На 19 август 2020 г. (сряда), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на адрес кв. Овча Купел , ул. "Монтевидео" №3 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Монтевидео" от ул. "761-ва" до ул. "Монтевидео" №98.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. Овча Купел - ул. "Монтевидео" ъгъла с ул. "763-та"

На 19 август 2020 г. (сряда), във връзка с извършване на строително-монтажни работи ул. "Златишки проход", кв. "Стрелбище", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

 ул. "Нишава", ул. "Орехова гора", ул. "Котленски проход", ул. "Траянова врата", бл.103 и бл. 88.

След приключване на строителните работи е възможно краткотрайно повишение на мътността на водата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. "Стрелбище" на кръстовището на ул. "Траянова врата" и ул. "Златишки проход".

 На 19 август 2020 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на адрес ж.к. Красна поляна 1, бл.23, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

 ж.к. Красна поляна 1, бл.23

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ж.к. Красна поляна 1 пред бл.23.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.