US ”Галакси” на Безмер през септември

Най-големият американски военнотранспортен самолет С-5 "Галакси" ще може да кацне през септември на военното летище край ямболското село Безмер, съобщиха от МО.

Обратно в новината

Коментари - US ”Галакси” на Безмер през септември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Останаха ми още 2 суджука

да лувчета,даваите напред ще ги мачкаме..... тея дето продадоха бг ще си харчат милионите някаде другаде когато ни опустошат за 2 часа......хахахаха искам воинаааа щото станахте големи гузари.....те и грузя бяха ама как плакаха. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

си правят каквото си искат у нас, разширяват бази, правят ни фронтова държава и мишена, набутват ни в поредната война, и то срещу Русия. Всичко това благодарение на нашите престъпни американски мекерета, които са си напълнили банковите сметки, изкарали са си семействата навън, и първи ще се изметат, а нас ще ни оставят да мрем, когато справедливото възмездие падне върху България. Ще има съд за българските национални предатели и ястреби, ще хвърчат мръсни продажни глави. И нека тогава някой продажник пак да каже, че народният съд не бил справедлив.

Обедняхме, осиротяхме, нямаме армия и ни превземат леко полеко! НЯма бъдеще за мен и децата ми! Продажни политици. Протестирам, но съм жена, а мъжете нехаят.

От къде на къде ние ще даваме пари за нещо, което НАТО ползва. Затова ли взехем 16 млрд заем, а подлоги мръсни?

Референдум за излизане на България от организацията на американските терористи и касапи-НАТО.

натовците го правят това след като казват че не се готвят за война на изток от нас?!

Добре, че ни модернизират поне едно летище. Нашите управляващи хич няма да се сетят да похарчат някой лев за армията.

Абе хора, т'ва чудо, "Стрела 2М" лови ли го? Малии като думне що алумин що нещо ще има да предаваме?

Браво, дръпнете малко по-голяма пистата, да може и "Руслан" да каца, не се знае знае ли се.

Виждате ли - накарали са ни да си плащаме за НАТО. С тези 3.7 милиона евро знаетели колко бедни хора можехме да нахраним?

В Африка и Индия, където правят средно по 6 деца? С повече презервативи ще ги нахраним по-лесно.

НАТО трябва да си плаща, за да ни охранява. Защо ние ще плащаме за собствената си земя?

БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ СОЛИДНА ЗАЩИТА. ОТ ИЗТОК НИ ДЕБНЕ ВРАГ.

"ОТ ИЗТОК НИ ДЕБНЕ ВРАГ." Кой бе!? Турците ли пак!

Не са написали най-важната характеристика на Галакси, а тя е да носи трансатлантическса смърт на народите.

само на лошите.

Пусна ли са един наш пилот да направи кръгче. Е, как сега да не се гордеш с България?!

с този самолет ще напълнят Б-я с оръцие и се готвят да воюват срещу Русия с помощ от БГ подлоги-управляващи,които не искат неутралитет,явно им се плаща,за сметка на безплатните бази

С оръцие ли ще я напълнят? Да нямаш нещо общо с аТУКА

Zna4i septemvri idvam s bazukata

Абе чухте ли, че на руснаците щели да им сложат ИЗХОДНИ ВИЗИ? Няма да могат да напускат вече матушката... Така щели да преборят долара... :) ;-)!

отпреди два-три дни. Сигурно чакат да поскъпне рублата и се опасяват от "теч" към швейцарските банки редом до "Гънвор"...

Ура, пичове! Айкюто пак се появи! Ще има пак с кого да се гаврим! Де изчезна бе, кавал? Да не си бил на преподготовка в укропия?

така против руснаците, дето са изкупили източна България на кило и утре може да им скимне да се сепаратират, малоумници платени с рубли?!

Имам чувството, че редакторите на дир-а си правят с такива заглвия ГАВРА с атакистката малоумна сган. Която пощурява и й избива пяна... :) :-)!

Ами тя Русия е Империята на Злото, ако не знаеш. Начело с жужето - тъпанар, най-злото на света, хахаха. И най-убаво, цялото в ботокс.

Жалко е че ни "управляват" продажници , а не БЪЛГАРИ!!!!!!!!Никой НЕ Е П И Т А Л НАРОДА дали е съгласен или НЕ??????? НИЕ НЕ ЩЕМ хамерикански кравари в Б-я!!!!Не искаме страната ни да се превръща в барутен погреб!!За тези 3.7 милиона евро Б-я можеше да ремонтира 1 бр - МиГ-29 ????

