Бръснещ полет на израелски самолети стресна Пловдивско и Старозагорско

Множество сигнали за аварирал самолет "Еърбъс" в Старозагорско и Пловдивско подадоха граждани на телефон 112 по обед. Оказа се, че израелски самолети, които са на съвместно учение в България, са предизвикали паниката, прелитайки ниско над населени места.

Обратно в новината

Коментари - Бръснещ полет на израелски самолети стресна Пловдивско и Старозагорско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я да кажат с какви разтвори пръскаха населението и какви болести да очакват хората. Тези експерименти ги правиха и над София преди няколко месеца, но от доста високо. Явно са видели, че се разсейват разтворите и затова продължават с експериментите си.

Не можеш ли да го кажеш малко по-културно?Да не си някъв шев та ще казваш:Я да кажат... прозд народ сме ей... Аз до колкото разбирам това след самолета си има чисто физично обяснение...чети малади момко...образовай се,пък после издавй команди!

А манекените от бригадата в Пловдив няма ли да участват в това учение? Вечер да се прегръщат край лагерния огън и да си скандират евтиният девиз - Там където другите не могат!! - и после да си лягат по двойки с цел побратимяване!!

Е сета вече е ясно, че станахме цел на алкайда!

тъпунгер, ако не знаеш, аз не мога да ти помогна....ако си толкова недоук си отвори в ютюб, ще ти разкаж ат, как едно време са били десет процента как после похват да канят от кол и въ же "евреи" от цял свят...ми то аз съм виждала и черен евреин...сигурно преди две хиляди години по палестинските и сирииски земи е имало и от джамаикански евреи...

Волен Сидеров се е самоубил!

ами след руснаците и американците вероятно българските тиквени политици искат да ги оправят евреите

АБЕ ДА ЖИВЕЕ......................! ТО КРАЙНО ВРЕМЕ Е НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА СИ ВЗЕМЕМЕ ИЕРУСАЛИМ С ВИТЛЕЕМ! ЗАЩО - НЕ? МОЖЕ БИ НИЕ СМЕ БОГОИЗБРАНИЯТ НАРОД - А ПЪК ЕВРЕИТЕ ОЩЕ НЕМОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ????? ДАЛИ СМЕ АЗБУКАТА НА 350 МИЛИОНА ДА ЧЕТАТ, ДА ПИШАТ! ЕДНИ ОТ НАЙ-ГОЛЯМИТЕ ОТКРИВАТЕЛИ В СВЕТА В ЕЛЕКТРОНИКАТА И АРХИТЕКТУРАТА И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ - ТОВА СМЕ НИЕ - БЪЛГАРИТЕ! БЪЛГАРИНА Е ТОЗИ КОЙТО УВАЖАВА КАМЪКА, ЮДЕИТЕ СЪЩО СИ ТРЕСКАТ ГЛАВИТЕ В СТАРА КРЕПОСТ - СЪЗДАДЕНА ОТ ФАЛЕСТИНЯНИТЕ И Е В ФАЛЕСТИНЯНСКА ЗОНА - СТЕНАТА НА ПЛАЧА???????????????????АБЕ ЕВРЕЙСКА РАБОТА - ТРЯБВА ДОСТА ДА ВНИМАВАМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕВРЕИНА КОГАТО ИСКА НЕЩО - ВИНАГИ МНОГО ПОВЕЧЕ -! ТЕ ВИНАГИ ЛЪЖАТ И ПРЕОВЕЛИЧАВАТ КАКТО НА ТЯХ ИМ Е УГОДНО! САМО АРАБИТЕ ИМ ЗНАЯТ НОМЕРАТА !

Написал си доста популистки и измислени неща.Но ако си прав и казваш какви са техните номера и ,че само арабите знаят какви с...значи ти самият си миризлив арабин-признай си,че те разобличих!

