Икономическото равенство мъже - жени идва през 2186 година

Напредъкът към икономическо равенство между мъжете и жените силно се е забавил и то би могло да бъде постигнато едва през 2186 година.

Обратно в новината

Коментари - Икономическото равенство мъже - жени идва през 2186 година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахах, всичката оправихме вече и седнахме да мислим за света след 200 години. По-вероятно е да сме се затрили от лицето на земята преди края на века, втората възможност е по-лоша всички да сме напълно заробени от корпорации и банки.

толкова ли изпаднахме ние мъжете, дано поне негрите са все още по бедни от нас ... че да не сме последни

Глупости, защо не пишете за истинските проблеми журналистите? Къде е справедливостта в тази българия?

До 2186 едва ли ще има останали европейци с тяхната ниска раждаемост..но както и да е.

След 200 години най-после ще падне дискриминацията при миньорите и в спорта - в еднакви категории ще се състезават в бокса, шаха и художествената гимнастика.

Това ще е бъдещия модерен многобой.

А дали са взели под внимание нарастващата ислямизация на Европа от т.н. "бежанци", които сега идват в Европа, а после ще започнат да се размножават екстремно. Те всички държат на техните си привички и закони на шериата. Та ако продължава това безумие, до 2186 г. жените може въобще да нямат права, да нямат право да работят, камо ли да получават заплата.

Равенство? ОК. Под формата на икономическо равенство се пробутва гнусната идеята - бялата жена да не ражда, а да гони кариера и "равенство". Този вид геноцид, прикрит зад "хуманни" лозунги е основен корен на демогрлрафската криза на белия човек.... Жената трябва да е кралица в семейството, да ражда и да възпитава деца. Мъжът да носи средствата за това.

не се притесняваме тогава, има време, докато сме живи няма да го видим.

Е аре ше видим.

ко днешната човешка цивилизация иска да оцелее траябва да премахне разделенито; по полове, по цветове по социално положени и каквото се сетите. От жените не се очаква да мъкнат торби цимент. Необходимо е различно мислене. Днешния бит не може да се понася само от единия пол (независимо от кой), трабва да се разпрели. Трабва да намалеят ХОРАТА - РАНИЦИ.

Остава да спрем да ги делим на грамотни и неграмотни, и "демокрацията" ще е пълна.

Инш Аллах. Шъ може да си взема и няколко п.д.раса от Париж в харема.

за хлебарките ли говорим :-)

равенство ще има чак когато жените почнат да леят бетон наравно с мъжете ....

И когато мъжете започнат да раждат :)

Демек ще са нужни сериозни генни модификации...

Само трябва да се научат да се забременяват преди това. :))) Жените дето не са раждали, трябва ли да ги третираме като мъже?

Кво равенство бе?! Вие нормални ли сте?! Жените не са хора...

Не си прав. Жената е като човека.

така е според Библията, ама ние, неверниците, се правим на интересни :-)

Искате да кажете че мъжете ще сме равноправни с дамите след 150 години? Да, вярваме ви... Лицемерие и лъжи са това за неравенството в днешно време: като дойде време за ремонт - ама то мъжка работа...колата и обслужването и - пак мъжка работа...е то кое остана женската? Раждането? Ама неможела че искала да се развива видите ли! Хеманципация ! И раждаемостта в Еу го показва... Та, хайде стига с тия права, права на жените, права на циганите, права на хемигрантите , бежанците, гейовете ...вие представяте ли си едно общество от разюздени жени, вилнеещи забрадки, гей паради и мързелуващи цигани примерно без нормални мъже които да търпят всичко

И откровено манипулативни информации. Ако продължим насоката на разсъждение в горния материал, ще стигнерм до неизбежното заключение, че в това обозримо бъдеще мъжете и жените най-после ще се "изравнят" и ще се превърнат в ендрогенни същества. Продължението на рода вероятно ще става по изкуствен начин и въобще всичко ще се случва "извънматочно", а еднополовите бракове ще са отишли в историята. Човек най-после ще се почувства (о)свободен от оковите на физическата си същност...а жената наистина ще търси утеха в прегръдките на роботи, и ще се проклина, задето са я изравнили във всичко с мъжа!

