В Киев Байдън обеща американска подкрепа за Украйна

Киев обвини Москва, че нейни терористични спецчасти са в Източна Украйна. САЩ пък предупредиха Русия, че я очакват по-голяма изолация и нови санкции.

Обратно в новината

Коментари - В Киев Байдън обеща американска подкрепа за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аМЕРИКАЦИТЕ УДРЯТ НА КАМЪК - ЦИТИРАМ :Военнослужещи от украинската армия, които в хода на всеобщата мобилизация са избратени да въвеждат ред в източните региони на страната от няколко дни са без продоволствие и молят за помощ местните жители, предава НТВ. "Няма какво да ядем, няма къде да спим", оплакват се запасняците. В друг репортаж, записан тайно на мобилен телефон на мобилизиран запасняк, се вижда как воиници и офицери не изпълняват заповедите на командирите си и избухва скандал със стрелба

Kalin

Ама как хубаво роболепно се здрависва тая марионетка с шефа си;-)Хубав кадър казва много повече от хиляди думи.

Русия налива 5 млрд. $ за демократизиране на Мексико по неин образец. В столицата Мексико сити проруски демонстранти издигат барикади и искат сваляне на корумпираната власт в Мексико. Демонстрантите се въоръжават. В Мексико пристигат като доброволци руски главорези от кампаниите на руските спецчасти срещу Чечня, Армения и др. Те избиват стотина невинни граждани, прогонват законно избрания мексикански президент в САЩ. Провъзгласяват за временен президент агент на КГБ, който назначава на ръководни постове други агенти на КГБ. Руски висши военни, парламентаристи и министри, вицепрезидент посещават Мексико сити с цел подкрепа на демократизиращото се мексиканско общество. Руски военни кораби обикалят в международни води границите на САЩ и особено щата Флорида и патрулират, за да защитят мексиканската демокрация. Руският президент Путин поставя ултиматум на Обама да предаде избягалия мексикански президент и да оттегли въоръжените сили на САЩ, базирани на американска територия на 30 -40 км. до границата с Мексико. Русия заплашва американския агресор с международна изолация, като Беларус няма да изнася ягоди за САЩ, а Казахстан пясък за строителство. Въвеждат забрана на екипа на Обама да ги посещава, както и на шефовете на Кока кола, Макдоналдс и Кентъки фрайд чикън! Русия заплашва САЩ, че ако не спрат да подкрепят милионите сепаратистки граждани на Мексико, ще забрани вносът на "Лади" и руски черен хайвер в САЩ. Новото марионетно правителство на Мексико изпраща тежко въоръжени армейски части срещу мирните жители на граничните със САЩ райони, които искат да не се прекъсват вековните връзки със САЩ, където част от тях работят, други изнасят продукцията си, трети имат роднини. Част от армията преминава на страната на мексиканските сепаратисти. въпреки това марионетното правителство заплашва американския агресор да не се меси в делата на Русия и хвърля армията срещу сепаратисткото население в северната част на Мексико.

Да пази бог всеки от Американска подкрепа!

От снимката се вижда, че инструкциите са дадени и приети.

А така Турченце,наведи се още малко пред господаря...Ма...... ви и продажници,по-долни сте и от нашите костовци! Ама не знаете,че дните ви СА ПРЕБРОЕНИ....

Трябва да си пълен идиот, за да смяташ, че някой от другата страна за Земята (и то многогодишен враг) ще ти помогне и то след като е направил фашистки преврат в страната ти.

Още повече щом този някой е утвърден рецидивист в разрухата на държавите по цял свят.

Да споделят, какво им каза за газта. Да не мълчат срамежливо. :)

е, как не-наглост,чакат война,но руснаците ще ги запукат някой ден....

Сумата от 5 милярда е направо смешна на фона ,че Русия опрости само на Северна Корея 10 милярда долара

ЕС няма да даде една стотинка за нужди не носещи полза на тези които ги дават

Позата на ПОПА е като замръзнал праз (лавата ръка е скована --- страх неувереност ИЛИ И НА ДВАМАТА ЩЕ ИМ БИЯТ ДУСПАТА

Най-напред Турчинов и Яйценюк трябва да освободят правителствените сгради, които завзеха незаконно.След това е югоизтока.