ХЕЛО МЕН, АМА СЪМ СИ ЧИСТАК БУЛГАР! ЯВНО ЧЕ СИ ДОСТА НА ДВОЙКИ С ИСТОРИЯТА И ПОЛИТИКАТА!! АРАБИ И ЕВРЕИ - ТА ТЕ СА СИ БРАТЯ - БЕ ТЪПАК! ВИНАГИ ЩЕ СИ ПОМАГАТ И ВИНАГИ ЩЕ СЕ БИЯТ! ТАКА Е ТО - ЕДИН БАЩА И ДВЕ РАЗЛИЧНИ МАЙКИ! БОЖЕ ГОСПОДИ - КАКВИ ИДИОТИ ИМА ВЪВ ФОРУМА - НЕЗНАЕЩИ НИКАКВА ИСТОРИЯ И ПОЛИТИКА! МОЖЕ БИ СИ СВИКНАЛ САМО ВОЛЕН И РУСНАЦИТЕ ДА ТЕ Е----Т!САМО НЕЗНАМ КАКВО ИМАШ ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ И АРАБИТЕ!? ТОВА Е МНОГО ИНТЕРЕСНО! ЗАЩОТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ИНТЕЛИГЕНТЕН НАРОД - ВЪПРЕКИ ВСИЧКО! А МОЖЕ БИ И СРЕЩУ ЕВРЕИТЕ - АНТИСИМЕТИЗЪМ! А!?

Да Не Ви се И случва да попаднете на бизнес с араби И на съд пред израели !

Какво му е на съда в Израел??? Докато за арабите си прав...видяхме и техния съд-ллибииския. Арабите са ЗДРАВОНЕМИСЛЕЩИ,докато еврейте са здравомислещи.Разликата както между България и Канада...

Абе, боклук, какъв си ти, че да ти вярвам на простотиите? Ти за медия ли се мислиш, или за достоверен източник? Въобще нещо си дълбоко сбъркан тъпак. На такива боклуци като теб ли трябва да вярвам?

до "Оф". Освен всичко друго един български проф.от Варна взе ,че доказа, че в предпотопно време били живеели в Южна България около река Еврос(Марица) откъдето взели и името евреи. А после се преселили в Юдея. Та затова смятали тази земя за своя! През 2009 при посещението на израелския министър-председател у нас го били послещнали с "Добре дошъл у дома". Изглежда след като прогониха 2 млн. българи от страната смятат да я завземат постепенно

Този професор -говори ,тайни известни доста на хора като мен интересуващи се за истината в света-окултното-всички религии и истината скрита в тях.Та Данюб-племето Дан.Охридското езеро-пророка Зюл-ал-Карнайн в Корана.Това не са случайни истини.Знам ,че земята ни е харесана от евреите.Ще ти кажа защо.На света има два доказани портала-там където"Ангелите се качват и слизат от небето/Първия е Палестина-Джамията АЛ Акса или Храма Соломонов-там е стената на Плача.В Библията пише за това място.Пророк Мохамед ,когато го вдигат в Небесата го пренасят от Мека в Ерусалим .На това Място е построена АЛ АКСА Моск.За това тя е толкова важна в Исляма. Другия портал е в България-в Родопите.За това там има "помохамеданчини"българи.Този портал е търсил Хитлер в България.Нещата не са това,което изглеждат.

Професор занимаващ се с окултни науки у ма сте ми смешни беее-значи е някъв професор-вещер,създаден за да лъже-вещер-лъжец !

Няма-как да знам дали сте Пророк, Данаил. ...но дори И-Бегъл поглед върху Профила на населението-Ни Днес показва Кой-Кого/Кои Е Напъдил.

А едно време ги сваляхме безпрекословно тези чифути...Верно разграден двор.

