидеров гласува на дно с комунисти и турци, като им оправя далаверите. Същият отива в руската Дума, за да припечели, но не и по патриотични подбуди, защото нашият парламент е в София. Май един "патриот" днес съобщиха да оглавява листата на ДПС! Да спомена, че и немските националисти са същата стока: лидерката на националистическа партия със заявка за парламента отива да получи захранка в Москва от Путин. Така че да се спрем на разума, а не на патриотизма, защото тази дума я потопиха "патриоти" в миризливи лайна.

Тръмп е пророк.

Пророк я, поръчва си един майдан в Стокхолм, и работата готова. Всъщност цялата тази новина за безредици е фалшива. Може да се увериш лично, не е скъп билета.

Ходя в чужбина веднъж в годината, на екскурзия, тази година ще бъде Париж и замъците по Лоара. Прибалтика и Скандинавието ги планирам по-нататък.

АЗ ЛИЧНО МОЕТО ЖЕЛАНИЕ ДА СИ ИМАМ ДО МЕН ЕДНА ЖЕНА НА ИМЕ ИВАНКА

БРЦК

В Швеция често има подобни бежански изпълнения. Само дето по медиите гледат да не ни ги показват.

Пък този ни го показват, що така бе миме?

БРЦК

Е сигурно щото се развихри 'скандал' по темата с Тръмп. Иначе алтернативните медии постоянно ги показват. Има и клипчета в тубата колкото искаш за Малмьо и Стокхолм.

Тръмп им предсказа бъдещето просто, но как да го видят това тъпите левичарчета Марксисти. Където влезе Марксизъм, сее само унищожение и беди, справка Бантустана на Тиквоч.

И на кого е нужно това ? Защо беше необходимо ? И то сега се започва ...

EUisDEAD

И какво излезе в крайна сметка? Тръмп е бил прав за всичко! И за размириците в Швеция и за лъжливите западни медии! Не може медиите в Швеция да не са знаели какво се случва, все пак има журналисти навсякъде, и ако имаше независими медии там те щяха да го отразят! Значи медиите се контролират много изкъсо от шведското правителство, което не знам доколко е легитимно щом се държи като един средностатистически латиноамерикански режим криещ всичко от своите граждани и с бездействието си допуска те да бъдат тероризирани в собствената си родина, в собствените си домове! Добре, Швеция всъщност е командвана от режим, това е ясно, ами Германия?! И там криха дни наред какво се случва в Кьолн! Щом Германия е един от двигателите на европейския съюз, значи той целият е един гнил съюз! Логично! Един демократичен съюз никога няма да действа в ущърб на собствените си граждани, а Меркел го направи и продължава да го прави! Какво правим ние в това малоумно сборище се питам аз?! Какво ли крие собственото ни правителство и медиите от нас самите?! Може би в Кърджали и Пазарджик вече се стрелят на месо?! Как да им вярваме?

Много лъжеш бе dead. Ако Тръмп е излязъл прав, значи САЩ са замесени в организацията, нали са специалисти по майданите. Какъв е проблема да спретнат и на шведите?

А защо да не е имал информация, която медиите не искат да публикуват и след като това се разчу, да започват тогава да пишат?

Тръмп е медиум и предсказва събитията на базата на опита си. Нека шведите гадаят как се е сетил преди 2-3 дни за това, което реално вчера стана в Швеция. Нека сега му се смеят.

той си го е поръчал, затуй "се е сетил" )))))))))

:)

РЕЦЕПТАТА НА СОРОС ( нерегистриран ) 21.02.2017 12:37 ОТРОВНАТА РЕЦЕПТА НА СОРОС ЗА ЕВРОПА Е СМЕСВАНЕТО НА ИСЛЯМА С ХРИСТИЯНСТВОТО ,КОЕТО ЩЕ Я ВЗРИВИ Е В ДЕЙСТВИЕ ,ТОЙ ЕДНАКВО МРАЗИ И ДВЕТЕ РЕЛИГИЙ И ЗАТОВА ГИ СЪБИРА .

Факт!

