Кондукторка свали 10-годишно дете от автобус на "Градски транспорт"-Варна. За това съобщи майката на детето във фейсбук групата "Виждам те - КАТ Варна".

Случката предизвика остри реакции и вълна от коментари в интернет. С публикацията си майката решава да изрази отвращението и разочарованието си от "Градски транспорт"- Варна.

Публикуваме случаят, описан от варненката Боряна Желева, без редакторска намеса:

"Двамата ми сина са на 10 и 11 години и учат в ОУ "Георги С. Раковски" - Чайка. Ние живеем в ж.к. "Възраждане". Децата имат карти за всички линии. Тази вечер (17.02) майка ми ги качва на автобус от спирка "Явор", но малкият ми син си забравя телефона на спирката, а вътре е картата му. До Младежки дом, кондукторката изхвърля детето от автобуса в 19:15 часа...

То не знае къде е, няма телефон.. обяснил е какво се е случило, но въпреки всичко е изхвърлен от автобуса! Не мога да опиша ужаса, който е преживял! Не мога да опиша и моите чувства! Хора, погнусена съм... в този автобус е имало и други хора.. как, защо всички са допуснали едно 10-годишно дете да бъде свалено от автобуса в тъмното? За 1 лев ли става въпрос? Аз нямам никакво обяснение ...

УЖАСЕНА СЪМ! НАДЕЖДА МИСЛЯ, ЧЕ НЯМА ЗА ТАЗИ СКЪПА БЪЛГАРИЯ!! Слава Богу, детето ми си е вкъщи, успокоихме го! Пазете и своите деца и дано никога не изпаднат в такава ситуация!"