и невинно, що се мъчиш да ни сугестираш след като не четеш за събитията, не следиш договорите ни, не ползваш различни източници на информация... Ай стига с тия партийни лозунги.

някой пита ли българския нород иска ли в НАТО и в ЕС, дали дава да се ползват бългаски военни бази? Ако имаше референдум нямаше сега да има такива полемики бе значение какво е било решението.

аиде стига бе ??? ами по този случаи да дадат 1 почивен ден , че таквоз чудо ще кацне у нас . абе то бива простотя и дупедавщина по тя вестници , ама това е вурха ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ехаааа сега Бялата Златка ще запретне жартиери, ще грабне тубичка вазелин и ще бяга на Безмер да протестира и да развее перото

Единствената преграда пред вмирисания ботуш на колхозник и звеноводка е американска база. Колкото и да е тъп, бригадирът ще си помисли яко преди да стъпи на натовска земя.

Не се наричай генерал - ти си фелдфебел

Омразното НАТО ни строи съоръжения, ама ние не спираме да плюем. Славянска черта и по-малко б ългарска

dsco@

Ти можеш ли да ползваш това "съоръжение", бе келеш? Много е хубаво и най-вече екологично, да има полигони. Братята ще си пуцат на воля, после нашите деца ще са болни, а ние с рак. Почвайте и да дупчите за газ, да видите какви съоръжения и инсталации ще ви построят братята американци....

Абе я напиши Уранови мини в БГ и тогава разсъждавай, кой ще е болен от рак и прочее. Любимите на половината Българи руски мужици са ни издупчили родината за да извадят уран. С него са си направили бомби с които да "ПАЗЯТ МИРА" . Ама защо не вие по тях а? А всичките полигони на наша територия до преди 25г не бяха опасни и не беше проблем това а? Аман от безмозъчни твари в БГ

Можеш да го ползваш, защото базата ще продължи да се разполага там! Абе тъпанари, като не знаете не коментирайте! Еваси простият народ!

Много от 'наште'... Много НИЩО, ей ! (Извинете !)

Досега голяма тайна. Който трябва да го знае , го знае. Това ли е демокрацията ? Ега ти нещастната държава...

България е горда, че има зад гърба си такъв силен съюзник като Сащ! Могъщата армия на Сащ загуби от Виетнам, загуби от Иран, загуби от Ирак, загуби от Афганистан, загуби Украйна. Сега губи от собствените си съюзници ислямските главорези.

То било ирония, но аз не дочетох и помислих, че си като двете катилчета по-надолу в коментарите дето които блеейки и скимичейки възхваляват пиндоската "мощ" и "алианса". Треснах веднага едно минусче заради първото изречение по невнимание, сигурен съм, че и други има такива. Така се получава объркване, по-добре е да става ясно веднага, че е е ирония :)

Единствено некъв СССР успя да унищожи, ама това победа ли е? На умряло куче нож да вадиш. Ама те само това могат.

Този Галакси защо е решил, че тук е Косово?!!! Ние не сме американска база, нито територия! Yankee, go home! Докато не ви е намразил и последния българин, който ви мислеше за нормални хора!!!

Циганите ще го опоскат за скрап за отрицателно време :) ---------------- ---------------- Пиндоските окупаторите вън от България!

Аз харесвам САЩ, и се радвам, че сме партньори. На който не му харесва, да си гледа работата :)

Като ти харесват САЩ върви при тях, тук те не са желани. Още повече, че ние не сме им партньори ако знаеш какво означава това а васали изпълняващи заповеди безпрекословно.

че да говориш от името на всички, кои си желани и кои не бе, пут^о маринкин?! Другаря ПУтлер ли ви скуска опорните точки да простоблудствате по цял ден?!

Вън американските окупатори от България

Да заповядат на летище Безмер,жепейците ще им смръкнат горивото.Няма да им стигне и за ZIPPO-то да си припалят.

мислиш ли , че не са помислили за това или просто ги вземаш за марсианци ?

Опипват общественото мнение.

Това е една наистина добра новина. Истинско щастие е че ще можем да приемаме такава суперсъвременна техника и да се докоснем до могъществото на алианса. Това ни прави действително щастливи че сме частица от могъщата цивилизация.

леле-леле-леле ужас, ужас, ужас, леле леле леле !

Давайте,давайте- така проектирайте нещата, че да може и "Руслан" да каца в безмер.

хаха, русланчо едва ли ще може да се вдигне за да се добере до там. Ще го опукат само да опита!

