Учени създадоха хибрид между човек и прасе

Учени създадоха хибрид между човек и прасе при изследване, което увеличава шансовете за отглеждане човешки органи в тялото на животни за трансплантации.

Обратно в новината

Коментари - Учени създадоха хибрид между човек и прасе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не знаех че Пеевски е правен от учените

"НедоУчените" изроди ще ни направят канибали... По етикетите ще пише например "Шол от свинско с германско"! Баси!

ХаХа.Та този хибрид го има в България от как комунистите са на власт.

Ха и се га какво, ще отглеждат резервни зурли за тия от парламента. Яко..

Че те такива хибриди обитават от 28 години българския парламент, полицейските управления, съдилища и правни кантори, общински съвети и много други бг институции.

Колебая се между две имена за човека-прасе - Бойко Борисов известен като тиквата и Лиляна Павлова, Свенетката.

Прабългарите отдавна са разбрали че има такава порода.Москва е Създадена от Царя на Волжките Българи Ахад Мосха(1061-1076) и носи Неговото Име ! Какво е това Руснак ? Да не е Порода БЪЛГАРСКИ Добитък развъждан Предимно около Българския Обор МОСХА(МОСКВА) Основан 1068 г. от Българския Цар Ахад Мосха(1061-1076) ? Край Москва е била Резиденцията на Ахад МОСХА, там Българите са Отглеждали Добитъка-Овце, Свине,Коне,Кокошки...а Руските Дегенерати си Направиха от Българския Обор Столица. Ми то Говедото си е Говедо... ДА СЕ ЗНАЕ: Руската "Нация" е Продукт на Любовта между Българско Арийско Говедо и Хазарска Педерастка Свиня кланяща се на Фалоса. Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а Виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО. Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. КАЗАХ !

Да бе, да ?! лилянa naBлoBa ?!

Учените създали - че то човек като се напие и готово !

Нищо не са създали ! Ние тоя "хибрид" го имаме в политиката вече от 30 години, ама някои не си отварят очите да го видят и гласуват като друг един хибрид между човек и овца.

Е човекът може да стане свиня (даже различни породи-депутатска, общинска и т.н. ) , ама свинята да стане човек - може само ако е луда!!!

Да и този хибрид ни стана президент. По ушите ще го познаете.

Абе, то.....Добре че коледа мина, а другата е още далеч. Идва гергьовден, ама за хибрид между човек и овца, още не са съобщили.

Аааа, има , има! Справка - шефката на БСП! Кур-нещо си беше...

Има нещо много важно, една много съществена подробност, която е пропусната в тази статия, и тя е, че ТОЗИ ХИБРИД МЕЖДУ СВИНЯ И ЧОВЕК, ТОВА ЧОВЕКОПОДОБНО Е МНОГО АГРЕСИВНО И МЕСОЯДНО И ЧОВЕКОЯДНО! И ВСЕЯДНО, ВСИЧКО ПОГЛЪЩА И ПРЕВРЪЩА ПОСЛЕ В ЛАЙНА! ЗАТОВА ТАМ, КЪДЕТО СЕ ПОЯВИ И БИТУВА, ДОРИ И ДА СЕ КРИЕ, НЕ МОЖЕ ЧОВЕК ДА СБЪРКА И ДА НЕ ГО УСЕТИ - ПО СПЕЦИФИЧНАТА МИРИЗМА И АТМОСФЕРА - НА КОЧИНАТА И ПРИСЪСТВИЕТО МУ! И с необикновенн, направи невероятен и необясним апетите и възможности за поглъщане, агресия и унищожние, КАКВОТО МОЖЕ ДА ПОГЪЛНЕ - ГО ПОГЛЪЩА, А ОСТАНАЛОТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГО УНИЩОЖАВА - природа, хора, магистрали, коли, ... И Е С МНОГО ПО-ГОЛЕМИ УНИЩОЖИТЕЛНИ СПОСОБНОСТИ И ОТ ТЕРМИТИТЕ И ОНЕЗИ ВСЕЯДНИ СКАКАЛЦИ, СЛЕД КОИТО НИЩО НЕ ОСТАВАЛО!

