Екзекутираха жена, малтретирала и уморила от глад дете

38-годишна жена, малтретирала и уморила от глад 9-годишно момче, бе екзекутирана снощи в Тексас, САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Екзекутираха жена, малтретирала и уморила от глад дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, в Америка няма ли Хелзински комитет и адвокат Екимов?

Ебаси ужаса, продават ме по аптеките! :))) ДИР точно по темата е :) Фенобарбитал Софарма Phenobarbital Sopharma инжекционен разтвор 100 mg/ml - 2 ml x 10 ЛИСТОВКА ЗА ПАЦИЕНТА Производител на Фенобарбитал Софарма: Софарма АД Активно вещество в Фенобарбитал Софарма: Фенобарбитал

Евала на американците! Е за това са държава и народ.

Това трябва да се въведе навсякъде.

браво! и пак браво! и още браво! аз си нямам идея как същество като това може да се превъзпита. това е единственото правилно решение!

Щом е малтретирала детенцето и го е уморила от глад, това не е нормално и естрашно

У нас щяха да и дадат 20 години , след смекчаване вина обстоятелства,че силно е ревнувала половинката си от детето и е била невменяема в момента на действията си.............Каква комедия е България.............Ужас

Не само това. Щеше да осъди държавата, че в килията й няма климатик, интернет и душ-кабина с топла вода. Няма да спра да повтарям - българите емигрират не защото са продажни, непатриоти и не знам още какви. Българите емигрират основно заради абсолютните безхаберие и безнаказаност в България по отношение на всяко нещо. Искам също да използвам случая да попитам чиновниците, които няколко пъти са отказали поставянето на ''легнали'' полицаи в село Крушевец - Спите ли спокойно?

e нали ЕС било ''слуга на САЩ'' ?! Поредното разминаване в опорните точки от Кремъл. САЩ и ЕС има доста разлики във всяко едно отношение

Там има държава... Казвам го по лични впечатления.... И това е още едно доказателство... Другото е плява....

А по "вчепатления" от каубойски филми може ли да кажем? :)

a ?

Ееее не всички сме безмозъчни тролове. Аз даже и съм живял там.....

Тия хора в Америка не са ли чули за понятието "демокрация"?Как може да има смъртно наказание?Нека се поучат от нас, където престъпниците се радват на "решенията" на нашия съд, а потърпевшите-търпят да ги убиват и малтретират същите тези престъпници....

Боже, колко хубаво е било да се живее в България.......

Мила Родино....ти си земен АД. Тъмнина, неправди, безнаказаност....ах, те нямат край! :-( Нали помните случая за изрода, който уби с ритници 7 годишното си момиченце? Майката се развела с него именно заради системен физически тормоз, но българският съд присъжда на него родителските права просто защото майката била безимотна.

Тия ми върнаха надеждата в хората.В Европа активно се размишлява дали такива престъпници да не бъдат настанявани в заведения с интернет,компютърни забавления,фитнес салон,психолог и масажист.Защото те не били престъпници били жертви на обществото.Ама така е.Едните са сбърканяци другите са нормални.Разликите се виждат най-вече в правораздаването.

Откъде внесоха толкова много негри в САЩ? Трябваше да са индиянци, местното население ...

Минусите от негри ли са? :)

Не , от индиЯнци

По данни на CASA International всеки ден в САЩ 1900 /хиляда и деветстотин/ деца биват подлагани на насилие и тормоз като 4 /четири/ от тях умират. Организацията се занимава именно с такива случаи и се стреми да помага на такива деца. Ужасявяща статистика!!

за 300 млн. население цифрите за всичко което става ''всеки ден'' са сериозни. И съм сигурен, че даже в БГ със 7 млн. население цифрите са подобни...дори ако сметнеш само в циганските колиби какво се случва ..

Добре, че за България няма подобна статистика.....

Почти ежедневно съм свидетел как интелигентни на външен вид майки и баби крещят неистово по децата си без особена причина,лапнали цигара в уста! Но съм сигурен,че у нас случаите,дай Боже,да са много по-малко пропорционално на населението,отколкото в САЩ!

