Разработчик е компанията Innergie, която съвместно с инженерите на Green Plug и заедно представят mCube90, това е универсално зарядно устройство, което може може да зарежда и всякакви мобилни устройства, които ползват USB кабел за презареждане на батериите си. Всичко това става възможно с използването на технологията Green Talk, която автоматично изключва източника на електричество, когато акумулаторите се заредят. Размерът също е достатъчно компактен - 128.8 x 70 x 23.6 милиметра и тегло от 263 грама.

mCube90 се състои от две части, като с разделянето им се показват различни преходници. Моделът работи с преносими компютри на Acer, Asus, Compaq, Dell, Fujitsu, Gateway, HP, Lenovo, Panasonic, Sony и Toshiba, както и с телефоните на почти всички водещи производители - Nokia, Sony Ericsson, LG, Motorola, HTC, RIM и Samsung. Универсалното зарядно може да дава енергия едновременно на преносим компютър и на мобилен телефон, което също е полезна функция. Кабелите са достатъчно дълги, за да са удобни за употреба и при по-нестандартни ситуации, но в същото време преходници за мобилни телефони, които не могат да се зареждат през USB, трябва да се поръчат допълнително.

Налични са няколко вида защита срещу токов удар и претоварване на мрежата. Устройството струва $99, а допълнителните преходници за мобилни телефони са по около 8 долара всеки. Въпреки, че mCube90 всъщност официално бе обявен преди няколко месеца, сега се очаква да придобие световна популярност заради предстоящата му премиера на най-голямото американско изложение за технологии - CES 2010, което ще започне този четвъртък в Лас Вегас.