Защо се пъхат навсякъде, вместо да узаптят своите банкери, предизвикали световната икономическа криза.

Само ГОЛИ обещания!! САЩ са за смях напоследък!!Хамериканците в момента могат САМО да говорят!!Намесвайки се във вътрешните въпроси на дадена страна ТЕ плащат на сепаратисти /като тези в Киев/и създават конфликти!! После ПРОБУТВАТ оръжия ен-та ръка на глупаците/включително и Б-я/ и така завъртат военно промишления си комплекс!! Но напоследък Русия почти ги измества на оръжейния пазар предлагайки въоръжение БЕЗ аналог !! И т.н. ...

Ти дума "сепаратист" знаеш, какво значи? В Киев може да са всякакви, на не са сепаратисти. Точно обратно. Чети, ако умееш, за да поне малко да знаеш.

Турчинов и Яценюк са фашистки окупатори и превратаджии, предатели на собствената си страна. Друго си е като знаеш точните думи. :)

Да не дойде тук Виктория Нуланд да храни с бисквите нашите протестиращи. Да ги раздава от голяма торба.

Споко, нЕма да стане - американците са царе май само на обещанията...

Е и нас миналото лято разните НПО та и сините пишман демократи се опитаха да ни насъскват, но ние вече знаем че няма за кого да се бием, усетихме западните ценности, видяхме що е цивилизационен избор. То на западняците им вярват вече тези, които са на хранилка при тях.

Ами, вярват...просто цицат от тях, и ако секне гювечът - ще сменят и "вярата"...

Така значи, Руските спец части са терористи, а 200-те американски наемници от "черна вода" които са изпратени да потушават протестиращите са освободители.

но двадесет вече копат картофи OK

САЩ изпитва някаква патологична ненавист към Русия. Не мога да разбера защо. Байден каза: 'Ще кажете на Русия - държте при себе си вашия газ." Не идиот ли е той? Вярвам, че в България никой няма да се хване на тази въдица - да диверсивицира газови доставки (а как) само и само да бъде похвален.

Защото не могат без ВРАГ.Помисли кога,в своята кратка история са били БЕЗ враг?

А може би наистина Русия им е враг. Прекалено много нацисти и сатанисти има в САЩ.

Повече от половината руснаци са на мнение, че основателят на СССР Владимир Ленин е изиграл положителна роля в националната история, което е с 11 процентни пункта повече, отколкото през 2006 г., когато те са били 40 на сто. Какво може да се очаква от такива хора???

......ОСЪЗНАВАНЕ.Но това е чуждо за теб.

Тези смешници не могат с една Северна Корея да се оправят, тръгнали на Мечката ноктета да показват. Тъй и ще си мяукат пред изпразнената паница.

А прави ли ви впечатление, че напоследък ЕвроГейският съюз нещо много подозрително си кротува, само краварите лаят?

Те не само кротуват, вече пищят по телевизията, че ако санкциите продължават по този начин до няколко месеца ще започне световна криза. Всички поръчки са им отказани и намалени в пъти, загубите са огромни. Няма да издържат на тази тенденция. На САЩ не им пука, те ще го усетят чак след година и половина, когато разберат, че не са използвана валута.

да благодарим на нашите путинисти, че се бутат по форумите да ни забавляват и разсмиват докато чакат амрика да се разпадне като ссср и русия :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Човек има чувство че сме водеща държава от евразийския съюз.

Какво прави Байдън на Байдана?

Байдън, Байгън - все тая!

Байдън рече и отсече: САЩ са ГОТОВИ (което не = дадени) с $15млрд за борба с корупцията!!! Защо ли ми звучи познато? Тоя филм сме го гледали, гледали до втръсване и няма отърване от него, също като БТВ-ито - Умирай трудно 1,2,3,4 и пак отначало.

Много любопитен похват за борба с корупцията - дават се колкото се може повече средства, надявайки се корупционерите да се преситят и отвратят от парите и така корупцията да изчезне :))) А може и да почнат да връщат взетото ;)

big_uncle@dir.bg

Да, интересен похват, ако е така. За съжаление неработещ, и причината не е в желанието или възможностите. Просто човешкото око е ненаситно - като в хубавата българска народна приказка за костицата от човешко око...

