Манолова срещу ГЕРБ - доведе в НС уволнена чистачка

Спор между Мая Манолова и премиера Бойко Борисов се разрази в парламента. Депутатката от БСП отново обвини управляващите в чистка и доведе уволнена чистачка.

Обратно в новината

Коментари - Манолова срещу ГЕРБ - доведе в НС уволнена чистачка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя парламент винаги ми е приличал на цирк. Да вземат да се прекръстят накрая на "Балкански" - като манталитета им...

Комунистическа нагла мутра.

buRgbuRg1

:) "Даниела Борисов, чистачка в "Напоителни системи" в Дупница, която е с две висши образования, едното - "Ядрена енергетика" ... " :) И БСП я назначили чистачка с 2 хил лв заплата ! :)

buRgbuRg1

:) С по 2 хил за всяко висше образУвание ! :)

Браво Мая!Всеки депутат да намери работа на десет редови избиратели с по две висши образования и родината ще стане по-добро място за оцеляване

тази жена е много истерясала и постоянно нещо я тресе- изобщо не може да разговаря и комуникира спокойно и само с аргументи. Това си е любиц в парламента- ми да ходят и на прегледи и да се успокояват! Да не ти влезе вечер в телевизора...

Това, което става в нашата държава наистина е ПОТРЕСАВАЩО! Тези наистина ще ликвидират България! На всички, които биха се опитали да ме оборят ще кажа: гледайте / вижте / по далече от носа си!!!

Алоо 7 причини не съм фен на ГЕРБ ното харесвам Мая най малко комунягите но да казваш че Корнелия е отблъскваща това значи че ти си кьорав и се ръководиш от злобата си Корнелия има визия красива и умна интелигентна изобщо жена и половина позволи си дори да спори по мъжество и на Бойко евала на тази жена а ти 7 причини си един просто прост и пълен със злоба и умраза ти нямаш и не можеш да имаш приятели а само врагове я си обичай задника най добре

7 причини, защо никога няма да гласувам за БСП през следващите 30 години, подредени по тежест! 1. Сергей Станишев- изключително отвратителен човек! 2. Мая Манолова- изключително отблъскваща и нискокултурна особа! 3. Георги Гергов- олигархичен "социалист"- милионер! 4. Корнелия Нинова- отблъскващи изказвания в миналото! 5. Димитър Дъбов- секретар по промишлеността на Окръжния Комитет на БКП 6. Антон Кутев- бледа имитация на Манолова! 7. Илиана Йотова- и тя като Манолова не привлича симпатии, а отблъсква! Та заради това БСП не може и 4% да събере на избори, та трябва да се явява в коалиций с още 13 други партии (за справки "Коалиция за България")

12 май 2013 Манолова призна, че БСП е подала сигнала за бюлетините на 11 май Мая Манолова от БСП е подала сигнала за 350-те хиляди незаконно отпечатани бюлетини в склада на печатница в Костинброд. Това заяви самата тя пред bTV. "Този сигнал се оказа истина, както беше истина и сигнала на Сергей Станишев за подслушването", заяви тя.

' политически назначен - политически уволнен Политически назначените е съвсем нормално да са и политически уволнени. Конкурс ? Чистачка с висше образование - важно е да влезе в системата и седи и чака (не мете) докато дойде момента да се за закачи някъде "по заместване" без конкурс. После се окопава и се хвали, че е изминала сама целия път до върха. политически назначен - политически уволнен

Предишното Правителство на БСП и ДПС пуснаха от затвора всякакви Крадции престъпници, а също и върнаха обратно разни Корумпирани Митничари, Данъчни инспектори и Корумпирани Началници в Данъчното и Митницата, всичките Уволнени за Подкупи. БСП промениха и доста от законите и така че да си върнат Корумпираните хора от партията,обратно, там от където са ги уволнили за Корупция.... Така че, сегашното правителство на ГЕРБ и РБ, трябва да оправи законите за НАП( Данъчното) и Закона за Митницата, каквито бяха в началото на 2013 г. и да започнат да Уволняват Наред всякакви Корумпирани Митничари, и Данъчни инспектори( върнати за да продължават да крадат от Правителството на БСП, миналата година).... и да вкарат в затвора всички бандити пуснати от БСП и ДПС.

