Земетресение разлюля Гърция минути след труса в Пловдив

Земен трус с магнитуд 4,8 по Рихтер е регистриран западно от остров Закинтос и южно от остров Кефалония в Йонийско море. прочети още »
-
08:29

Вучич: Сърбия няма да се обявява срещу Русия

Няма да налагаме санкции, Сърбия не е срещу Русия. Това подчерта сръбският президент Александър Вучич след среща с руския външен министър Сергей Лавров прочети още »
-
07:32

Автобус падна в пропаст в Перу, загинаха 44-ма

Най-малко 44 човека загинаха в южен район на Перу, след като двуетажен автобус се преобърна на Панамериканската магистрала и падна в 200-метрова пропаст. прочети още »
-
07:20

Самоубийствена атака срещу US посолството в Черна гора

Неизвестен мъж хвърли тази нощ взривно устройство по сградата на посолството на САЩ в столицата на Черна гора, преди да се самовзриви прочети още »
-
07:04

Стотици сирийски опълченци са заели позиции край Африн

Отряди на народното опълчение, сражаващи се на страната на сирийската армия, са заели бойни позиции в кюрдския район Африн. прочети още »
-
вчера

Юнкер: Изгубих края на смените на румънските премиери

Надявам се смените на румънски премиери да престанат, изгубих им края, заяви председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. прочети още »
-
вчера

Ердоган: Турция ще разработи безпилотни танкове

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че страната му ще разработи безпилотни танкове, за да намали рисковете за войниците по време на битка. прочети още »
-
вчера

Заев: Не изключвам напрежение с Русия за евроинтеграцията ни

Получихме силна подкрепа от Германия за стратегическите цели на Македония за членство в ЕС и НАТО, заяви македонският премиер Зоран Заев в Берлин. прочети още »
-
вчера

Кабинетът на Макрон представи спорния проект за имиграцията

Френското правителство представи днес спорния си законопроект за предоставяне на убежище и имиграция. прочети още »
-
вчера

Близо 3000 бездомници са регистрирани за нощ в Париж

Близо 3000 бездомници са регистрирани в Париж в нощта срещу 16 февруари при първото по рода си преброяване във Франция. прочети още »
-
вчера

Свалят на гръб жертви от авиокатастрофата в Иран

Спасители започнаха да свалят днес на гръб седем трупа, намерени сред останките от самолета, който се разби в неделя в планински район в Югозападен Иран. прочети още »
-
вчера

Две българки заеха ключови позиции при Юнкер

Две българки заеха ключови позиции в администрацията на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер. Това са Мариана Коцева и Андриана Сукова. прочети още »
-
вчера

Населението на Турция става 100 милиона до 2040 г.

Числеността на населението в Турция до 2040 ще достигне и надхвърли 100 милиона души. прочети още »
-
вчера

Проф. Владимир Чуков: Пъзелът в Сирия се заплита

Пъзелът в момента в Сирия е толкова сложен, че трудно би могъл някой да се ориентира какво става. прочети още »
-
вчера

САЩ: Ще присъстваме постоянно в Черно море

Военно-морските сили на САЩ увеличават своето присъствие в Черно море за да противостоят на усилването на руския военен флот. прочети още »
-
вчера

САЩ все пак ще затегнат контрола над оръжията

След последните случаи на масови убийства САЩ се променят. Защитник на оръжията наряза автомата си, а Доналд Тръмп предприе законодателни мерки прочети още »
-
вчера

Нов скандал с антисемитски песни в Австрия

Седмичникът "Фалтер" публикува в утрешния си брой материал за новооткрита брошура с антисемитски песни, възхваляващи Холокоста. прочети още »
-
вчера
08:29   Земетресение разлюля Гърция минути след труса в Пловдив 07:32   Вучич: Сърбия няма да се обявява срещу Русия 07:20   Автобус падна в пропаст в Перу, загинаха 44-ма 07:04   Самоубийствена атака срещу US посолството в Черна гора вчера   Стотици сирийски опълченци са заели позиции край Африн вчера   Юнкер: Изгубих края на смените на румънските премиери вчера   Ердоган: Турция ще разработи безпилотни танкове вчера   Заев: Не изключвам напрежение с Русия за евроинтеграцията ни вчера   Кабинетът на Макрон представи спорния проект за имиграцията вчера   Близо 3000 бездомници са регистрирани за нощ в Париж вчера   Свалят на гръб жертви от авиокатастрофата в Иран вчера   Две българки заеха ключови позиции при Юнкер вчера   Населението на Турция става 100 милиона до 2040 г. вчера   Проф. Владимир Чуков: Пъзелът в Сирия се заплита вчера   САЩ: Ще присъстваме постоянно в Черно море вчера   САЩ все пак ще затегнат контрола над оръжията вчера   Нов скандал с антисемитски песни в Австрия


Има ли разлика между Валери Жаблянов и Георги Марков

Валери Жаблянов беше отстранен от зам.-председателския пост в НС, след като си позволи остри изказвания, които той и БСП маскираха като лично мнение.