На 22 юни 2021 г. (вторник) във връзка със строително-монтажни работи на бул. "Цветан Лазаров", ж.к. "Дружба" 1 се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 05:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Проф. Цветан Лазаров", ул. "Асен Йорданов" и бул. "Христофор Колумб".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Капитан Димитър Списаревски", срещу бл. 90.

На 22 юни 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателни кранове на бул. "Гоце Делчев", ж.к. "Белите брези" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

бул. "Гоце Делчев", бул. "България" и ул. "Кюстендил".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:

ул. "Нишава" кръстовището с ул. "Битоля".

ул. "Дойран" кръстовището с ул. "Хайдушка гора".

На 22 юни 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Съединение", с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Съединение" до АМ "Тракия"

района между ул. "Кайгана", ул. "Св. Св. Кирил и Методий", ул. "Еделвайс", ул. "Бузлуджа" и ул. "Съединение"

района между ул. "Съединение", ул. "Шипка", ул. "Зорница" и ул. "Мургаш", ул. "Дъб", ул. "Къси дол" и ул. "Акация"

района между ул. "Преслав", ул. "Съединение", ул. "Варовита", ул. "Крушите"

района между ул. "Съединение", ул. "Васил Левски", ул. "Могилата" и ул. "Теменуга".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Съединение", пред кметството.

На 22 юни 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. "Войнешки път", с. Светорвачене се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Софийска", ул. "Младост", ул. "Войнешки път" и ул. "Чавдар Войвода" и ул. "Софийска" от № 45 до № 67.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Войнешки път" пред ресторант "Смоците".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"