я, Пеевски пак влезе в новините

не е вярно! за мен пишат!

Ами че той и образа му в огледалото, Бай Хуй (те започнаха все повече и визуално да си приличат, между другото, всеки във властта в България се уяжда и освинва) всеки ден и от години не са слизали от екраните и новните. А зад гърбовете им се крият Хидромелиоратора, Гоце и червените полковници и генерали, като много умни и конспиративни, мислейки се за невидими, защото изобщо никой от Космоса не може да ги види...

Хибрид между човек и прасе? Че то у нас такива отдавна има в сериозни количества - в парламент, полиция и къде ли не другаде... Един от най-расовите екземпляри, с който може да се гордее всяка свинеферма, е Делянчо мамин...

Мнееее, този е хибрид между свиня и овца, има разлика

ТАКИВА ЕКСПЕРИМЕНТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ В ЦЯЛ СВЯТ,А ТЕЗИ "УЧЕНИ"РАЗПНАТИ.ТАКИВА "УЧЕНИ" НИ НАТРЕСОХА Г.М.О. И КОИ ЗНАЕ ОЩЕ КАКВО.

Айде още един експерт по ГМО!

Абе ако ти потрябва орган и си на 120-то място в списъка, а ти остават 6-7 месеца живот, тогава друга песен ще запееш, ама вече "тея" дето могат да ти помогнат ще са изгнили на кръста дето ти си ги качил.

Според жена ми съм свиня. Значи ще има резервни части за моето тяло. Според мен тя е овца. За нея нещо предвижда ли се?

нашите учени са ги изпреварили сериозно, с поне 30-40 години. нашият хибрид прасе/човек не само че успешно се разви, живее и сере обилно из милата ни родина, ами дори за малко да стане шеф на ДАНС преди известно време

даже два хибрида прасочовеци живеят у нас, единият е главен прокурор! ето това е успех на науката! честито на всички български прасета, пардон, избиратели!

Ето ви информация от днес например за свинщините на още едно прасе и останалите от дружинката му: Само във Фрог: Шефът на корупцията в ДАНС лъсна в тефтерчето на Цар Киро 25.01.2017 Митко Влахов Името на шефа на дирекция Корупция в ДАНС Димитър Влахов фигурира в тефтерчето на ромския престъпен бос Кирил Рашков- Цар Киро. Съдържанието му излезе на бял свят още през януари 2014 година, но всички споменати лица в него се направиха на ударени. Разследващите органи също подминаха с мълчание пиперливата информация. ЕК днес излезе с опустошителен доклад за България относно успехите в борбата с корупцията. На няколко страници в тефтера се мъдрят имената на различни публични фигури-политици, митничари, полицаи, общественици, а срещу тях определени суми в левове и основания за плащане, като например: 500 лева за канцеларски материали, 5000 лв. за плакати и т. н. На отделна страница, озаглавена Спешни!, пък са отбелязани имената на няколко служители на различни институции, сред които и това на Димитър Влахов, който преди да влезе в ДАНС, е бил шеф на сектор Борба с организираната престъпност в Пловдив. В тефтерчето на Цар Киро е записано следното: Диана Стоянова - Митница, Татяна Лачева - Митница акциз, Димо Боев - Митница, Георги Димитров - ОГП, Митко Влахов - БОП, Митко Малкия (Катуница), Тони Спасов - Полиция, Иванка Тенева - НАП, Краси Димитров - счетоводство, Борис Лачев - бандероли.

Съмнителните записки не спъват ни най-малко кариерата на Влахов. Даже напротив. Едно от знаковите лица на модела КОЙ Владимир Писанчев назначава Влахов за директор на ДАНС-Пловдив през септември 2013 г. Твърди се, че малко по-късно заради изричното настояване на главния прокурор Сотир Цацаров, той е преместен в централната сграда на родното ФБР в София, като му връчват най-отговорния ресор Корупция. Агентите не изключват възможността това да е направено умишлено, за да може Цацаров във всеки един момент да знае какво работят службите по тази линя и кой е сложен на пангара. Не се изключва версията Влахов да прави каквото му кажат именно заради информацията, която има срещу него в тефтерчето. Любопитна подробност е, че Влахов е главно действащо лице и в спецзвеното в ДАНС, което би трябвало да нищи корупцията по високите етажи на властта. "Прозрачност без граници" обяви, че България е най-корумпираната държава в Европа през 2016 година.

