”Октоподът” готвел убийството на Владимира Янева

Подсъдимият по делото "Октопод" Антон Петров-Хамстера отново бе задържан от полицията и пак му беше съставен предупредителен протокол. Арестът му е заради оперативна информация, че подготвя убийството на председателката на Софийски градски съд Владимира Янева.

Обратно в новината

Коментари - ”Октоподът” готвел убийството на Владимира Янева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е сериалът"ПЪЛНА ЛУДНИЦА".

И да му подарят гумен печат с подписът му, тъй де както е почнал да подписва... а икомшиите могат да го разписват ако отсъства;)

Тая пък кой ще я убива? Освен роднините на бившия й мъж...

Баш си прав! Ще я изкарат героиня сега :)

е този умен цецко -хем увеличава имиджа на протежето си хем ще я гледа под лупа, хем е свършил и обществена работа освен като гербаджия и министър -смешки за европейски театър

скриите тази подлога защото и на мен ми идва да я ............. тя друго не заслужава

Какви протоколи какво пускане такива направо в Белене на прасетата. Но какво да се прави такава ни е Съдебната система, такива са ни законите сътворени от 240 тъпанари

Голема смешак - щели да убиват Янева. ЦвЦв вдига рейтинга на семейната си приятелка.

А бе тоя по колко пъти на седмиса го прибират и пускат?????

Първи, Първи, аз съм Втори, приемам! Първи, Първи, обади се! Вагона с краставиците го продадох, останаха половин вагон банани и четири дини. Чакам инструкции!

зеля този зирк буш е точно за европа но дали доклада ще е добар ще видим, защото боко ми се визда унил

този хамстер просто трупа точки пред физкултурника току виз нещо му обещали.

d4

Хем подсъдим г-н Петров-Хамстеров, хем задържан и предупреден с протокол. Безумие някакво...

Не е безумие, защото след убийството ще бъде обвинен за документална измама и съден за това. Документ - това звучи гордо!

Не се разберат да минава всяка сутрин през РПУ-то да го предупреждават, ами хабят бензин и време да го търсят...

Това е поредния епизод от моногосерийните филми с режисьор цвЦв и сценарист БъБъ.

Цецо Цв пак е сънчласял...

и нас ни предупредиха , само че не с протокол . затова нема да ни фанете .

МВР-то ни започна да бори организираната престъпност с предупредителни протоколи ли? Е това вече е пълна безпомощност. Като имате оперативни данни, съберете доказателства и повдигайте обвинения. Осъждайте го, за организиране на убийство дават почти толкова, колкото и за убийство. Какви са тия сапунки? Това МВР ли е или актьорска вечеринка???

утре пак ще го приберат защото готви покушение срещу папата и така до доклада на европа!а,какво е положението ще видим!!

За хамстера не знам / всъщност от години трябваше да е в панделата / , ама ощетените от далаверите на дебилното лице от снимката , може да й спретнат покушение. Справка - Софийски имоти : )

А бе, защо още не са ги очистили тези изроди, а занимават цялото общество. Харчат се пари, ангажират се хора, съдии, а изродите се разхождат свободни по улиците.

На Цецо умното любимата съдийка и правят PR . хахахахха л Абе кой се интересува от една корумпирана пръдла та да я убива чак Ако има проблеми с нея просто и плаща и тва е .....

Абсолютно точен коментар!

Всичко това са парлами за пред електората! Никой няма да бъде осъден,а пък ,ако случайно бъде издадена някаква присъда,то тя ще е оправдателна или условна.А ако пък случайно е осъдителна,ще им се даде възможност да избягат и се укрият.

ИМАМ ОПЕРАТИВНА ИНФОРМАЦИЯ,ЧЕ ЦЕЦО МЛАТИ ЧЕКИИ И МИ ПРЕЧИ ДА СПА,АМА НЕ ЗНАМ КАК СЕ ПИШЕ ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН ПРОТОКОЛ!!!

Попитаха ли Хамстера, дали поне си е изтрил с предишния протокол? Каква е всъщност ролята на един подобен протокол, що за простотия?! "Ние му казваме това, че знаем!" Е като знаете, защо не го съдите за подготовка за убийство, има си текст в НК, а го предупреждавате?! Ако е агент, майната му, осъдете го вече, той е провален и е престъпник.

За да се осъди някой трябват ДОКАЗАТЕЛСТВА а не изпезки от жълти вестнили и болни мозъцни фантазии...То като виждаме ги убиват без да го "замислят" ама като не стават за работа поне да си поприказват с някой пък бил той и Хамстера.

защо си мисля че някои се претрепва да имитира активност пред европа. а тя горката отдавна не вярва на салзи.

Засрамете се бре Маскари , няма невинна съдийка , пускайте веднага човеко да си довърши работата , че у бг -то аман от недовършени работи ...

моля без шеги, не публикуваите такива бомбастични заглавiя, защото саздават грешна представа у хората. уточняваите кои "хамстер" е прибран. от заглавието много хора sa се заблудili и zaрадваli, че наи после са закопчали сатанишко, песоглавеца.

За хамстери и всякакви други подобни двукраки изроди - само Белене или Сибир!

Да се пресират престъпниците по всякакви начини.Да, по добре е да бъдат осъдени, ама на тоя хал и това все пак е нещо.

Тези действия на силовите и правораздавателни органи в Р.България са толкова непредсказуеми ,смешни и непохватни, че да се чуди нормален човек на коя планета ,в коя държава и в кой век живее.

Съдистката обаче хваща окото, мда-аааа.....

