На 21 август 2020 г. (петък), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи с. Чепинци, ул. "Искър" № 6б се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

с. Чепинци - ул. "Пролет" и ул. "Искър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: с. Чепинци - ул. "Пролет" и ул. "Орфей"

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.