Радев: Съдебната реформа трябва да е приоритет на новото НС

Отговорност на депутатите е да намерят решение на гражданските очаквания от референдума, съдебната реформа е приоритет, заяви Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Съдебната реформа трябва да е приоритет на новото НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хак ни е.Ралин беше казал"добър си е народа наш с 500 години стаж". Не може да избираме политици без капка политицески опит,сричащи и с трудно изказване.След 5 години ще го изпратим поживо поздраво ,неговите проблеми ще бъдат решени,но не и нашите.

Така е .Турчинът е пелтек,но на никои не му пука за заболяването. Не е за този пост.Когато такива започват да говорят се изприщвам от напрежение.

Какво разбира военен от съдебна реформа той не знае и няколко юридически термина та реформи! Кълне се пред Парламента, а втова време го обижда "имате седмице" Явно неориентиран психонеустойчив без идеи и Програма за действие може ли да е Главокумандващ и Пр.

Прост се оказа българският народ, прост. Заслужава си съдбата. Скоро ще стигне и задмине големите демокрации в Нигерия и Судан.

Ген. Радев ще сте о -олезен ако вкарвате в практиката български изобретения (имам предвид армията) , като главнокомандващ. Например инж. Койчо Митев е ръководител на частен изследователски колектив, който още преди няколко години е изобретил и патентовал т. нар. Цифрова писменост и метод за комуникация на майчин език. Човека подарява труда си а никой в държавата не го иска!

Какава съдебна реформа ?! Нали съдилищата от последна инстанция се държат от послушковци и заложници на БСП и ДПС! И точно тая фатмашка кратуна тръгнала да мисли и говори за съдебна реформа.

Двата крака на които ще стъпи Държавата с Народа е -достойна цена на труда,европийска подохдна политика и съдебна система,бърза,ефикасна,независима. Неотвратимост на наказанието. Това Генерале. Не оправите ли доходите и заплатите ще последвата пътя на Бойко. Повече в бедност и щищета не искаме и неможеме да живеем.

стига с поредния цървул. Едвам се отървахме от правешкия, сега нов се повлече в политиката. Тъпи избиратели, тъп президент.

тъжно, че другата кандидатура беше непривлекателна като харизма.

ТОЗИ ОХЛЮВ ЕДНА РЕЧ НЕ МОЖА ДА ПРОЧЕТЕ И КАЗА НА ПАТРИАРХА- ГОСПОДИН ВАШЕ СВЕТЕЙШЕСТВО, СЕДНАЛ ЗА СЪДЕБНА РЕФОРМА ДА ГОВОРИ. ЦИРК!

От къде пенсионерите имаха по 400лева за да спонсорират предизборната кампания на фатмака-президент?

знае ли колко вратички има в НОИ за пенсиите на другарите? Нали не мислите, че са изчислени само по общия ред? То са добавки за, надбавки за, то са инвалидни...Затова имат.

Щом имат по няколко хиляди лева да раздават на телефонни измамници, сигурно могат да намерят и 400 лв.

ОБИЧАМ ТЕ ГЕНЕРАЛЕ!!!

Крепи го, ама яко, щото он от първия ден почна да се клати!

Подкрепям Радев!

Браво , ген. Радев !!!

"АКО НЕ ГЛАСУВАШ-ГЛОБА"-каза оная ромка по телевизията ! Така тоя стана прИзИдент! И до кога с това ГЕНЕРАЛ--то май-без генерал нищо не струва тоя---Жельо без ДОКТОР не разрешаваше да му викат!!! Боже пази майка България!

Сорри Румба, тук не е Русия, където Путин дава идеи и раздава команди и указания! България е Парламентарна Република и Президента има задължението много да папка и послушно да изпълнява указанията но Премиера и Народното Събрание! А ти от първия ден започна глупаво да си подритваш хляба!

Много бързо си подготви импийчмъна !! Нему ли идва на акъл, че след два месеца е никой !!ШАПКА, КАКВО ДА ГО ПРАВИШ !!!

Той и сега е никой съгласно Конституцията, въздух под налягане, гола вода и кал по гърба!

като теб например,нали?:)))

Доста нагло копеленце. Типично за прост и некадърен човек, в началото се мазни и се прави на хрисим, а сега вече си показва рогата, става агресивен и злобен. Тежка участ за държавата ни - най-простата и лумпенизирана част от него го избра и сега ще се наложи да го търпим 5 години! Трагедия.

Кво шъ го търпиш, Президента в БГ е кръгла нула, нищо не може да направи и нищо не решава! Чети Конституцията и се радвай, че не сме президентска, а Парламентарна република!

