Метеоролози предупреждават за риск от наводнения в сряда

Валежите в страната продължават. Обявен е жълт код в 10 области за интензивни валежи. От МОСВ предупреждават, че има възможност за нови наводнения.

Обратно в новината

Коментари - Метеоролози предупреждават за риск от наводнения в сряда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези малоумници къде го видяха този жълт код за опасни валежи в Бургас? Днес в Бургас съвсем малко преруся и то така валя че даже не можа да намокри асфалта. Преди няколко дена го даваха зелен код за Бургас а то ни удави най много дъжд се беше изсипало в Бургас. Днес дават жълт код за Бургас и при нас не само че не вали ами даже и пече слънце в момента. В последно време тези метеоролози нищо не познават чудно ми е за какво взимат заплати? Аз ако на работа не се справям с мойта работа дълго време няма да ме търпят а тез не ги знам за кой пореден път не познават времето при всичката тази технология която имат. Те преди повече познаваха времето в последно време нищо не познават. Аз пак се питам на кво основание си взимат заплатите ами да взема и аз да стана метеоролог пък и да не познавам времето няма да се отличавам от сегашните метеоролози важно е да взимам заплата дори и да не ми е вярна прогнозата нали парите си вървят. Аман вече от пишман метеоролози!!!

А дали Господ не ни наказва за нещо?

Не Господ, глупостта ни наказва!!

Защо ни предупреждават, на покривите ли да се преместим да живеем? Да предупредят тези, които поддържат язовирите да освободят място за водите от есенно-зимния период. Интересно последните години колко водоема са зарибени и колко ВЕЦ-а са направени. Май там е заровено кучето.

Когато не ни предупреждаваха за лошо време - ревяхте всичките тука. Като ни предупреждават - пак лошо... последно?

Като се позамислих, доматите в градината ги поливам с 30 литра на квадр. метър през 3-4 дена и не правя наводнение, а издържат 4-5 дена.Какво ме предупреждават за валежи 20-30 л/м2.

само мрънкате... държ авата,управляващите...тоя,оня... направете каквото зависи от вас а другото го оставете.всеки ако прави така,всичко ще е както трябва.

Държава няма! Това е част от това, което трябва да се направи...... Разбирай го както искаш.......

Природата ще ни върне тъпкано безотговорното отношение към нея!

Робите заслужават робската си съдба и нямат право да се оплакват... Всеки който не се бори за интересите си и чака наготово заслужава мъките си...... Ей хора никой няма да дойде да ви помогне, ако не си помогнете сами....... няма кой...... И да има защо да се хаби за роби... Само свободните хора са важни и нужни... Робите да мрат....

В тая "държава" управляващите статистици ли са? И само да лапат ли са? Отговорът е ясен. Бе, как преди 25 години нямаше такива бедствия и наводнения и тогава валяха силни дъждове?!

една държава, пълна с идиоти - за кво ли живеят

"МОСВ предупреждават, че има възможност за нови наводнения." Това ли им е работата? Предупрежденията ги чухме от метеоролозите. Тези търтеи от МОСВ да се хващат на работа и направят всичко необходимо, за да се предотвратят наводненията.

"... шаля ля ли нека да вали от дъждеца ах, нас не ни е страх..." Лошото е, че всички язовири са в ръцете на дпс и техни хора и наводненията хич не са случайни.....

Само в България се оплакват от язовирите. Ти да не си язовеца?

Ми само тука ги държат от дпс, затова..... Язовец ли?!

Да вали, бал съм го.....

Господине, как не Ви е срам! Това ли Ви е гражданската позиция!?

Ако се възмущавате така на всеки и всичко, ще вземете да се съпикясате на края. Я си поставете всичко на онази работа! Тра-ла-ла-ла-ли, нека да вали.....

Това са божи дела, каква "гражданска позиция"? Едно време са правили водосвет. А сега какво се прави - водопроклет???