Лелелеле, бая си закъсал мой човек, бая!

Смени си името на "Танцуващия с вълци"!

Имало едно време един Хамстер!Той не бил като своите събратя пухкав и мил,а бил свиреп и кръвожаден като змей горянин!Един ден хамстера хапвайки на закуска една сурова котка.........................!!!!

Май ,ще трябва да викаме на помощ Паисий Хилендарски ,граф Толстой, Данте Алигиери ....и всички останали големи писатели. То толкова писане на протоколи се очакват,че.... Ще им изтръпнат ръчичките от писане! :-)

СВ.ПРЕПОДОБНИЙ ПАИСИЙ ВИКАЙ.НЕГО РЪКА НЕ ГО Е БОЛЯЛЯ.А В МОЯ ГРАД ИМА МНОГО ЛИПИ СЪС ЗДРАВИ КЛОНИ...,ОКОЛО 2 КМ

Деградирала България на мутрите, на слабообразованите, на лумпенизираните десни избиратели - надъхани, злобни и безплодни, е странно явление в Европа. Тук не се говири за академици, за висши технологии, за разцвет на науката, изкуствата, културата. За прекрасни местенца, за уют, за човешки отношения и обич. Тук от 23 години се говор иза пари, които имат 200 семейства и никой друг, за сивота, плъхове в канали, за Тикви, Мърши, Маймуняци и прочее отклонения от човешкия род. Тук се възражда кошмари от преди сто гидини, вони на дантели и мухъл на идеи от простаци, пристави и обикновенни чукундури. Тук душата съхне и се разпада- като труп. Това е повече от национална катастрофа . това е загуба на делото на Аспарух. Това е Бангладеш за бели хора. А лидерите ни псуват и мразят повече от себе си.

Е, кои са левите партии, че да има и леви избиратели?

СМЕШНА РАБОТА ,ВА ДУРГАРИ.НЯМАТЕ ЛИ ЖЕЛАНИЕ СЛЕД 20 ГОД. НЯКОЙ ДА СИ СПОМНЯ ,ЧЕ СТЕ БИЛИ ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ И ЖЕНИ?АМИ,ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ВИ ХУКАТ,ЩОТО ИМАТ ДР.СЪЗНАНИЕ...

Търся български магистрат, който да не е мошеник!!!!!!!!!! Моля помогнете или да записваме тези хора в червената книга!!!!

Женски скалпове не красят колана на един мъж!ХАУ!!!!

БЛА....БЛА.....БЛА...БЛААААА!!!!

Моля нарочените за убийци да на предприемат никакви действия целящи отнемането на живота на таквиз люде, като гореупоменатата "съдийка". Не убивайте!!! Нек' сЪ мъчи!!!

Търся български магистрат, който да не е мошеник!!!!!!!!!! Моля помогнете или да записваме тези хора в червената книга!!!!!

Абе тоя Хамстер по-популярен от Мечо Пух стана,да не вземе и на матурите да се падне

Защо заглавието е "Задържаха Хамстера"? Не е ли по-правилно да бъде "Поканиха Хамстера на кафе"?

Вече сутрин не смея да си отворя шкафчето и да се обръсна .Мисля ,че като го отворя ще ми се появи ЦвЦв и да докладва за поредна акция.Пък преди 2 дни срещу нас един моторист с каска влязъл и обрал парите на касиерките на EASY PAY дойдоха полицаи с коли ,разнасяха куфарчета и апарати ,пък никъде нищо не съобщиха по този случай!

Прибрали са Хамстера, който бил предупреден, да предупреди протежето на Цецо Сересето - Владимира Янева.

ЕЙ,СПРЕТЕ СЕ МАЛКО БЕ!ЩЕ МИ ВЗЕМЕТЕ ХЛЯБА!!!ПОЧНАХТЕ ДА СЪЧИНЯВАТЕ ПРИКАЗКИ ПОВЕЧЕ И ОТ МЕНЕ!!!!

Абе, Цецо... Тая съдийка става за всичко друго, само не и за покушение бе! Кой ще поиска да я гръмне? Я колко е апетитна. Хамстера е имал други мераци в главата, а не покушение... Доволна щеше да остане. Ама к'во ти разбира милиционерската тиква на тебе.

Не вярвам момчето дори и да е чувало за тая. Отгоре на всичко не струва! Струва ми се, че същата доста време беше на почивка в лудницата, като я обвиняваха за някакви имоти. Така че, освен за приятелка на Цвъки, за друго не чини.

Прав си! Май само на Цвъки му приляга... Той затова гони всеки, който я е погледнал накриво...

А стига простотии бе Цецо!

Цирковата група на цвъки се развихря. Смешен и жалък министър, смешно и жалко МВР.

Ако го няма "цирк цветанов"ще ни е скучно...Какви са тези "оператвни информации" за "желание за убийство" на някого си......Сле 3 години във властта как не се научиха че трябва да се работи а не само да се приказва..

Протоколче ,а. Цецовата полиция литературен кръжок съставен от мераклии за драмсъстав. - Наказателен кодекс, Чл. 117. (1) Приготовление за убийство по чл. 115 и 116 се наказва с лишаване от свобода до три години. (2) Същото наказание се налага и на онзи, който подбужда другиго към убийство.

Ама нали трябва и да се докаже???А от литературния кръжок само са чули че на маса някой казал на някого че има желание за нещо...

Но нищо не са чули дори и на маса! Просто са си го измишльотили, т.е. изкалъпили. Никой от нас не е защитен от тия клеветници.