На 13 октомври 2021 г. (сряда) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в ж.к. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 04:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Плана планина", бул. "Черни връх", ул. "Йоан Екзарх", ул. "Св. Теодосий Търновски" и ул. "Гребен планина" от ул. "Йоан Екзарх" до тупик.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Лозенска планина" на кръстовището с ул. "Св. Теодосий Търновски".

На 13 октомври 2021 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Слатинска река", ж.к. "Христо Смирненски" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Слатинска река" от ул. "Камчия" до ул. "Боян Магесник"

бл. 5, бл. 10, бл. 10 А /висока зона/ и бензиностанция "Петрол".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Слатинска река".

На 13 октомври 2021 г. (сряда) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в гр. Нови Искър, кв. "Гниляне" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Враня", ул. "Тополите", ул. "Пенчо Славейков" и ул. "Христо Ботев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Враня" пред църквата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Материалът е предоставен от "Софийска вода" АД.