Нека попитам Турчинов: "Демократе" защо не вдигнете барикадите и изчистите майдана след като властта е в ръцете ви респ. силовите държавни структури, от кой се страхувате или майдана в този си апокалиптичен вид е символ на същността ви ?

"...експлоатацията на украински залежи на природен газ и добив на "неконвенционални" газови ресурси, ..." Летмигес... шистов газ, даден на концесия на американски компании?

И какво му е лошото на шистовия газ? Ще видиш, че и руснаците ще почнат да го добиват скоро.

Стършел

Руснаците имат малко повече територия от нас, ако не съм пропуснал нашето последно разрастване ;) Или не е така?!

Ти нормален ли си? Имаш ли представа с какви отрови се добива шистовия газ и как тези отрови отиват в подпочвените води, а после няма пиене.

"За какво ни е да нагнетяваме обстановката и да създаваме неуправляем или управляем хаос в Украйна? Заставам твърдо против това, Украйна трябва да бъде единна и неделима, нейният народ го заслужава", обобщи Лукашенко. "Познавам Турчинов отдавна, още откакто идва при нас при управлението на Юшченко. Винаги е предизвиквал у мен положителни емоции. Той е порядъчен, честен, религиозен човек. Написал е много книги, защитил е докторат. Истина е, че е голям националист. Той е нормален човек обаче, това, че е патриот, не е непременно лошо", каза белоруският президент.

Лукашенко е много прав. Кажете ми какво означава да сложиш минус на казаното по-горе???

абе трябва да е неделима, но когато едната част почне да иска да коли и беси другата, и когато основен (вече два пъти) метод за управление е площадно-метежният, когато вече месеци наред стои едно неясно от кого и под чии дула избрано правителство, а избори няма... ... спира да е прав.

А Саакашвили какво е казал?

.Такова изказване няма ! Западните мошенници са били винаги мошенници !

За твое съжаление, има - потърси в нета. А Лукашенко знаеш, че не е симпатизант на САЩ И ЕС.

Лукашенко е последния останал диктатор в Европа , който вече 20 години безчинства над народа си!

Това не му пречи да казва истината за Украйна. Даже е учудващо смел. Може да иска да си дигне цената пред Кремъл.

ПО ФАМИЛНОТО ИМЕ ЩЕ ГО ПОЗНАЕТЕ!КАЖЕТЕ МУ,ЧЕ СЪС ТЕРОР НИЩИ НЯМА ПОСТИГНЕ!

Шут в задника на Байдън и превратаджиите в Киев, и пълна подкрепа на Русия, иначе ще има още много държави като Ирак, Сирия, Либия и Сърбия.

и малките деца знаят, че всички беди за българия, и много други страни, са дошли и идват от русия. всички бягат в америка и западна европа. никои не бяга в русия. защо?

кон с капаци

Има и по-зле : вие, комунягите - русофили сте слепци !

те лесно избягаха от Бг, ама от щатите ще им е трудно да избягат, че са вързали с кредити и децата им

worldometers,info e сайта. Показва, че миналата година най-много емигранти - 5 милиона са се заселили в САЩ. На второ място е Русия с 1.1 милиона.

три пъти дали наистина печатницата на долари отпуска 50 МИЛИОНА щд. На близо 50 милионна Украйна - 50 млн долара - ами това си е жива подигравка. То се пада 1 долар на украинец. Ей, мошеници от САЩ и ЕС, защо вече трети месец лъжете Украйна, че ще и дадете МИЛИАРДИ долари. Ония от майдана, дето ги въоръжихте, не си мислете че ще ви простят за лъжите!

" Сталин е гигант, а всички западни ръководители са пигмеи"-Бернард Шоу Така е и сега, ако заместим Сталин с Путин ! Хунтата в Киев на 100% ще се запознае със забележителностите на Магадан.

След 10-15 години картината в САЩ ще бъде такава, море от негроси и латинометиси и тук там анклави от европеидни. Да не стане така, че белите да се изнесат в Аляска и да се молят за присъединяване към Руската федерация както стана в Крим.

То не е ясно дали ще им е по-добре в ислямска русия.

