Зрелищна гонка беше заснета по улиците на американския град Лос Анджелис. Шофьор провокира полицията да се впусне в лудо преследване с висока скорост по улиците на мегаполиса. Това доведе до сблъсък с други автомобили, разкъсани гума и заподозрени, които хукнаха да бягат пеша, преди да бъдат задържани.

Всичко започва със съобщение за откраднат сребърен камион пикап. Когато полицията вижда задигнатото возило, започва преследване на шофьорът. Той обаче се отклонява от магистралата и се насочва по грешен път и се блъска челно в друго превозно средство.

На следващата улица шофьорът се блъска в още един автомобил, докато се опитва да се измъкне. Гонката обаче води до пукане на задната гума, която се раздробява и продължава само на джанта. Тогава шофьорът и спътникът му се измъкват от превозното средство и хукват да бягат. След кратка гонитба те бяха заловени от полицейски служители, които им сложиха белезници и ги арестуваха. Няма данни за пострадали при зрелищното преследване, продължило около час.

Видео: Тв Европа