На 21 май 2021 г. (петък) във връзка със строително-монтажни работи в с. Лозен по ул. "Съединение" № 151 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи на:

ул. "Дивано", ул. "Старата чешма", ул. "73-та", ул. "Теменуга", ул. "Могила", ул. "Георги Бенковски", ул. "Съединение" и ул. " Съединение" между ул. "73-та " и АМ "Тракия".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Лозен, ул. "Съединение" ъгъла с ул. "Сергин Сердарски".

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

* съдържание на "Софийска вода"