депутатите са се държали нагло и затова радев културно им е казал, че имат още една седмица, а после ще отидат при бай ставри - централен софийски затвор, втория етаж, южното крило, вдясно, килия 216. и както казва безсмъртният тодор колев ' първата година е трудно. после ще свикнат'(в затвора).

Кой си ти бе слубительо наш? А на теб дали няма да ти остане също толкова?? Избран си с по малко гласове отколкото тези на референдума!!! Тръгна повече от скандално!

Колко верни мисли. Дано новият президент успее да допринесе за решаването на тези проблеми.

Радев е нискоинтелигентен селянин , който се съблазни от комунистите и най-вече с другарката му Деси да си поживеят малко .... Аз военен интелигент не съм срещал!!По-лошото е ,че излага цялата нация !!

Не съм гласувал, за Радев, но репликата ми хареса. На народа също, предполагам.

abasador

някой, ще каже, че от Президента на България не зависят промяна на текстове от Конституцията ни. Пък аз ще кажа, че корабите (платноходи) плават по посока на вятъра. Много ми се ще, част от текстовете в променената по време на прехода Конституция да бъдат променени, защото си мисля, че и те се оказват преходни. Пример (ще си позволя и кратки коментари); Чл. ш9. "Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание." - та то в НС събрание само дето не спят, когато не се ругаят. А народа ни ги е избрал да защитават интересите му, да работят, да носят отговорност за действия или бездействия! Чл. 71. "Народните представители получават възнаграждение, чийто размер се определя от Народното събрание." - такова нещо никъде другаде го няма, както няма и това когато искаш и както си искаш да ходиш на работа, да обръщаш залата на НС в място дето се играе на криеница или както някои навремето казваха ... тук има, тука няма. И за това да си получаваш паричките толкоз, колкото ти си определил. Успех господин Радев, дано с идването ти задуха свеж и попътен вятър към доброто! Лек ден.

Наистина ли върваш, че сричащ фатмак-кариерист, слуга на червената олигархия ще промени нещо!? Та тоя взе да се дъни още преди да е встъпил в длъжност! Дори плевньо не беше такъв олигофрен! Да се качва на летящата чиния и да отнесе повече от себеподобните си боклуци възможно по-далеч от тук!

трезво бе бате - ще имаш два-три месеца пълна власт - президентска премиерска и няма да има НС, то пък така и така не върши работа и кво, а после в най-добрия случай - на второ място пак.

Съдебна реформа в България ще има ,само ако НЯМА народно събрание.Всички са в един кюп.Казал го е още бай ви Алеко Константинов . Не го цитирам,за да не се обиди някой.

Не президент обединител а постъпка на неуравновесен човек.

Нагъл като комунист.Още не е встъпил... Комунистите веднъж вземат ли власта -наглоста им лъсва .

наглосТТа

Г-Н РАДЕВ ОЩЕ НА 23.01.-ПОНЕДЕЛНИК РАЗПУСНЕТЕ ПАРЛАМЕНТА.КАК ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ ОЩЕ СЕДМИЦА.ФАЙДА ОТ ТЯХ НЯМА, САМО ХАРЧАТ НАРОДНА ПАРА.

Дир-ници,защо не кажете,че не се подсмихват и обсъждат,а нанесоха обида на Президента Радев.Кажете истината,кажете какво му казаха-вече се знае,защото други го съобщиха! Или вие сте в основата на очакваните бунтове!

Добре, де а кога ще чуем и нещо добро и полезно? Например: "И си вземете топли дрехи, че в Сибир е студено".

Някой май плати на тролетата да защитават пилота-идиот. Поне да го бяха научили да чете. Запъваше се горкия, като двойкаджия на изпит.

Някои трябваше да им го каже на дебилните герберасти. Те така се бяха оляли /все едно са в някоя чалга кръчма, където скандират "евала на холдинга" и си раздават предизборно парички и обществени поръчки и /.

Защо го приемат така обидно? Вместо да се засрамят и да си кажат: Човека ни напомня, че ни остава една седмица, дай да свършим нещо полезно за тази седмица, че за 2 години свършихме малко неща! Друг е въпроса, че и много бели сътвориха!