Към Ванката-явно Моше под прикритие,или работещ за Моше.Евреите и Арабите са полубратя.Те са синовете на Абрахам ,но от Сара и Хаджар.Сара ,сама е дала Жаджар на Аврам.За това евреите ,казват евреин-чистокръвен -е този ,чиято майка е еврейка.Семитските народи си приличат и визуално и като манталитет и като храна и като вкус и разбиране към живота.Освен големия спор ,за " кой ще води бащина дружина"-защото ,Исмаел на Хаджар е с 13 години по-голям от Исак на Сара.Втория голям въпрос е религията.Чистокръвните и избраните-всички пророци са техни без Мохамед.Той пак е на Аврам ,но от коляното на Исмаел.Причината,да се говори против исляма е тази.Евреите ,не искат да признаят брат си Исмаел и правото да има пророци от него.Те казват ние синовете на Сара сме единствените наследници на Баща ни Авраам и на неговото право да ражда пророци и царе.Това е цялата истина и драма.Останалото са кьор фишеци и начини да наложат своето.Евреите смятат християните,будистите и всички други за нечисти.Но както се знае по-добре едно куче да лае за теб ,отколкото против теб.

Трябва да бъде потърсена съдебна отговорни и да бъдат уволнени всички глупаци от военното министерство, които са си позволи да превръщат България като военен полигон и да притесняват хората. Както и за присъствието на чужди военни без разрешението на Народното събрание. Тези празноглави военни не защитават интересите на България, а някакви чужди. Действията им вредят на България. Трябва да бъдат уволнени и изхвърлени от българската армия. Такива не са ни нужни. Парите от данъците ни трябва да се дадат на такива, които защитават българския интерес. Не на разни ду..давци.

Така и няма да си признаят с какво пръскаха хората, правейки си експерименти с тях.

Драги съфорумци, обърнете внимание как се развихри еврейската пропаганда във форума. Както винаги евреите действат винаги подло и в гръб. Не се легитимират като евреи. Или извършват стандартна измама и заблуда, представяйки се за българи. Все едно мнението им е изказано от българи. В момента искат да вкарат България във война. И както евреите процедират, да ни наблъскат да им вършим черната работа. Сами ще се убедите защо е крайно необходимо да се закрие българското консулство в израел и да се прекратят всякакви контакти с тази зловредна държава. Където и да са отишли евреите носят с тях само злини, войни и атентати. Трябва да ги изгоним навреме, докато не сме пострадали.

Това,че българия е имала учение с някой,означава,че този някой иска да ни вкара във война? Да ти пикая на съжденията. Значи като имаме учения с Русия или Турция...Франция...Германия-всички те искат да ни вкарат във война? Не отминаха ли детските ти наивни години??? Като не можеш да мислиш-не се опитвай!

Ами те ни вкараха в Афганистан,бре калъф!

Абе ти почна да се изживяваш като някакъв лидер на атака-кажи си името за да не гласуваме за теб на следващите избори! :):):) Ако в момента имаше все още комунизъм-ти щеше да си някакво долно мухлясало доносниче-плюващо по всичко което му носи парички в джобчето.

Благодарение на главочите от ГЕРБ вече си имаме и еврейски тайни и не чак толкова тайни служби в България. Тия грозни мутри са за позорния стълб!

Израел са сила-те държат целия свят за -доверието-ако ,знаете как в древността са се клели-хващали са този който се кълне за тестисите.Та ако правят проверка как при една бъдеща война с Иран и Сирия могат да презареждат самолети над България-нито Бойко,нито Станишев,нито който и да е може да ги спре.За тези които се опъват реално или нарочени че се опъват има Иракски,Либийски ,а сега и Сирийски сценарий.Така че не пръскайте плюнки по форумите,а мислете ,че правилото е разделяй и владей.

Хахаха. Каква сила са Израел, не ме разсмивай. Само си правят реклама по телевизии и вестници. Американците им вършат работата, а те се изкарват героите. Ливан ги би много лошо 2006г, когато се опитаха да анексират техни територии. Решиха да се правят на герои и сами да нападнат. Другите им храбри постъпки са дда извършват терористични актове и да ги приписват на други. Или да извършват въздушни удари по нощите, без да са обявили война. А по време на войните с арабите, зад гърба им с оръжие и пари са седели САЩ и Великобритания. Но Слават евреите си приписаха само на себе си. За да си изградят медичен митологичен образ на непобедимите. Ако действат сами, арабите ще ги изметат в Средиземно море за кратко време.