Ислямска ти е задната дупка.

ТОЗИ ТУРЧИНОВ С МАЛКАТА ПЛЕШИВА ГЛАВИЦА СКОРО ШЕ СЕ ЛЮЛЕЕ НА ВЯТЪРА! ...

А знаете ли кое е " мон"-върхът, демек върхът на пирамидата. Е онова ОКО дето гледа от доларовата банкнота и вика "Нов световен ред" демек богоизбраната нация. Та това са "монарсите".

А емблемата на мерцедес е сатанинския кръст на нерон.

Изолирайте и българия и не стъпвайте вече тук.

Тия са обещали да осерат енергийно Покрайната!! И ще го направят - за нула време!!

Представете си къде щяхме да сме днес яко бяхме казали "Задръще си планът Ран, не ни спирайте атомните блокове, не налагайте ембарго на Сърбия..."!

Знае се - подобие на Молдова , Украйна или Грузия.

НЯМА РУСКИ СПЕЦИАЛНИ ЧАСТИ, А ПО СНИМКИТЕ ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ЧЕ В ПРО-РУСКИТЕ ЧАСТИ ИМА ДОНСКИ И ПРОЧИЕ КАЗАЦИ .... ВЯРНО Е СЪЩО ЧЕ КАЗАЦИТЕ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ СА ПОТОМСТВЕНИ ВОЕНИИ - ПО 3-5 ПОКОЛЕНИЯ ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ АРМИЯТА ...... ...... МНОГО ХИТРО БЕШЕ ОТ СТРАНА НА ПУТИН ЧЕ ДАДЕ ПАТРИОТИЧНИ ПЪЛНОМОЩИЯ НА КАЗАЦИТЕ :))) .... А НЕПОСЛУШКОВЦИТЕ ОСВЕН ДУМАТА "КАЗАКИ " ЩЕ НАУЧАТ И ДУМАТА "КАЗАЧОК" - ПО ЖЕЛАНИЕ С ВАЗЕЛИН ИЛ БЕЗ ВАЗЕЛИН

Ало, мошеник от посирано 20. Украинците са КАЗАЦИ.

Мдааа, наричали са ги още руси или русини и са населявали държавата Рус!

Ivan Nenov

20 ХАМЕРИ КОПАТ КАРТОФИ !!!! А БИЛЕ ПРОФЕСИОНАЛИ ИВООРЪЖЕНИ ДО ЗЪБ!?И КОПАТ КАРТОФИ КАК Е ПУТ --КИ СИГАНИ

ПРАВ СИ - В ЗАПОРОЖИЕ В УКРАЙНА ИМА ЗАПОРОЖКИ КАЗАЦИ . И ТОЧНО ТУК Е НОМЕРА ЗАПОРОЖКИТЕ КАЗАЦИ И РУСКИТЕ КАЗАЦИ НЯМА НАЧИН ДА СЕ СТРЕЛЯТ ЕДИН ДРУГ :)))) НАЙ-МНОГО ДА СИ НАПРАВЯТ КАЗАШКО "ВЕЧЕ" )НАРОДНО СЪБРАНИЕ) С НАПИВАНЕ И ДА ИЗБЕРАТ НОВИ АТАМАНИ В КИЕВ :))))

абе,ква русся бе,кви усгаъ.шерпите нема да са катерят тая година,краи тва беше,никои нема да покори вурхут вече. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

те лидерите на терора не бяха ли тия ..става въпрос з а ония дето осраха опикаха и опушиха свещения център на киев а сега г и ползват за насъскване на цели континенти срещу русия и украйнския народ

Байдън-еманация на лицемерието.Щял да помага на Украйна.Признаха че от 91 г. работят за ликвидирането на Украйна /СиЕнЕн-Фък Нуланд/. Сега от 5 млрд кредити/банкови гаранции/ционистът ще вземе 15млрд.от Украйна.

Кой разби икономиката, армията, полицията, държавността на Украйна? Путлер и неговият сатрап Янукович Цената на "БРАТСКАТА" любов на Русия!