Служил съм на летището в Безмер началото на 90-те Пистата беше дълга тогава 2,5 километра и широка 80 метра Не знам какво раширение се прави но още тогава можеше да кацнат почти 2 самолета Глакси един до друг ! Друг е въпроса какев ремонт може да се направи на съоръжение с площ на 2000 дка. за 30 милиона (това е само мо площа на пистата без рульожките. Та за толкова пари няма да може дори да се асфалтира за да не се разглобят шаситата на прехвалените Галаксита от шестоъгълните бетонни плочи. По принцип Летище безмер е правено за товарни самолети.

как кацат едновременно 2 самолета с размах на крилата 68 метра на писта широка 80 метра?

Абе глупак, кога си служил в Безмер? На нея едвам излитаха двойка МиГ-17, ако се наложи тройка третия излита от тревната полоса!

Искаме мир, а не Нато!

но не толерираме рускоговорящи.

Ако искаш мир......Готви се за война.......А воленските тролчета да си тролят на воля,на никого не пречат!!! :-)

Още едни координати са заложени в едни ракети!Благодарим ви!

Голяма част от подизпълнителите на ремонта в Ново село така и не си взеха парите. А Безмер си е вече цел за Руското оръжие.

Няма страшно Братска натовска Турция ще ни брани.Ходжите от джамиите ще припяват веднъж дневно извънредно заради нас

Евентуална победа на САЩ срещу Русия и Китай ще означава продължаване за кратък период от време, на агонията на стария свят, след което идва неизбежния му крах, във вид на колосална катастрофа, каквато не е преживявало човечеството в своята история; победата на Русия и Китай ще означава опит за строителство на нов, по-справедлив и устойчив свят и многополюсен световен ред. Той също няма да е вечен. Неговата конфигурация може и да не се състои в резултат на непредвидена случайност, с каквито е пълна историята. Но това е единственият шанс за човечеството да преодолее сегашната криза без да се връща в средновековието;

Гладна кокошка просо сънува

Доказано е, че при една война на САЩ с Русия, ако нещо от Земята оцелее, то ще са части от огромната руска територия! Ти май имаш двойка по география! И май не само по нея!

"Русия" и "справедливост" не вървят в едно изречение! А и останалото което си надрънкал са глупости!

Не си губят времето САЩ, усилено подсилват фронта. След мекия вариант на цветна революция и слагане на най-подходящите васали, актуализират мобилизационни списъци, изграждат командни центрове, вземаме военен заем, строят летище за тежкотоварни самолети, усилва се русофобията, пропагандата вече е военна. Подобни процеси идват и в Полша, Естония, Литва и Украйна. Не зная как ще свърши цялата работа, обаче не е на добре.

Много яко! Кефи ме! Браво! Супер! Ето че НАТО е сила с която всички трябва да се съобразяват! БЪЛГАРИЯ=НАТО; НАТО=БЪЛГАРИЯ!

Нали русофилистиците изхождате от позицията на силата? Тоест, кой е по-по-най? Е, ми, по-по-най е НАТО. Т'ва е положението, братушки. Ако ви харесва. Ако ли не, вървете на... пути ната си!

Е айде на НАТОто да не е най голям))) Авиационната платформа носител на руската совалка Буран, гигантският Ан-225 е най-големият самолет произвеждан и летял някога в историята на авиацията. Той изиграва важна роля в развитието на космическата програма на СССР (и Русия) като цяло, но също така и за експанзията на авиоиндустрията на страната. По всяка вероятност ще си остане уникален и разбира се един-единствен произведен в света.

ли си , турчин ли си? Сигурно си на или под 18 год. Иначе трябва да си безмозъчен, за да се радваш на това. Ракетите не подбират русо-фили, фоби -даваш ли си сметка?

Даже вярвам, че ще си пуснеш "Коса" на телефона докато пътуваш към фронта ...

цестито 3 март на бг. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Maмицата им продажжна на нашите подкупни политици. Малко им е, че ни крадат от банките, ами и продават суверинитета ни за зелени хартийки. Педалска власт. Иска помитане!

2013 г - ВКБ Капитал влиза в управлението на КТБ. 2014 - КТБ е източена с близо 5 милиарда лева и фалирана и докато всички търсуха начини за спасение на банката - вкл и Оманския фонд, руснаците си траеха и се подсмихваха.

Руснаците са я фалирали, но и те са подкупвали нашите политици със зелени хартийки. Трябва смъртно наказание като в Китай за предателство и корупциия, както и за кражба в такива размери.

Че Оманския фонд е съсобственик, как няма да иска да си спаси банката.