Ние в Пресцентъра на БСП искаме да призовем г-н Борисов да взима пример от нас. Не е добре просто да праща ИТ специалистите да пасат овце. В тези трудни за тях времена, работа трябва да им се осигури. При това на прилично заплащане - една минимална заплата минимум. За съжаление той не може да се грижи така добре нито за Партията, нито за българия.

Ето го пак- "В митницата в Бургас, Шефа през последната една година- Валентин Пантов- някакъв Комунист, БЕЗ КОНКУРСИ, е взел 4-5 души хора уж за Заместване на отсъстващи в Майчинство, а след 1-2 месеца ги назначава за постоянно 4-5 митничари. И най- интересното е че тоя май е взел хора дори за предишното му място в митницата, преди да стане Шеф. Е, сега след като не е Шеф, трябва или да УВОЛНЯТ него, или тия които е взел на неговото предишно място, срещу подкупи, или щото са от БСП. Обаче ,чух че искал да го правят пак шеф на някакъв Пункт в Митницата. , тия комунисти, да не са се родили Шефове ?? Докога ще ги търпим да си домъкват лаината от партията ???.... А в Данъчното в Бургас, има една ДИректорка- Сияна Димитрова- Змията. Тая за да може да вкара в Данъчното едно комунистическо лаино- Иванчо- Пияница, Наркоман и Геи, го оставила да ПРЕПИСВА на изпита, а след това, макар че ходел Пиян- Залян на работа, не го уволни.. И сега тия взимат Подкупи... Ей това правят БСП и комунистите.... В истинските Конкурси, Комунистите са обикновено на последните места, и печелят конкурси където Директора е Стар Комунист, и пише на бялото- черно, а на черното- пише бяло, като оценява."

Тоест, за тъпата мутра е нормално той да уволнява хората и да ги сравнява с коне, а като почнаха да му гонят калинките по-миналата година ревеше до небето? Изобщо що не я закрием тази администрация и не наемем частни фирми да вършат работата?

Да може да уволнява е ЗАДЪЛЖЕНИЕ на всеки един началник. Ако не може да го прави - не е за тази длъжност. Лично аз, точно по тази причина се отказах от началническата си работа.

КЪМ "ЖАЛЪК" -ПРИЯТЕЛЮ ,ако казаното от "ЦАРЯ-СЛЪНЦЕ " ТЕ Е РАЗБИЛО, то мен ме разнищи тотално!!!!!!!То бива наглост ,бива тъпотия ,ама чак до толкова не бива!!!!Колко от ДУПЕТАТИТЕ на ГРОБ имат висше образование или поне полувисше,да не говорим за две висши каквито има ГОРКАТА ЖЕНИЧКА????Не говорим за ценза на министър ПОСЕРАТЕЛЯ -НЕГОВОТО Е ЯСНО САМО ОТ ИЗКАЗВАНИЯТА МУ И БИСЕРИТЕ ,КОИТО РЪСИ НАЛЯВО И НАДЯСНО.Ще ти илюстрирам още една издънка /само тя да е/ на ГЕРБЕРАСТИТЕ :В гр.АСЕНОВГРАД длъжността ХИДРОИНЖЕНЕР към общината се заема от бивш спортист, който може би няма и средно образование,но се е пласирал добре като подлога на ГЕРБ и си гледа кефа-може би според разбиранията на ГЕРБ след като е бил гребец и е плувал във вода може да се титулова и като ХИДРОИНЖЕНЕР!!??!!!!!!!Друг пожарникар привърженик пак на ГЕРБ стана кмет на село близко до гр.Асеновград.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЪПИ НАВЛЯЦИ КАТО ЦЯЛАТА ПАСМИНА НА ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако смяташ, че можеш да управляваш по-добре от Борисов 0 кандидатирай се за мястото му и да видим колко човека ще те подкрепят. До тогава си плазмодий в сравнение с него.

Асеновгpадския кмет е от БСП! Назначенията там се пpавят от БСП и ДПС, глупако!