Освен да те наградя с званието "Ударен инструмент", нищо друго не мога да ти кажа! Ти как си го представяш, до вчера си викал на Беркут - "УБИЙЦИ", а днес им викаш" Ела да ми служите, ще плащам". Нито един не се е върнал в Киев от беркут, нито един, всички отидоха в Крим.

Бай Ставри

Ами че Беркут СА УБИЙЦИ. Те вършиха ужасни престъпления, връзваха голи на -20 хора в гората да умрат от ужасна смърт, стреляха в невъоръжени хора, застреляха над 120 и раниха близо 1,000, отвличаха и пребиваха. БЕРКУТ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ

САЩ са материално и морално фалирала държава. Тъпите им политици и бизнесмени трябва да проумеят, че колкото повече се приближават до Русия, толкова по-мощни шутове ще ядат.

много точно казано

Байдън - Майдън, вече руснаците прехвърлиха Украйна на хранилка на Запада а той се чуди как да се отърве.

"САЩ са подготвили пакет от техническа помощ, главно техническо ноу-хау за подобряване на енергийната ефективност" Старата поговорка на нов глас - Пари ми дай, акъл си имам.

Да живее демокрацията! И ко прай хамериканеца тамТова не е ли признаване на държавен преврат! Явно , не! Зависи от гледната точка. И въртим го, сучим го във форума и на края пак се стига до положението в България и се почват оправданията по въпроса: Защо 25г "Демократична ЕС-България , дълбае ли дълбае и как играе донор на "живо месо" за ЕС и коя е причината? и хоп стандартния отговр - Виновен е Путин и "нескъсаната пъпна връффф с Русия. А февруарските заради Путин ли бяха, а дето затворихме 1,2,3,4 блок, пак заради него ли, а заводите дето ги затрихме, пак той ли е виновен? Човека си мисли за държавата и лека-полека ще си я оправи. Нашите емигранти2.5 милиона , никога няма да се върнат и още ще продължават да емигрират? И за туй пак е виновен Путин!!!!!!! Все пак, добре е че има Интернет, та ще видим как ще се развият събитията!!!!

Имам приятел от Ростов на Дон. Всяка година идва със семейството си на почивка у нас и после ми гостуват за ден-два. Аз не мога и до морето да отида, въпреки,че съм инженер получавам пенсия и все още работя. Той е обикновен шлосер в завод, а жена му - библиотекарка. Като го питам, защо идва при нас на почивка, а не отива на тяхното Черноморие той ми отговаря, че Русия не е онази, която аз познавам- стандарта е вече много висок и почивката в България им излиза много по-евтино. Така, че онези, които смятат ,че руснаците живеят в мизерия жестоко се лъжат. Ние сме мизерниците.

Ако е шлосер във военен завод, а жена му библиотекарка във фсб, може и да го докарат до България, но невъзможността да ползва москалската база е свръхпоказателен.

ПРЕСТАВЩШ ЛИ СИ ? - ДЪЩЕРЯТА ДА ТЕ ПРАТИ НА ПОЧИВКА ВЪВ ФЛОРИДА :)))))

Ти вероятно в Слънчев бряг по времето на демокрацията не си идвал.

Българите сме толкова умни, толкова знаещи, затова България е толкова просперираща. Не СССР, а ние строяхме атомни електоцентрали в Москва и ги учихме как да смятат на компютри, вместо на сметала! А сега и Запада ще научим и как се прави бизнес, как се строят магистрали, но най-вече на политика ще ги научим - морална при това!

Доказан терорист вика: Дръжте терористите!!

На снимките и турчина и еврейския запъртък са заели "поза Г" пред един най-обикновен американски шарлатанин.

+++

Кой-кой?? Местан и СерГея??

"Вашингтон ще даде на Украйна нова помощ в размер на 50 милиона долара"!

Какво са 50 мил. долара за 50 000 000 -та Украйна с нейната разбита икономика! Това си е жива подигравка. Украйна върви по нашия път, но сценарият им, за съжаление, е много по-жесток! При нас поне не се бихме помежду си!

Е и нас миналото лято разните НПО та и сините пишман демократи се опитаха да ни насъскват, но ние вече знаем че няма за кого да се бием, усетихме западните ценности, видяхме що е цивилизационен избор. То на западняците им вярват вече тези, които са на хранилка при тях.