можело е най-демократично и хуманно да я оставят в килията ѝ без вода и храна... пък да видим дали след седмица ще е още жива

абе за седмица като я гледам ще оцелее... ама за 1 месец няма да е зле. и също така да има камера която да предава на живо в интернет какво става в килията :) да видиш има ли интерес или няма :)

е, ти я гледаш че е охранена, но без течности би трябвало да пукне от дехидратация след около 2-3 дена

Западняците са превъртели от всякаде преди седмица работих с един който се надруса с кока в 8.00 сутринта а жената на друг колега се обади че неможе да заведе 6 годишната си дъщеря на училище защото се е надрусала. Това е вид деградация и запада си плаща цената.

Да не споменаваме здравият балкански бек който ако не изплющи една водна чаша ракия или водка сутрин не може да запали.А на обяд задължително 1-2 понякога и повече ракии и копаня салата.После класика -по каруците и давай яко на червено както се пееше в една чалгия.Онази поне си е признава че е попрекалила с коката и не може да кара.Не се е качила да гази хората по улицата и после да вика "че направила беля"

да ама колегата се надруза в 8.00 и кара около 2 часа градско всики му бяха виновни че карат бавно а той лично на няколко пъти не видя чрвен светофар. а колкото до мацката мисля че не е нормална да се надруса пред такова малко дете и да я гледа как клати глава от масата един ден това дете ше му има нещо. а колкото за балканците прав си и това е крайност без мярка изградена от соца. мисля че са виновни системите в които живеем.

уса чисти боклука си, иначе е против това да се прави и в други страни

фенобарбиталът им го слагат, за да няма големи спазми на тялото(да се тресе тялото), докато им вливат смъртоносния коктейл(много на брой отровни вещества, които се пазят в тайна, за да не би убийците да ги приемат в малки дози през живота си и да не им подейства, ако ги инжектират, а след определените минути, ако оживеят, то трябва да бъдат пуснати на свобода - има такъв случай) ... иначе нищо хуманно няма в убиването с таз' инжекция... бесилката или гилотината са "по-безболезнени" :)

няма никакви тайни фарма вливат им 1. натриев тиопентал -упойва 2. панкурониум бромид - паралзиира 3 калиев хлорид - спира сърцето това е.. препаратите са публични .. някой от фармацефтичните компании отказват да ги произвеждат но .. за сега това се използва поне в САЩ

Осъденият на смърт не изпитва никаква болка .. след като му влеят натриев тиопентал ..той бива упоен и изпада в безсъзнание .. след това му вливат панкурониум бромид той има мощно парализиращо действие .. и накрая калиев хлорид той спира сърцето .. просто я преспиват .. това е.. тая жена няма да се събуди повече .. доколко заслужава участта си помислете вие .. убила е 9 годишно дете .. съвсем умишлено ..

ти специалист по фармация ли си? ако е така, скъсай си дипломата... свръхдозата от барбитурати (към които спада и фенобарбитала) е смъртоносна - и доста самубиийци избират именно този начин... причина за смъртта е най-вече хипотермия, допълнително белодробен едем, остра бъбречна недостатъчност и т.н. Иначе глупостите за "безболезнената" бесилка и гилотина няма даже да коментирам.

И не може да се имунизираш като ги приемаш в малки дози.Това да не е дребна шарка.

Напоследък престъпниците използват друга технология. Самонаръгват се с ножове и се самопрострелват. Като всеки път все по-дълбоко и по-дълбоко като крайната цел е куршум да не им действа и да не умрат от наръгване с нож.

Това нещо на снимката е силно казано жена, но ок, края е заслужен.

Склоността на човешкия род към убийства е това, което кара някой си де стане убиец и е същото, което кара останалите него да убият чрез "законна" екзекуция. Това е примитивно и е вродено в човечеството. Точно това позволява да има кървави войни, в които човешкият живот е съизмерим с този на бълхата. Точно това е нещото, което според някои учени един ден ще ни доведе до взаимно самоизтребване. Било с ядрено оръжие, или с нещо си друго. Въпросът за смъртните наказания е въпрос дали да продължаваме да бъдем същите примитиви, способни на самоизтребване, или да се развиваме напред чрез разума си. Това е положението.

