Сърцераздирателно любовно писмо е писала Миглена Каканашева-Мегз до своя приятел бизнесмена Румен Рончев, който е в ареста. Това стана ясно по време на поредното заседание в съда, на което реалити звездата се появи цялата в ослепително бяло, съобщава "24 часа".

Прокурор Мирослав Христев приложи въпросното писмо, но защитата на Рончев, а и самият той, категорично се противопоставиха то да се приобщава към делото.

"В него освен за любов и още нещо се говори как Каканашева го подкрепя и му дава кураж", обясни адвокат Светлана Паскалева.

Защитата на Рончев представи характеристика от католическия свещеник Димитър Димитров, в която задържаният е описан като порядъчен бизнесмен.

"Това е отец Димитър Димитров, който подготвя визитата на папа Франциск в Раковски", дебело подчерта защитата пред съдебния състав.

Мегз слушаше, седнала на една от банките. Тя трепереше и потропваше с червените си лачени обувки, докато вървяха пледоариите. Цялата беше в слух и зрение и не забелязваше как обира погледите в залата с искрящия си в бяло тоалет.

"Много любов има в писмото й до Рончев. Това са нещата от живота", отново подчерта защитата.

Бизнесменът е обвинен в обсебване и застрахователна измама във връзка с лизинговия джип на Мегз, оценен на 98 000 лева. През септември м.г. е била инсценирана кражба. Колата е била открита по-късно в двора на Антон Лесов, братовчед на Мегз. Той  е с мярка "подписка", а реалити звездата е на свобода под парична гаранция от  10 000 лева.

"Дълбоко съжалявам, уверявам, че няма да се укривам. Ще съдействам. Бизнесът ми си отива, а 20 години съм се трудил. Научих си урока за тези 50 дни, срамувам се", заяви Рончев и поиска от съда по-лека мярка. Магистратите обаче  потвърдиха ареста му.

При извеждането му с белезници Каканашева се приближи до него и отново успя да му прошепне, че го обича.