Пребиха шофьор, засякъл друг в София

Двама мъже са в болница с опасност за живота след инциденти на пътя в София. Единият от тях - китайски гражданин, е бил пребит от двама души.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха шофьор, засякъл друг в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прост,по-прост,наи-прост,българин!

ще научи разликата м/у щофирането в Китай и в Бг. Тука като правиш простоий на пътя просто бият. И научаваш правилника по трудния начин.

само свободното носене на оръжие може да помогне за нравите на БУГАРИНА.

явно не са чували за кунг фу и просто са го пребили по български:)

СА= СЕЛЯНИН С АВТОМОБИЛ..........

В Люлин всеки ден си ги гледаме такива, ама вече и в новините не се казват що,т Люлин е друга държава

Тоя шъй бил неакъф фълшиф китаетс!!!! Не мое да е китаетс и да не знай кунфу!!!! Не мое!!!!

Мръсно, подло и злобно племе е българското! Нека мизерията и нещастията му продължават.

Да даде Аллах, Вашето племе да е добре! А мирясай вече.

Каквото пожелаваш на българското племе сам ще си го изсърбаш. Който гроб копае другиму сам пада в него.

" Белите брези " - ами то при такъв мутренски квартал какво да чакаш. А навремето беше много читав . Обаче надойдоха разни тепегьози от Перник, Кюстендил, Радомир,Враца и околните села и....... стана това.

По-големи селяни от кореняк софиянците няма.......

Намери един кореняк и го посочи с пръст бе мърша

Според мен трябва да се въведе както в други държави в автомобила да има записващо устройство с камера. Така всяка ситуация много лесно се доказва кой е прав и се вижда последствията от такава изродщина.

до арктър знам със сигурност че си прав дори маѝка ми /бог да я прости /казваше ''много лошо тук като че ли остана само фурдата ...

Комплексарщина...тези двамата дали винаги са шофирали според правилата ??? Съмнявам се,че никога не са засичали друг автомобил...леко ПТП...сигурно нямат ГО и каско...иначе..струва ли си да пребиеш човек за това ?

И да са имали, и да са нямали не мисля, че е помогло това, че са пребили човека.

Едно работно място в "БМВ",създава шест други работни места:автомеханик,автоелектротехник,хирург,паталогоанатом,полицай и прокурор...ха-ха-ха...

Това са хубави новини! Изтреблението на нашият скапан народ и на байганьовщината ще стане чрез катастрофи! Ура!

събуждаме се. по-добре късно, отколкото никога.

В държавата няма ред,сигурност.Това нашето не е държава а разграден хан.Къде е родната полиция,която ТИ пази

sps_hrsf@abv.bg

ми това пиша и аз. правораздаване на место. нема кво да чакаш! Ако чакаш съд, прокуратура и прочее: ГАДОВЕТЕ СЕ ИЗМЪКВАТ. ПРЕБИВАЙ И ПИТО-ПЛАТЕНО. СЪБУЖДАМЕ СЕ.

За липсата на правораздаване е виновен само един и той е мутрата Бойко Методиев Борисов, който за 8 години управление опропасти всичко и сега може да се види всеки ден саморазправа на улицата и по пътищата!

Това че и не ти става..и за него ли ти е виновен Боко

Бойко Борисов няма два пълни мандата като Министър председател. Едва ли му се събират и 4 години управление....

Според разделението на властите... съдът не е ли независим от ББ? Освен че независим са все Красночервени кадри. Тъй ли е или не?

goose

Така е, като държавата не си върши работата в лицето на КАТ, МВР, Съд и Прокуратура - ще минаваме в дивия запад с принципа око за око, зън за зъб. Ако службите си вършеха работата за контрол и превенция на нарушенията по пътищата, ако имаше адекватни реакции от прокуратура и съд за причинените убийства заради некадърността на КАТ, нямаше да стигаме до саморазправа.

Няма нищо учудващо в тази новина, като се има предвид, че никой не е осъден за подобни изпълнения.

Какво прави купчина пръст на скоростната тангента?!

Не пише, че купчината е на тангентата. Най-вероятно е изхвърчал от пътя и се е ударил в купчината.

Мирослав

На тангентата направиха детелини за връзка с кварталите на София, ама пътищата до тия детелини не ги направиха (няма и да ги направят скоро). Та в момента тия детелини завършват в нищото в полето и са затрупани с по една купчина пръст. Същото се е случило най-вероятно и с този - движи се по път с три ленти и разрешена скорост 120 км/ч., вижда отбивка в дясно и тръгва да излиза по нея. 10 метра след отбивката обаче, пътят свършва в купчина пръст. Така се строят магистралите от ГЕРБ...

Боко Мутрака върна тази държава в 90-те. Това е истината.

сбирщина от забързани и изнервени НЕЩАСТНИЦИ...пълни дебили....оня ден тролейбус 5 по ул. Йерусалим за гараж-фучи все едно е мотор--на пешеходна жена с бебе на кенгуро а в другата ръка малко дете ---е тролейбуса щеше да яотнесе на пешеходната

То и мен като ме избият гемийте въобще не му се моля, вадя го от колата и директно два-три шамара да му дойде акъла в главата. Понякога като съм по пиян може и повече бой да отнесе. В нащо градче си ме познават де, като ме видят в зеленият кадет знаят че винаги аз съм с предимство.

