И Ципрас се нареди за ирански петрол

Дългосрочен стратегически план за действие цели да договори в Техеран гръцкият премиер Алексис Ципрас, който е на посещение в иранската столица, съобщава БТА.

Обратно в новината

Коментари - И Ципрас се нареди за ирански петрол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оправи си първо границите и после ходи на екскурзия!

И ПЛАЩАМЕ 2 ЛЕВА/ЛИТЪР БЕНЗИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А Боко се нареди на опашката за шистов газ. Ниско наведен и с гръб към мулата.

Божее и тези са страна член на ЕС и НАТО!

или никак я няма. Ние никак не си гледаме икономическата изгода. Като ни размахат пръст от Америка или ЕС, затваряме птицеферми, синвеферми, мандри, гледаме щастливи кокошки и прасета, затваряме АЕЦ Козлодуй, спираме проеката АЕЦ Белене, затваряме Южен поток. А какво полезно за България свършиха нашите политици?

Ние си я гледаме,но рускобългарската мафия ни души вече години наред.Я върви произвеждай нещо давидиш какви чудеса ще ти се случат!Или пък се опитай да внесеш нефт или готов бензин и дизел и да ги продадеш!Или пък да купиш ток под себестойноста му от АЕЦ и да го продадеш като после си фалираш ошфорката и не плащаш нито на АЕЦ нито данъци на държавата.Това последното го правят вашите шефове от рускобългарската мафия!

Иран са поискали да търгуват петрола за Европа в Евро. Да не им спретнат някоя демократична революция...

Обог- гоу късо им държи синджира? Цвъко, със Лили дебелото, на закуска при него, Боко е на ЦИРКА във Лондон! Милия още си блЯнува ХЪБА, ама надали ?

Дано да го направят по скоро за да зареждаме хъб- а от Гърция!

Те, ще бъдът в Гърция! Чат ли си ? И отиваш там гогава, плащаш си и, ти подават да смучеш един, спорет избрания от теб, подходящ размер!

в днешен Иран не 'гледат' с добро око на тези който не се кълнат в библията.Иначе са възпитани хора няма да го отпъдят-просто няма да му се доверят.Така мисля.