Първо, заплатите се определят от пазара. Нали това искаха? Всяко изкуствено регулиране на пазара, води до вреди. Нали така разправяха? След като пазара е определил така да бъде, въпроса е, защо е така? Защото като законови права, поне в цивилизования свят, жените не са дискриминирани по никакъв начин, а дори има закони в тяхна полза и дискриминиращи мъжете. Примери - години за пенсиониране, военна служба, при разделяне на семество, къде отиват децата и жилище и други. Законово дори мъжете са дискриминирани. ;) За тъй нареченият трети свят, вече нещата са други. Но не виждам запада да е хукнал да се противопоставя примерно на Саудитска Арабия за отношението към жените.

Както е тръгнала да се ислямизира Европа, то до 170 години жените ще се третирата като животни, както повелява ислямската традиция.

След толкова години световния халифат ще е установен и такъв въпрос няма да съществува!

Европейките, с днешната раждаемост, едва ли ще доживеят "светлото бъдеще", обещано от "партията" ...

Западни простотии. Расизма, ксенофобията,липсата на равенство между половете никога не са били проблеми на бг общество защото ине никога не сме били примитивни,и не поризлизаме от варварски племена.

Те идват у нас от запада, но са изцяло под международния червен контрол. Червените не са само от Москва, както някои прибързано ще си помисли. Далеч, далеч не. Като цяло са и религийте и комунизма са с корен срещу свобдните бели хора

Изчезнете с тези либерално-сороски глупости.

Само да попитам - К. Лагард жена ли се води?

ама е изключително крадливо и лъжливо..

Бивша жена. Като Меркел. Сега гледа да заграби каквото имат другите и да не я пратят при останалите директори на МВФ. Впрочем за миналото на Меркел имам съмения.

За миналото на Меркел може и да имаш право. В мрежата имаше снимка на младата Меркел гола. Жена е на снимката, но защо са я публикували? Има нещо тъмно в цялата работа. Нейният баща е избягал от ФРГ в ГДР?

Само да попитам нещо. Аз и колежките получаваме едно и също заплащане. Като трябва да се мъкнат сървърни шкафове, колежките нещо не ги виждам. Като трябва да се чисти в кухнята всички сме равни. Всеки е дежурен по една седмица. :)) И честно, не помня кога последно жена ме е черпила или ми е купила подарък, ей така. :))) Повярвайте ми, аз искам повече и от жените да сме равни. ;)

Ти си се уморил да бъдеш кавалер?

Знаеш ли, мъжете не искат да съм им кавалер, достатъчно им е да съм коректен... Само жените искате да ви носят на ръце, пък накрая и да ви приемат и на сериозно. Не става. Изберете си. Или сте дами и се грижат за вас или сте равни и можете сами да се грижите за тебе.

Значи кавалерите трябва да вършат разни работи за фирмата безплатно, иначе не са такива ли?

Не може хора които физически и умствено не са равни да имат еднакви доходи...

Все още в България има остатъци от социализма и затова проблема е по-слаб. Така например в ИТ работят 53% мъже и 47% жени. На запад работят 80% мъже и 20% жени. Аз не си представях че съществува такъв проблем преди да ида да живея на запад. Само защото е жена, съвсем законно могат да платят 25% по-малко. И не го махат по абсурдната логика че това давало предимство на жените при назначаване. Като разберат че някоя е бременна я уволняват на сладващия ден (ако не е бременна от шефа). И разбират, защото работниците са длъжни да отидат при определен лекар за да им важи осигуровката и шефовете не пропускат да се осведомят за "здравето" на работничките (имат право) да речем в понеделник. Ако доктора официално комуникира на фирмата бременност нямат право да я уволнят освен дисциплинарно. Доктора уведомява да да речем вторник. А във големите американски фирми ги карат да замразяват яйцеклетки за след като се пенсионират. И ясно, към това влиза договора че фирмата ще плаща за замразаните яйцеклетки докато работи за фирмата и че работничката ще се въздържа от нежелателна бременност докато е на работа за тях (т.е. ще абортира). Изобщо в БГ жените дето не раждат докато все още им дават да имат деца са малоумни, защото само който има деца ще може да разчита на помощ и някаква подкрепа от тях като остарее. Е и това го забраняват в някои страни, ама докато съществува кеш може и да се живее. Хайде да ни е честит геноцида, наречен либерализъм. Начело с Гроб, разбира се, иначе ще е катастрофа (за Гроб).

