Съдът потвърди паричната гаранция на Иван Тотев

Окръжният съд в Пловдив потвърди наложената мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 20 000 лв. на кмета на града Иван Тотев.

Обратно в новината

Коментари - Съдът потвърди паричната гаранция на Иван Тотев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съграждани, Спомнете си колосалната кражба на Масларова и жалката за възможностите й парична гаранция!!!

КРАДЛИВИ ГЕРБЕРЧЕТА ЕДНА ЖЕЛЯЗКОВА ВИ РАЗБИ ЦЯЛАТА КРАДЛИВА СХЕМА. БЯГАЙТЕ ДРУГО НЕ ВИ ОСТАВА.ЖЕЛЯЗКОВА ВИ Е.А МАМАТА НА МАМИНАТА КРАДЛИВА ПАРТИЯ И ЦЕЛИЯ ГРАД Е ЗАД НЕЯ И ЩЕ Е ПАЗИМ,ЧЕ СТЕ СЕ СЪБРАЛИ САМО КРАДЛИВИ СМЪРКАЧИ И МОЖЕ И НЯКОЙ ГЛУПОСТ ДА НАПРАВИТЕ.

Крайно време е Борисов да се разбере с президентската фамилия Стоянови , да оттеглят протежето си от кметското място на нащия град . Фондацията на Стоянови помогна на Борисов да дойде на власт , като в замяна искаха своето протеже да стане кмет. После стана ясно , че Тотев и чеп за зеле не става и Борисов го изгони от изпЪлнителната комисия и се разграничи от него , но не посмя да го махне от кметското място поради настояването на Стоянови . За това на Тотев не му пука от ГЕРБ , защото зад гърба му стои президентската фамилия със своите връзки и тяхната фондация . Време е земляците от село Манастир / Петър Стоянов и мама Роза / да осъзнаят , че от Тотев , освен пиколо пред хотела на Стоянови / ИМПЕРИАЛ / , нищо друго не става.

ОТ КАКТО Е ТОТЕВ КМЕТ ДАНЪЦИТЕ И ТАКСИТЕ СА НАЙ-ВИСОКИТЕ В БГ,ПОСТОЯННО СЕ ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ И СМЕ НА 17 МЯСТО ПО ДОХОДИ ПО ДАННИ НА ИНСТИТУТА ЗА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА КАТО СЕ НАРЕЖДАМЕ СЛЕД СОФИЯ,ПЕРНИК,ПЛЕВЕН,СМОЛЯН,РУСЕ,ВАРНА,ГАБРОВО,СТАРА ЗАГОРА,ШУМЕН,КЮСТЕНДИЛ,БЛАГОЕВГРАД,ЯМБОЛ,ВРАЦА,ХАСКОВО( ВИЖ ТУК: link СМЕ ПЪРВИ И ПО СМЪРТ НА ПЪТЯ И ПО ОНКО БОЛНИ

ЗА 5г. ТОТЕВ СЕ ДОКАЗА КАТО НАЙ КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ И АКО ИМА КАПКА ДОСТОЙНСТВО ТРЯБВА ДА СИ ДАДЕ ОСТАВКАТА

Това доказва ,че е много виновен и трябва да му се наложи мярката - задържане под стража

За тоя престъпник и крадец 20 000 лв. са като 20 ст. за някой трудов човек от общинската администрация, която ръководи. На Всички им е писнало от арогантното му поведение, но хората живеят в панически страх, познавайки отмъстителният му и вреден нрав!

менда стоянова да му даде на заем.

ЦЕЦО ХВАЩАЙ СИ ПОД РЪЧИЧКА НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ И КЪМ ЗАТВОРА

за 1 000 000лв - 20 000 .Пей сърце. И няма да продължава да краде?