Вдовицата на канадски татуировчик изпълни предсмъртното му желание, като големи части от кожата му бяха свалени и консервирани, за да бъдат окачени на стена неговите татуси, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

41-годишният Крис Уензъл бил нелечимо болен и знаел, че скоро ще умре. Той помолил съпругата си, след като се спомине, неговата кожа да бъде свалена и запазена, преди тленните му останки да бъдат кремирани. Последното желание на Крис било неговите деца и внуци да се радват на татуировките му, дълги години след като си е отишъл от този свят.

По-голямата част от тялото на покойника била покрита с татуировки. Преди да почине Крис страдал от язвен колит, заболяване при което се получава увеличен и нередовен сърдечен ритъм.

След кончината му съпругата му Черил намерила компания в САЩ, чиито бизнес е запазването на татуировките на покойниците. За да бъдат спасени татусите на Крис били необходими три месеца упорит труд.

Черил, която приживе е била татуирана от съпруга си, също щяла да пожелае татусите й да бъдат консервирани след смъртта й.