за ДПС ли работиш ? Егаси, все едно слушам Хелзинския комитет! Очевидно подкрепяш зверската битова престъпност по селата от млади цигани, към възрастни българи!

Ок, за тебе може изключение - доживотен затвор при строг режим. Сигурен съм, че ще ти хареса повече от смъртта.

LeGrandTulup

А ти ще си имаш избор на смърт - бесене, разстрел, чупене на костите,. Голям списък може да се предложи, все ще останеш доволен.

RedHat

Това животно на снимката е трябвало да го пуснат на лъвовете в зоопарка и да пратят видеото на близките на детето.

Само не одобрявам метода на смъртната присъда. Трябва просто да умре по същия начин като жертвата. Копаеш една яма и я пускаш да умира от глад там.

Трагедията на българина до голяма степен се състои в това, че взима от САЩ и други развити държави само лошите неща, докато хубавите не ги взима защото не ги разбира. Българинът е свикнал да живее като роб и мисленето му е като на роб. Значи българинът одобрява смъртното наказание, което в цял свят се отрича с изключение на държави като САЩ. Обаче от друга страна, българинът не одобрява политиката на САЩ на еднакви права за всички етноси - че някакви афганистанчета били записани да се учат заедно с техните деца и ще ореват света, че не ги искали. Значи, всичко наопаки възприема българинът. Само лошите неща възприема, докато хубавите ги отхвърля. А после си мисли че е прав и цял свят му е длъжен за нещастното си съществувание...

В САЩ смъртното наказание не се приема еднозначно .. в някой щати няма смъртно наказание в повечето всъщност в други има ..но се изпълняват много рядко присъдите и се налага в много редки случаи .. в Тексас обаче не е така там се изпълняват повечето смъртни присъди в САЩ .Аз също одобрявам смъртното наказание когато става дума за предумишлено убийство .. за деца , полицаи .. изобщо има случаи в които трябва да се налага .. В САЩ обаче присъдата се изпълнява след повече от 10 години престой в нейния случай най вероятно в затвора Polunsky Unit ...

Не могат да оправят собствените си маниакални терористи, з са тръгнали да оправят/скапват света!..

май не обичаш да четеш преди да пишеш, а? Или не ти плащат за да четеш ?

КРАЙНО ВРЕМЕ Е И У НАС ДА СЕ ВЪВЕДЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДЕ

Колко от вас, които искат смъртното наказание могат да върнат някой, ако е екзекутиран по погрешка?? Или смятате, че неподкупената българска правосъдна система няма да го ползва срещу заплащане за разправа с неудобните? Не сме дорасли да имаме смъртна присъда. Като общество. А иначе масово сте против евтаназията... ;) Стига с тоя Сталински подход, по-добре сто невинни да пострадат, отколкото един виновен да се измъкне. п.п. И да, заслужава си го и според мен, а това, че е черна и обратна, няма никакво значение.

Не мога да противореча на твоите изводи,но моите съображения против смъртното наказание-са всъщност две,и важат за целия свят!! 1)Съдебна грешка!!Ако човекът е вече екзекутиран-как ще се поправи тази грешка?? 2)Защо да сме толкова милостиви към такива като нея,и да ги избавяме бързо от мъките??Няма ли уранови мини или техен аналог?? П.П. Познавам много известен и честен Съдия(и не само такъв)в България!! Разказвал ми е,как навремето бил убеден от доказателствата,че един обвиняем е най големият изрод на земята!Осъдил го на смърт,без да му мигне окото....... Сега,всяка Събота пали свещ,в знак на благодарност към Господ,за това,че човекът не бил още екзекутиран,когато се доказа,че е невинен.....

А аз познавам Фродо и Боб Марли пият си ракията в барчето пред блока...