Браво Мая ,браво Манолова най после някои да погледне към "чистотата" :-)

Значи Борисов е виновен за това, че в "Напоителни Системи" Дупница са уволнили чистачка? Ненормална работа са това комунистите от БКП, а на тая Мая брутално и хлопа дъската! Все едно в Германия да се изтъпанчи кадър на партията на Хитлер и да обвини Меркел, че в някакво село са уволнили сервитьорката от селската кръчма!

Борисв лично ще провери как е възможно на жена с две висши образования да не могат да и намерят работа като чистачка. Това направо ме разби. А преди година беше назначил за шеф на АЕЦ Козлодуй баничар. И милият той, като премиер нищо не може да направи. Може само да ръси простотии и клакьорите да му пляскат

А от кога премиерът на Република България Борисов е отговорен за пероналната политика на "Напоителни системи" Дупница и за назначаването на чистачките там ма Майо? Утре онова изперкалото Манолова може да доведе до София и тракториста от Текезесето в Каспичан и да обвини президента на Централната Европейска Банка, че текезесето плаща малко на горкото трактористче!

След поправката "антиСтанишев" е излкючително наложителна и поправка "антиМанолова". Това нещо в женски облик ми е в пъти по-противно от колкото Сергей! А трябва да се има в предвид, че Сергей ми бе брутално противен! Това са две от най-главните причини, защо никога няма да гласувам за БСП!

Бойко е държавник. Има го като дадено в природата си. Намира език да разговаря и с чистачката и с ръководителите на европейският парламент УСПЕШНО. Слуша ги внимателно, взима решения и докато ги взима го прави в името на България. Има ли пропуски? ИМА. Но пропуските му са НИЩО пред пропуските, крясъците, егоизма и некадърността на другите. За оглозгана отвсякъде България, Бойко е полезен. Хайде усмирете се, че идва най-светлият празник в живота ни Възкресение Христово. СМИРЕНИЕ и да си подадем ръка ВСИЧКИ според както го иска Нашият Спасител. Това се отнася и за вас, Мая...

Я пак? 16-те милиарда в полза наБългария ли са, или на неговия джоб? И като говори, някой слуша ли го, в ЕС например? То не е като да се изцепиш пред бабите от някое село, дето кмета е от герб.

Четири милиарда за период от три години. Много ли ти се вижда? С останалите 12 милиарда ще покрива дълговете направени от Орешарски. А пък ако икономиката започне да се стабилизира (дай боже), то изобщо няма да се харчат.

Във В.К-Пловдивима един образ пребоядисал се вече като гербаджия е пенсионер работи във В.К и е общински съветник което освен кражбите които гербаджиите правят то въпросният персон получава и доходи от трите места???? Въпроса ми към Борисов не може ли тази женица да бъде назнзченана една от длъжностите на този гербер колко му е а????

Кражбите само тези от Герб ли ги правят от 25 години насам, че и преди това? Пък и да беше казал какви точно кражби прави този човек. Освен тази, ако е назначен със съмнителни предпочитания. Но по тази логика ВСИЧКИ са в кюпа. Какво ново казваш всъщност?

Манолова каза истината за тази пасмина управляващи ! 12години глад за партийките от Деформаторския фонд и сега юрош на маслините дайте да крадем законно и не законно ! Само Иван 5% задколисно управлява още от лаборатория за лесна кладене !

В държавния апарат е така. Всеки си слага свои хора, защото "с чужди не може да оре". И затова ядрени физици могат най-много да стигат до метлата.

Мая Общата да отстъпи мястото си на жената ! Така ще демонстрира социалната политика на Партията !

Всички депутати в Парламента са избрани в резултат на проведени Избори, независимо "как и колко" тези избори са манипулирани!Мая не може да отстъпи депутатското си място! Но! Всички избрани след 89 г. депутати"неолиберасти" носят вина, както за прогонването навън на стотици можещи и знаещи висшеобразовани БГ специалисти , така и за останалите в страната специалисти, нарочно "смазани и натикани в ъгъла"! Политиците и управляващите не са искрено загрижени за народа,отдалечени са на светлинни години от него, не чуват нито вопли, нито стенанията на народа си, за което един ден ще трябва да отговарят!

