Парламентът върна къмпингуването и паркирането до брега

Парламентът отмени забраната за къмпингуване и паркиране в зона "А" на Черноморското крайбрежие.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът върна къмпингуването и паркирането до брега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приветствам тази отмяна на ограниченията .Те не спират простаците които където минат се познава по боклуците които оставят.Няма нормални къмпинги в които не само да ти осигуряват най-необходимото но и да не ти одират кожата а да се търкаляш сред боклуци.Борбата с простотията която е главна причина за мръсотиите навсякъде трябва да се води още в семейството ,училището а не само с глупави забрани които никой не спазва.

ПРЕЗ ГРАНИЦАТА ИМА НЕОГРАНИЧЕНО ПРАВО ДА ЦАПА,КЪМПИНГУВА/РАЗБИРАЙ ДА СЕ ИЗХОЖДА/,КЪДЕТО И ПАДНЕ, А КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ДА НЕ МОЖЕ,ТАКА ЛИ ?!

Грешка !!!! Не може да си влачат катуните навсякьде.По тази логика можем да наречем новообазувалите се циганси махли кьмпинги и те да си правят каквото искат целогодишно.От утре ще си направя кампинк за 1 месец на орлов мост- ще пишкам , ще готвя , ще пера и простирам там.........

abasador

уникално, още един път ни се показва, че в Народното събрание, се имитира работа т.е. кипи безсмислен труд... или казано по нашенски, поддържайте огъня ... докато дойдем ние (новите народни дУпетати). Лек ден.

Мангалуването, катунингуването, чергаруването, самонастаняването, номадуването и бедуинстването са висши ЕС-ДЕМОКРАТИЧНИ ДОБРОДЕТЕЛИ! Закони и забрани НЯМА! Такси няма ЗНАЧИ купваш си КАРУЦА И ПРАЙШ МАНГАЛ ЛАГЕР! НЯМА ЗАКОН, НЯМА НАРЕДБА, НЯМА ДЪРЖАВА - ТОТАЛНО СИ ЗАЩИТЕН ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!

уууууууууууууууууууууууууу, ПРОДАЖНИЦИ!!!!!

От Господарите: Уникална Държава, Уникално Народно Събрание, Уникален ГЕРП!!! Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Браво, вече се бях притеснил,че ще трябва да плащам за хотел :)

Предлагам на всички депутати ,дето се занимават днес с приемането ,а утре с премахването на един закон да не им се плащат заплати .При повторно нарушение да се вкарат в затвора и да нямат право повече да заемат държавна длъжност!

Регламентираните къмпинги у нас са в трагично състояние. Преди 30-35 години ходехме на къмпинг "Рай", беше невероятно забавно приключение. Миналата година минах оттам- всичко съборено и разрушено. А това, което работи, е в състоянието, в което е било преди 25 години със съответната амортизация. Имаше един свестен къмпинг- на Иракли, събориха го и построиха бетонни вили на самия плаж. Та, къде да къмпингуват тези с кемперите или караваните, в Гърция ли?

Благодарение на парламента сега ще можем винаги да знаем, какво са яли и пили по бутилките, опаковките и изпражненията им! Даже и с какво са си оправяли настроението по спринцовките! Едните плащат данъци, другите цвъкат безплатно! Да живее слободията и катуните!

Иди ми - дойди ми ... Запазена марка - ГЕРБ.

Ще продължи съсипването на природни резервати, разрушаването на птичи гнезда от пияни "природолюбители" и кучетата им! Криво разбрана демокрация! Такова извращение няма никъде в света! Разрушават хабитата на редки растения, нарушават чужда собственост, заграбват и унищожават! Превръщат природата в бунище!

А кога беше забранено? Че вече се обърквам кое е позволено и кое е забранено. Мноооого бързо се раздават картите.

пардон депутатите, стига сте "работили" вече. Отивайте да почивате вече. Осигурихте манипулирания вод, хайде сега да харчите на воля откраднатите пари. 12 дни ваканция, браво!!!

и това ли отпадна хахахах спасители на България ГЕРП,СЪРП,ЧУКиКАПЧУК то не останаха промени които да останаха или само отвличате вниманието на хората крадци смотани

Дупкосерците ще са доволни - за малко.

Луд умора няма, само се поти. Като добавим и некомпетентност и ограничен умствен потенциал се получава БГ дупетат.

И като ходите на къмпинг се съобразявайте и с другите къмпингуващи и най-вече почиствайте след себе си. Не бъдете прости Байганьовци и селяндури, радвайте се, но и пазете.

Правилно решение! Но! Защо беше този цирк със забраната? Защо трябваше да се занимава народа с тези 240 шизофреници? Няма друга такава държава! Жалко, много жалко!

Не е ли ясно още, че с подобни неща отклоняват общественото внимание от други много по - важни събития и факти.

Кое му е правилното?!?!? Това си е чисто озаконяване на циганските катуни.

да знаиш мен ва боли тва за твойто закон.катуно ми не требе закон и акт да го разпъна къде ми ареше

Бвха забранили СПИРАНЕТО и ПАРКИРАНЕТО на 100 метра след края на плажната ивица. Това на практика засяга всички, които отиват с колата си до диви плажове. Не ВЪРХУ, а ДО. На тях няма регламтирани паркинги, а на 100 метра от крзая са ниви или застни земи. Примерно Шофьорския плаж под Созопол или плажа на Черноморец до Варна. Няма как да се отиде пеш, но няма и къде да се паркира кола, на регламентиран паркин. Правилно отмениха това безумие.