Обикновено присъдите в САЩ се изпълняват след повече от 10 - 15 години след издаването..а не веднага .. това се прави ако през тези 10 - 15 години се появят нови доказателства че е станала грешка .. за да може да се стопира изпълнението и да бъде пуснат.. разбира се че винаги съществува и вероятността за грешка.. но отлагането с по 10 - 15 години изпълнението мисля че е един добър подход за намаляване на вероятността да бъде екзекутиран невинен човек

АЗ ИСКАМ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА,дори и да има екзекутиран погрешка!Една грешка е ЕДНА грешка,но сега всеки ден разни психо и патладжанени убиват по няколко човека БЕЗ ДА СА СБЪРКАЛИ!Кое е за предпочитане:1 грешка всяка година или 10 умишлени убийства всеки ден?Много псохолози се навъдихте,не сме били дорасли за такова наказание!А ти толкова ли се възвиси,да демократизираш убийствата?И ако някой патладжан направи това с някой от семейството ти,дали ще си пак такъв демократ?Айде събери си поддръжниците в някой ваш форум и там си обяснявайте колко сте"възвисени"и пораснали!

би ми харесало изроди като теб да бъдат ликвидирани,защо изобщо хабите и замърсявате въздуха на планетата

dionisiosd@yahoo.com

Има още един като теб-малко по-нагоре....... Отговорих му!! Отговорът,важи и за теб!!!

Пред вида та този питекантропус, почти съм склонен да приема брикета Обонго за хомосапиенс!

Разходи се след 19:00 часа,в подлеза пред Софийския Университет... Обърни внимание,на индивидите,които седят там и се напиват(а също така обърни внимание,на техните разговори,мнения,и начин на държание)!!! Бъди сигурен,че твоето мнение,ще стане много по-"меко".... Такива,ги има във всички общества и държави!!

В Америка законите защитават живота и правата на жертвите и дори на потенциалните жертви, докато у нас и в Европа загрижеността за вината и правата е с предимство спрямо престъпниците.

Такива трябва да живеят в зоологическа градина докато не докажат, че са станали хора и едва после да се допускат в обществото на хуманоидите и да получават граждански права.

Един извънреден парад на извратените е трябвало да се организира, за да се предотврати екзекуцията. Въпрос на време е от гей-организациите да представят научни изследвания, че убийството на деца е нормална човешка потребност при някои индивиди и наказание в този случай е дискриминация!

Фенове на"демокрацията",защо вземате от най-демократичната държава само някои неща?Това е,от което се нуждае държавата ни сега в разцвета на престъпност,или сега сте хуманни,по-католици от папата?

смъртната присъда на един опасен престъпник е наи бързото решение за казуса.ако смъртната присъда не е приета и е заменена с доживотен затвор ще има да гледаш даден престъпник цял живот в очакване да умре сам .но ражодите по него са повече а фаида от него никаква .та кое наи уместноto да се отървем от него въднеж за винаги или да гледаме звяра цял живот.

Каква жена е това нещо то не прилича на човек а на маймун. И интелекта му е на същото ниво.

Там където върлува религията започват страшните извращения. Другарите да не подскачат от радост,защото комунизмът си е вид религия.Черни и латиноси първи са по църквите и първи по лудостта. Проектът Израел е в пълна сила

демокрацията е вид религия,е знаеш! Мастит английски политик е казал, че демокрацията е метод да вземеш всичко от масите, като същевременно ги убеждаваш, че е за тяхно добро и те ти вярват като хипнотизирани!

Много се бърка демокрация и свобода. Както и свобода и свободия. Народът - демокрация е равно на тълпа и се чува не справедливия а по- силно викащия. Свободията - всички говорят никой не е чут. Свободата е зависима от много предпоставки. Почва се дори от това имаш ли усет какво е да си свободен.Религийте не дават възможност да подлагаш на съмнение. А това е първата свобода. Най- модерна от религизоните държави е Израел. Даже тя е единствента. При тях религия и история ( древна/антична) е едно и също. Засега са добре. Крепят се в основата си на това, че останлите религии са тръгнали от тяхната. Това е експлоатация на човешката слабост - да се пресъздава, а не да се създава. Ню Йорк е ужас. Толкова посредственост, празни хора и нищоправене , но с усилия и увереност в модела си на живот другаде няма. За съжаление именно там има и най- много евреи. И не се знае в каква посока е тази връзка. Разпад и еврейство. Кое какво докарва?