Голем си Ганьо!

Бат Цаньо, there`s always a bigger fish, да знаеш...

Стой си на село, че ако го пробваш това в София не знаееш на кого ще попаднеш и като нищо ти отиде бойната слава. Да не говорим, че може и да ти с енапълни кухата спиртосана и вмирисана мазна глава с олово

Ей гражданчето, ти да не мислиш че шопите ще ме уплашат, бил съм 3 пъти републикански по свободна борба.

А китаецът какво дири в България? Не знае ли че тук е дивия запад?

Просто дори и в дивият Запад такива неща не са се случвали.

УЧЕНИЦИТЕ КАТО ЗАВЪРШАТ КРЪГОМ В ЗАПАДНА ПОСОКА!

Оскотял и прост народ, със сбъркани гени и индивидуалност. Даже и ламарини не са това, сигурно са от тези с пластмасовите брони....или може тези да не са останали доволни от ориза със зеленчуци в местния китайски и да са "преследвали" готвача :)

Всеки ден се млатят по улиците и раздават правосъдие!

Китайският гражданин е бил пребит, след като засякъл с колата си друг автомобил и предизвикал лека катастрофа.. Ако след такава саморазправа, биячите не бъдат осъдени по бързата процедура на 10 г., означава , че "каубойските" изпълнения по пътищата, ще продължават с пълна сила.

Държавата трябва да покаже, че работи! Не може да се кара на саморазправа. Подобни случаи са ежедневие вече. Някой решава, че другият не е прав и се почват!

Гените на българина са необратимо увредени през годините след 1944г. Всичката тази измет криеща се в шумата се е наплодила неимоверно....Най-умните хора в държавата или са били изтребени или са напуснали страната. Това, което е останало е предало гените си на днешната паплач....това е....

Но негативното в гените избуяло точно след промените 1989г. По време на т нар преход към лъжедемокрация. И умните хора и младежи продължават да бягат,а уж е настъпило благоденствие!!!

Всичко това е следствие на периода до 1989. Социалните процеси са бавни, не е като да построиш къща.

И къде бягат?Да не би към Северна Корея?Значи, не е виновна демокрацията..Елементарно, но пак идва сложно за соц. чугуни

Така си е...Като се добави и дългогодишната соц. мизерия, която доведе тежката комплексарщина..Всяко говедо си мисли, че е нещо повече от другото говедо

Като те чета,излиза че и ти влизаш в това число!

Абе тия олигофрени, ако ги бутнат бързо зад решетките за 10г за опит за убийство - следващите ще се позамислят дали да си рискуват свободата или да се държат по цивилизовано... Точно за тази свободия и толерантност към подобни прояви проблемът е породен от безхаберието на органите на властта...

Добра измислица, но нямаш доказателства. Защо не след 1923 г? Много по-близки до животните са били политиците тогава.

Апсллютно виерно!!!!

добре че не са попаднали на джет лий...

Жалко че на са попаднали на Джет Ли :)

да се биеш заради ламарини. Абе цивилизация по Алеко Константинов...

Не бият за ламарини, а за това че всеки изрод ти заплашва живота за да стигне 2 мин по рано. Избутват те от пътя, засичат те, бутат те отзад, карат в насрещното срещу теб, правят забранени обратни завои ... Иде ми такива да слезна и да ги убия. Защо рискуват моя живот и живота на децата ми, които са с мен в колата. Докато оставя децата в училище и после до работата съм на нокти днес кой ще се опита да ме убие.

Е ти граждани столичани в повече ,иначе устати другите Не можели да карат

С'а аз разбирам, че има всякакви малоумници и хора с психични отклонения. Разбира да се сдърпаш с някого, да си размените по два шамара, па да ви мина, ама да се пребие някого до смърт, заради леко ПТП е висша форма на дебилна олигофрения.

Ти правиш ли разлика между държава и прост слабоумен народ?

Абе тия олигофрени, ако ги бутнат бързо зад решетките за 10г за опит за убийство - следващите ще се позамислят дали да си рискуват свободата или да се държат по цивилизовано...

Държава, на която два пъти е премиер мутра рекетьор - какво добро може да очакват чужденците в нея?!

Когато пребиха китайския аташе, Жан Виденов беше на власт.

Ами това не е чудно - става въпрос все за комунисти и комунистически възпитаници! Комунизмът е нагло и безогледно мутрафонство в действие, а мутрите са комунистически възпитаници и отгледани и израснали с помощта партийните кадри!

пичът сега да викне китайската мафия и ке ги оправи бабаитите

За едни ламарини сега единия бере душа, другите в ареста... адвокати, дела... опичайте си акъла ей чикиджии! Като сте на сухо никой не ви е виновен! Избивайте си комплексите в залите по бойни изкуства само, че там ще ви сложат на място!

Ще го пребият ами, като е бягал от часовете по кунг-фу :) Май в София за шофьорска книжка да се полага и изпит по свободен бой?! А влизащите в София шофьори от провинцията или чужбина да се проверят на входовете как са с бойните умения?! Смеят се софиянци на перничани и ги бъзикат с вицове, но май заприличаха на тях!!!

избиите се малоумници да се прочисти страната. олигофренска държава