Ако ви трябва временно кола с шофьор, значи ви трябва brone.bg. Brone.bg предлага под наем автомобили за всякакви случаи и по всякакви вкусове - луксозни, бронирани, джипове, лимузини, ретро.

Има възможност и за кола с охрана - наемане на въоръжен шофьор и персонален бодигард. Автомобилите, услуги и цените могат да се видят на интернет страницата www.brone.bg. Разгледайте ги, и ще се убедите, че си заслужава.

Обхванати са всевъзможните варианти, при които може да ви се наложи да наемете автомобил. Това показват и благодарствените отзиви на клиенти, ползвали колите - и за семейни тържества, и за бизнес-дела. Те определено заявяват, че ще препоръчат brone.bg на свои близки и познати.

Предложенията за луксозни коли са много удачни за празнични случаи - например сватба. Mercedes S500 4matic лимузина Maybach (W222), Mercedes S350L лимузина (W222), Mercedes S600L AMG лимузина (W221)… Страхотен външен вид, излъчващ едновременно елегантност и мощ; комфорт, който ще впечатли и най-взискателните клиенти; сигурност.

Точно кола за сватба, абитуриентски бал и т.н.
Ако пък имате по-екстравагантни идеи, в предложението за ретро коли под наем ще видите един "звяр": Jaguar Sovereign V12 5.3 лимузина. Той със сигурност ще направи впечатление на всички.

А освен това също предлага лукс и комфорт от висока класа, защото е бил сред емблемите на миналия век за луксозна лимузина. За бронираните коли може да избирате - BMW 760Li лимузина бронирана клас B7 (Е67) и Audi А8 Quattro лимузина бронирана клас В7 (4Е).

А джипът BMV Х5 30d говори сам за себе си. След като видите вариантите и изберете точно какъвто ви трябва, ще направите обстоен първоначален оглед на автомобила, за което ще се изготви протокол.

Поръчаната кола ще пристигне на посоченият от вас адрес. Необходимо е да представите лична карта, както и да подпишете договор, и протокол за извършваната услуга.

Цената се заплаща на шофьора съгласно предварително направена заявка. В рамките на София пробегът до мястото, в което се качвате в автомобила, е безплатен.

За над 9 часа се прави отстъпка в размер на 20% (от цената за 6+ часа), независимо от броя на дните, за които се наема автомобилът. Всички разходи са включени в цената, с изключение на допълнителния пробег за бронираните и ретро автомобилите, поради високия разход за тяхната поддръжка.

При поръчка на автомобил за адрес извън София, времето за пристигане се заплаща по ценоразпис, а при нощувка извън София, е необходимо да се осигури вечеря и легло за шофьора.

Допълнително се заплаща и обратният курс при връщането от дестинации извън София, като се отчита необходимото време по ценоразпис. Всеки започнат половин час се заплаща като ½ час по ценоразписа за съответния автомобил.

Всеки допълнителен километър пробег над включения в цената се заплаща по ценоразпис (само за бронираните и ретро автомобили). При трансфер от аерогара или друго място, времето се брои от указания от вас час на пристигане, независимо от закъснението на самолета.

При наемане на автомобил трябва да се уточни вид и брой на багажа, за да е сигурно, че ще може да се събере.

И така - просто се свържете с brone.bg, и проблемът ви ще отпадне.