това са думите които цялата страна чакаше от 27 години насам...браво радев

Не говори за цялата страна. Говори само за себе си. Ние не чакаме думи, особено такива, които са сложени на някого в устата. Ние чакаме капацитет, който този човек няма. Да не говорим за партията, която го издигна - доказа 4 пъти, че има най-слабия капацитет от всички партии, котио сме виждали наживо. Нали не бърлкаме спечелени избори с кадърност?! Спечелиха няколко пъти и в края на всеки от мандатите им някак си идваше икономически колапс. Един път може да е случайност, но не и 3 пъти! На 4-тия просто вече ги изгонихме. Та да имаш една орда до изтъпяване верни избиратели не е успехът. А на БСП ай само това й е успехът.

Я, пък! Този се има за "Истината" Голяма отговорност поемаш. Но за истината се иска и много и малко. Малкото, което се изисква за истината е да лежи на факти! А малкото, което е нужно, за да я приемем безпрекословно е да е обективна, т.е. да няма субективния момент на емоции, чувства, привързаности, свързаности, обвързаности, а чист разум подплатен с интелект. За съжаление, тук няма нито малкото, нито многото! Със здраве, по-спокойно и уравновесено занапред и не толкова силни думи. Кажи "моето мнение", но "Истината"... Ех... всички я искаме, но тя се избистря с времето. За съжаление, то не е във ваша полза.

Гледам са мобилизирали всички платени боклуци да бълват злъч и злоба. И сте толкова тъпички, та като папагали повтаряте в транс, че бил фатмак. Толкова ви е нищожен мозъка, та да сравните един пилот, издигнал се до Генерал със фатмак. Хайде продължавайте, че като гледам как пищите, май наистина ви остава малко.

Ами като е пилот какво? Все едно шофьор само че не на камион ами на самолет. Това учи и това прави само - едно и също. Даже му е по-леко, че няма пътни знаци и идиоти, които да карат в насрещното. Явно пилотът не е минавал скоро психо тест, защото щяха да го скъсат както днес си изпусна нервите. А по-нататък? Пилот, пилот, ама като види дебелия и скача с катапулта. Пилот.

ОТВРАТИТЕЛЕН БОКЛУК КАК ЩЕ ГО ГЛЕДАМ 5ГОДИНИ С СЕЛЯНДУРКАТА МУ- НЕЗНАМ

Ще ви се наложи !Както и много от българите не само гледаха , а се срамуваха от изцепките на Плевнелиев!Кураж господине и здрави нерви- иначе за къде сте с тази злоба и омраза?

Ама ти българка ли си? Или си ген. Деси?

да се чуди човек как се гледаш всеки ден в огледалото и се харесваш, тъпанар такъв!

В едно изречение - 6 грешки, отделно главните букви? Срамувай се от себе си!

ОЩЕ НА 23.01.-ПОНЕДЕЛНИК ДА РАЗПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА.ФАЙДА ОТ ТЯХ НЯМА, САМО ХАРЧАТ НАРОДНА ПАРА.

Той тепърва ще работи и ще се доказва. Чудя се обаче, на това народно събрание, като му остава още само една седмица, ДАЛИ НЯМА ДА ХАРИЖАТ ОЩЕ 2 МИЛИАРДА НА НЯКОЙ ?! я за саниране, я за магистрала, я за газов хъб ...

айньо радев тепърва ще се осира. Докато не го видим целия в лайна . До ушите омазан - смо фуражшата ще му стърчи отгоре.

Колко злобен човек трябва да си, за да пишеш така за човек, който не познаваш... Викаш, Плевнелиев си е за пример от всякъде? И какво са се направили на обидени, нищоправковците? колкото по-бърцо напуснат, толкова по-малко вреди.

uКакво възпитание, какъв прелестен изговор- как не ви е гнус от самия вас

който не вижда приликата на "спонтанните - платени" реакции на соросчетата - както беше и при Орешарски/буквално от 3-ия ден го погнаха/, при Тръмп/веднага след изборите/ така и тука - човека още едно действие не е предприел и сороските подлоги пищят на умряло. Ама този път номера няма да мине - не знам умни и красиви дали ще изпълзят ама ние масово ще подкрепим генерала.

Той си даде заявката за кремълска подлога, няма да го бавим хич. Пък вие правете спонтанни контра-протести с Петното и Дудука.

Ей, човече навярно мозъкът ти е с една гънка, щом си готов да тръгнеш като овца след крадците и престъпницети в бели якички!

