Непроходими са пътят Анталия-Манавгат, Анталия-Фетхие и Бодрум-Милас; срутени са мостове в селищате Каш, Демре и Финике. Редица населени места в Измирския регион са откъснати и без ток, съобщи БНР. 

51-годишен мъж, който се е качил на дърво, за се спаси от придошлата вода край Демре, е бил отнесен от стихията. Спасителните екип са успели да евакуират друг мъж, който също се покачил на дърво на магистралата между Анталия и Манавгат. 17 души, сред които шест деца, са били спасени с хеликоптери.
С понтонни лодки спасили от удавяне жителите на един жилищен комплекс в Мугла 35.

Турските жандармеристи открили в провинция Анталия телата на двама мъже.
Първият труп бил намерен в кола, отнесена от придошла река между град Анталия и курорта Манавгат. Граничните стражи открили втория труп, след като получили сигнал от граждани. Той е на 49-годишен мъж и бил открит на устието на река край градчето Демре.

В Одринския регион река Тунджа преля, залят бе градският стадион, оризовите плантации, мостове. Помощник-валията на Одрин Исмет Акйол съобщи,че е отчетено повишаване на дебита на река Марица, който достигнал 281 куб.метра в сек.и на реката Арда -153 куб.м.в сек. Но е възстановено движението по пътя Одрин-Къркларели, който вчера бе затворен.

Пътнически автобус, пътуващ от Кайсери за Сивас се обърна на мокрия път, загинали са двама, ранени са 26 пътника. В Истанбул и в региона на Мармара вали обилен мокър сняг, духа силен вятър. А в източните региони на страната има опасност от лавини. Синоптиците обещават в четвъртък спиране на валежите и покачване на температурите до 10-15 градуса.