На 30 юни 2021 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателен кран в ж.к. "Младост" 4 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

бл. 495

и Академия на МВР

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 495.

На 30 юни 2021 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-монтажни работи в кв. "Кръстова вада" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Емилиян Станев" от ул. "Акад. Вера Мутафчиева" до ул. "Асен Йорданов", ул. "Димитър Дюлгеров" и ул. "Вили Казасян".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Емилиян Станев" на кръстовището с ул. "Вили Казасян".

На 30 юни 2021 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателен кран в кв. "Кръстова вада" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Асен Найденов", ул. "Манфред Вьорнер" , ул. "Мичман Тодор Саев", ул. "Никола Крушкин-Чолака", ул. "Генчо Стоев", ул. "Данаил Етрополски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Никола Крушкин-Чолака" на кръстовището с ул. "Данаил Етрополски".

На 30 юни 2021 г. (сряда) във връзка с изграждане на уличен водопровод в ж.к. "Лагера" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Добрич" от ул. "Плиска" до бул. "Цар Борис III"

ул. "Балканджи Йово" от ул. "Балчик" до ул. "Добрич".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Добрич" на кръстовището с ул. "Балканджи Йово".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.