Преди френски командоси из българските ниви, сега израелски самолети прелитат над дърветата, американска база се мъдри насред България.... Чия държава е това? Нашата ли е ?

гореща оферта, само днес и само сега, тези въздушни бабаити да отлетят към Капитолия с азкусният си "бръснещ полет" и после да видим как са ги обръснали в САЩ, няма време, има ли пилот в самолета, ако има да отлита....

кой си позволи бръснещ полет на военни самолети над гъсто населени райони в централна България?това е агресия в мирно време.всички замесени в този скандал - на съд.да се сезира и великия и справедлив ЕС!

БЕЗВЪЗМЕЗДА ПОМОЩ от САЩ за Израел не е 2, а 11 милиарда/ годишно.За Турция само 7. Затова Тр се дуе като пуяк. 1 самолетоносач / клас Нимиц /нов струва $ 5 милиарда.Далечният план е Турция да усвои България, след което по банков или друг начин ще бъде фалирана и принудена да продава.А се знае кой има най-много пари и ако не му стигнат ще си произведе. Затова се угоява циганския фактор - да разяде като дървояд БГ и лесно да падне.

започваме тренировките по подготвяната аеро атака на иран.нашите евреиски самолети ще презаредят бобрадировачите над булгария, за да стигнат до техран и другите цели по иранската ядрена програма.атаката наближава ,тарсиме саюзници , а други даржави не ни дават ваздушните си пространства за да нападнеме и бомбардираме ядрните обекти на иран. ние сме с вас и сме вашето спасение за бадещето ви !!!!

А ние ще помолим Русия да разположи няколко С 300 в България, за да бъде свалян всеки вражески еврейски самолет. Още преди да е стигнал до иранските С 300. Никой не ви е търсил в БЪлгария. Така че се измитайте еврейска гнус.

Теб не те е търсил никой-арабска измет!

Много опропастиха тез' политици

И кво правят

Споко,ще разчитаме на "дюнер-дипломацията",лично боко ни увери,че тя ни предпазва!

Напишете в чичко ви гугъл НАЦИЯТА ИНОВАТОР и вижте за какво става дума.Израел е модерна развиваща се държава,за каквато ние можем само да си мечтаем.Еврейте са нормални хора-заобиколени от уроди(араби). Защо се подавате на арабско влияние и пишете глупости по форумите? Бъдете малко по-начетени а не проЗди като араби. За това което се е случило има вина сегашното правителство-ГЕРБери ли комунисти ли-вече никой не знае,но не и Израел. Помислете мъничко и бъдете оптимисти-дано и нашата страна има такова правителство-като Израел-да направи от пустинята ЗЕМЕН РАЙ (който арабите искат да унищожат защо мразят красотата).

много си прост ванка а и арабите и евреите са братя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако ги равняваме по акъл - братя друг път! Примерно, не съм чувал за евреин-камикадзе! А обратни примери - колкото щеш!

Не си никакъв Ванка, некой Моше си, дето се топи от кеф, като си чете дитирамбите. Понеже съм работил доста години с евреи, ливанци, катарци, иракчани, кюрди и турци, мога да ти кажа, че единствено катарците са по-мързеливи, по-подли и двулични от евреите.

А ти чий си го крепил сред тях?

Някои хора са ходили в Израел,самите обикновени израелци не са лоши хора.Но светът се управлява от евреи,чрез САЩ.там ционистите контролират пентагона,Държавният департамент,финансите,печатат доларите.В Русия около 50 % от богатствата се управляват от евреи,това е т.н ."руска мафия"-като Фридман,Гусински,Абрамович и др.Путин някои от тях ги е разкарал от управлението на страната.Форд го е казал на времето "Войната е израелската жътва".Светът се управлява от големите корпорации.Ротшилд,Роквелер,Сорос са все евреи.Прочети "Симантов маджар-там е написано Русия и тя е ограбена от еврейската мафия.