Точно Майчето да плаче, дето в Кюстендил, дори и една чистачка на държавна или общинска позиция не е назначена, без нейно одобрение ми се струва малко фарисейско.

Диагнозата сме я чували хиляди пъти. Болестта минава през Тато и неговите мутации, от която най-силна сега е Боко, после ще дойдат мултикултурните червени наследници да искат реванш от него и т.н., надявам се дотогава организма България да е силен..

"Борисов обясни, че в една действително сложна коалиция, в сложно време, не се управлява лесно и не се взимат лесно решения - "с чужди коне трудно се оре, казваше дядо ми на времето", предаде "Фокус"." Моят дядо ми казваше че чужда пу.ка няма кокали:)) Тъпанар си се родил такъв и ще си умреш.

Да ти имам дядото...

Дядото отдавна го няма:( Ти помисли малко върху това което съм писал.

Майче, Майче, като ще правиш сензация, направи я умно. Не се излагай и пред съпартийците си! Макар, че отдавна си станала за присмех!!!

''Манолова става, само за служителка на чистотата ,в Кюстендил''.

Че води сите метачи от Изток с вувузела ,она си знае как!

Манолова,тъпа селска пръчко,не би трябвало точно ти да ревеш срещу онова,което партийката ти,навремето,в коалиция с още две такива...съзадохте,защото само потвърждавате какви циници сте!!! Ако наистина искате да помогнете,то има и много други начини,ама явно,че друга е целта на занятието,нали??? И нека всички,които можем по някакъв начин да помогнем на тази жена,на която с две висши(?!?)й се налага да бъде...чистачка(?!?)в Чалгария,защото точно ние сме виновните,за да се стигне до положението,в което...обикновените простаци и демагози да вземат преимущество над онези,които...наистина могат!!! За справка,погледнете тулупите в Народното ни събрание,които са пълното доказателство на тези мои думи!!!

сегашната опозиция така се е сбъркала,че със всеки си ход,неволно прави пиар реклама на Бойко! само така другари,само така ще се самоунищожите!!! ...а по отношение на другарката с двете висши-няма лошо,но ако евентуално бъде върната на работа или даже и се намери по-добра,ще си оттегли ли думите назад,че "това е политиката на герб"?! ... и какво направи мая в крайна сметка-загуби още един глас!

когато се искат резултати се налага ръцете да са развързани.ако трябва да даваш сметки за уволнението на чистачките за какво говорим?това действие на мая манолова е просто като самата нея.чисто заяждане.гжо манолова опитайте се да оправите големите и важни неща оставете дреболиите.ами ако вземем да ви водим уволнените през вашите мамдати каква върволижа ще стане.но това не е важно.има по важни неща в момента.

Ми то на Майчето толкова и е багажа, като на една чистачка!!!!

С една чистачка, електорат не се увеличава...

Ами когато управляваш не можеш да си позволиш да оставиш на ръководен пост някой, който ще те саботира.

Някой дребен деловодител или чистачка в държавна агенция на заплата 430 лева с какво ще те саботира, бе? Да държи мокър пода и да чака да се спънеш, това ли имаш предвид?!? Егати и тъпите изводи правиш!

Всияки са еднави в това НС. За тях държавната служба е "хранилка" не е РАБОТА. Интерсува ги само какво магат да откраднат! Докато не се отървем от тази сган, нищо добро не ни очаква.

Ами, Бойко беше назначил за директор на АЕЦ Козлодуй, човек завършил "Двигатели с вътрешно горене" и управлявал единствено бизнеса си с банички! Този човек беше виждал реактор само на снимка и въпреки, че се застоя дълго, пак не успя да види. Та в тоя ред на мисли, защо не хване да я назначи тази чистачка с висше "Топло ядрена енергетика", може пък да свърши "по-хубава" работа от него?

Браво Валко! Подкрепям! Жената може и да е по-знаеща и можеща - ами да я пробват!

Като следвах ВМЕИ преди 25 год., специалностите свързани с ядрената енергетика имаха дори свободни места.