е,не са я "кастрирали" , направо екзекутирали.но все пак са я чакали до 38годишната й възраст да върши поквара и садизъм!без резултат към добро и с причинена детска смърт!скриво седи,право съди,дире!

Дотам ще стигне светът - да не стига отровата за всички !

Браво! Точно така се прави с такива чудовища! Крайно време е и в БГ да върнем смъртното наказание!

че и УСА имат бърза съдебна система!Десет години след престъплението и най-накрая възмездие! Десет години това животно е било хранено и поено от всички други, които не са като него! Не виждам смисъла в тази работа, но сигурно не съм само аз!

Всъщност 10 години е чакала смъртта си. Всеки божи ден. Смъртниците там са в отделно крило. Денонощно са затворени в килия. Аз мисля, че това е справидливо наказание. 10 години сам в килия да трепериш всеки ден дали ще те помилват или не.

А защо тук няма смъртно наказание при толкова много жестоки престъпления? .бах човешките права.

Ейй дир-а - сменям ви. Осрахте се с трагични новини.

Пледирам да върнат смъртното наказание и у нас, в България! Може и мен да килнат по този параграф, ако го върнат, но поне ще има някаква човешка справедливост. Не може и не бива да утрепеш някого или няколко и след две години да те пуснат за "добро поведение"!

Завиждам им на Правосъдието.Не,че е идеалното,но е в пъти по-ефективно,от тукашното.

Не завиждай за правосъдие, което може да те осъди на 800 години затвор или на СМЪРТ въз основа САМО НА КОСВЕНИ доказателства!!!!!!

и ти ли ревеш за циганите, ''батка'' ?!?

През април щатът Оклахома спря екзекуцията на осъден на смърт затворник заради проблеми със смъртоносната инжекция, но той почина по-късно, очевидно от инфаркт. .. -- Да, "очевидно" от инфаркт..

До Дир: Не е лошо да се въздържате от публикуване на такива негативни новини. За тази сутрин са две - онази майка, застреляната в каруцата и тази. Доказано е, че много престъпления са тип copy/paste на вече извършени подобни, заради широкото им отразяване в медиите. Типичен пример за такова подражание е масовата стрелба в училищата в САЩ. Живите факли у нас, които се поливат с бензин и си драсват клечката следват вече установената "нова мода", станала известна единствено чрез медиите. Дотук имаме вече около десетина такива жертви, благодарение на родната "журналистика".

Ти си голяма работа, бе 612! Колкото 612 по-малки! Хайде да вземем да осъдим журналистиката "до живот",а? Но пък ще се наруши едно друго човешко право (ти нали си по човешките права)? Правото на информираност! А че психопатите щяли да копират престъпленията, какво толкова, ти сам/а го каза:затварят ги в психиатрията и въпроса е решен!До пускането им отново!

LeGrandTulup

Както виждаш от тази новина - смъртното наказание, даже където го има никого не е спряло. Психопата пък още повече нищо няма да го спре, а подобни новини само му дават свежи идеи.

Две циганета по-малко! Каква хубава новина!!!

ами да-бонголенд,както и британското островче и франция,се превърнаха в африкански гета.....резултатите са повече от ясни.

Цялата американска държавна машина е за ЕКЗЕКУЦИЯ!!! Защото всичките им методи за екзекуция на хора през 21 век са абсолютно ВАРВАРСКИ!!! Правени са изследвания, даже има и филм, колко отвратително МЪЧИТЕЛНИ са методите на УСА в тази насока, но на Гавърмънта им дреме.............................

е това което тази жена е направила, а това се нарича справедливо правосъдие ............ и в БГ има много хора за смъртна присъда които тежат и са хрантутени от данъкоплатците !

Разбира се, че нейното престъпление е отвратително, но наказанието, което едно общество дава на престъпниците си е символ за това, как гледа на себе си. Око за око, зъб за зъб е явно максимата с тези екзекуции. Това е максима от Стария Завет, Исус обаче учи християните да се научат да прощават. Наказанието е едно нещо, убийството друго.

Братята мюсюлмани нямаше да хабят скъпи лекарства за това чудовище ,просто щяха да я утрепат с камъни.