Горкото прасе, а ще говори ли?

Е не го ли чу Пеевски от трибуната на Народното събрание, когато се появи почти за първи път и реши за първи път да изгрухти, тоест да нападне Цецо Голямото ухо, с когото и с Цацаров преди това непрекъснато са се виждали на скрито за да съгласуват свинщините си, но явно в един момент е станала биткаа кой да се докопопа до помията...

Ама ние тъкива екземляри си имаме отдавна в парламента - с големи търбуси, акъл и воня на свиня, вечно лакоми и ненаситни. Ама днес дойде време да заколим прасетата. Кога партийната субсидия ще стане 1 лев на глас както пожела народа в референдума?

"тотална загуба на СВИНСКИ ценности"- моля, коригирайте се !!!

Органите ще бъдат предоставени в турските болници.

вземат, че сбъркат и по погрешка отгледат вместо черен дроб и стане човешки мозък - е тогава прасето ще вземе да иска защита на "свинските" права и САЩ ще трябва да си променят "демократичната" конституция и да има избори като току-що миналите - за свинския президент Доналдчо-Гуцигуци Тръмп?!!

Сродяване с бързи темпове...До сега в политиката и бизнеса а за в бъдеще ще превърнат света напълно в глобална кочина за да чакаме кога ще изсипат помията в копанките ни за да сме щастливи.Догрухане.

Силно прилича на депутат от последното НС, но не се уточнява от коя партия

сега учените трябва да открият и средство против канибализма или хората с присадени органитрябва да станат вегетарианци. Интересно как ще се присаждат органи на мюсулмани.....и.т.н

тях те им трябват присадени органи, те си имат Алах!

Абсолютно извращение!

"Всяко отглеждане на човешки органи в свине е далеч в бъдещето" предполагам са открили че в бъдеще ще е възможно...

Luna0102

Доста стара новина. Можеше да споменете постиженията му - още като 18 годишно добре гледано полупрасе-получовек (по-голяма част принадлежи на прасето) е в борда на директорите на Варненски пристанища и т.н. (че ме мързи да пиша).

И го кръстиха Пеевски!

Женско е. Фидосова или Цачева трябва да се казва...

Покрай нашите депутати и особено някои конкретно, лошо име ще им излезе на прасетата!

Е, пък ние си имахме един Свинаров със свинска физиономия! Той ще да е бил от мутантите вече в човекоподобен вид!

Прасета, като че ли е по-подходящата дума, вместо свине. Свине, някак много разговорно звучи. Горките същества, отглеждани, за да бъдат убити ...

Ако някое от децата ти имаше нужда от подобна трансплантация, не би ли жертвал едно прасе?

Политик по БДС - продукт на 70 години геноцид.

Помните ли свинщините на едно Гоце, който отстрелваше забранени животни и гонеше малолетни ученички? А тези на Доган, който дори взел, че пребил собствената си жена публично, на подиума на едно заведение, след като се освинил за пореден път, напил се безпаметно, и трябвало охраната му да изнесе голата жена от заведението пред изумения поглед на хората и други човекоподобни? А помните ли как на времето Борисов дори публично заяви - когато бе главен секретат на МВР, а същото каза и Симеон Последни, че ... КОГАТО НОРМАЛНИ ХОРА ВЛЕЗЕЛИ В ЕДНО ЗАВЕДЕНИЕ И ВИДЕЛИ ... СВИНЕ, ЧОВЕКОПОДОНИ ("добре облечени бизнесмени" или "здрави момчета", тоест СВИНЕ), хората веднага да напуснели мястото...? Ами това е, СВИНЕТЕ ПРЕВЗЕХА ДЪРЖАВАТА НИ! ИЛИ ПО-ТОЧНО ТЕ ОТДАВНА Я ПРЕВЗЕХА, НО ИМИТИРАТ НЯКАКВ ДЕМОКРАЦИЯ И НЕПРЕКЪСНАТО НЕГЛИЖИРАТ И ОТРИЧАТ СВИНЩИНИТЕ СИ В КОЧИНАТА! "Махленска свада за паркомясто" - разбирате ли сега откъде идва различния поглед и прочит на действителността в България МЕЖДУ СВИНЕТЕ И ЧОВЕЦИТЕ? Всеки ден всички го наблюдават в България - и по пътищата, и навсякъде, но най-много и най-вече в управлението и прокуратурата, МВР и службите, и по-точно в ръководствата им и във ВСС!