Лайчето на метла с дръжка ли,пристигна в НС,а?!

Интересно какво ли още може да вкара в парламента клоуна Манолова. Голям цирка става с нея в парламента и ако я уволнят ще е много скучно без нея в парламента. иркът трябва да е по-интересен. Много проста жена се оказа Манолова.

Депутат не се уволнява. Малоумник.

Точно народа ги уволнява такива и ако тая беше на борсата вместо назначавана от партията си, щеше да се види колко струва.

Ей Станишев скандала си замина. Остави обаче мая Манолова да гради кариера само със скандали. Тази жена вампир освен скандали да прави друго не може. Така се разтоварва само със скандали. Е може ли човек уважаващ себе си да поддържа само скандала и да произвежда скандали. Не човек а желязо просъскал агента фашист. Тихо Мая Манолова изсъска не комунист. Докога ще се изявява като първа скандалжийка в Парламента. Толкова едно хубаво шещо не видя ли. Тя е за лудницата не за парламента. Член на отживяла времето си партия. Да стане възпитателка някъде. Утре може и магаре да вкара в парламента. На нея и е нужен цирк. А парламента е такава трибуна. Иначе с нищо друго полезна не може да бъде.

Като я видя тази Манолова или Мустан Екзактов Зидаров и ми се повръща ......

Поне слагай запетайки като пишеш глупости, че така човек се обърква какво точно искаш да кажеш! Аман от неграмотници, които само знаят да лаят по форумите!

кой, кой ви контролира плюсовете и минусите в момента???!? дировци, направих няколко теста и минусите на удобните на деня коментари, не излизат, но плюсовете, да!????? ша се правим пак на умни ли? манипулатори с манипулатори такива, кво печелите от това, струва ли си нагъ*ването???

комунистическа курва е манолова служи на злото и ще си получи заслуженото от природата нея не можеш излъга

В розовата партия има най-много милионери във висшето и ръководство /бившо и настоящо/. Явно тишината в спалнята се е увеличила, иначе нямаше да квичи, а щеше да уреди ядрената чистачка на работа при някой съпартиец . И въобще вместо глупости - закон, че всяко правителство си идва с кадрите до ниво зам.директор, за да няма партийни саботьори. И ББ не трябва да решава въпроса защото ако начина да работиш е да те предложи опозиционен депутат на мястото на друг .....

А бе всякакъв може да е ББ, но сърце за обикновени хора има. На този фон Оглушарски го болеше фара! Можеше ли ББ да избяга, можеше. Взе ли властта насред най- голямата криза, от която се уплашиха и изибягаха от властта всички от СДС до БСП? Взе! Сега, че не е подготвен юридически и икономически, не е подготвен, но пък ходи и ръчка да се построи нещо, да се докара някоя европрограма и бута напред, малко, толкова може, но онези злосторници от ДПС, БСП, ДСБ, СДС, бяха още по- злокобни. С такива управници бавно ще вървим. И въобще докато сме вързани с руснаците нормалния човек все ще го върти и ще духа. А бе бедните го духат , но нямат акъл да престанат да поддържат хора свързани и подчинени на Русия, Турция, США и ЕС. То други пък и не се виждат.

Троловете реват, че не бил професионалист, но всъщност за един управляващ е важно да има твърда ръка и да може да уволнява онези, които не се справят с работата си (независимо колко големи професионалисти са).

С това просташко изречение "той поне нещо прави" сте станали за посмешище не само в България, другарю спукана гума! Прави, не прави - най-важен е крайния резултат, а той не едно безвъзвратно затъване и обедняване на българите за сметка на мургавите ни сънародници, за сметка на шепа неграмотни депутати, за сметка на фашистките абв, деформатори и прочие алчни говеда. Когато ходи до КПП Андреево с хеликоптер да "освобождава" камиони ги посочваше персонално и се говори, че е ходил да освободи собствените си контрабандни камиони. И тогава сигурно е правел нещо.... Аман от правене на нищо и говорене на глупости!

Борисов е направил за държавата и държавността на порядък повече от всички останали правителства взети заедно. Дори само това дето задължи всички да издават касови бележки струва повече от направеното от всички други правителства.