Лично аз бих предпочел парите да са в Еврей,а не в араби или друга измет.Но това са измислици. Всичко идва от измислицата в библията за това кой е предал Исус. Знам,че ще ме уминусите,но това е истината. А това,чепарите са в шепахора...едва ли може да се гледа на това сериозно. Да има много милиардери :) за съжаление аз не съм от тях-а знам,че и на вас ви се иска ,но винаги говорите,глупости за еврейте,че искат само пари.Света се върти около тях. Путин мрази САЩ-тоест и Израел,защото,той практически е неразделно свързан с тях. Четете м/у редовете-улавяйтелъжата и измислицата. Помогнете на Израел не на арабите-който във всеки един момент могат да ни забият нож в гърба. В случая виновно е правителтвото или някой недообмислил нещата военен,обаче немислещите уреваха и обвиниха невинния.

шефче

Само да ти кажа, че Рокфелер, Ротшилд, Варбург и още няколко фамилии, контролират ТОТАЛНО САЩ и са евреи! От друга старана няма арабска страна допускаща ГАВРА с общочовешките семейни ценност, докато "модерният свят" перверзно разрешава еднополовите бракове!?!? Нещо противоречащо на природата, на морала, на християнството, на нормалността на човечеството! Така че, мисли и не плюй на общо основание!!!

Напишете в чичко ви гугъл НАЦИЯТА ИНОВАТОР и вижте за какво става дума.Израел е модерна развиваща се държава,за каквато ние можем само да си мечтаем.Еврейте са нормални хора-заобиколени от уроди(араби). Защо се подавате на арабско влияние и пишете глупости по форумите? Бъдете малко по-начетени а не проЗди като араби. За това което се е случило има вина сегашното правителство-ГЕРБери ли комунисти ли-вече никой не знае,но не и Израел. Помислете мъничко и бъдете оптимисти-дано и нашата страна има такова правителство-като Израел-да направи от пустинята ЗЕМЕН РАЙ (който арабите искат да унищожат защо мразят красотата).

За това, че правителството на Израел прави от пустинята оазис си напълно прав! Ще премълчим американската БЕЗВЪЗМЕЗДНА помощ от 2 000 000 000 долара всяка година! Но как ще обясниш, че държавата Израел убива неудобни хора по целият свят, убива с артилерийски удари и авиационни ракети десетки и стотици палестинци и това НЕ Е ТЕРОРИЗЪМ!???? Обясни ми защо за тази държава ДЪРЖАВНИЯТ ТЕРОРИЗЪМ се толерира от САЩ, ЕС, ООН и всички останали контролирани организации? ОБЯСНИ МОЛЯ!

Защо си измисляш факти? Защо когато арабите обстрелват Израел никой не защитава Израел-това е ежедневие-Палестинци,Ливанци,Египет....Сирия,а когато Израел ги подхване,мазните араби опищяват света-като нашите цигани. Израел наистина е демократичен и цивилизован-но такива не се търпят от невежите и прости народи около тях. Пак повтарям да не изместваме темата-но за случилото се търсете вина в нашето правителство а не другаде. Нормално е да плюете по Израел и Сащ-та нали до преди 23-4 години България беше подлога на Русия. Нека не бъдем фашисти-все пак нашите баби и дядовци се бореха за това-да не плюем на живота им!!!

Ми самоледите слязоха ниско тя Заралии най-после да вденат, че тези две дири им обгазяват града.

Boeing 707 tanker е самолет с 4 турбини. Този е с 2

Не си достатъчно наблюдателен - 4-ри са!

