Интервюто, излъчено късно вчера, е записано в петък, преди да плъзнат слухове по интернет и в британски вестници през последните три дни, че Бруни и съпругът й имат извънбрачни връзки. Елисейският дворец не е коментирал тази мълва, отбелязва агенцията, цитирана от БТА.

Репортерът от Скай нюз пита Бруни дали вярва на Саркози, тъй като се твърди, че е имал други връзки, преди двамата да се запознаят. Карла Бруни отвръща: "О да, много. Той не би направил такова нещо. Да не би да сте видели негови снимки, от които става ясно, че той има връзка?"

На настоятелния въпрос дали смята, че бракът им е завинаги, съпругата на френския президент отговаря след кратка пауза: "Мисля, че бракът трябва да е завинаги, но знае ли човек какво ще се случи. Иска ми се да е завинаги, надявам се, но утре може да не сме на този свят".

На въпрос за нейно някогашно изявление, че моногамията я отегчава до смърт, Карла Бруни изтъква, че Никола Саркози е първият й съпруг.
"Преди това не бях се омъжвала, сега мисля, че моногамията е свързана с брака, така ли е? Приказно щастие беше за мен да се влюбя на 40 години, да срещна някого, за когото се омъжих", казва още съпругата на френския президент.