9-годишната Ивайла Иванова от Варна спечели международен конкурс за авторска песен в Турция с песента "Моят Бийт". Тя извоюва наградата на престижния фестивал "ART TALENTS" 2019, който се проведе в Кушадасъ.

В конкурсната част за авторска песен Ивайла впечатли журито с огромния си талант и артистизъм и спечели не само златото, а и сърцата на публиката. Песента - победител вече има и професионален видеоклип.

Това е втората авторска песен на талантливото варненче. След дебютната й с рапъра Кристо - "Няма нищо невъзможно", сега тя реализира самостоятелен проект.

В "Моят бийт" малката Ив показва част от реалния си живот, надявайки се да даде добър пример на връстниците си - да бъдат по-смели и уверени, да мечтаят и да си поставят цели, за които да се борят, да спортуват, да танцуват и да бъдат активни.

В текста на песента момичето закачливо се заканва:

"...Може да съм малка, но вече знам

пред трудностите няма аз да се предам.

Аз съм във Варна новата звезда

светя ярко и ще ви заслепя

Гери-Никол внимавай от сега

някой ден короната ще ти сваля!"

Музиката и аудио обработка на песента  е дело на Александър Славчев, вокалният аранжимент - на Боряна Амира, видеото - На Bdigital Studio, а танцьорите от клипа са The Center World.

Миналата събота Ивайла представи за първи път наградената песен и пред родна публика, като откри с нея концерта за децата на загиналите полицаи и военни под Пантеона в Морската градина на Варна.

Талантливата Ивайла е ученичка в Националното училище по изкуствата "Добри Христов" във Варна, с профил пиано. От 3 години изучава пеене в школата на Мила Маврова към фондация "Арт Старс" и има завоювани над 20 първи награди от конкурси в България, Германия, Италия, Сърбия, Турция, Черна гора и др.

Освен с музика тя се занимава с хип хоп танци в школата на "The Center World" и тренира кикбокс в СК "БОИЛ".