Прогноза: Сняг ще завали в средата на идната седмица

Прогноза показва, че около средата на следващата седмица у нас ще завали сняг. До понеделник времето обаче ще е хубаво.

Обратно в новината

Коментари - Прогноза: Сняг ще завали в средата на идната седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един камион ръси пясък по Околовръстното. Тази година ние ще изненадаме зимата.

Ще ми провалите паламудено-леферения уикенд, бе, не ви ли е срам!

Простаци!

Абе, мое да ва'ли, мое и да не ва'ли. Оно се не знае.

Всички сайтове copy-paste на "новината" ама забравили да пишат къде ще вали. На Мусала ли?

... все си мислех, че сняг вали при минусови температури... по поръка на Топлофикация, може обаче да завали сняг и при 18 градуса над нулата....

Ще ми завали дедовияТ.....

Това лято беше хладно в София.нормално е вече да има сняг. Даже закъснява. Незнам Дир дали се чете от професионалистите отговорни за почистването на улиците, да няма пак изненадани. ТРЕВОГААААА

Дано да завали, защото съм си подготвил тъмната бира и камината е заредена с подпалки.

Класиката е свинско & винско....

Аз и един бут Прошуто крудо съм си закачил на тавана в зимника.

Прогноза: Сняг ще завали в средата на идната седмица Ей,зарадвахте Топлофикация, както сега ще има и увеличения цената на газа, просто сметките не ми се мисли.

Мда, от Русия нищо добро не идва...

Мдаа,то Путин е виновен за снега,а от към краварника само благини пристигат тук! Я как сме цъфнали,та вързали чак...

Това да не е платена реклама на центровете за смяна на гуми?

Ще вали само в планините, но това е предупреждение да вадите печките.

И как тази новина кореспондира с прогнозата ви за времето, където греят слънца 10 дена и е + 25'C :)

Малко преигравате май.

Щяло да вали сняг над цялата страна, а по планините и високите върхове и сняг. А? Ко каза, ко ко ? Да бяхте уточнили, че ще вали ДЪЖД над цялата страна. Някой чете ли ги тия статии преди да ги пуснете, или чакате да видите в коментарите къде сте сгрешили?

ВИЕ НЯМАТЕ ДОГОВОР С НЕБЕТО И СТИГА ПИСАЛИ И ДРЪНКАЛИ НЕБИВАЛИЦИ!! ВСИЧКИТЕ ВИ ПРОГНОЗИ СА ГОЛА ВОДА!! СПОРЕД ЕДНА ОТ МИНАЛАТА СЕДМИЦА СЪЩО ЩЕШЕ ДА ВАЛИ И ДА ЗАСТУДЕЕ-НЕБЕТО НЯМА НИЩО С НАШИТЕ НЕГОДНИ ЗА НИЩО СИНОПТИЦИ!!

Ей така и не го научихте този Български значи. В КГБ едно време к'ви кадри имаше... не моеш ги разбра....

Случвало се е октомври да вали сняг и в планините,и по ниските места. Нормално е. Може притока на нелегални да спре.

Ха дано, дай Боже студ, сняг и лед! Не съм луд! Вече се сетихте, нали? Дано малко спре арабската напаст, /която с помощ от предатели политици/ ще ни измете от дом и Родина, ще ни помете по света или бързо ще ни интегрира към исляма.....

от 5 до 8.10 в синоптика прогнозират +16С , +18С при тези температури сняг....

по планините! не в главите ви.

Вземи прочети статията "Ще превалява над цялата страна, като в планините, при това не само по високите части, ще вали сняг. " Заглавието е за сняг, първото изречение е за сняг, следва как се задава студено време и никъде не се споменава, че ще вали ДЪЖД. Така написано излиза, че над цялата страна ще вали сняг.

Две седмици писаха колко щяло да е топло, сега изведнъж сняг над цялата страна. Вярно, то за да вали сняг не е нужно да е много студено (то тогава пък няма как да вали сняг), ама така поднасяни прогнозите вече приличат на хороскопите. То и един от водещите родни сайтове за времето греши тотално 90% от случаите. Дават го гръмотевична буря в момента - то слънце и задух. Не днес де, по принцип.

Лошооо, започва студ. Карско море е чисто руско, руснаците и лично Путин пак правят мръсотии на страната ни.

Какви ти прогнози, вярвам на кучето си видя ли го от вечерта да спи на кълбо и да търпи одеалцето си отгоре----времето ще е студено

Много сте го изнежили! Когато моето поиска да спи в къщи,значи ще бъде около -15 и повече. А песа на баба ми не ставаше за синоптик/винаги си спеше на вън/. :-)))

JMM®

Важното е да се създават психози и дискомфорт сред българите. Или ще вали сняг или ще има адски жеги или проливни дъждове с наводнения - да ти се отще да живееш.

Директно от Карско море? Ми според картите в момента там е +4 и тук таме вали дъжд. Това е на 4000км на североизток от нас.

Този толкова ранен сняг ще изпотроши дърветата в планините,защото ще натрупа отгоре върху шумата и ще натежи... Да се замислят и тези,които отговарят за чистотата на пътищата,защото много клони ще има да падат в планините по самите шосета. Къде не е подрязано ще има опасност да се стоварят клони върху превозните средства...

Жив и здрав, искрено ме развесели!!!

Уж в статията сняг, а в тъпата ви прогноза: Сряда 5 октомври 2016 слънчево Min 11 / Max 26 слънчево

аз вярвам само на дедо

Октомври доиде сняг и вирус ау тия ептен изпращяха

Тия тъпани от много лизане на караварите да не си мислят, че в България се мерят градусите по Фаренхайт ? Е тогава 12-18 било нормално и сняг да вали и даже да помръзнем.

Абе ще завали сняг... Стига сте плашили хората бе да ви се не види! Всеки като види това заглавие и си предствя как започва да вали на парцали в центъра на града му и всичко става непроходимо, едва ли не! Ай, аман вече от журналя, които не знаят какво пишат, ами само търсят как да изпраскат евтино и бомбастично заглавие! Бъдете мъже малко! И като ви се обаждам по телефона да ви критикувам, не ми тряскайте слушалката, ако обичате!

Аз сам сигорен че в двора на Боко тиквата сняг няма да вали защото ще ловат снежинките в въздуха !!!!!!

браво щом си сигОрен

Пак са преписали новините от руските сайтове..ха.ха В Русия може да вали..ха.ха

Изчезвай, трол

Абе кой ги пише тези статии бе!? Статията започва с: "Прогноза показва, че около средата на следващата седмица у нас ще завали сняг." И завършва с: "Температурите ще се понижат с десетина градуса и ще са от 12 до 18 градуса. " Е на кое да вярваме!? На сняг, на 18 или на сняг при 18!? Малоумна история!

Снегът пак ще изненада столична община, а за магистралите да не говорим. Нашите хора още не са готови с офертите и чистене няма да има. Това е моята прогноза и без сателитно наблюдение.

Това изненадва ли Ви? Май най-добре е всеки своевременно да си купи снегопочистваща лопата и да измисли начин да си ходи с нея под мишница.

Споко! Сняг ще вали само в планините. Там вече са готови за чистенето.

То ще е сняг до колене по магистралите, а пред Столична Община ще има навявания и 2 метрови преспи... при 18 градуса! ;)