Вуте и Таратора арестувани от спецгрупа ”Кобра”

Двама от известните автокрадци у нас бяха задържани при спецоперация на МВР, в която участва и специализираната група „Кобра”, съобщиха от столичната полиция.

Обратно в новината

Коментари - Вуте и Таратора арестувани от спецгрупа ”Кобра” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бой, 2-3 дни в ареста и 3 месеца условна присъда. Това става обикновено. След месец ще крадат следващата кола в друг гараж. Не си купувайте скъпи коли...няма да ги карате вие...

беше ми открадната маската на колата от съседи, които от години се занимават с автотенекеджийство, но всичко се прикри, намразиха ме, писаха донос срещу мен, дори ми нанесоха побой, другите съседи ги е страх и си мълчат, крадците имат чадър от двете големи централи, а това е недопустимо

Преди две години целия сектор в СДВР отговарящ за кражбите на МПС мина на детектора на лъжата . Защо ли......

-Вчера ми откраднаха колата. -Звъня ли в полицията? -Звънях, не са те....

Сега са в ръцете на спецгрупа Месалина, а ще излязат на свобода благодарение на спецгрупа Цацарина

Ако въведете Крумовите закони.За кражба режат ръце.То цялия български народ ще ходи без ръце.Особенно в Парламента няма да има с какво да натискат бутоните.

Правата на човека.Пуснете момчетата.Едно време при соца ги пращаха директно в Белене.

едно време се крадяха само чистачки

и всичко без фундамент!

ПУСНЕТЕ ГИ И ИМ БЛАГОДАРЕТЕ,ЧЕ КРАДАТ ,ЗАЩОТО БХК ЩЕ ГИ ЗАЩИТИ И ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ НИЕ,ЧЕ СТЕ ИМ НАРУШИЛИ ПРАВАТА ДА КРАДА,УБИВАТ,ИЗНАСИЛВАТ . ТОВА СЕ НАРИЧА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ. АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА ГИ НАБУЧИТЕ НА КОЛ ,ПРЕД ДОМА НА ТАТЯНА ДОНЧЕВА.

Тези невинни създания просто са взели назаем колата, за да се приберат до вкъщи в този студ.

Крайно време е да се възстанови разрешителният режим за търговците предлагащи авточасти втора употреба. Такъв режим имаше по време на правителството на Иван Костов, т.е. 1997 - 1998г. Такъв режим има и до днес във всички щати на САЩ.

тогава не се крадеше??

Такива направо публично да ги растрелят и да им дават разтрела директно по телевизора и на стадиона гарантирам после това много крадени коли щте бъдат някъде из града паркирани и оставени и кражбите щте спрат

крепостнико, иди домой и там си раСтрелвай и раЗтрелвай колкото си щТеш! пусне ви някой някъде, и веднага почвате да хазайничити ! ние тук и без тебе ще се справим!

Явно когато са те правели един от двамата не е имал настроение.и друго явно си бивш или действащт престъпник

iham

Никакъв разстрел, какво е това насилие. Само ако почнат да бягат, чак тогава да се разстрелват при опит за бягство. Това е по хуманно.....

Аз предлагам да разстрелват ако пътуваш гратис в градския транспорт, а също така и ако не си вземеш касовата бележка от търговски обект, и не я държиш до излизането от обекта. Най добре да бъдат изгаряни живи и набивани на колОве на обществени места :)))

Кога ще ги пуснат?

А след 72 часа на къде ще хванат тези крехки яйца писани? Кой ще им е адвокатът? И той няма ли да поиска по-хуманно отношение към задържаните? Я че имат маесъл за лекуване или деца зад граница та трябва да се грижат за тях?

Като знам каква мафиотска държава сме. И прочета подобни "новини" си мисля: 1.Тоя /тея/ не е платил /не се е отчел/ там където трябва! 2.Тоа /тея/ "работят" соло. Демек - нямат си защита отгоре. 3.Бушони (мъгла) - това е "новина", която се пуска на глашатаите, за да се прикрие друга по-голяма далавера. 4."Новина" изфабрикувана за да стряска стадото. Овцете трябва да са постоянно в стрес. Целта е да не мислят, а да се страхуват! Дано други ме допълнят с варианти, за които не ми е минавало през главата.

а ве спукайте ги от бой и им счупете краката при опит за бягство да нямате грижи с тях повече

Да правси да им снемат белезниците и да отворят прозореца на следователската стая да се проветрява и тогава всичко щте си дойде на мястото полицията мисля че щте си свърши добре работата

Вероятно само са прибрали колите в гаража за да са на топло и сухо. Айде пускайте ги.

Тия полицаи са паднали от небето май? Всички сервизи-дупки по Горубляне, Княжево, Враждебна и приемат полу-унищожени в катастрофи, или бракувани в ЕС таратайки, и "поръчват" на джамбазите коли донори, по модел, дори цвят. Чарковете се прехвърлят за 2-3 часа.

Законодателството в Б-я е такова че и 10 обвинения да ти повдигнат присъдата е за най-тежкото. Т.е ако за всяко престъпление получава 5 години, присъдата е 5години а не 50.

Има само една неизвестна. Кога ще ги пуснат да си вървят?

в "Москвича". С лупарата, бренекетата и сачмите за мечки си другаруваме в студените нощи. Искам ги пуснати! До мен си стои един все още неоткраднат "Круизер", 2-3 "Мерцедесчета" и едно "Бугати" за разкош, а и за гюменце. Да. :)

Цела Кобра за вуте и таратора,представям си ако некой терорист реши да се позабавлява,сигурно ще викаме Нато

Вуте и Таратора арестувани от спецгрупа Кобра А Нане защо не е арестуван.Освен той да е предал Вуте.

Ще си платят на съдията, ще му откраднат едно Бентли и ще ги пусне.

И сега има да си документират с години. Ако случайно писаниците стигнат до съдия, той има да ги чете през ред още толкова . Това що не чете го задрасква и го връща да се редактира и така ,докато докато стане роман с хепи енд. Съдебната система създавана от Комунистите никога няма да служи на народа тя е порочна ,като самия комунизам.В тази система народа се използва само ,като источник на средства.

Само да ме оставят за 2 часа с тях. После да дойдат да съберат частите им! и ако искат да ме съдят!

Да не би да са се отчитали на тиквата, че чак сега ги хванаха?

Този Таратора не е ли от надежда?

Да живее най-демократичният съд-българският!

Задължително сле 72 часа да бъдат на свобода, защото идват празници! Все пак и те са хора! Има хубави коли по улиците, има толкова още работа!

"повдигнато им е второ обвинение"След 268-то обвинение, нещата може и да докретат до съдебната зала, но там вече не се знае 2 или 3 години условно ще получат.

Баровците да се наспят бързо за 72 часа - после отново на нокти... Да се обяви почетно звание "Народен автокрадец" с мотив "Ние даваме хляб на Кобрите!" Справедливо е!

съдията Нане, че го пущи, оти е временно отнел, с мерак да се повози, движимо имущество, без задна умисъл! само за кеф - т.е. графа дребно, дори не е, хулиганство! и шъ го мъмрат при кварталнио!

ФЪФ Бг трябва да те хванат поне 1 000н пъти , за ти повдигнат обвинение и да бъдеш ''осъден'' , и то ---оСЛОВНу.

Вуте и Нане прочетох в началото. Пък то било тараторче некво. И след 72 часа айде пак на улицата. Е ще им струва кинти да ги пуснат цели.

"Работа по документиране на цялостната им престъпна дейност" - роман ли ще издават?