Да здравствует българо - израелската дружба!!! Евреите каквото и да правят в България е ХУБАВО И Е РАЗРЕШЕНО! Без никакво значение какво правят, а ако е нещо свързано с унищожението ни - ОЩЕ ПО-ДОБРЕ!!!

Ти си фашистче нали-кажи си не се притеснявай БЕЕЕ

шефче

Що така с лошо бе!? С какво предизвиквам "законният" ти гняв!!! Нямам нищо против никоя нация в света! А това, че за някоя държава никакви МЕЖДУНАРОДНИ закони НЕ ВАЖАТ.........................просто не ми харесва!!!

Не само че правят изпитания някакви без това да е публично обявено, ами на всичкото отгоре и ни поливат с отрови отгоре, за да станем на зеленчуци.

Изтровиха ни

Винаги съм търсил хора по-умни, по-знаещи от мен и това не ме е комплексирало. Какво лошо има да се учиш от по-подготвени от теб?

Ами добре. Правилно постъпваш. Ти да не си се почувствал засегнат от това, че някой по-умен ти е казал, че не си прав или че нищо не знаеш? това е най-лесно преодолимото наскърбление.

Същото важи и за Бг пилотите. Кога са влизали в реален бой? Израелските пилоти имат реален боен опит. Защо да не се учим тях? Ние ли сме най-велики във всичко?

"българските ВВС" Вие шегувате ли се? Вероятно имате предвид и българските подвнодници от Първата световна... А между другото, кога да очакваме израелска военна база в България?

Добре де, защо никой не е предупредил хората че ще ги "бръснат" израелски изтребители и еарбъси ?

Какви хора? Тука има само овце.

и пилотчетУ и ЕнжиЛнера сте профани....нямало е Еърбъси, кавали недоклатени :)

шефче

Имало е БОИНГ 707 - ЦИСТЕРНИЧКА!!!

Хахахаа, това са технически подробности. Каква им е марката е без значение. Важното е че българските политици отново не си свършиха работата, и отново никой не е защитил интересите на хората.

това е репетицията за удар по Иран. който ги е поканил да дойдат в България е национален предател. рискът на който се подлагаме е неоправдан. ако в отговор на едно въздушно нападение Иран ни прасне няколко ракетки и Ердоган бей няма да ни поиска за нова турция ...

Свободна, честна конкуренция на хора, стоки и услуги. Това е истината. Ксенофобията изкривява нещата.

Гадна, мръсна конкуренция на хора, стоки и услуги. Това е истината. Не си пъхай очилата отзад, сложи си ги на носа.

Кумунетата и нацистите си приличат по ненависта им към евреите....явно само от тях се страхуват. Да живее велик Израел :)

Е стига с тези великите бе!! То не бе велика Сърбия,Турция,Македония ,сега и велик Израел!! Ти в коя държава живееш бе продажник!Я марш в някоя велика от изброените и не ни цапай форумите!

господин набл'дателен, в нацистка Германия всички управляващи са били евреи, само Гьоринг е бил германец, но жена му е еврейка. Хитлер е от рода Ротшилд. Осведомете се за някои неща преди да вдигате лозунги, въпреки, че имате семитска кръв.

....не познават буквичката "Ю"...:)

Грешка! КРИТ да се чете КИПЪР!

Браво опитните зайчета гласуваха за БСП и останалата пасмина сега ги е страх . Сега са летяли и са ви ръсили с химикали да можете да мрете по-бързо кавали . Ако издържите химическите атаки въпреки че скоро вода няма да има ще има бобо мятане . Много деменция тресе ганетата дето плюскат гмо и химизирани мръвки

няма никакво учение или има такова, за каквото нашите не знаят. Самолетите е трябвало да бъдат свалени и пилотите посъветвани по видинския тертип!

Това да свалиш самолет, не е като да хванеш муха. Другото са лафове за хоримага.

Искам да се потърси незабавна отговорност от този, който си мисли че е над хората в България, и не ги е информирал своевременно за тези учения, ами са се получили такива ситуации да има стресирани хора!