Е добро утро - че ни е си имахме такъв премиер два пъти ! Да дойдат в България пред парламента - който и да излезне е с много близко ДНК до "хибридното" !

Колкото и да се хвалим с нашите хибридни прасета докато не ги патентоваме ще си останем само с разходите за отглеждането им и нищо повече.

. . . пък, ако ще и гл.провокатори да са.

Между другого спомняте ли си, когато един от шайката в ръководството на БСП директно и публично си каза и по телевизията, че ТЕ СА СИ ТАКИВА ГЕНЕТИЧНО? Само не си спомням кое от човекоподобните направи това признание в рядък момент на прониновение и откровение... А друг - Капутев, изпусна и принзнието си, че ... ТЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ СЪС ... СОЦИАЛНО ИНЖЕНЕРСТВО, тоест с ... УПРАВЛЕНИЕ НА ОБЩЕСТВОТО ИМ, тоест на КОЧИНАТА!!! Това е същата свиня, която имала фетиш към униформи и като си пийнела отивала в Съдебната палата да се закача с полицайките в униформи там...

Признаването пак е по-добре от другата форма на конюнктурно натъмъняване което приеха други свине и направиха Съюз на Дивите Свине и после производните им, или се писаха даже антикомунисти и президенти, премиери, кандидат президенти нищо че са били партийни дейци (докато е било изгодно).

От такива извръщения на различни ''учени'' светът вирви към тотален провал, тотална загуба на човешки ценности..Не виждате ли как всеки ден различни ''учени'' ни сервират противоположни мнения за едно и също нещо???

Мдааа... друго си беше едно време - и ютията да включиш, все същото ще ти пее... и накрая к'во? Катарзис...

Има още нещо, един много харктерен признак за тези хибридни, за човкоподобните - те много бързо и безпогрено се разпознават когато и където се срещнат! Явно по "миризмата", която понякога е прикрита и иначе неразпознаваема за обикновените хора, когато с неподготвени и невнимателни. Те и такъв лозунг на времето са си измислили - главтарите им: "ПРАСЕТА И ЧОВЕКОПОДОБНИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ - ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ" ЧОВЕКОПОДОБНИТЕ ИМА И МНОГО СИЛЕН, ЖИВОТИНСКИ (СВИНСКИ) ИНСТИНКТ СА ЗАМОСЪХРАНЕНИЕ И ЗНАЯТ РЕФЕКТОРНО, ЧЕ ТРЯБВА ДА СА ЗАЕДНО, ЗАЩОТО САМО ТАКА МОГАТ ДА ОЦЕЛЕЯТ В КОЧИНАТА СИ И ДА ПРЕВЪРНАТ ВСЯКО КРАСИВО МЯСТО, КЪДЕТО СЕ ПРЪКНАТ ИЛИ ПО-ТОЧНО СА ГИ РАЗВЪДИЛИ И ПРЪКНАЛИ, КАТО БЪЛГАРИЯ, В КОЧИНА!

Как не им забранят на тези корпорации да правят подобни изследвания. Бог в която и да е реллигия не разрешава подобни дейности. Всичко се прави заради пари.

Да се подобри качеството на Мастта, нов хибрид прасе е създадено в България Багане от френски, с парите купува футболни гащи, Занимания културни, осем години чете само "Винету", после Див карастис, Тае-коконда, тенис, Зелени гащи Царски полЮций- Стрелец по хора, сърни, и елени, и до генерал, Н.ПР. Единствен Дву- мандаков премиер

каза 'Цацаров'?

Ако от коментарите се извадят тези за Пеевски, ще намалеят наполовина. Ще останат за другите политици.

А името е .... Шиши .....