На 20 октомври 2021 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-монтажни работи по бул. "Шипченски проход", ж.к. "Гео Милев" се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 04:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: бул. "Цариградско шосе", ул. "Акад. Георги Бончев", бул. "Шипченски проход" и ул. "Александър Жендов" района между ул. "Николай Коперник", бул. "Шипченски проход", ул. "Коста Лулчев" и ул. "Постоянство".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Шипченски проход" и ул. "Николай Коперник".

На 20 октомври 2021 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Люляк", кв. "Сеславци" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: кв. "Сеславци" Затворническо общежитие "Кремиковци"

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството на кв. "Сеславци" и ЗО "Кремиковци".

На 20 октомври 2021 г. (сряда) във връзка с монтаж на водомерен възел на бул. "Витоша", кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Витоша" от № 82 до № 96.

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Витоша" № 92.

На 20 октомври 2021 г. (сряда) във връзка с почистване на резервоар "Ловджийска чешма" се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 23:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: в.з. Градищe, в.з. Ловджийска чешма, в.з. Беликата в района на ул. "Славей", ул. "Роза", ул. "Невен"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: в.з. Градище, ул. "Младежка" на кръстовището с ул. 3, в.з. Ловджииска чешма, до Ловджийската чешма.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.