Борисов обеща разширяване на газовото хранилище ”Чирен”

Другата седмица започваме разширяване в Чирен, за което се говори от десетилетия, но не знам защо не се правеше.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обеща разширяване на газовото хранилище ”Чирен” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Газа, който се изпомпва през зимния период от Чиренското газохранилище е незначително по-евтин от нормално транспортираният газ, по причина, че да се търгува този газ трябва да бъде изсушен, което са едни не малки допълнителни разходи. Ако не се изсуши, следват неустойки към купувачите, които неустойки унищожават всички видове печалби!ЧЕТИ БОРИСОВ!!!!!!!!!!!КОФТИ СЪВЕТНИЦИ!!!!!!

бре този обещава като пиян сватбарин-газопровод -газопроводче-хъб -хъбче - сега че копа у чирен-чиренче кога ще изтрезнеш българино

Домусчиев ще му каже България какви усилия да полага, за да модернизира, разширява и то с най-доброто, което е произведено и ще бъде произведено, та с газ и магистрали икономиката да цъфне за най-достойния 1% от населението ни.

Бате, ами с ко ши го пълниш, бе?

БATKO

Защо лъжеш бе Боко. Как ще стане България разпределителен център, като спре газа през Украйна? Интерконекторчетата с Гърция, Сърбия и Румъния са по три млрд м3 годишно, колкото е българското потребление. Какво ще разпределяш оттам нататък. А бе няма ли кой да му каже на тоя как стоят нещата, да не говори глупости. Въпреки, че неговите избиратели са толкова тъпи, че при тях минават подобни измислици.

Тоз изотзади бат Боци от сянката ли му го пази ? Ей много страх , много шубе шъ знаиш у тоз национален герой. Е и много обещания де.

В разширеното газово хранилище Чирен ще нагнетяват пръдните на Боци, Цеко, Лилянка и цялото Реформаторско стадо еврейски екстременти! Хем ще ни топлят през зимата, хем няма със смрадта си да замърсяват природата ни! Щото истинска газ чичко Путин каза: НИЦ МАМА, НА ЕВРОБОКЛУЦИ НЕ ДАВАМ!

Мммм? Путин е спрял да продава газ? Телевизия Алфа или Севернокорейската национална телевизия излъчи тази световна новост?

Па кат не дава, сам че си диша що пърди, бе. И он него че манджа сащо.

Премиерът-безобразник реже лентичка след лентичка на проекти, които България чака от 25 години.. Как да не го заплюеш?! Ние настояваме за: 1. Парче пица 2. Премиер, дето открива ресторанти във Виетнам, а не обекти в България И Богъ с нами!

Председателя на ТКЗС-то получава награда от 10хил.лв, Бай Пешо поличава цървули за заслуги! Епааа нека председательо си оди бос!

"Аз, като се върна, една банка ще фалира, а може и още една ..." - Бойко Методиев Борисов, Вашингтон, САЩ, м.Юни, 2014 г. Борисов, това е единственото обещание до сега, което даде и което наистина изпълни!

Ми много просто - вие обърнахте резбата, руснците ви показаха как изглежда руския полов орган и сега немата гааааз. А "братска" Украйна не може да устиска през зимата и краде от руснаците. Тъй че запасявайте се!

Много руски подлоги в тази България ,нещастнико да си чул нещо за български интереси ,коя руска майка те е родила ,че България не те интересува ,а все Русия ,Русия ,другите подлоги САЩ ,е га ти и продажното поколение ,без достойнство и национално самочувствие ,мекотели ...!

БATKO

Ей, жалък центажия, каква уродлива майка те е раждала такъв продажен?

нова ножица на човека! Тази се изхаби от рязане на ленти!!!

И аз мога да обещавам благополучие и просперитет, но уви въпроса е дали мога да го изпълня. Хратуната боко тиквович само обещава вече 8 години, добре че има роми да ги избират тия мърши в парламента

ДОСЕГА?? Например през септември 2009 - до 1,03,2013??? Да са чуди и са май човек, кой ли бе тогаз ПРЕМИЕРИН!! Ама сега са избори - а туй ПОРЕДНОТО ОБЕЩАНИЕ.. Пък после и пак за тръбата с Румънията ша ви повторя. Таз дет с пари от ЕС я строихме само в посока от богатата на бедни газови находища България, към богатата на газ Румъния. И Дунав чак ни са чуди на глупостта, та отнесе тръбата в делтата си.. Не че и ний не му помогнахме с яките икономии в строежа...

Прав сте! Българският преход и въобще история започва 2009-та година. Преди това бяхме маймуни по дърветата без държава.

хранилище на ток няма ли да направят че аз днес не съм пускала тока, а моя е произведен

Разликата между Тодор правешки и неговият гавазин Бойко банкянски е, че първият ръсеше простотии само на пленуми и конгреси, а вторият-ежедневно!

Другата разлика е: -Че ако Тато беше на на власт-ти или щеше да пееш като евнух,или щеше да си в затвора!:)))))))))))

евнух или пишеш, бришеш на компа от библиотеката на затвора ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА... КВА Е РАЗЛИКАТА???

"Ние сме нас всеки километър!" Да режем ленти от тук до края на света! Партийната закалка си е запазена марка, няма що!!!

Газовото хранилище в Чирен е кухина в земните недра.Как може да се увеличи обема и,ми е напълно непонятно и смятам невъзможно.Може обаче да се увеличи налягането, с което се компресира (нагнетява ) тази газ и от там да се увеличи количеството.

Ще се копае на дълбоко резервоар по всички норми, какво си се задудил???

Няма как да се копае.Не става.Може да се модернизира, за да се нагнетява газ с по-високо налягане,но това не е ,,разширяване" ,а модернизация.

кухина в баката на Бат Боци!!!

"Борисов потвърди, че 100% от газопроводите в България ще бъдат държавни". Ало ДИР-ници, май не дописвате нещата до края,а ? Той каза още " .....докато аз съм на власт", сигурно защото има идея да си ги приватизира след това! А е и много интересно, направил ли е магистрала за преминаващие преа страната ни газ!! И дали ще го пуснат през границата

Ако става дума за гр. Ихтиман- в България, то значи става дума за петролната база на Лукойл.За компресорната станция,де.

Прости разсъждения на един елементарен и зависим човек. Колкото по-бързо подаде оставка, толкова по-добре за България.

Кого предлагаш да дойде на негово място!? Народа го харесва заради качеството му да говори просто еднозначно с това си качество печели дивиденти а не с ораторското майсторсвтво на Агент Павел, макар че хората и него харесват говори сложно не го разбират следователно е умен човек, начетен. Кажи се КОЙ да бъде премиер!?!?!

Спомням си, че преди половин година Тиквата ни зомбираше, че ще скъсаме световните пазари, когато отворим нашите находища на газ. Всуе! После щеше да прави газове хъбове и да разпределя газа, щото хората са будали и не можели да си го разпределят. Сега ще разширява хранилището в Чирен. Шменти-капели! Другарке... и другаре!

Браво ,което е хубаво е достойно за похвала !

Тъкмо ми беше избледнял спомена за лентичките....................

Като на примат ти се позволяват 3 /три/ дни!:)))