Виктор Калдерон пристига у нас за финала на ”Solar Summer”

stat
16:05  |  9 юли 2013 | | / Редактор Адриана Пейчева / обновено преди 591 минути
Виктор Калдерон
Сн.: V+O Communication

Американският диджей Виктор Калдерон пристига у нас на 24 август за финала на фестивала за електронна музика "Solar Summer".
Повече от 20 години Калдерон е един от водещите хаусдиджеи и продуценти на международната клубна сцена. Ремиксирал е мнохо хитове на Бионсе, Мадона, Депеш мод, Джанет Джексън, Сара Брайтман и много други. Издава и няколко собствени песни, две от които достигат до номер 1 на "Hot Dance Club Play".

Преди неговото участие в рамките на четири уикенда "Solar Summer Festivаl" ще срещне българските почитатели с над 20 стилово различни световни звезди.

Първото парти ще бъде на 26 юли с Адам Байер и Никол Мудабер, а на следващия ден - 27 юли, ще продължи с музикалната комбинация на Шарам, Санди Ривера и Дърти Саут.

Гостите за втория уикенд на "Solar" са Марк Найт (2 август) и Локо Дайс, Робърт Дайтс и Енцо Сирагуса (3 август). На 9 август "Solar Summer" ще събере на една сцена Hernan Cattaneo и Ники Уорън, като към тях ще се присъедини и Гай Гебер. На 10 август програмата продължава със Себастиан Ингросо и Томас Голд.

Четвъртият уикенд ще започне с Дъбфайър в канадската компания на Карло Лио и "The Junkies", а на 17 август ще продължи с Фед ле Гранд.

Едновременно със събитията в Слънчев бряг фестивалът ще има своя сцена и в рамките на "Spirit of Burgas". На 27 юли на "Solar Dance Arena" ще свирят известното транстрио Above and Beyond и легендарният Пол Оукънфолд. За следващата вечер е предвидено живото изпълнение на Dub FX.


Последно в Шоу

текуща: 610.10    промяна: -0.25 SOFIX
текуща: 158.92    промяна: -1.14 BG40
текуща: 51.92    промяна: 1.03 Петрол