Лицемерието западно го изпитваме на гърба си вече над четвърт век.

Глупости на търкалета.

Дреме ми на патицата, то като си умрел, ку ще и дъски да ти цепят на оная работа, ти е все тая! Да му мислят вещериците дето ще останат да си съскат на кълбето, хахахаха

Вече има равенство. Мъже си режат пишлетата и се обличат , като жени. Често срещано явление из Западна Европа.

Колкото и да го въртите и сучете, равенство между половете във всяка една сфера на живота ще има само когато самите полове изчезнат. Демек когато човек еволюира в двуполово същество. До тогава, мъжа ще си е мъж и жената ще е жена колкото и да се напъва да бъде друго. Истината е че в очите на всеки мъж с изключение на "сбърканите" жената е основно сексуален обект и всичко се върти около това. Природа, това е положението.

portal

Амин...

Ама то вече има такава еволюция бре - метросексуални, гейчета, "мъж в жена", жена в мъж" и други подобни абита...

И колкото и да се опитват да ни обясняват, че за децата най-добре е да се отглеждат като бройлери в ясли ... за повечете жени, след като станат майки - ДЕТЕТО е наи-важно, и кариерата няма как да е на преден план ... природа - какво да правиш.

Мале, тези сбъркани с майчино чувство ще трябва да ги вкараме в дългове.

То вече педалите може да си се женят, да имат деца, повечето сте без мустаци и бицепси и бръснати отдолу до горе и всичките са в управлението на света...

и понеже в мюсулманския свят подобно изравянване няма да настпи никога - за да стане в световен мащаб ще се ползва системата по която у нас определят средната заплата - един получава много нули на фиша, 20-30 получават минималната, но средно се получава че зимат по 1300 на месец... та в случая - у Европата жените трябва да почнат да получават 5-6 пъти повече от мъжете за да компенсират неравенството...

Ей ,тези от всякакви "световни ,гейско-демократични " организации ,от нямане на работа се чудят с какви глупости да занимават масите .... Тия са по-нагли и безочливи и от бившите комунистически лидери бе ,дето все ни вееха лозунги за "развито соц общество " и световното господство на "зрелия комунизъм " !

Това Лагард жена ли е??

Мале, цели 150 години ще им трябват за да стерилизират всички жени.

как така решават за 218ш г -света се променя сас минути .. ате са сигорни че ще има равенство--- кои знае утрешнят ден????

Кат спрат да ползват дупката за извличане на ползи - ще стане

А уеве, кога ще почнат да им никнат на тия ГМО-уруспии? Щото нали уж требва да сме равни... Мустаци вече си имат, даже се и бръснат...

Не ви ли е срам ма, велика демократке? Я поне ни кажи, от кога жените във Франция имат право на глас!? Само приказките ви са големи!!! "Шефката на МВФ Кристин Лагард в Руанда, където дамите се оказват сред най-еманципираните в света"

Абе това изравняване що ми прилича на комунизъм ?! Моята заплата и заплатата на шефа дали ще ги изравнят?! Мъжете ще раждаме ли, кат' бат' Арни?! Жените ще бачкат ли като миньори?!

А кога ще се изравнят годините за пенсиониране? А кога ще се изравни средната продължителност на живот? А кога ще се изравни тежкия физически труд между двата пола? А от коя година мъжете ще почнат да разждат а жените ще са с бицепси и мустаци?

от където е шефката ма МВФ възрастта за пенсиониране е изравнена, ама заплатите не са!

Абсолютна лъжа. Никъде , абсолютно никъде по трудовите договори няма разлика в заплащането според пола. Дайте примери за рзлики дължащи се на пола на работещия?

portal

Ние ли ще имаме () или жените ще имат .. ..