мишока трябва да свикне че ще му се смеят щото си е карикатура той е свикнал шапкари да тичат когато каже някоя глупост но народа не е в казарма народните представители са избрани от народа и имат повече власт от него! да си научи мястото! ще му се смеят 5 години

Някъде по средата на речта на Радев се наложи председателя на Парламента да удари звънеца и да призове за ред в залата. Провокациите към Радев обаче,продължиха и чак тогава се чу неговата реплика за оставащата още една седмица. Това са фактите! Може да не харесваш Радев,но ти си депутат и трябва да уважаваш Президентската институция! Така че твърдението на Цветанов,че Радев е обидил депутатите е некоректно! Тъкмо обратното! Какво да кажем за Валери Симеонов? Той беше направо бесен,защото нямало конкретност. Той очакваше да чуе,че санкциите срещу Русия трябва да продължат,че Русия е заграбила Крим и дестабилизира Европейския съюз! Да де,ама това е Радев,а не Плевнелиев, господин Симеонов.Сбъркали сте адреса! Радев казва това,което казва и Тръмп: С РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗГОВАРЯ,ЗАЩОТО В МОМЕНТА ОТНОШЕНИЯТА НИ СА УЖАСНИ! А нашите доморасли бабаити Валери Симеонов и Президента Плевнелиев,едва ли не призовават за война с Русия. Нещо повече; Тръмп твърди,че НАТО е отживелица,а към Евросъюза се отнася скептично! ХА СЕГА СИМЕОНОВ,БОРИСОВ ПЛЕВНЕЛИЕВ И ОСТАНАЛИТЕ ОТ ГЕРБ И РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК ДА КОМЕНТИРАТ ТОВА! ВЕЧЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ КАЖАТ: ТРЪМП Е АГЕНТ НА МОСКВА! ТОВА МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ НАШИТЕ МАЛОУМНИЦИ! Ами вижте и Цветан Цветанов какво казва:" Радев да каже коя е нашата столица, Брюксел или Москва?" Та той на този въпрос отдавна е отговорил! "Нашата столица е София!" И Цветанов не е разбрал,че това е Радев,а не Плевнелиев! Политиката на противопоставянето и блоковото мислене не е политика на Радев! Нито на Тръмп! Вече духа друг вятър и ми се струва, че ГЕРБ и Реформаторския блок ще изтърват влака! А Валери Симеонов никого не убеди,че може да отчита промените! Почти по нищо не се различава от Плевнелиев.

точно в 10-ката!

Те това е коментар на място. Браво!

Толкова негативни коментари за новият президент означава едно-страх,страх.Това означава,че може и да се отлепим от тинята в която живеем.

С БСП винаги с,ме се връщали там. Как с Радев ще успеем, като е кукла на БСП?! В кой свят живееш?! Па и президентът какво може да направи в България, даже и да не беше зависим и то от БСП?!

тук казват че радев не се смеел не просто така изглежда змията когато е щастлива съска си

Лельо, ще загориш пак бобеца. И после бум-бум... :)

Просто ще спре НПО-тата.

Тоя да тича, а Роско да лази, пак не може да го стигне! Жалка държава, жалки отрепки!

kirchevo

Кой е този Роско бе колега да не си бил интимен с него та така мазничко го наричаш Роско

Ами твоят Роско само лазене правеше. Вие гзолисците това ви е основната поза и дейност!

недей така - ми то прецедента само можеше да лази - случайно да е бил президент на България - беше представител на САЩ и ЕС - само техните интереси защитаваше - а какво казва българския народ въобще не го интересуваше - той се беше пренесъл в Хамерика - в подножието на скалистите планини

Много слаба реч.очаквах по-вече. Имах чуството че някой ученик го е писал. Фразата за 1 седмица -не е добре за имича му.четеше сякаш за пръв път ви да текста.

Като стигнах до "по-вече" се спрях да чета... добре че продължих... стигнах до "имича" :)))))))))

ти па пишеш сякаш са си виделл букви...речта беше уникално точна без нито една празна дума ,който има уши е чул...нормално е да ви боли много истини каза човека ...най-гузните сега най-много ще плюят

Щеше да е смешно ако не беше жалко,по добре да си оставим Роско,поне му бяхме свикнали.

кои му бехте свикнали бе паляк соросоидчета смешни от утре и при краварите ше ви отеснее

в теб ни е надеждата - да спреш летежа на България към пропастта. Писна ни неграмотни мутри да ни управляват, слуги на Сорос. Ти си мъж на място - само този, се е качвал на боен самолет може да каже какво дупе се иска - сам в небето, реакция за части от секундата и мъжество. На България са й нужни истински мъже като теб. А платените подлоги на Сорос и компания да го д.хат

В кръга на шегата, по цял свят казват, че трябват топки, само българите викаме, че трябва дупе ;)))

не бях се замислял - много ми хареса. Май дупето си го обичаме повече от топките - може да се ближе, може и да се "уважава"