Сорос умее да събира в едно мъжа и жената.- предимно в жената

И каква стана тя, мили ми еврофекали и еврофаготи?! Излиза че Тръмп знае много повече, от тия малоумняци- правителствата на страните от Гейсъюза! А тия олигофрени му се подиграваха! Сто на сто е имало нещо завчера, но шведите са се опитали да го потулят!!! А ЦРУ е доложило на Тръмп, и той се изказа човека, не е очквал че еврофекалите ще потулят престъпленията! Същото както стана на новата година в Кьолн! Дето по заповед на Бабуля Шмеркел Фередже Хабиб, бяха прикрити близо хиляда нападения и изнасилвания в Кьолн! Разбра се чак след няколко дена, вече народа почваше да роптае много в нета и фейса, и бабето Шмеркел, нямаше как да отрича повече!!!!

Гледайте Фокс нюз бе, шведи такива. Тръмп ви предупреди.

ВЧЕРА СЕ ИЗСРА ПРЕЗ УСТАТА :) ШВЕЦИЯ ПОТЪВАЛА ПО ПЛАН!!!

"Тръмп не си ги съчинява подобни неща - службите му подават информацията, а както знаем, те грешат само умишлено ... Така че той или е сгрешил името на държавата (малко вероятно), или службите му връзват - умишлено, тенекия (малко вероятно), или шведите крият информация, или същите не знаят какво става в страната им (но ЦРУ, АНС и другите двадесетина щатски знаят). Шведите ще си признаят!" Е, ПРИЗНАХА СИ!

Тръмп им го каза право в очите! А тия евродебили му се смееха и подиграваха!

Режимът в Стокхолм е също толкова безчовечен като режима на Асад!

Тъй,тъй, пристигнахме! Вчера се смееха на Тръмп,че говорел небивалици за Швеция! Какво казвате? Че не ви чувам. И това е само началото. Този,който е гледал новините,вече знае,че шведските полицаи са се опитали да задържат издирван мигрант. Били са посрещнати с град от камъни. В едно от предградията на Стокхолм мигранти чупят,трошат и палят. На шведите вчера им беше много весело. Гавреха се с Тръмп. Сега ще им замръзнат усмивките. Пак повтарям: В Малмьо мигрантите вече са 43% от населението на града.Като се има в предвид факта,че продължават да прииждат и нивото на раждаемост при тях ; няма да е никак чудно,ако един ден шведите се окажат малцинство. Така че с шегите и закачките по-леко! Да не стане играчка-плачка.

Кремълското джудже с дръпнатите очи иска да наложи азиатщина в Европа.

Я погледни под леглото. Може да оправя гаджето ти. То ти като не можеш...

по три на ден, не е по-малко, че сачмата те бие в тиквата, яко, ама много яко

Човек се пита, защо хората на Световната либерална корпорация ни смятат за глупаци без интернет и телефони? Оня ден Тръмп спомена, за проблеми в Швеция, изкараха го луд лъжец и т. н. Е прав е бил човека. Нищо не може да се скрие. Всичко е един голям театър. Крайната цел е война в Европа и тотален геноцид над бялата раса. От Кой ли? Предположете.

от кремълското джудже

Такъв е НОВИЯТ СВЕТОВЕН ЛИБЕРАЛЕН РЕД, прокаран от "Световния еврейски конгрес". 12:52 21 февруари 2017 "Нов пожар в Харманли, евакуираха стотици бежанци"

Тръмп обществото от комуноиди още ли са тръмписти?

Ние сме българи, а не тромпетисти. Ваш хилядолетен враг, КОЙТО Е ЖИВ И Е НЕ ИЗТРЕБИМ. ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - Приета на московския ционистки конгрес 1988 г. която завършва с: "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив. "

Тия в Европата не разбраха ли, че мигрантите не са дошли, за да се трудят и съобразяват с реда и законите на немюсюлманска Европа, а да бъдат издържани и да им се осигурява комфорт на душите и телата. Тръмп е много прав - иска ред в държавата си и да се знае кой с каква цел е мигрирал.