За всички гъбки едно пояснение - това се нарича отвличане на вниманието. В България се реди кабинет, който пряко ще повлияе на живота на всеки от вас, вие се занимавате с Airbus, който от самото видео е ясно, че не е Airbus. Как разбраха, че е Airbus "загрижените граждани" не ми е ясно. Та, гледайте вътрешната политика, защото тя определя и външната. Тези, които са подписали споразумението с Израел кой ги е сложил - вие!

Ти гледай да не те хванат яко за гъбката, пък за другото нямай грижа.

Ха сега да почнат да скачат с парашути и да отнесат пердаха като французите :))))

Тези са като чумата. След тях идва ислямския тероризъм , атентати и проблеми каквито до сега не сме имали. СЛЕД ТЯХ ИДВА ВОЙНАТА С ИРАН ДА СИ ХОДЯТ ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН!! ТЕ СА ОПАСНОСТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ!!!!

И ти арабино си опасност за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ-ВЪН АРАБСКИ ПРЕДАТЕЛ!!!

....каза гомно*о, докато го настъпваха....

За всички искащи да цапат честта на БГ Военна авиация - моля запознайте се с Г-н Факт" В 11.45 на 21 юли 1974 Турските Хава-бабаит ВВС 191-а Ф-104 /Балъкесир/ и 161-а бомб ескадрили-Ф -100 Д атакуват омразния гръцки противник -2 ескадр миноносеца и 1 фрегата в акватория 110 мили западно от ПАФОС /КРИТ/ . На разбора се оказва че са потопили Турския флагман Адатепе, Коджатепе едва не потъва и една фрегата. Загинали в битката 60 души. След това се давят още 150 турски моряци. Свалени са два самолета и 1 катастрофира при приземяване. Хвала на таквъзи отличници по Бойната и политическа Турска подготовка и Хошгелдиниз - Аферим-Машаллах! Те това се казва ПРИЯТЕЛСКИ ОГИН!

Не се притеснявай, в София направиха паметни, като на всеки покойник и на Българската военна авиация. Елата на 4ти километър

Kакви са сега пак тези съвместни учения с евреите??!!!...Първо бяха съвместни правителствени заседания, сега си разхождат изтребителите у нас и стряскат българските села с демонстрациите си!!! Утре, ако обявят България за своя втора родина, понеже ги била спасила, ама никак няма да е нещо изненадващо!!! Няма ли да се намери поне едно българско правителство, което да обясни на този народ що щат на българска земя и небе евреи, американци, сирийска опозиция, канадски терористи и всякаква сган, която не е поискала и не се е самопоканила в Бълагария?!!!Райков, твоята задача беше да осигуриш мира в България, а не да слагаш дърва в огъня!!!!

Смяташ ли, че изобщо считат за необходимо да питат и да искат разрешение? За тях ние вече сме подчинена територия, сега еднтвената им цел е да ни избият колкото може по-бързо. Вече сме под 6 милиона, официално намаляме с 50 000 на година, но едва ли това са реалните данни. Въобще, след 20 години тук картинката ще е коренно, коренно различна.

А като четете Внимателно текста - мигар не се замисляте че би било възможно Тези полети да са Тотално-Неизвестни (т.е. Без предупреждение) за 'наште' 'управляващи' ?! Като в Допълнение - че Задачите-им съвсем Не са да страхуват, а да Предотвратят 'нещо' ?

Така е, ръсят българите отгоре, предотвратяват оцеляването им.

Прелитането на вражески бойни самолети през нашата страна е необявена война. България незабавно да поиска помощ и защита от НАТО. На първо време може да разположим средства за ПВО Пейтриът. Ако НАТО ни отсвири, да поискаме подобна помощ от Русия.

смешник-поплювков

Че имате слабост по отвъдчерноморците си Е Ваша работа. Лична де.

Още ли си тук , бе педи?

Слабоумието ти си е твоя лична работа, ако може да не ни го натрапваш толкова....