В МОСВ наистина работят идиоти! Днес в София-град НЯМА да вали! Може да пръсне, за дезиндекция, но обилно?! Къде го видяхте това?

Годишната застраховка на 150 квадрата апартамент в голям областен град ми струва 130 лева. - толкова , колкото всеки втори българин дава месечно за цигари.

На мен току що ми поискаха 75лв за застраховка само от земетресение и пожар на празна гарсониера. Застрахователна сума 30 000лв. Голямо разминаване с твоя случай. Не етайна, че застрахователните дружества са пирамиди.

За земетресение са високи сумите! Има готови пакети за всичко останало за апартаменти ,приблизително между 40 и 50 лева, които покриват щети при наводнение, пожар и към трети лица не бог знае с какви големи суми, ама без нищо , по-зле! Проверете различните дружества!

На Господ му дойде до гуша, от невъзприемчивостта на нашите болшевици-"мълчаливото мнозинство". При "наливането" на акъл в кухите ни лейки се разбра, че няма ефект и Небето го продъниха. Потоп, след потоп. На 23 септември пък ще рецитираме "Септември" от Гео Милев, за да ни дойде акълът в наводнените ни лейки-ПРЕДИЗБОРНО. "Вярваме! Знаем! Желаеме го! С нами бог! /лозунг на фикуса/ 4 Септември! Септември! О месец на кръв! на подем и погром! /потопи/ Мъглиж беше пръв Стара и Нова Загора Чирпан Лом Фердинанд /Мизия/ Берковица ..."

най-ми е кеф , че тая година поради малкото дни с слънце и фото-централите на крадливите комунистически отрочета не работят

най-ми е кеф че тая година нямаше много слънце и фото централите на крадливите комунистически отрочета не работят

Айде, вървете и си застраховайте къщите, дорде не е заваляло! После пак ще ревете ЕС само 6%, ЕС това, ЕС онова...

След 24 г. демокрация и пазарна икономика и пет минути да вали някое българско селище се залива от некъдърно управляван илки изоставен язовир. Да видим кога някое особено демократично правителство ще докара заливане на София от избушена стена на язовир Искър. Дали Боце, дали деформаторите, а може и самостоятелно ДПС правителство или ромско такова !

Най-много сиуксите от Казичане да залее. Голям праз !

МОСВ е на дпс. Там даже и на Български не се говори.... Прави си сметката защо ги изпускат така язовирите.....

лустрация гадове. лустрация!! лустрация!!! Веднагаааааааааа. Наводнябат българите, управляват ни 25г. криминални псевдо демократиии. Левски живее още в нас. лустрация!!!

накаде да насочим хаарп-а снипер? ти много ме обичаш,знам те,кази? твои обама форевер. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако може най сетне гара курило да удави, не цялото само улица нов живот дето е току до искъра... че там живее една алчна и лакома пенсионирана данъчна дето не случайно й викат веселата вдовица...

На Война С Русия! Тя ни изостави и не ни дондурка вече 25 години . Не се грижи за инфраструктурата ни Това не може да продьлжава. Да я осъдим и да си плати......

таман да поизкъпе смрадливите софийски селяндури и монтанските червени лумпени!

от мокър дъж не се боим и стискаме здраво Властта

Pesh0

няма проблеми , язовирите приливат по план , през преливника.

Ама какво пишете изобщо? На кого му дреме според вас? Я се осъзнайте! Избори идват, трябва електорат. А най-голямата и основна електорална единица е София, там най-много и се гласува, останалите може и под вода.

Pesh0

на кого му прябва електорат ? Колкото по малко , по малко пари ще харчим за купуване на гласове. Няма човек , няма проблем.

Познай кой град нощес ще е под вода!

Сега му е времето да се събира и складира вода. Понеже изродите няма да спрат да секат и един ден ще се влачим по земята за вода, трябва да предвиждаме за такива случаи още по- големи водоеми, които да я събират и пазят.